Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aż miło patrzeć na zacienienie w boksach......:lol:...kiedyś jeden żar z nieba walił i tylko wywalone jęzory było widać....:shake:
Tak właśnie zapamiętałam Mati podczas jednego z pierwszych wyjazdów....

Posted

majuska napisał(a):
To zajrzyj Beciu na watek Mati i zobacz , że teraz ma różne możliwości schładzania się :evil_lol:

a widziałam, widziałam....:lol:...nie dośc że wolności dostatek to jeszcze baseny pod nosem....:evil_lol:

Posted

Pamiętam śliczną sunię, która miała... 9 obserwatorów na allegro... i nikt nie zadzwonił :shake: Ale warto czekać, bo później znalazła wspaniały domek :kciuki:

Posted

Anka Ty jestes dobra w ogłoszeniach, masz wakacje to zrób Lajli jakiś pakiecik, hę???
A ja jutro pójde ją trochę "pomasakrować" o ile Czarnula mnie dopuści:evil_lol:. A może się wkurzę wreszcie i pójdziemy na jakiś spacerek na rączkach;)

Posted

Neczka napisał(a):
Zabiorę się za ogłoszenia, tylko trzeba będzie jakiś tekst sklecić ;)

dzisiaj nic nie wymyślę bo jutro na weselną gościne jadę, a pojutrze wiadomo.....:morning:
Zresztą ja lubię troche ubarwić , a nie wszystkim sie to podoba....
No to kto tekścikiem sypnie ? :razz:

Posted

Layla - około 4 letnia suczka, zagubiona w schroniskowym świecie.
Mała jest wspaniałą, delikatną i subtelną suczką.
Do schroniska trafiła od starszej kobiety, która psów ma za dużo i nie radzi sobie z utrzymaniem zwierząt.
Suńka potrzebuje kontaktu z człowiekiem, lecz się nie napycha, stoi w kącie boksu i uważnie się przygląda.Dopóki była w boksie z drugą sunią jakoś znosiła swoją niedolę, lecz po adopcji tej drugiej Layla straszliwie smutna popada w apatię.

W nowym domu na pewno by się szybciutko odnalazła.
Jeśli masz w swoim sercu odrobinę miejsca, może podaruj je Layli.
Suczka przebywa w Schronisku w Orzechowcach- pod Przemyślem.
Nie wiem, czy może być.Coś mi przyszło na myśl posklejałam, ale Neczka na pewno wymyśli coś lepszego.;)