Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

figa33 napisał(a):
dla niej to musi być trauma po prostu.....:shake:

niewyobrażalna....:shake:...ona widzi tylko beton wokół siebie i ludzia tyle co żarcie przynosi....:shake:

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TY nawet nie wiesz czy pies do domu poszedł to zmiana jednej literki w imieniu to chyba przy tym mała rzecz. Co do zmieniania tytułów to ja godzinę u Moni nie zmieniłam i odrazu miałam PM od Ciebie...

Posted

majuska napisał(a):
No Lajla, jeszcze tylko dziś i jutro poczekaj a pojutrze wpadam i idziemy na łąki poszaleć...

majuska to ty w Boże Ciało do schroniska jedziesz ? nie to żebym miała coś naprzeciw wręcz przeciwnie......tylko tak sobie pomyslałam że może ci sie coś pomyliło....:huh:..:eviltong:

Posted

becia66 napisał(a):
majuska to ty w Boże Ciało do schroniska jedziesz ? nie to żebym miała coś naprzeciw wręcz przeciwnie......tylko tak sobie pomyslałam że może ci sie coś pomyliło....:huh:..:eviltong:

Jadę, a co? Przynajmniej nie ma korków na drodze, a tak jakoś na procesji to sie wogóle nie widzę:roll: wiekszy pozytek bedzie ze mnie w schronisku;)

Posted

majuska napisał(a):
a tak jakoś na procesji to sie wogóle nie widzę:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

majuska napisał(a):
Jadę, a co? Przynajmniej nie ma korków na drodze, a tak jakoś na procesji to sie wogóle nie widzę:roll: wiekszy pozytek bedzie ze mnie w schronisku;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: mnie jakoś też za bardzo na procesję nie ciągnie pójdę na normalną mszę:lol:

Posted

no i troszkę d..a nam wyszła ze spacerku, Lajla bardzo nieśmiała, trochę ośmiela się jak mam smakołyki w ręce, ale to jeszcze nie to, trzeba z nia posiedzieć.... Mam parę fotek, ale wkleje potem ( bo muszę iść na grila:shake:)