Becia66 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 figa33 napisał(a):dla niej to musi być trauma po prostu.....:shake: niewyobrażalna....:shake:...ona widzi tylko beton wokół siebie i ludzia tyle co żarcie przynosi....:shake: Quote
Neczka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 A takich widzących tylko boks jest jeszcze kilkanaście... lepiej tak, niż na ulicy :shake: Quote
Becia66 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 psinko zainteresowanie toba niewielkie ale i tak nie tracę nadziei......póki co nikt nie dzwonił....:shake: Quote
Neczka Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='becia66']Lejla wciąż czeka .....:roll: Layla :eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 TY nawet nie wiesz czy pies do domu poszedł to zmiana jednej literki w imieniu to chyba przy tym mała rzecz. Co do zmieniania tytułów to ja godzinę u Moni nie zmieniłam i odrazu miałam PM od Ciebie... Quote
majuska Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No Lajla, jeszcze tylko dziś i jutro poczekaj a pojutrze wpadam i idziemy na łąki poszaleć... Quote
Becia66 Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 majuska napisał(a):No Lajla, jeszcze tylko dziś i jutro poczekaj a pojutrze wpadam i idziemy na łąki poszaleć... majuska to ty w Boże Ciało do schroniska jedziesz ? nie to żebym miała coś naprzeciw wręcz przeciwnie......tylko tak sobie pomyslałam że może ci sie coś pomyliło....:huh:..:eviltong: Quote
majuska Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 becia66 napisał(a):majuska to ty w Boże Ciało do schroniska jedziesz ? nie to żebym miała coś naprzeciw wręcz przeciwnie......tylko tak sobie pomyslałam że może ci sie coś pomyliło....:huh:..:eviltong: Jadę, a co? Przynajmniej nie ma korków na drodze, a tak jakoś na procesji to sie wogóle nie widzę:roll: wiekszy pozytek bedzie ze mnie w schronisku;) Quote
Miśka84 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 majuska napisał(a): a tak jakoś na procesji to sie wogóle nie widzę:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 majuska napisał(a):Jadę, a co? Przynajmniej nie ma korków na drodze, a tak jakoś na procesji to sie wogóle nie widzę:roll: wiekszy pozytek bedzie ze mnie w schronisku;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: mnie jakoś też za bardzo na procesję nie ciągnie pójdę na normalną mszę:lol: Quote
Becia66 Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 jestem maleńka, jestem.....:roll:...i pozdrawiam cie porannie..... Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Lajla wstawaj! Ciotka Majuska nadciąga......:diabloti: Quote
Miśka84 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 majuska napisał(a):Lajla wstawaj! Ciotka Majuska nadciąga......:diabloti: :smhair2::smhair2::smhair2::smhair2::lying::lying::lying: Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 majuska napisał(a):Lajla wstawaj! Ciotka Majuska nadciąga......:diabloti: juz pewnie nadciagnęła......:razz: Quote
Neczka Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Layla przerażona wciska się w najdalszy kąt budy... :shake: To psiak, z którym trzeba poprzesiadywać przez chwilę przy każdej wizycie w schronisku. Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 no i troszkę d..a nam wyszła ze spacerku, Lajla bardzo nieśmiała, trochę ośmiela się jak mam smakołyki w ręce, ale to jeszcze nie to, trzeba z nia posiedzieć.... Mam parę fotek, ale wkleje potem ( bo muszę iść na grila:shake:) Quote
Recommended Posts