Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BajkoB, napisz, czy mam reklamować sunię ludziom szukającym psiaka? mam odzew na ogłoszenia Weny i Wegi, panie szukają suczek... czy mała nadaje się do adopcji? zróbcie jej zdjęcia fajne!

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śpieszę donieść, że bazarek nigdzie nie ucieka, będzie na pewno, tylko się opóźni do jutra. Moje psiaki zaczyły sobie wieczornego biegania i nie zdążyłam obrobić wszystkich zdjęć. :oops:

Posted

Dziękuję za zwrócenie uwagi :-) Domek jest mój, Kenzula niestety odeszła niecałe dwa tygdnie po adopcji :-(
A avatar jest z domyślnych Dogo. ;)

Posted

Oczywiście bardzo by sie nam allegro przydało.Jeśłi mozemy prosic to bedziemy wdzięczni.
Wszystkie dane kontaktowe sa podane jeśłi klikniesz na banerek w moim podpisie.

Wczoraj byłam z malutka u weta.jeszcze nie zostałą zaszczepiona,bo póki co oczko trzeba wyleczyc.Dodatkowo przyplątała sie infekcja i jeszcze to potrwa.Malizna ładnie je,troche juz przybrała,ale wage ma zabójcza:3,5kg!Tyle,ze to jeszcze malutkie dziecko,wiec trudno sie dziwic

Posted

BajkaB napisał(a):
Oczywiście bardzo by sie nam allegro przydało.Jeśłi mozemy prosic to bedziemy wdzięczni.
Wszystkie dane kontaktowe sa podane jeśłi klikniesz na banerek w moim podpisie.

Wczoraj byłam z malutka u weta.jeszcze nie zostałą zaszczepiona,bo póki co oczko trzeba wyleczyc.Dodatkowo przyplątała sie infekcja i jeszcze to potrwa.Malizna ładnie je,troche juz przybrała,ale wage ma zabójcza:3,5kg!Tyle,ze to jeszcze malutkie dziecko,wiec trudno sie dziwic

Biedne maleństwo :( jak to dobrze, że są ludzie, którzy się nią zajęli! Co by to było... :(

Posted

BajkaB napisał(a):
Erica,szukasz małej suczki do adopcji,moze rozwarzysz Smieszke?Ogólnie to zdrowy piesek,bedzie nieduza,jest młodziutka i śliczna.

A ja sunię poleciłam jednej osobie, może akurat...