Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smieszka w swoim którtkim zyciu zaznała jedynie bólu,cierpienia ,głodu i strachu.Mieszkała u pijanego wiecznie menela,który tłukł ja niemiłosiernie,kopał,głodził,az w końcu zmaltretowanego spiaka powiesił na smyczy na trzepaku.przezyła tylko dzięki wrazliwej osobie,która zdjeła ja i zabrała do siebie.Zaraz tez zostałam o tym zawiadomiona.Malutka ma około 3 miesiecy,jest zywotnym,kochanym,grzecznym szczeniolkiem.Pani Kasia,mimo iz ma 4 małych dzieci,zajmuje wraz z nimi i męzam tylko pokój z kuchnia,zdecydowała sie tymczasowo zaopiekowac sie sunią.Malutka ma bardzo uszkodzone oczko,jest ogólnie zabiedzona i wymaga intensywnego leczenia.
Pilnie szukamy jej domku,najlepiej stałego.Nie bedzie duzym pieskiem,jest mimo tego co przeszła ciekawska i chetna do zabawy.

Jesłi ktoś chciałby pomóc Smieszce,moze zrobic to wspomagajac Fundacje Emir,Oddział Siewierz

Schronisko dla bezdomnych ps�w - Fundacja dla Ratowania Zwierz�t Bezdomnych EMIR - 25 km na po�udnie od Warszawy

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bosze ,to bestie w ludzkiej skorze mogli temu niewinnemu pieskowi taka krzywde uczynic.Na szczescie sa miedzy nami ludzie:loveu:
co to za sliczna kruszynka:loveu:panna jamniczkowa

Posted

Następny śliczny i bardzo biedny piesek :placz: To się naprawdę nigdy nie skończy :-( Zawsze najbiedniejsi będą cierpieć z rąk człowieka, a większość ludzi nie będzie widziało dramatu toczącego się pod ich nosem aż dojdzie do najgorszego :angryy:

Posted

Okrucieństwo ludzkie sprawia, że w takich chwilach nie wiem co powiedziec. Niestety nie mogę suni wziąc do siebie, zobowiązuję się jednak wspierać finansowo jej leczenie i utrzymanie w nowym domku jeżeli zajdzie taka potrzeba.

Posted

BajkaB napisał(a):
DG32-dziękujemy za ogłoszenia.

Bela-zgłoszenie dopiero zrobie,bo tak sie złozyło,ze po interwencji musiałam jechac na szkolenie i dopiero wróciłam.Poza tym ustalam dane oprawcy,bo to środowisko specyficzne,od pewnego momentu wszyscy nagle tracą pamięć.
Malutka dochodzi do siebie ,jest bardzo milutka i kochana.Jutro znowu jedziemy do weterynarza z oczkiem

matko jedyna, oby poniósł karę gnojek jeden, Piękna sunia -dobrze,że ktos w pore zareagował :shake:

Posted

DG32-dziękujemy za ogłoszenia.

Bela-zgłoszenie dopiero zrobie,bo tak sie złozyło,ze po interwencji musiałam jechac na szkolenie i dopiero wróciłam.Poza tym ustalam dane oprawcy,bo to środowisko specyficzne,od pewnego momentu wszyscy nagle tracą pamięć.
Malutka dochodzi do siebie ,jest bardzo milutka i kochana.Jutro znowu jedziemy do weterynarza z oczkiem

Posted

Że też takie człekokształtne chodzą na wolności :mad: Do zoo z nimi :angryy:
Jak się czuje maleńka? Co z odrobaczeniem, szczepieniami?
Jeśli potrzebne są funusze to bardzo chętnie zrobię bazarek!

Posted

BajkaB napisał(a):
Nikomu sie malutka nie podoba?Jest taka kochana i śliczna

Bardzo bardzo mi się podoba tym bardziej ciepię że nikt na razie nie chce je wziąć:placz: a ja nie mogę

Posted

BajkaB napisał(a):
Bardzo będziemy wdzięczni,maluszek potrzebuje teraz wsparcia w kazdej formie.

No więc wrzucam swój grosik na konto suni, postaram się jeszcze w tym miesiącu coś dorzucić.