Basenji Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 [quote name='dbsst']:placz: ja kce kolejny odcinek :puppydog: no prosze[/quote] coś słabo prosisz! :drinking: :drinking: Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Basenji no wiesz na kolana mamy padac ciesz się duża odlądalnościa, a zobacz jak ładnie prosimy i mamy takie oczy :D :wink: i płacimy abonament :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 regularnie placimy 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alina71 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Ja też czekam na kolejny odcinek. Plisss :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maga18 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 basenji zabalowal w piatek wieczor... :lol: NIE DOCZEKAMY SIE!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 albo mu sie aktorzy zbuntowali 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asher Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 a moze Basenji milczy, bo to juz koniec serialu? :o Inspektor Fingal zalatwil Zloczynce Mruczyslawa na cacy i teraz moza juz tylko THE END wyswietlic... :o [i]ps. a gdzie mozna zobaczyc poprzednie odcinki[/i] :question: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 sa porozrzucane w [b]zakoceni.pl[/b] naprzyklad :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baskomaniak Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 [quote name='asher']a moze Basenji milczy, bo to juz koniec serialu? :o Inspektor Fingal zalatwil Zloczynce Mruczyslawa na cacy i teraz moza juz tylko THE END wyswietlic... :o [i][b]ps. a gdzie mozna zobaczyc poprzednie odcinki[/b][/i] :question:[/quote] Poniżej foto-skrót poprzednich odcinków. [img]http://img237.exs.cx/img237/6185/inspiepigulka024bz.jpg[/img] Serial trzeba jednak obejrzeć w całości (z dialogami), a zaczął się na [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=646483]TEJ[/url] stronie. Pozdrawiam. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga1215 Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 [quote name='asher']a moze Basenji milczy, bo to juz koniec serialu? :o Inspektor Fingal zalatwil Zloczynce Mruczyslawa na cacy i teraz moza juz tylko THE END wyswietlic... :o [/quote] albo Inspektorek gdzieś zabalował :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
souris Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 Nie nie nie kochani, po prostu Mruczysław pokonał Piesiaka a Basenji nie wie jka z tego wybrnąć :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 albo Piesiak z Mruczyslawem zalozyli sztame ;) i poluja teraz na Basenji 8) :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 [quote name='dbsst']regularnie placimy 8)[/quote] Jakoś te przelewy nie docierają! :lol: Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 hihi to nie nasza wina to poczta :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted February 12, 2005 Author Share Posted February 12, 2005 [i]Po szybkiej wymianie ciosów Mruczysław rzucił się do ucieczki. Inspektor tym razem nie dał się zaskoczyć skunksią wydzieliną! (fuj) Szybkie kąśnięcia Inspektora wyrywały kępki wyleniałego futra. Ostre pazury Pchlarza tym razem trafiały w próżnię. Walka tak na prawdę dopiero się zaczynała.......[/i] [img]http://img76.exs.cx/img76/8319/pocigzamruczysawem4le.jpg[/img] zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 :shocked!: o rany lece po kubek :kaffee_2: i czekam na dalszy ciag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patka Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 :shocked!: normalnie aż się wystraszyłam, że główny bohater uszczerbku na zdrowiu dozna :wink: ale ekscytacja ... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 12, 2005 Share Posted February 12, 2005 i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 [quote name='dbsst']i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol:[/quote] ciekawe skąd :oops: dokąd? Zdrówko :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga1215 Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='dbsst']i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol:[/quote] ciekawe skąd :oops: dokąd? Zdrówko :lol:[/quote] a fe, Basenji, :nono: - "zapsiony" mężczyzna i ciekawość - nie przystoi :nono: toż to babska cecha :o :wink: :lol: :lol: :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='dbsst']i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol:[/quote] ciekawe skąd :oops: dokąd? Zdrówko :lol:[/quote] och nie moge powiedziec nie letni po forum smigaja ;) :lol: ale jaki ciekawski jestem hihihih ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Basenji Posted February 13, 2005 Author Share Posted February 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Basenji'][quote name='dbsst']i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol:[/quote] ciekawe skąd :oops: dokąd? Zdrówko :lol:[/quote] och nie moge powiedziec nie letni po forum smigaja ;) :lol: ale jaki ciekawski jestem hihihih ;)[/quote] Jesteś cieka[u]wski[/u]? Hm, myślałem, że jesteś płci przeciwnej do mojej. :oops: Zdrówko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Toż to horror się zaczyna :evilbat: Teraz to pewnie bedą w powietrzu fruwać rudo - czarno - białe kłaki. :chainsaw: Basenji zlituj sie nad Mruczysławem, a i Inspektor ślepy po kocich pazurkach, na rentę będzie się tylko nadawał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbsst Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='dbsst'][quote name='Basenji'][quote name='dbsst']i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol:[/quote] ciekawe skąd :oops: dokąd? Zdrówko :lol:[/quote] och nie moge powiedziec nie letni po forum smigaja ;) :lol: ale jaki ciekawski jestem hihihih ;)[/quote] Jesteś cieka[u]wski[/u]? Hm, myślałem, że jesteś płci przeciwnej do mojej. :oops: Zdrówko[/quote] hahahaha bo jestem przeciwnej plci tylko tak jakos wyszloo ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajka Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Basenji'][quote name='dbsst'][quote name='Basenji'][quote name='dbsst']i jaka podnita ciarki po plecach maszeruja na calego :lol:[/quote] ciekawe skąd :oops: dokąd? Zdrówko :lol:[/quote] och nie moge powiedziec nie letni po forum smigaja ;) :lol: ale jaki ciekawski jestem hihihih ;)[/quote] Jesteś cieka[u]wski[/u]? Hm, myślałem, że jesteś płci przeciwnej do mojej. :oops: Zdrówko[/quote] hahahaha bo jestem przeciwnej plci tylko tak jakos wyszloo ;)[/quote] Nigdy nic nie wiadomo, toć to przeca serial brazylijski. Byc może w 1657432 odcinku okaże się,że dbsst jest kotecznym bratem siostry Mruczysławy, wnukiem ze strony babki Inspektora Piesiaka! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts