Delph Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Ok, super, bardzo dziękuję :Rose: Też mi się wydaje, że lepiej większe buciki, w razie czego pokombinujemy z podkładkami i wypełnieniem w środku. Z za małymi to już nic nie da rady wykombinować. Ale może się mylę, zobaczymy, już nie mogę się doczekać :razz: Napisz jeszcze jak to wygląda wszystko finansowo, razem z przesyłką itd., muszę uprzedzić koleżankę o tym uderzeniu po kieszeniach :evil_lol: Aha, zamówiłyście dwa buciki? Bo muszą być dwa podobno, według weterynarza. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Feluś będzie miał buciki :multi::multi: Zajrzyjcie, proszę, do tej suńki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13372225&posted=1#post13372225. Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Delph napisał(a):Ok, super, bardzo dziękuję :Rose: Też mi się wydaje, że lepiej większe buciki, w razie czego pokombinujemy z podkładkami i wypełnieniem w środku. Z za małymi to już nic nie da rady wykombinować. Ale może się mylę, zobaczymy, już nie mogę się doczekać :razz: Napisz jeszcze jak to wygląda wszystko finansowo, razem z przesyłką itd., muszę uprzedzić koleżankę o tym uderzeniu po kieszeniach :evil_lol: Aha, zamówiłyście dwa buciki? Bo muszą być dwa podobno, według weterynarza. W sklepie doradzili nam rozmiar M i taki zamówiłyśmy. Koszt bucików to 160$. Oczywiście koszty zakupu i wysyłki bierzemy z siostrą na siebie. :lol: Feluś dostanie 2 buciki:) Quote
Delph Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ketunia napisał(a): Koszt bucików to 160$. Oczywiście koszty zakupu i wysyłki bierzemy z siostrą na siebie. :lol: O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików. Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol: Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Delph napisał(a):O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików. Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol: Wiedziałam, że to tak się skończy. :multi::multi::multi: Czy jak będziemy w Warszawie w listopadzie mogłybyśmy spotkać się z Felusiem? Co do bucików to myślę, że za dwa góra trzy tygodnie Feluś będzie miał je na nóżkach:) Quote
Delph Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 ketunia napisał(a): Czy jak będziemy w Warszawie w listopadzie mogłybyśmy spotkać się z Felusiem? Oczywiście, że możecie, koniecznie daj znać kiedy będziecie :lol: Koleżanka na pewno się ucieszy, tym bardziej, że już proponowałyśmy spotkanie Felko-fanów ;) Zrobimy przymiarkę bucików i poznacie na żywo naszego kochanego Felka-cudaka :multi: Quote
ketunia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Delph napisał(a):Oczywiście, że możecie, koniecznie daj znać kiedy będziecie :lol: Koleżanka na pewno się ucieszy, tym bardziej, że już proponowałyśmy spotkanie Felko-fanów ;) Zrobimy przymiarkę bucików i poznacie na żywo naszego kochanego Felka-cudaka :multi: W takim razie damy znac:) Buziaki dla Felusia:loveu: Quote
__Lara Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Delph napisał(a):O rany, wielkie dzięki w imieniu Felka i oczywiście jego opiekunki :Rose::Rose::Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy, teraz mi trochę głupio, że to wyszło tyle kasy... Jakby co pisz, pokryjemy chociaż część kosztów. No i daj znać, to wyślę na PW adres Felka do przesyłki bucików. Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol: O ludzie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Jak dobrze!!!! zostanie tam gdzie już zna wszystko i wszystkich :loveu::loveu::loveu: i będzie miał buciki od ketuni i jej siostry :loveu::loveu::loveu::-o:-o:-o:loveu::loveu::loveu::multi: Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Delph napisał(a):(...) dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi:(...) No rewelacja!!!!!!!!! :cunao::drink1: Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Delph napisał(a): Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: :crazyeye: ale info - CUDOWNE! Miód na serducho!:loveu::multi::loveu::multi: DT Felusia zamienia się na DS - HUUUURA!:laola: aż się pobeczeć chce z radości:placz::oops: w morzu tego całego syfu, warto żyć dla takich właśnie chwil:placz::oops: Ketuniu,a dla Ciebie i siostry ogromne wyrazu szacunku i wdzięczności za buciki:Rose::Rose: Quote
sleepingbyday Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 same dobre njusy! nie mogę się doczekac tych bucików, a dom dla felka to już w ogóle bajka :-) :-) jednak wiecie, na ds nie mozna robic zbiórek - zatem proponuję, aby poprosic o przenesienie do działu - w domu stałym, ale potrzebują pomocy. żeby felek nie został z ręką w nocniku, wydatków troche przy nim jest. to dogomaniacki podopieczny i jego człowiekom może być potrzebna nasza pomoc. co myślicie? Quote
bico Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='sleepingbyday'] jednak wiecie, na ds nie mozna robic zbiórek - zatem proponuję, aby poprosic o przenesienie do działu - w domu stałym, ale potrzebują pomocy. żeby felek nie został z ręką w nocniku, wydatków troche przy nim jest. to dogomaniacki podopieczny i jego człowiekom może być potrzebna nasza pomoc. co myślicie?[/QUOTE] słuszna uwaga i trzeba tak właśnie zrobić;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Delph']................ Do tego mam jeszcze jedną fantastyczną wiadomość, dostałam właśnie "upoważnienie" od koleżanki, żeby oświadczyć uroczyście, że Felek zostaje u niej definitywnie na stałe :lol::lol::lol: Podbił serca wszystkich domowników i już nie wyobrażają sobie życia bez niego :multi: Idę się upić z radości :evil_lol: No, to się chyba więcej chętnych do tego :drinka::drinking: drinkowania znajdzie;-);-) Cieszę się bardzo, ze Feluś już ma swój prawdziwy domek. Mam nadzieję, że możemy liczyć na wieści i fotki.:laugh2_2::multi::laugh2_2::multi: Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 wczoraj mogłam tylko stzrelic kielicha symbolicznego, ale dziś wieczorem to będe oblewac z przytupem :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ??? Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę: REMEK-SZNAUCER mix-wyadoptow.29.10-UCIEKŁ-Wawa BEMOWO ul. Hery-POMOCYYYYYYYY Quote
Delph Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Postaram się o jakieś nowe zdjęcia Felka, bo coś dawno nie było ;) Podliczyłam stan Felkowego konta i wyszło, że wydałyśmy wszystko :crazyeye: (po cichu liczyłam, że uda się przy okazji wspomóc jakiegoś innego biedaka). Chciałyśmy (wraz z koleżanką) jeszcze raz bardzo bardzo gorąco podziękować wszystkim za wsparcie Felusia, bez Was nie dałybyśmy rady. Felek zawdzięcza Wam życie :loveu::loveu::loveu: Na razie dajemy radę finansowo (odpukać), mam nadzieję, że nie wyskoczą jakieś nieprzewidziane wydatki. Z przeniesieniem tematu nie mam pojęcia co zrobić, zdaję się na Wasze sugestie. Teraz czekamy z niecierpliwością na buciki, strasznie jestem ciekawa jak będą wyglądać :eviltong: Quote
trolak Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 czy sprawa tego nieszczęśnika jest jeszcze aktualna? Jeżeli tak poproszę o podanie nr konta do wpłaty Quote
Bonsai Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Coś tak czułam, że się tak skończy. :evil_lol: To najlepsze, co mogło tego psiaka spotkać! :loveu: Bardzo się cieszę. :lol: Quote
Delph Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='trolak']czy sprawa tego nieszczęśnika jest jeszcze aktualna? Jeżeli tak poproszę o podanie nr konta do wpłaty[/QUOTE] Najgorsze chwile kiedy Felek potrzebował pomocy już minęły, więc póki co lepiej przeznaczyć grosika dla bardziej potrzebującego psiaka. Tak sądzę. Ale oczywiście bardzo dziękujemy za propozycję :loveu: Quote
Delph Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Dziewczyny, pomocy, zobaczcie kto właśnie śpi koło mnie :placz::placz::placz: Wczoraj jak ją zobaczyłam na żywo, to się poryczałam, kolejny połamaniec i podobno nieoperacyjny :-( Szkielecik, a nóżka to tragedia, wywija się na wszystkie strony jakby była z gumy, a do tego kość wystaje zamiast biodra... Niedawno rodziła w takim stanie, z uszkodzonym biodrem, ma jeszcze mleko... Bidulka musi u mnie włazić na IV piętro, ale za alternatywę miała leżenie na mrozie :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/polamana-pogryziona-w-ciazy-amstafka-swiercze-172871/[/URL] Quote
MyrkurDagur Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 bico napisał(a)::crazyeye: ale info - CUDOWNE! Miód na serducho!:loveu::multi::loveu::multi: DT Felusia zamienia się na DS - HUUUURA!:laola: aż się pobeczeć chce z radości:placz::oops: w morzu tego całego syfu, warto żyć dla takich właśnie chwil:placz::oops: Ketuniu,a dla Ciebie i siostry ogromne wyrazu szacunku i wdzięczności za buciki:Rose::Rose: Zaległości mam, aż wstyd... :oops::oops::oops: DT Felusia stało się jego DS ??? :crazyeye: ... :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I butki Feluś niedługo będzie miał ??? :multi: :loveu: Ależ się cieszę !!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
ketunia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Właśnie przyszła do mnie paczka z bucikami Felusia:) Quote
MyrkurDagur Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ketunia napisał(a):Właśnie przyszła do mnie paczka z bucikami Felusia:) :multi: :multi: :multi: Felusiu kochany, niespodzianka na Ciebie czeka :loveu: Quote
__Lara Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 ketunia napisał(a):Właśnie przyszła do mnie paczka z bucikami Felusia:) I jak??? pasują? :) Quote
Recommended Posts