weszka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ufff! To oby to była tylko jednorazowa chwila słabości. Chciałabym zobaczyć Ivana ufryzowanego :razz: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 no i niestety - fotki dostaniemy od mosii - Ivan obcięty, niestety niewytrymowany, no ale to mały pikuś... szukamy domu z ogrodem i najlepiej z innym psiakiem - Ivanek za bardzo chciał sie jednak dostać do Pana Królika i biedaczysko by w końcu umarło na zawał bo przeciez królisie sa delikatne bardzo, a ten wariat chciał się bawić albo nie wiem oc zrobić, no ale dopadał klatki (mimo prób izolacji), łapał ją w mordę i trząsł - państwo mówią, że bez agresji, tylko Ivan jest towarzyski chłopak. Dostał wyprawdkę - obróżkę preventic, jest odrobaczony - czekamy na fotki i szukamy domu :mdleje: Quote
furciaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Pozytywnie zakrecony kurczak:lol::loveu: Szkoda ze domek nie wypalil, mam nadzieje ze dlugo nie bedzie czekal :) Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Czikeeennn do domu dziadu jeden :mad: Quote
zerduszko Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 [quote name='malawaszka']no i niestety - fotki dostaniemy od mosii - Ivan obcięty, niestety niewytrymowany, no ale to mały pikuś... szukamy domu z ogrodem i najlepiej z innym psiakiem - Ivanek za bardzo chciał sie jednak dostać do Pana Królika i biedaczysko by w końcu umarło na zawał bo przeciez królisie sa delikatne bardzo, a ten wariat chciał się bawić albo nie wiem oc zrobić, no ale dopadał klatki (mimo prób izolacji), łapał ją w mordę i trząsł - państwo mówią, że bez agresji, tylko Ivan jest towarzyski chłopak. Dostał wyprawdkę - obróżkę preventic, jest odrobaczony - czekamy na fotki i szukamy domu :mdleje:[/quote] Królisie są najlepsiejsze :loveu: Moja suńka to az się posiurała na widok królisia, tak się chciała nim pobawić :mad: Teraz ucze moją tymczasowiczkę chodzić na smyczy "na królisia" :evil_lol: Za kurczaczka trzymam kciuki :multi: Quote
eria Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ojezuuuuuuuuuu :crazyeye: a on był tak zakołtuniony że i łapy trzeba było zgolić ?????? :shake: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 chyba jednak wolałabym go sama zrobić :scream_3::eek2: [IMG]http://img2.imageshack.us/img2/1258/cziken.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Prawie jak nagi meksykanczyk:evil_lol::evil_lol: Oby mu szybko ta siersc odrosla, sliczny bedzie:loveu: Quote
zerduszko Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 O matko, nawet ja bym lepiej zrobiła :lol: Nie wyglądał na tak skołtunionego :crazyeye: W takim stanie będzie ciężko o dom :evil_lol: Żartuję, mam nadzieję, że tak nei będzie. Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 no ja nie wiem co tak długo trwało u tego fryzjera bo takie ogolenie maysznką to żadna filozofia, a jak podkreślałam dużymi literami - "nie pozwolić ogolić, tylko wyskubać te siwulce!" a teraz dalej będzie rósł siwy, ehhh :lol: no trudno - nie płaczemy nad rozlanym mlekiem - mam nadzieję, ze chłopak ma szybkorosnącewłosy :cool1: mosii czekamy na fotki "od frontu" bo mam nadzieję, ze lepiej ma zrobiony, chociaż ta czypryna mi średnio wygląda :lol: Quote
malawaszka Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Weszko - mamy stare zdjęcia ;) a wracając do rzeczywistości to właśnie dostałam od mosii smsa i się popłakałam, bo napisała, że strasznie biedny jest chłopak - musiał się długo błąkać :-( psy się bawiły na podwórku, zauwazyła, że Czikena nie ma - poszukała i znalazła go w stajni - zwinięty w kłębuszek na sianku, łysy, chudziutki :placz::placz::placz: a to taki fajny psiak jest no :placz::placz::placz: młody i już taki... styrany życiem :-( kochana mosii obiecała go porozpieszczać - niech ma chłopaczek kochany :loveu: Quote
weszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Łomatko :eek2::eek2::eek2: Na łyso! Chyba przegiął fryzjer! Przecież chyba nie był aż tak skołtuniony. Ale tak najwygodniej :shake: No nic trudno - odrośnie... teraz dom ważniejszy (cholera że też musiał wrócić do hotelu :() - tylko kto nam uwierzy że to sznaucer :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 no to szukamy domku raz raz bo Czikenek musi mieć SWOICH kochających super ludzi!!!! [url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=645884927[/url] [url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1956679_sznaucer_olbrzym_roczny_pies_szuka_domu.html[/url] [url]http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/3636/[/url] [url]http://zwierzaki.cafeanimal.pl/SZNAUCER-OLBRZYM-mlody-roczny-pies-szuka-domu,19873[/url] Quote
zuziaM Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A moze lysolkowi bylo zimno ? :lol: Moja Isie jak ostrzyglam to telepie sie na dworze, a jak miala siersc to na golej ziemi cale noce przesypiala i do budki nie chciala isc :lol:. Quote
malawaszka Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 [quote name='zuziaM']A moze lysolkowi bylo zimno ? :lol: Moja Isie jak ostrzyglam to telepie sie na dworze, a jak miala siersc to na golej ziemi cale noce przesypiala i do budki nie chciala isc :lol:.[/quote] no moja Luncia po obcinaniu czy skubaniu też się pcha na wyro od razu i pod kołderkę, ale tak jak mosii to opisała to mógł biegać z psami i się bawić to byłoby mu cieplej, a on poszedł sobie sam i się położył w kąciku... a może się wstydził, że taki goły :loveu: Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 mosii daj świeże foteczki - od frontu bo zad już widzieliśmy :evil_lol: edit: kurcze zapomniałam, że z Oskarem mam do pogadania za zżarcie aparatu :mad: Quote
wanda szostek Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Myślałam, że o niego kolejka stoi. Młody, przystojny i czeka??? Co się z ludźmi porobiło? Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 to umawiaj go jak najszybciej na kastrację plizzzz - ile kosztuje tam u Was? nie ma co czekac :shake: kurcze mam nadzieję, że to nie jakaś choroba co? Quote
mosii Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Monia wytzrymaj do jutra z tymi fotkami plizzz mój obiektyw jedzie do naprawy (OSKAR:mad::mad::mad:) albo wymiany a aparat który pozyczyłam tez niesprawny jest:shake: zrobie jurto fotki komórką albo gpsem, jak bedzie słonce wyjdą niezle Bardzo pilna jest kastracja, Cziken śmierdzi jak stary kocur:crazyeye: je jak kurczak rzeczywiscie, i drze sie bez przerwy jak jest zamkniety. Na razie bedzie dupa z kazdej adopcji:roll: Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='malawaszka']to umawiaj go jak najszybciej na kastrację plizzzz - ile kosztuje tam u Was? nie ma co czekac :shake: kurcze mam nadzieję, że to nie jakaś choroba co?[/quote] głupie skaczące posty :angryy: a opisz ten smród :lol: chcę zapytać weta czy to może być normalne czy trzeba chłopaka przebadać może Quote
mosii Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 no mówie Ci, bardzo intensywny smród starego kocura;) Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 ale on tak capi cały? czy mocz tylko? ma łojotok czy coś? a z dzioba? czym został odrobaczony? aaa mówili coś o tym "zapachu" ci ludzie z Gliwic? Quote
malawaszka Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [B]zapraszam na bazarek na kastrację Czikena[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zestaw-prawdziwego-handlera-na-sznaucera-czikena-do-7-06-a-138929/[/url] Quote
Recommended Posts