Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i niestety - fotki dostaniemy od mosii - Ivan obcięty, niestety niewytrymowany, no ale to mały pikuś... szukamy domu z ogrodem i najlepiej z innym psiakiem - Ivanek za bardzo chciał sie jednak dostać do Pana Królika i biedaczysko by w końcu umarło na zawał bo przeciez królisie sa delikatne bardzo, a ten wariat chciał się bawić albo nie wiem oc zrobić, no ale dopadał klatki (mimo prób izolacji), łapał ją w mordę i trząsł - państwo mówią, że bez agresji, tylko Ivan jest towarzyski chłopak. Dostał wyprawdkę - obróżkę preventic, jest odrobaczony - czekamy na fotki i szukamy domu

:mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']no i niestety - fotki dostaniemy od mosii - Ivan obcięty, niestety niewytrymowany, no ale to mały pikuś... szukamy domu z ogrodem i najlepiej z innym psiakiem - Ivanek za bardzo chciał sie jednak dostać do Pana Królika i biedaczysko by w końcu umarło na zawał bo przeciez królisie sa delikatne bardzo, a ten wariat chciał się bawić albo nie wiem oc zrobić, no ale dopadał klatki (mimo prób izolacji), łapał ją w mordę i trząsł - państwo mówią, że bez agresji, tylko Ivan jest towarzyski chłopak. Dostał wyprawdkę - obróżkę preventic, jest odrobaczony - czekamy na fotki i szukamy domu

:mdleje:[/quote]
Królisie są najlepsiejsze :loveu: Moja suńka to az się posiurała na widok królisia, tak się chciała nim pobawić :mad: Teraz ucze moją tymczasowiczkę chodzić na smyczy "na królisia" :evil_lol:

Za kurczaczka trzymam kciuki :multi:

Posted

O matko, nawet ja bym lepiej zrobiła :lol: Nie wyglądał na tak skołtunionego :crazyeye:

W takim stanie będzie ciężko o dom :evil_lol: Żartuję, mam nadzieję, że tak nei będzie.

Posted

no ja nie wiem co tak długo trwało u tego fryzjera bo takie ogolenie maysznką to żadna filozofia, a jak podkreślałam dużymi literami - "nie pozwolić ogolić, tylko wyskubać te siwulce!" a teraz dalej będzie rósł siwy, ehhh :lol: no trudno - nie płaczemy nad rozlanym mlekiem - mam nadzieję, ze chłopak ma szybkorosnącewłosy :cool1:

mosii czekamy na fotki "od frontu" bo mam nadzieję, ze lepiej ma zrobiony, chociaż ta czypryna mi średnio wygląda :lol:

Posted

Weszko - mamy stare zdjęcia ;)

a wracając do rzeczywistości to właśnie dostałam od mosii smsa i się popłakałam, bo napisała, że strasznie biedny jest chłopak - musiał się długo błąkać :-( psy się bawiły na podwórku, zauwazyła, że Czikena nie ma - poszukała i znalazła go w stajni - zwinięty w kłębuszek na sianku, łysy, chudziutki :placz::placz::placz: a to taki fajny psiak jest no :placz::placz::placz: młody i już taki... styrany życiem :-( kochana mosii obiecała go porozpieszczać - niech ma chłopaczek kochany :loveu:

Posted

Łomatko :eek2::eek2::eek2: Na łyso! Chyba przegiął fryzjer! Przecież chyba nie był aż tak skołtuniony. Ale tak najwygodniej :shake:
No nic trudno - odrośnie... teraz dom ważniejszy (cholera że też musiał wrócić do hotelu :() - tylko kto nam uwierzy że to sznaucer :evil_lol:

Posted

no to szukamy domku raz raz bo Czikenek musi mieć SWOICH kochających super ludzi!!!!

[url]http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=645884927[/url]
[url]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1956679_sznaucer_olbrzym_roczny_pies_szuka_domu.html[/url]
[url]http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/3636/[/url]
[url]http://zwierzaki.cafeanimal.pl/SZNAUCER-OLBRZYM-mlody-roczny-pies-szuka-domu,19873[/url]

Posted

A moze lysolkowi bylo zimno ? :lol:
Moja Isie jak ostrzyglam to telepie sie na dworze, a jak miala siersc to na golej ziemi cale noce przesypiala i do budki nie chciala isc :lol:.

Posted

[quote name='zuziaM']A moze lysolkowi bylo zimno ? :lol:
Moja Isie jak ostrzyglam to telepie sie na dworze, a jak miala siersc to na golej ziemi cale noce przesypiala i do budki nie chciala isc :lol:.[/quote]

no moja Luncia po obcinaniu czy skubaniu też się pcha na wyro od razu i pod kołderkę, ale tak jak mosii to opisała to mógł biegać z psami i się bawić to byłoby mu cieplej, a on poszedł sobie sam i się położył w kąciku... a może się wstydził, że taki goły :loveu:

Posted

Monia wytzrymaj do jutra z tymi fotkami plizzz
mój obiektyw jedzie do naprawy (OSKAR:mad::mad::mad:) albo wymiany a aparat który pozyczyłam tez niesprawny jest:shake:

zrobie jurto fotki komórką albo gpsem, jak bedzie słonce wyjdą niezle

Bardzo pilna jest kastracja, Cziken śmierdzi jak stary kocur:crazyeye: je jak kurczak rzeczywiscie, i drze sie bez przerwy jak jest zamkniety.

Na razie bedzie dupa z kazdej adopcji:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']to umawiaj go jak najszybciej na kastrację plizzzz - ile kosztuje tam u Was? nie ma co czekac :shake: kurcze mam nadzieję, że to nie jakaś choroba co?[/quote]

głupie skaczące posty :angryy:

a opisz ten smród :lol: chcę zapytać weta czy to może być normalne czy trzeba chłopaka przebadać może