ania > Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Bjuta']Jest strona www tvp kropka info i tam przechowują 2 tygodnie do tyłu, ale sama nie znalazłam..[/QUOTE] też szukałam i nic. może ktoś oglądał i wie co to był na program? wiadomośći, jakiś serwis czy co? :>
Mysia_ Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 podobno jakieś podsumowanie z całego tygodnia, ale jeszcze popytam...
__Lara Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) [quote name='Mysia_']nie wiecie czy gdzie w internecie można to znaleźć? w TVP INFO podobno było dłuższe niż w Telexpresie...[/QUOTE] To leciało na Aktualnościach :) [URL]http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/31-stycznia-2145/6383863[/URL] ok. 9 minuty Edited February 7, 2012 by __Lara
Bjuta Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Faktycznie, dużo więcej. Cholera. Wydaje się to nieprawdopodobne, że nie znalazły domu!!
maarit Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 [quote name='Mysia_']podobno jakieś podsumowanie z całego tygodnia, ale jeszcze popytam...[/QUOTE] Raport z Polski - jakoś tak mi mówili...
__Lara Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='Bjuta']Faktycznie, dużo więcej. Cholera. Wydaje się to nieprawdopodobne, że nie znalazły domu!![/QUOTE] Mi też.... oj źle sie dzieje z ludźmi, źle....
Mysia_ Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 a tytuł reportaż podobno "Psia miłość" Dzwoniła jedna Pani, że chciałaby ich adoptować kwietniu... Domek z ogrodem, ale mieli by mieszkać w ogrodzie, jakimś specjalnym domku.. :roll: no zobaczymy, ale fajnie, że ktoś zadzwonił :)
__Lara Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Mysia_']a tytuł reportaż podobno "Psia miłość" Dzwoniła jedna Pani, że chciałaby ich adoptować kwietniu... Domek z ogrodem, ale mieli by mieszkać w ogrodzie, jakimś specjalnym domku.. :roll: no zobaczymy, ale fajnie, że ktoś zadzwonił :)[/QUOTE] Ooooo! a jednak!!! To kciuki zaciskam!
Bjuta Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ciekawa jestem bardzo! Jeszcze dwa miesiące... Ależ się im pusto jutro zrobi na tym wybiegu! Będą panami na włościach! Największy metraż w psitulu! Nawet Kierowniczka ma tylko 2 metry kwadratowe! :evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='Bjuta']Ciekawa jestem bardzo! Jeszcze dwa miesiące... Ależ się im pusto jutro zrobi na tym wybiegu! Będą panami na włościach! Największy metraż w psitulu! Nawet Kierowniczka ma tylko 2 metry kwadratowe! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i to w porywach :eviltong:
Naklejka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Ostatnio gdy weszłam do biura, to nie miałam gdzie nogi postawić! hehe...:evil_lol:
Mysia_ Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Naklejka']Ostatnio gdy weszłam do biura, to nie miałam gdzie nogi postawić! hehe...:evil_lol:[/QUOTE] codziennie przeżywam ten dramat :roll: z miejsca nie mam jak się ruszyć i w ogóle....
asikowska Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Mysia_']codziennie przeżywam ten dramat :roll: z miejsca nie mam jak się ruszyć i w ogóle....[/QUOTE] Myszka tak Cię kochają że jakoś przeżyjesz:)
Mysia_ Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='asikowska']Myszka tak Cię kochają że jakoś przeżyjesz:)[/QUOTE] z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej ile psiaków może zmieścić się na tak małej przestrzeni :evil_lol: Dzisiaj pracując przed kompem siedziałam na krześle z Mają i Niunią i jeszcze z nowym pieskiem z interwencji na kolanach.. Pod krzesłem miałam Huragana, Kluchę i Spidego, a na Krześle obok, które stykało sie z moim Łapkę :evil_lol:
asikowska Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Mysia_']z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej ile psiaków może zmieścić się na tak małej przestrzeni :evil_lol: Dzisiaj pracując przed kompem siedziałam na krześle z Mają i Niunią i jeszcze z nowym pieskiem z interwencji na kolanach.. Pod krzesłem miałam Huragana, Kluchę i Spidego, a na Krześle obok, które stykało sie z moim Łapkę :evil_lol:[/QUOTE] przynajmniej było Ci ciepło:)
maarit Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='Bjuta']I nastrojowo! :)[/QUOTE] A przede wszystkim bezpiecznie ;) Bo tak licznej straży pewnie nie ma nawet królowa Elżbieta;)
Mysia_ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 to prawda, za blisko nikt nie może do mnie podejść, ale to głównie za sprawą Mai :diabloti: Pisałam już na innym wątku, że Murzynek i Lola mają nowe towarzystwo na swoim wybiegu, zamieszkałam tam Reiko, Ksawery i Mates, trzymajcie kciuki, żeby im się tam ułożyło :)
asikowska Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Mysia_']to prawda, za blisko nikt nie może do mnie podejść, ale to głównie za sprawą Mai :diabloti: Pisałam już na innym wątku, że Murzynek i Lola mają nowe towarzystwo na swoim wybiegu, zamieszkałam tam Reiko, Ksawery i Mates, trzymajcie kciuki, żeby im się tam ułożyło :)[/QUOTE] Maja się ostatnio na mnie czaiła:) ale jak powiedziałam jej nie wolno to się uspokoiła:)
Mysia_ Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Maja to budzi taki postrach, że szok :evil_lol: najlepsze jest to, że zawsze leży obok zeszytu wolontariuszy :eviltong:
asikowska Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 [quote name='Mysia_']Maja to budzi taki postrach, że szok :evil_lol: najlepsze jest to, że zawsze leży obok zeszytu wolontariuszy :eviltong:[/QUOTE] dokładnie chciałam się tylko wpisać:) ale jak jej powiedziała nie wolno to grzecznie siedziała na chyba twoim krzesełku:)
Bjuta Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-2q8I0bYgRfE/TzziRRTUmcI/AAAAAAAAilM/GSZmDYsVQMo/s620/P2129297.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-RKM9BnqzJFE/Tzzh-vQlK0I/AAAAAAAAik4/Ln6XhcWMYzw/s620/P2129292.jpg[/IMG] [CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-gn4eHJ83yJA/Tzziio4c7BI/AAAAAAAAilg/9eveFE_cq70/s620/P2129299.jpg[/IMG] [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER]
azalia Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Czy Ta Pani,która chciałaby adoptować w kwietniu pieski jest zdecydowana, czy się jeszcze zastanawia.
Recommended Posts