Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bjuta']Jest strona www tvp kropka info i tam przechowują 2 tygodnie do tyłu, ale sama nie znalazłam..[/QUOTE]
też szukałam i nic.
może ktoś oglądał i wie co to był na program? wiadomośći, jakiś serwis czy co? :>

• Replies 876
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='Mysia_']nie wiecie czy gdzie w internecie można to znaleźć? w TVP INFO podobno było dłuższe niż w Telexpresie...[/QUOTE]

To leciało na Aktualnościach :)

[URL]http://www.tvp.pl/katowice/informacyjne/aktualnosci/wideo/31-stycznia-2145/6383863[/URL]

ok. 9 minuty

Edited by __Lara
Posted

[quote name='Bjuta']Faktycznie, dużo więcej. Cholera. Wydaje się to nieprawdopodobne, że nie znalazły domu!![/QUOTE]

Mi też.... oj źle sie dzieje z ludźmi, źle....

Posted

a tytuł reportaż podobno "Psia miłość"

Dzwoniła jedna Pani, że chciałaby ich adoptować kwietniu... Domek z ogrodem, ale mieli by mieszkać w ogrodzie, jakimś specjalnym domku.. :roll: no zobaczymy, ale fajnie, że ktoś zadzwonił :)

Posted

[quote name='Mysia_']a tytuł reportaż podobno "Psia miłość"

Dzwoniła jedna Pani, że chciałaby ich adoptować kwietniu... Domek z ogrodem, ale mieli by mieszkać w ogrodzie, jakimś specjalnym domku.. :roll: no zobaczymy, ale fajnie, że ktoś zadzwonił :)[/QUOTE]

Ooooo! a jednak!!! To kciuki zaciskam!

Posted

Ciekawa jestem bardzo! Jeszcze dwa miesiące... Ależ się im pusto jutro zrobi na tym wybiegu! Będą panami na włościach! Największy metraż w psitulu! Nawet Kierowniczka ma tylko 2 metry kwadratowe! :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Bjuta']Ciekawa jestem bardzo! Jeszcze dwa miesiące... Ależ się im pusto jutro zrobi na tym wybiegu! Będą panami na włościach! Największy metraż w psitulu! Nawet Kierowniczka ma tylko 2 metry kwadratowe! :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

i to w porywach :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']Ostatnio gdy weszłam do biura, to nie miałam gdzie nogi postawić! hehe...:evil_lol:[/QUOTE]

codziennie przeżywam ten dramat :roll: z miejsca nie mam jak się ruszyć i w ogóle....

Posted

[quote name='asikowska']Myszka tak Cię kochają że jakoś przeżyjesz:)[/QUOTE]

z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej ile psiaków może zmieścić się na tak małej przestrzeni :evil_lol: Dzisiaj pracując przed kompem siedziałam na krześle z Mają i Niunią i jeszcze z nowym pieskiem z interwencji na kolanach.. Pod krzesłem miałam Huragana, Kluchę i Spidego, a na Krześle obok, które stykało sie z moim Łapkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']z każdym dniem przekonuję się coraz bardziej ile psiaków może zmieścić się na tak małej przestrzeni :evil_lol: Dzisiaj pracując przed kompem siedziałam na krześle z Mają i Niunią i jeszcze z nowym pieskiem z interwencji na kolanach.. Pod krzesłem miałam Huragana, Kluchę i Spidego, a na Krześle obok, które stykało sie z moim Łapkę :evil_lol:[/QUOTE]
przynajmniej było Ci ciepło:)

Posted

to prawda, za blisko nikt nie może do mnie podejść, ale to głównie za sprawą Mai :diabloti:

Pisałam już na innym wątku, że Murzynek i Lola mają nowe towarzystwo na swoim wybiegu, zamieszkałam tam Reiko, Ksawery i Mates, trzymajcie kciuki, żeby im się tam ułożyło :)

Posted

[quote name='Mysia_']to prawda, za blisko nikt nie może do mnie podejść, ale to głównie za sprawą Mai :diabloti:

Pisałam już na innym wątku, że Murzynek i Lola mają nowe towarzystwo na swoim wybiegu, zamieszkałam tam Reiko, Ksawery i Mates, trzymajcie kciuki, żeby im się tam ułożyło :)[/QUOTE]
Maja się ostatnio na mnie czaiła:) ale jak powiedziałam jej nie wolno to się uspokoiła:)

Posted

[quote name='Mysia_']Maja to budzi taki postrach, że szok :evil_lol: najlepsze jest to, że zawsze leży obok zeszytu wolontariuszy :eviltong:[/QUOTE]

dokładnie chciałam się tylko wpisać:) ale jak jej powiedziała nie wolno to grzecznie siedziała na chyba twoim krzesełku:)

Posted

[CENTER][IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-2q8I0bYgRfE/TzziRRTUmcI/AAAAAAAAilM/GSZmDYsVQMo/s620/P2129297.jpg[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-RKM9BnqzJFE/Tzzh-vQlK0I/AAAAAAAAik4/Ln6XhcWMYzw/s620/P2129292.jpg[/IMG]

[CENTER][IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-gn4eHJ83yJA/Tzziio4c7BI/AAAAAAAAilg/9eveFE_cq70/s620/P2129299.jpg[/IMG]

[/CENTER]

[/CENTER]

[/CENTER]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...