dbsst Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 przyszlam sobie westchnac eiiihhhhhhhhhhhhhh dobra ide [SIZE=1]ogladalam foty znowu[/SIZE] Quote
malawaszka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 hahahha umarłam ze smiechu jak zobaczyłam pierwszą fotkę jak sie w sport wejdzie :lol: :lol: :lol: BOSKA!!!! Stronka super, ale co tu dużo mówić - tacy artyści to jaka by miała być :loveu: Quote
Justa Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Wind, aż mi mowe odjęło... Przecudna strona ! Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Wind']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gorzej jak nie bedzie z czego wybrac :cool1:[/quote] I co z nimi zrobisz do smieci czy do szuflady? :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Piękna stronka , znaczy się zawartość :multi: Quote
Koma Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Wind atronka jest super a zdjęcia- :iloveyou: przecudowne! :klacz: Quote
anetta Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Gratki, gratki, gratki :thumbs: Piekna stronka a te foty....mmmmmmmmmm :thumbs: Quote
Wind Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 :loveu: [quote name='Ka-ka'] a w wolnej chwili mam nadzieję, iż wstawisz fotki z zeszłoweekendowych targów. chodzić nie ma po co, żeby nie popaść w zimową depresję ;) ale na stroje i klimat zawsze można popatrzec na fotkach :razz: [SIZE=1]P.S. jak będziesz kiedys robić wiosenna sesję jakiejś dogomaniaczki, to daj znać, podrzucę Ci Prestonka na 3 fotki na krzyż :cool3: (bo mi razem z kompem ukradli wszystkie zdjęcia Maleństwa, tj. jakieś 250-300.... :placz: ) a z niego jest wielece przystojny i łamiący nie wieście serca model :razz: [/SIZE][/QUOTE] Pisalam o pokazach w czasie przyszlym ;) Ide jutro :-) Przede mna dwa dni fotografowania, przy czym jutro nie tylko panowie beda mieli kogo podziwiac. Panie rowniez beda mialy nielada niespodzianke :loveu: Co do Prestonka_ogonka to nie ma sprawy :-) Pewnie slicznie mu w soczystej zieleni Quote
Wind Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']I co z nimi zrobisz do smieci czy do szuflady? :evil_lol:[/QUOTE] Prosto do smieci! Prosciutko! :evil_lol: Quote
Wind Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 Wszystkim slicznie dziekuje za opinie :-) To bardzo, bardzo mile :-) Aby tylko nie gadac, jutro skoro swit wyruszam na fotograficzny lup :cool3: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Wind']Wszystkim slicznie dziekuje za opinie :-) To bardzo, bardzo mile :-) Aby tylko nie gadac, jutro skoro swit wyruszam na fotograficzny lup :cool3:[/quote] ale Co fajerancko a ja dzis kupilam "mieszkanko" dla emila ;) nie moge doczekac sie fot :D :multi: Quote
Wind Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']ale Co fajerancko a ja dzis kupilam "mieszkanko" dla emila ;) nie moge doczekac sie fot :D :multi:[/QUOTE] Alez lubie Twoja radosc z posiadania Emila :-) Ladny mu domek kupilas? Wygodny? Z salonem, lazienka i pokojem kapielowym? :loveu: A masz juz zestaw prysznicowy dla okularkow Emila, he? Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Wind']Alez lubie Twoja radosc z posiadania Emila :-) Ladny mu domek kupilas? Wygodny? Z salonem, lazienka i pokojem kapielowym? :loveu: A masz juz zestaw prysznicowy dla okularkow Emila, he?[/quote] maaaaaam juz od dawna. jak powiedzieliscie mi ze emil to fleja to sie za niego wzielam ;) narazie kupilam mu kawalerke taka na przetrzymanie z tym obiektywem mala zwinna i bezpieczna firmy lowepro ogladalam tych chat koope ale jakos takos skromne sciany mialy ;) ten pensjonat wydaje sie super ;) mam na oku plecaczek ale to w przyszlym miesiacu narazie sobie znizke chce wychodzic w tym sklepie hahahahhahaha zamkna mnie kiedys bez kitu hahahhaha Quote
Wind Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']maaaaaam juz od dawna. jak powiedzieliscie mi ze emil to fleja to sie za niego wzielam ;) narazie kupilam mu kawalerke taka na przetrzymanie z tym obiektywem mala zwinna i bezpieczna firmy lowepro ogladalam tych chat koope ale jakos takos skromne sciany mialy ;) ten pensjonat wydaje sie super ;) mam na oku plecaczek ale to w przyszlym miesiacu narazie sobie znizke chce wychodzic w tym sklepie hahahahhahaha zamkna mnie kiedys bez kitu hahahhaha[/QUOTE] :lol: :lol: :lol: Musze Cie pochwalic :-) Kupilas mu bardzo zacny domek :-) I kamien z serca nam spadl, ze Emil odbywa regularne kapiele :cool3: Jak widze, za troskliwe dbanie odplaca Ci sie coraz cudniejszymi fotkami :loveu: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 dajcie spokoj ja zwariowalam ostatnio jechalam z pracy wsiadam w 303 a tam laska z bratem emila :cool3: no to co (nie wiem jak go zauwazylam) ale pedem biegiem na miejscowke do niej usiadlam i filowalam brat nie taki przystojny ;) ale jaka mial zone ;) 70-200 :roll: :shake: emil poczeka na taka bo podkelam decyzje ze musze sie naumiec dobrze na tym 18-55 zanim zmienie bo inaczej to bede robila do niczego foty :shake: ale to nie koniec laska wysiadla (a o maly wlos nie zagailam do niej :oops: psychol) jade jade patrze a tu koles MACHA sobie 350D :diabloti: :angryy: mnie serce kolkiem stanelo ale co tam i ten jego bieeeeeeeeeeeektyw marzenie ale zacisnelam zeby i pojechalam dalej hahahahhaha a co do zdjeci DZIKUJE :buzi: ale jestem na Twoim topiku i moge Ci tylko powiedziec ze jestem UZALEZNIONA od WASZYCH PRAC qrde belelele Quote
tajdzi Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 To ja pochwale sie siostrzyczką Emila - Minką ;) Dziś odebraliśmy kartę :) Pierwsze zdjęcie... Próbne. O 23 przy zwykłym oświetleniu to jednak nie ma co pomarzyć o super efekcie... ale No właśnie ALE. Duże zdjecie EXTRA żyleta. Po zmniejszeniu siem rozmazało :( Nie wiem czemu. Zmniejszane w PS, przez export... Niby nie powinno być straty na jakości, a jest OGROMNA :( [IMG]http://img289.imageshack.us/img289/392/m11yz.jpg[/IMG] Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 wstaw linka do duzego i chwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal sie :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Wind Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 tajdzi, dbsst, ma racje :-) Wrzuc na zabe oryginal a tutaj podaj linka :-) Chetnie poogladam :-) Wieczorem ja tez cos wrzuce :cool3: I tez w oryginale, zdjecie robione z ok. 8 metrow, 3/4 postaci a ostrosc taka, ze widac kazdy por skory :loveu: Ehhh ... jak my kochamy nasze "baby", prawda? :) BTW niebawem przybedzie troche zdjec ... m.in. Ewy Salety i .... a to niespodziewanka ;) Quote
Ka-ka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Wind']:loveu: Pisalam o pokazach w czasie przyszlym ;) Ide jutro :-) Przede mna dwa dni fotografowania, przy czym jutro nie tylko panowie beda mieli kogo podziwiac. Panie rowniez beda mialy nielada niespodzianke :loveu: Co do Prestonka_ogonka to nie ma sprawy :-) Pewnie slicznie mu w soczystej zieleni[/quote] kochana...o ile sobie mam wiecznie cos do zarzucenia, o tyle wartośc swojego przystojniaka znam :D:D:D fotogeniczny jest, że hej no to czekam na te fotki z targów BTW, wprawdzie otografujesz "GRZECZNE" sporty, ale nie myślałaś o sfotografowaniu kiedys zawodów IPO ??????? :D:D:D to byłby czad :evil_lol: Quote
Gosiek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Cześć Beatko :multi: Wracam z ferii a tu taka niespodziewajka w postaci Twojej i Marka stronki - gratuluję, podziwiam i juz mam w zakładkach - będę regularnie goscić :p Beata... a może byś tak takie podstawowe porady tu wstawiła albo na stronkę? Chętnie... co ja mówię... z olbrzymią chęcią i wdzięcznością bym poczytała i zastosowała takie porady :bigcool: Np portretowe fotaski, fotki w ruchu itp... tylko wiesz.. z uwzględnieniem ograniczonych przesłon i czasów dla zwykłych cyfróweczek ;) Co Ty na to Beatko? Quote
tajdzi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Nie chcę zaśmiecać wątku Wind... ale [IMG]http://img80.imageshack.us/img80/5131/0011ot.jpg[/IMG] Quote
Daga_i_Oskar Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [COLOR=purple][B]tajdzi[/B] :klacz: fotka rewelacyjna[/COLOR] [COLOR=purple][B]Beatko[/B] gdzie jestes?? ja juz kcem foty :lol: :lol: [/COLOR] Quote
mrowka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [B]Wind[/B] czekamy na zdjęcia! :multi: :loveu: Quote
Wind Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Witajcie :-) [B]Gosiu,[/B] witaj po feriach :-) Pewnie niezle odpoczeliscie i zrobilscie mnostwo pieknych zdjec :-) Jak tylko odsapne po dzisiejszym dniu, to lece eksplorowac Twoja Galerie :-) Musze nacieszyc oko jakimis pieknymi widokami :-) [B]tajdzi[/B], super kociaczek :loveu: Piekne zdjecie :-) Alez sie ciesze, ze tak artrystycznie sluzy Ci nowy sprzecik :-) [B]Daga, mrowka[/B], Dopiero przyjechalam z calodzinnych pokazow ... doslownie padam na twarz ... Ostatkiem sil podlaczylam aparat, date bank i czytnik kart do kompa, aby w jednym czasie zgrac jak najwiecej zdjec (zawsze tak robie) i ... i odmeldowal mi sie komp :-( :shake: Na szczescie jest jeszcze na gwarancji, na nieszczescie sa tam nie backup'owane zdjecia z dnia wczorajszego i na nieszczescie musze dla Klientow przygotowac te foty, najlepiej za dwa-trzy dni :shake: Teraz pisze z laptoka :lol: , bo odciecia od netu to juz bym nie przezyla :shake: Quote
Recommended Posts