PIKA Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='KORONA']Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie,[/quote] ale to mogły by być bardzo ciekawe zdjęcia :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='KORONA']Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie, a po drugie to siem wstydzem :roll:[/quote] Wind i tak zrobi z Ciebie bóstwo :D Nie wstydź się, to nic strasznego 8) Quote
Miga Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nie wstydzić się! Dziołszki póki okazja jest! Raz! raz! Ja nie mam warunków to Was wysyłam ;) Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [b]Korona[/b], ja to już ci mówiłam co o tym myślę. Na sesję do Wind biegiem maaarsz!!!! [size=2]Ps. mam prosić rodziców o łapki?[/size] Quote
ryba-pila Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 hehe, jedna wstydnisia wieksza od drugiej..... :multi: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='asher'][size=2]Ps. mam prosić rodziców o łapki?[/size][/quote] [size=2]Prosić[/size] :D Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 ja się nie nadaję :oops: -szeroki kurdupelek ze mnie jest, tylko na fotkach tego nie widać 8) zresztą jak patrzę na fotki dziewczyn, to......eeeee....... ja bym tak nie umiała :oops: ale dziewczyny-do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!! raz, raz, raz, żeby Wind długo nie musiała czekać !!!!!!!! :wink: to musi być świetna sprawa (choć napewno męcząca). a potem prosimy o ekspresowe wstawienie fotek na forum :D:D:D Quote
dbsst Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 qrde dziewczyny jakies dziwne jestescie ( ;) ) je Was nie rozumiem sesja u Wind to jest najafajniejsza rzecz jaka Wam sie moze przytrafic w danym miesiacu :D Quote
Wind Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 [b]Ka-Ka,[/b] Po pierwsze do zdjec nie potrzebny jest super-wzrost :-) Wystarczy, aby proporcje ciala byly zachowane ;) Nie wiem czy wiecie, ale do rozkladowek Playboya czy zdjec z CKM-u pozuja dziewczyny, ktore maja w porywach do 165 cm wzrostu (a czesto sa poniezej 160 cm). Na fotkach natomiast wygladaja jakby mialy 2.15 ;) To zasluga odpowiednich obiektywow, ujec, ale tez grafika ... ;) Gdzies tam przeczytalam, ze NIE bo masz "wymeczony wyglad". Tym akurat najmniej bym sie przejmowala :-) No i czas. Jesli przyjedziesz na 14.00 14.30 to bedzie fajnie. Pare fajnych ujec mozemy zrobic :-) Miejsce: Marszalkowska, prawie przy samej siedzibie ZK :-) Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [b]dbsst[/b], czyżbyś też należała do grona wysokich inaczej ??? :fadein: ([size=1]tylko ja mało, że mała "miss", to jeszcze szeroka [/size] :wink: ) [quote]To zasluga odpowiednich obiektywow, ujec, ale tez grafika ... [/quote] :hmmmm: niedawno widziałam gdzieś mały przewdonik, jak z kobiety zrobić bóstwo przy pomocy Photoshopa-wiecie płaski brzuszek, cera i te sprawy-jak z billboard'u ..... no cóż, dobry program umiejętnie wykorzystany i..... :o a tu podobne w przesłaniu :wink: czary-mary, weź pałeczkę do ręki...... :) [url]http://www.mp3s.pl/photoshop/[/url] Quote
daga10011 Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ka-Ka-tylko ze photoshop kosztuje 3000 zl :lol: .chcialam sobie taki programik sprawic :roll: .Ale nie na moja kieszen :-? I nie kombinuj tylko marsz na sesje,bo przestaniemy ciem lubic :evilbat: Quote
Ka-ka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [b]daga[/b], masz PW :wink: a co do "nielubienia"-oj...nie stresuj mnie :roll: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka'][b]dbsst[/b], czyżbyś też należała do grona wysokich inaczej ??? :fadein: ([size=1]tylko ja mało, że mała "miss", to jeszcze szeroka [/size] :wink: ) [quote]To zasluga odpowiednich obiektywow, ujec, ale tez grafika ... [/quote] :hmmmm: niedawno widziałam gdzieś mały przewdonik, jak z kobiety zrobić bóstwo przy pomocy Photoshopa-wiecie płaski brzuszek, cera i te sprawy-jak z billboard'u ..... no cóż, dobry program umiejętnie wykorzystany i..... :o a tu podobne w przesłaniu :wink: czary-mary, weź pałeczkę do ręki...... :) [url]http://www.mp3s.pl/photoshop/[/url][/quote] hihihihiihihi moze zalozymy Stowarzyszenie Malych Miss hahahaha ;) Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 dobra, ale ja, jako ciało wiodące (a co....więksi i silniejsi w dzisiejszym świecie rządzą 8) takie prawo buszu.... ) zostaję prezesem :P Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka']dobra, ale ja, jako ciało wiodące (a co....więksi i silniejsi w dzisiejszym świecie rządzą 8) takie prawo buszu.... ) zostaję prezesem :P[/quote] dobLa ja sie zgadzam ;) Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 nie masz wyjścia, buhahahahahahahaa :evilbat: :evilbat: :evilbat: ja się przy spacerach z moimi czarnymi maleństwami tak wyrobiłam, że mi mało która baba podskoczy, hehehe 8) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka']nie masz wyjścia, buhahahahahahahaa :evilbat: :evilbat: :evilbat: ja się przy spacerach z moimi czarnymi maleństwami tak wyrobiłam, że mi mało która baba podskoczy, hehehe 8)[/quote] hihihihihihih o taka persona powinna byc na przedzie nikt malymmiskom nie podskoczy ;) Quote
Ka-ka Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 no ba !! jeszcze, jak psiura wezmę 8) szacuneczek musi być :wink: ale ciii....bo się mało kobieco poczuję (już się to zdarzało, jak się okazywało, że mam więcej siły, niż niejeden facet :oops:) to ja już cicho siedzę i udam, że jestem biedna i slabiutka :D:D:D 8) Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='Ka-ka']no ba !! jeszcze, jak psiura wezmę 8) szacuneczek musi być :wink: ale ciii....bo się mało kobieco poczuję (już się to zdarzało, jak się okazywało, że mam więcej siły, niż niejeden facet :oops:) to ja już cicho siedzę i udam, że jestem biedna i slabiutka :D:D:D 8)[/quote] heheheh dobra podstepem ich ;) podstepem Quote
malawaszka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 ulalaaa Ka-ka widzę że mamy podobny problem z siłą w łapkach :lol: tylko chyba jednak ja powinnam być na czele tej organizacji :-? :lol: Quote
Ka-ka Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 nie mów, że na sznaucerkach miniaturowych można się wyrobić lepiej, niż na rozbrykanym rocie 8) ojjjjj.........ja czuję, że kogoś czeka pojedynek na zlocie :lol: :wink: Quote
Olcia Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Waszunia dla sprawdzenia Twoich umiejestnosci trzymania smyczy dostaniesz 2 ruskie na smyczy a ja sobie na moment odejde :lol: Quote
PIKA Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Waszunia a może chcesz moją Sabę potrzymac? :lol: Najlepiej jak się wścieka na jakiegoś krążącego pitbula :evilbat: albo jak cche kota pogonić :evilbat: Przy mnie wysiadacie laski :evilbat: Quote
Recommended Posts