Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KORONA']Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie,[/quote]
ale to mogły by być bardzo ciekawe zdjęcia :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KORONA']Ja bym chciała, ale po pierwsze własnie kończę grypę i wyglądam koszmarnie, a po drugie to siem wstydzem :roll:[/quote]
Wind i tak zrobi z Ciebie bóstwo :D
Nie wstydź się, to nic strasznego 8)

Posted

[b]Korona[/b], ja to już ci mówiłam co o tym myślę.
Na sesję do Wind biegiem maaarsz!!!!

[size=2]Ps. mam prosić rodziców o łapki?[/size]

Posted

ja się nie nadaję :oops: -szeroki kurdupelek ze mnie jest, tylko na fotkach tego nie widać 8) zresztą jak patrzę na fotki dziewczyn, to......eeeee....... ja bym tak nie umiała :oops:

ale dziewczyny-do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!! raz, raz, raz, żeby Wind długo nie musiała czekać !!!!!!!! :wink: to musi być świetna sprawa (choć napewno męcząca).

a potem prosimy o ekspresowe wstawienie fotek na forum :D:D:D

Posted

qrde dziewczyny jakies dziwne jestescie ( ;) ) je Was nie rozumiem sesja u Wind to jest najafajniejsza rzecz jaka Wam sie moze przytrafic w danym miesiacu :D

Posted

[b]Ka-Ka,[/b]

Po pierwsze do zdjec nie potrzebny jest super-wzrost :-) Wystarczy, aby proporcje ciala byly zachowane ;)
Nie wiem czy wiecie, ale do rozkladowek Playboya czy zdjec z CKM-u pozuja dziewczyny, ktore maja w porywach do 165 cm wzrostu (a czesto sa poniezej 160 cm). Na fotkach natomiast wygladaja jakby mialy 2.15 ;) To zasluga odpowiednich obiektywow, ujec, ale tez grafika ... ;)

Gdzies tam przeczytalam, ze NIE bo masz "wymeczony wyglad". Tym akurat najmniej bym sie przejmowala :-)

No i czas. Jesli przyjedziesz na 14.00 14.30 to bedzie fajnie. Pare fajnych ujec mozemy zrobic :-)

Miejsce: Marszalkowska, prawie przy samej siedzibie ZK :-)

Posted

[b]dbsst[/b], czyżbyś też należała do grona wysokich inaczej ??? :fadein: ([size=1]tylko ja mało, że mała "miss", to jeszcze szeroka [/size] :wink: )

[quote]To zasluga odpowiednich obiektywow, ujec, ale tez grafika ... [/quote]

:hmmmm: niedawno widziałam gdzieś mały przewdonik, jak z kobiety zrobić bóstwo przy pomocy Photoshopa-wiecie płaski brzuszek, cera i te sprawy-jak z billboard'u ..... no cóż, dobry program umiejętnie wykorzystany i..... :o

a tu podobne w przesłaniu :wink:

czary-mary, weź pałeczkę do ręki...... :)
[url]http://www.mp3s.pl/photoshop/[/url]

Posted

Ka-Ka-tylko ze photoshop kosztuje 3000 zl :lol: .chcialam sobie taki programik sprawic :roll: .Ale nie na moja kieszen :-?
I nie kombinuj tylko marsz na sesje,bo przestaniemy ciem lubic :evilbat:

Posted

[quote name='Ka-ka'][b]dbsst[/b], czyżbyś też należała do grona wysokich inaczej ??? :fadein: ([size=1]tylko ja mało, że mała "miss", to jeszcze szeroka [/size] :wink: )

[quote]To zasluga odpowiednich obiektywow, ujec, ale tez grafika ... [/quote]

:hmmmm: niedawno widziałam gdzieś mały przewdonik, jak z kobiety zrobić bóstwo przy pomocy Photoshopa-wiecie płaski brzuszek, cera i te sprawy-jak z billboard'u ..... no cóż, dobry program umiejętnie wykorzystany i..... :o

a tu podobne w przesłaniu :wink:

czary-mary, weź pałeczkę do ręki...... :)
[url]http://www.mp3s.pl/photoshop/[/url][/quote]

hihihihiihihi moze zalozymy Stowarzyszenie Malych Miss hahahaha ;)

Posted

dobra, ale ja, jako ciało wiodące (a co....więksi i silniejsi w dzisiejszym świecie rządzą 8) takie prawo buszu.... ) zostaję prezesem :P

Posted

[quote name='Ka-ka']dobra, ale ja, jako ciało wiodące (a co....więksi i silniejsi w dzisiejszym świecie rządzą 8) takie prawo buszu.... ) zostaję prezesem :P[/quote]

dobLa ja sie zgadzam ;)

Posted

nie masz wyjścia, buhahahahahahahaa :evilbat: :evilbat: :evilbat:

ja się przy spacerach z moimi czarnymi maleństwami tak wyrobiłam, że mi mało która baba podskoczy, hehehe 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']nie masz wyjścia, buhahahahahahahaa :evilbat: :evilbat: :evilbat:

ja się przy spacerach z moimi czarnymi maleństwami tak wyrobiłam, że mi mało która baba podskoczy, hehehe 8)[/quote]

hihihihihihih o taka persona powinna byc na przedzie nikt malymmiskom nie podskoczy ;)

Posted

no ba !! jeszcze, jak psiura wezmę 8) szacuneczek musi być :wink:
ale ciii....bo się mało kobieco poczuję (już się to zdarzało, jak się okazywało, że mam więcej siły, niż niejeden facet :oops:) to ja już cicho siedzę i udam, że jestem biedna i slabiutka :D:D:D 8)

Posted

[quote name='Ka-ka']no ba !! jeszcze, jak psiura wezmę 8) szacuneczek musi być :wink:
ale ciii....bo się mało kobieco poczuję (już się to zdarzało, jak się okazywało, że mam więcej siły, niż niejeden facet :oops:) to ja już cicho siedzę i udam, że jestem biedna i slabiutka :D:D:D 8)[/quote]

heheheh dobra podstepem ich ;) podstepem

Posted

nie mów, że na sznaucerkach miniaturowych można się wyrobić lepiej, niż na rozbrykanym rocie 8)

ojjjjj.........ja czuję, że kogoś czeka pojedynek na zlocie :lol: :wink:

Posted

Waszunia a może chcesz moją Sabę potrzymac? :lol: Najlepiej jak się wścieka na jakiegoś krążącego pitbula :evilbat: albo jak cche kota pogonić :evilbat:
Przy mnie wysiadacie laski :evilbat: