Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'] no i już chyba TZ Twój Adda widzi żeś nie płaska :lol: :wink: :angel: [/quote] No wiesz... ja myślałam, że on na żywo widzi... :o :lol:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wind'][quote name='dbsst']Wind ja czekam :evilbat: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: Nastepna seria z racji "czerwonego kwadracika" ukaze sie gleboka noca ... ale jutro :ghost_2: :lol:[/quote]

to chyba przeciek tak sobie mysle ;)

Posted

[quote name='Wind']Od wczoraj moge focusowac "na oko" ;) Wiesz o czym mowie, prawda?[/quote] I taki kolor jak chciałaś? To musisz poprosić TZ, żeby zrobił Ci fotkę i przyślij mi :angel:

Posted

Na razie sa bez koloru. Ale mam trzy odcienie do wyprobowania (testowe): turkus, blekit i szafir ;)
Natomiast niezaprzeczalnie poglebil mi sie horyzont :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Wind']Na razie sa bez koloru. Ale mam trzy odcienie do wyprobowania (testowe): turkus, blekit i szafir ;) [/quote] No, no... To testuj, rób fotki i dawaj je :D
[quote]Natomiast niezaprzeczalnie poglebil mi sie horyzont :lol: :lol: :lol:[/quote] Lepiej, nie?

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Wind'] Od wczoraj moge [b]focusowac[/b] "na oko" ;) [/quote]

Taaa focus pokus i cyk :roll:[/quote]

że adda jest wiedźma to wiem. ale, że Wind też? :o :hmmmm:

Dziewczyny, foty są przepiekne :modla:
[b]dawać mi tu WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]

Posted

Adda ogladalam poraz 100 zdjecia nie moge wyjsc z podziwu

niesamowicie hipnotyzujesz. Qrcze mozna sie patrzec godzinami w Twoje oczy niesamowite

Wind czy Ty nie zostalas zahipnotyzowana. niesamowicie to wydobylas z Addy jestem pod wielkim wrazeniem

Posted

hihihi to zalezy ten mnie sie kojarzy wiosennie wiec pewnie z dolinki zielonej a do okola gory i czubeczki tych gor w sniegu i w chmurkach a na dole sloneczko i piekna dogomaniaczka delektujaca sie chwila tak mnie sie ta Bryza kojarzy ;)

Posted

dbsst,

Bryza przyjechal pozno na sesje, a poza tym z robata, tak ze wetknal nos w notebooka i dziergal projekt ;)
Wiatr jest dzielem Pawla - mojego ulubionego stylisty, ktory uwielbia animowac wlosy :-)

A co do hipnotyzowania ... no jasne, ze te oczy hipnotyzowaly 8)

Posted

[quote name='Wind']Bryza przyjechal pozno na sesje, a poza tym z robata, tak ze wetknal nos w notebooka i dziergal projekt ;)[/quote] Ale jak wyszliście z Pawłem szukać wiatru to TZ uprzejmie do mnie zagadywał, żebym nie czuła się samotnie:lol:

Posted

[quote name='adda']Ale jak wyszliście z Pawłem szukać wiatru to TZ uprzejmie do mnie zagadywał, żebym nie czuła się samotnie:lol:[/quote]

Nooo ... wcale sie nie dziwie, ze piekna kobieta wygrala z jakims tam projektem :-)

Posted

[quote name='Wind']Nooo ... wcale sie nie dziwie, ze piekna kobieta wygrala z jakims tam projektem :-)[/quote] Hi hi, raczej była to uprzejmość, cechę tę cenię wysoko :P

Posted

Czas na ostatnia sesje. :-)

Nazwalam ja tak, jak mi sie najbardziej kojarzyla. Oczywiscie adda pozostanie niepowtarzalna adda, ale ta mina, wlosy i biala koszula .. .

[url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41018298]Demi I[/url]

[url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41018390]Demi II[/url]

[url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41018394]Demi III[/url]