adda Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='malawaszka'] no i już chyba TZ Twój Adda widzi żeś nie płaska :lol: :wink: :angel: [/quote] No wiesz... ja myślałam, że on na żywo widzi... :o :lol: Quote
malawaszka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 debest czyżbyś miała jakieś przecieki?? :lol: Quote
dbsst Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Wind'][quote name='dbsst']Wind ja czekam :evilbat: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: Nastepna seria z racji "czerwonego kwadracika" ukaze sie gleboka noca ... ale jutro :ghost_2: :lol:[/quote] to chyba przeciek tak sobie mysle ;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 hahaha myślałam że wiesz więcej :evilbat: :lol: Quote
Wind Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 [b]adda,[/b] Niewiele zostalo, ale fajne :D Twoj TZ moze byc z Ciebie dumny :-) Quote
Wind Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Nie powtarzaj tylko pokaz zdjecia :-) Od wczoraj moge focusowac "na oko" ;) Wiesz o czym mowie, prawda? Quote
PIKA Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Wind'] Od wczoraj moge [b]focusowac[/b] "na oko" ;) [/quote] Taaa focus pokus i cyk :roll: Quote
adda Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Wind']Od wczoraj moge focusowac "na oko" ;) Wiesz o czym mowie, prawda?[/quote] I taki kolor jak chciałaś? To musisz poprosić TZ, żeby zrobił Ci fotkę i przyślij mi :angel: Quote
Wind Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Na razie sa bez koloru. Ale mam trzy odcienie do wyprobowania (testowe): turkus, blekit i szafir ;) Natomiast niezaprzeczalnie poglebil mi sie horyzont :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Wind']Na razie sa bez koloru. Ale mam trzy odcienie do wyprobowania (testowe): turkus, blekit i szafir ;) [/quote] No, no... To testuj, rób fotki i dawaj je :D [quote]Natomiast niezaprzeczalnie poglebil mi sie horyzont :lol: :lol: :lol:[/quote] Lepiej, nie? Quote
asher Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Wind'] Od wczoraj moge [b]focusowac[/b] "na oko" ;) [/quote] Taaa focus pokus i cyk :roll:[/quote] że adda jest wiedźma to wiem. ale, że Wind też? :o :hmmmm: Dziewczyny, foty są przepiekne :modla: [b]dawać mi tu WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b] Quote
dbsst Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 Adda ogladalam poraz 100 zdjecia nie moge wyjsc z podziwu niesamowicie hipnotyzujesz. Qrcze mozna sie patrzec godzinami w Twoje oczy niesamowite Wind czy Ty nie zostalas zahipnotyzowana. niesamowicie to wydobylas z Addy jestem pod wielkim wrazeniem Quote
dbsst Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 ach i wielkie :klacz: dla Bryzy niesamowity ten wiatr ;) Quote
malawaszka Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 no w końcu Bryza nie? to jaki by miał być wiatr zrobiony przez Bryzę morską :lol: :wink: Quote
dbsst Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 hihihi to zalezy ten mnie sie kojarzy wiosennie wiec pewnie z dolinki zielonej a do okola gory i czubeczki tych gor w sniegu i w chmurkach a na dole sloneczko i piekna dogomaniaczka delektujaca sie chwila tak mnie sie ta Bryza kojarzy ;) Quote
Wind Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 dbsst, Bryza przyjechal pozno na sesje, a poza tym z robata, tak ze wetknal nos w notebooka i dziergal projekt ;) Wiatr jest dzielem Pawla - mojego ulubionego stylisty, ktory uwielbia animowac wlosy :-) A co do hipnotyzowania ... no jasne, ze te oczy hipnotyzowaly 8) Quote
adda Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Wind']Bryza przyjechal pozno na sesje, a poza tym z robata, tak ze wetknal nos w notebooka i dziergal projekt ;)[/quote] Ale jak wyszliście z Pawłem szukać wiatru to TZ uprzejmie do mnie zagadywał, żebym nie czuła się samotnie:lol: Quote
Wind Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 [quote name='adda']Ale jak wyszliście z Pawłem szukać wiatru to TZ uprzejmie do mnie zagadywał, żebym nie czuła się samotnie:lol:[/quote] Nooo ... wcale sie nie dziwie, ze piekna kobieta wygrala z jakims tam projektem :-) Quote
adda Posted March 20, 2005 Posted March 20, 2005 [quote name='Wind']Nooo ... wcale sie nie dziwie, ze piekna kobieta wygrala z jakims tam projektem :-)[/quote] Hi hi, raczej była to uprzejmość, cechę tę cenię wysoko :P Quote
Wind Posted March 20, 2005 Author Posted March 20, 2005 Czas na ostatnia sesje. :-) Nazwalam ja tak, jak mi sie najbardziej kojarzyla. Oczywiscie adda pozostanie niepowtarzalna adda, ale ta mina, wlosy i biala koszula .. . [url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41018298]Demi I[/url] [url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41018390]Demi II[/url] [url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/41018394]Demi III[/url] Quote
Recommended Posts