Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']moze dałoby się jakoś Adę na taka własnie wiedźmę ucharakteryzować[/quote] Uważasz, że charakteryzacja jest potrzebna? :lol:[/quote]

:oops: :oops: :oops:
mialam na mysli raczej scenografie.
miotła, dymki, jakieś mikstury :lol:
a z charakteryzacji, to moze jakis drapiezny makijaż? wiesz, czarne paznokcie i takie tam :wink:
mowie ci, pełen odlot by był!!!

[img]http://manu.dogomania.pl/emot/wiedzma.gif[/img]

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[b]asher,[/b]

Propozycja Twojej stylizacji jest bardzo fajna, ale ... ale albo Yennefer - Czarodziejka, albo Wiedzma-Czarownica ;) Jedna od drugiej roznia sie i wygladem i charakterem ;)
Co do jednego masz zdecydowna racje .. nasza [b]adda[/b] kojarzy sie z CZARODZIEJKA :-) Niestety nie bedzie stylizacji na Czarodziejke :( Moze nastepnym razem? 8) :D :D :D

Posted

[quote name='asher'][quote name='adda'][quote name='asher']moze dałoby się jakoś Adę na taka własnie wiedźmę ucharakteryzować[/quote] Uważasz, że charakteryzacja jest potrzebna? :lol:[/quote]
:oops: :oops: :oops:
mialam na mysli raczej scenografie. [/quote] Asher, żartowałam z tym oburzeniem :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda']Asher, żartowałam z tym oburzeniem :lol: :lol: :lol:[/quote]

[b]adda[/b], no przeciez wiem :lol:

[b]Wind[/b], mnie chodzilo o czarodziejkę. ale nie taka słodziusią milusią, tylko własnie wiedźmowatą - piękną, acz z charakterkiem.
ale w łasciwie możnaby zrobić Adę i na wiedźmę i na czarodziejkę. ciekawe, co by bardziej pasowało :evilbat: :wink:

Posted

[quote name='asher']ale w łasciwie możnaby zrobić Adę i na wiedźmę i na czarodziejkę. ciekawe, co by bardziej pasowało :evilbat: :wink:[/quote]
Zgaduj trzy razy :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='asher']ale w łasciwie możnaby zrobić Adę i na wiedźmę i na czarodziejkę. ciekawe, co by bardziej pasowało :evilbat: :wink:[/quote]
Zgaduj trzy razy :lol:[/quote]

a jak nie zgadne, to co? szpileczki wbite w moją kukłe? to ja dziekuje, wolę życ w niewiedzy 8)

Posted

[quote name='asher']a jak nie zgadne, to co? szpileczki wbite w moją kukłe? to ja dziekuje, wolę życ w niewiedzy 8)[/quote]
:roflt:
Taaa... niewiedza jest czasem bardzo wygodna :lol:

Posted

ja mam pytanie bo nylam na pierwszej stronie i widzialam tam piekna dziewczyne co to sie mrowka nazywa i podpisane ze to dgmniaczka. wskazywaloby to ze mrowa miala u Ciebie Wind sesyjke 8) ja mam pytanie czemu tak malutko Jej zdjec ja prosze o wiecej :D

Posted

Debest

ale tam chodzi o inna Mrowke, nie ta od MEjka :wink:

tylko o mróweczke, chyba od yoreczka :wink:

bo Mrowka nadal swoich fot nie wstawiła... :evilbat:

a tak btw, jak komus sie chce poszukac, to zdjae mi sie, ze kidys wstawiala jakies zimowe ftki z mejkiem.. o ile sie nie myle 8) :lol: (a to dosyc prawdopodobne)

Posted

:oops: ah to inna moroweczka ale nie zmienia to faktu ze sliczna i ze malo fot jakos Jej

a nasza Mejkowa mroweczka to sie chyba dobrowolnie nigdy nie ujawni :evilbat: :(

Posted

[size=1]to zrobimy tak - będziemy mówić, że wcale a wcale nam nie zależy na tym, żeby wiedzieć jak[/size] Mrówka [size=1]wygląda - no a jak może wyglądać -[/size] jak Mrówka [size=1]więc proste - nic ciekawego -[/size] mrówki [size=1]nie widziałyśmy czy co - a wtedy Ona pokaże nam fotę że to niby wcale jak[/size] mrówka nie wygląda

:evilbat: :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]to zrobimy tak - będziemy mówić, że wcale a wcale nam nie zależy na tym, żeby wiedzieć jak[/size] Mrówka [size=1]wygląda - no a jak może wyglądać -[/size] jak Mrówka [size=1]więc proste - nic ciekawego -[/size] mrówki [size=1]nie widziałyśmy czy co - a wtedy Ona pokaże nam fotę że to niby wcale jak[/size] mrówka nie wygląda

:evilbat: :lol:[/quote]

buuuuuuuuuuuhahahahahahahahahaha strasznie podstepny plan przystaje ;)

Posted

Trzeba urządzić regularne polowanie z nagonką :P .
Służę swoim psem myśliwskim - tropowcem.
Swego czasu na wystawach wszyscy polowali z aparatem na Carragan, aż sama dała się sfotografować na Zlocie. I teraz pewnie ma spokój od ciekawej gawiedzi :D :D :D .

Posted

Uffffffffff........ przzebrnełam ufffffff...... Krzyż mnie boli i oczy i TZ za chwile do pracy wstaje , a ja czytam i patrze i napatrzeć się nie moge..... lece jeszcze troche popatrzeć może mi oczy nie wypadną :D

Zdjęcia bardzo ładne :D

Posted

[quote name='Beata&Poświata']
Swego czasu na wystawach wszyscy polowali z aparatem na Carragan, aż sama dała się sfotografować na Zlocie. I teraz pewnie ma spokój od ciekawej gawiedzi :D :D :D .[/quote]

Ee,trza zdementowac ta plotke 8) Na zlocie takze dzielnie sie bronilam,ale mnie podstepem zaszli :cry:
PS.A pierwsza moja fot.zostala dana z wystawy w Katowicach,wiec troche wczesniej 8) Ale tam tez z ukrycia byla zrobiona,bo zywcem bym sie wziac nie dala 8)
Dzieki Bogu,prawdopodobnie sobie wystawianie odpuszcze,to i nie bedzie mozliwosci robienia nowych fot. 8)
A ten spokoj to rzecz wzgledna,bo Malawaszka mnie tez w Zabrzu upolowala :cry: Mimo zawieszenia broni :cry:
Najlepiej to zobrazuje ten wierszyk 8)

" Przyszli noca i przemoca
Z lozka mnie zabrali.
I prowadza przez ulice,
Ach,na szubienice.

Kat juz czeka i nie zwleka,
Petle mi zarzuca,
Ciagnie wolno mnie ku gorze,
Ach,na grubym sznurze."

:wink: :lol: :lol:

Posted

Ja też Carragan upolowałam w Krakowie, nawet się nie opierała. Nie wiem nawet czy w momencie sesji wiedziała kto ją robi ;) Dopiero po fakcie się dowiedziała 8) Nie ma to jak dyskretni paparazzi. Polecam się na przyszłość. Niestety Mrówiory nie mam jak przyłapać chyba, że przyjedzie na krakowską wystawe :)

Posted

W oczekiwaniu na sesje addy siedzialam sobie w studio z pewnym szalonym stylista i uczynilismy pare zdjec ;)

[url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/40886172]Zdjecie[/url]