asher Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']moze dałoby się jakoś Adę na taka własnie wiedźmę ucharakteryzować[/quote] Uważasz, że charakteryzacja jest potrzebna? :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: mialam na mysli raczej scenografie. miotła, dymki, jakieś mikstury :lol: a z charakteryzacji, to moze jakis drapiezny makijaż? wiesz, czarne paznokcie i takie tam :wink: mowie ci, pełen odlot by był!!! [img]http://manu.dogomania.pl/emot/wiedzma.gif[/img] Quote
Wind Posted March 12, 2005 Author Posted March 12, 2005 [b]asher,[/b] Propozycja Twojej stylizacji jest bardzo fajna, ale ... ale albo Yennefer - Czarodziejka, albo Wiedzma-Czarownica ;) Jedna od drugiej roznia sie i wygladem i charakterem ;) Co do jednego masz zdecydowna racje .. nasza [b]adda[/b] kojarzy sie z CZARODZIEJKA :-) Niestety nie bedzie stylizacji na Czarodziejke :( Moze nastepnym razem? 8) :D :D :D Quote
adda Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='asher'][quote name='adda'][quote name='asher']moze dałoby się jakoś Adę na taka własnie wiedźmę ucharakteryzować[/quote] Uważasz, że charakteryzacja jest potrzebna? :lol:[/quote] :oops: :oops: :oops: mialam na mysli raczej scenografie. [/quote] Asher, żartowałam z tym oburzeniem :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='adda']Asher, żartowałam z tym oburzeniem :lol: :lol: :lol:[/quote] [b]adda[/b], no przeciez wiem :lol: [b]Wind[/b], mnie chodzilo o czarodziejkę. ale nie taka słodziusią milusią, tylko własnie wiedźmowatą - piękną, acz z charakterkiem. ale w łasciwie możnaby zrobić Adę i na wiedźmę i na czarodziejkę. ciekawe, co by bardziej pasowało :evilbat: :wink: Quote
adda Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='asher']ale w łasciwie możnaby zrobić Adę i na wiedźmę i na czarodziejkę. ciekawe, co by bardziej pasowało :evilbat: :wink:[/quote] Zgaduj trzy razy :lol: Quote
asher Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']ale w łasciwie możnaby zrobić Adę i na wiedźmę i na czarodziejkę. ciekawe, co by bardziej pasowało :evilbat: :wink:[/quote] Zgaduj trzy razy :lol:[/quote] a jak nie zgadne, to co? szpileczki wbite w moją kukłe? to ja dziekuje, wolę życ w niewiedzy 8) Quote
adda Posted March 12, 2005 Posted March 12, 2005 [quote name='asher']a jak nie zgadne, to co? szpileczki wbite w moją kukłe? to ja dziekuje, wolę życ w niewiedzy 8)[/quote] :roflt: Taaa... niewiedza jest czasem bardzo wygodna :lol: Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Tak trochę nie na bieżąco jestem :oops: :lol: . Co tu taka cisza :o ??? Nic się narazie nie dzieje, czy ja o czymś nie wiem :roll: ??? Quote
Weron_ciau Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 qrcze fajna sprawa takie fotecki is esje! Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 wiecie co ja juz mam pol mozgu wyrzarte z ciekawosci co tez dziewczyny knuja Quote
Petra_ Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Nowe zdjątka się szykują,też już nie mogę doczekać się efektów :) Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 ja mam pytanie bo nylam na pierwszej stronie i widzialam tam piekna dziewczyne co to sie mrowka nazywa i podpisane ze to dgmniaczka. wskazywaloby to ze mrowa miala u Ciebie Wind sesyjke 8) ja mam pytanie czemu tak malutko Jej zdjec ja prosze o wiecej :D Quote
Asia_Focus Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Debest ale tam chodzi o inna Mrowke, nie ta od MEjka :wink: tylko o mróweczke, chyba od yoreczka :wink: bo Mrowka nadal swoich fot nie wstawiła... :evilbat: a tak btw, jak komus sie chce poszukac, to zdjae mi sie, ze kidys wstawiala jakies zimowe ftki z mejkiem.. o ile sie nie myle 8) :lol: (a to dosyc prawdopodobne) Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 :oops: ah to inna moroweczka ale nie zmienia to faktu ze sliczna i ze malo fot jakos Jej a nasza Mejkowa mroweczka to sie chyba dobrowolnie nigdy nie ujawni :evilbat: :( Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='malawaszka']zmusimy ją :evilbat:[/quote] mowisz ja jakos stracilam juz nadzieje :bigcry: Quote
malawaszka Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [size=1]to zrobimy tak - będziemy mówić, że wcale a wcale nam nie zależy na tym, żeby wiedzieć jak[/size] Mrówka [size=1]wygląda - no a jak może wyglądać -[/size] jak Mrówka [size=1]więc proste - nic ciekawego -[/size] mrówki [size=1]nie widziałyśmy czy co - a wtedy Ona pokaże nam fotę że to niby wcale jak[/size] mrówka nie wygląda :evilbat: :lol: Quote
dbsst Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 [quote name='malawaszka'][size=1]to zrobimy tak - będziemy mówić, że wcale a wcale nam nie zależy na tym, żeby wiedzieć jak[/size] Mrówka [size=1]wygląda - no a jak może wyglądać -[/size] jak Mrówka [size=1]więc proste - nic ciekawego -[/size] mrówki [size=1]nie widziałyśmy czy co - a wtedy Ona pokaże nam fotę że to niby wcale jak[/size] mrówka nie wygląda :evilbat: :lol:[/quote] buuuuuuuuuuuhahahahahahahahahaha strasznie podstepny plan przystaje ;) Quote
Poświata Posted March 15, 2005 Posted March 15, 2005 Trzeba urządzić regularne polowanie z nagonką :P . Służę swoim psem myśliwskim - tropowcem. Swego czasu na wystawach wszyscy polowali z aparatem na Carragan, aż sama dała się sfotografować na Zlocie. I teraz pewnie ma spokój od ciekawej gawiedzi :D :D :D . Quote
Olund Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Uffffffffff........ przzebrnełam ufffffff...... Krzyż mnie boli i oczy i TZ za chwile do pracy wstaje , a ja czytam i patrze i napatrzeć się nie moge..... lece jeszcze troche popatrzeć może mi oczy nie wypadną :D Zdjęcia bardzo ładne :D Quote
dbsst Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 :o to Ci wspolczuje to wszystko perzekopac jestes niezla nie powiem Quote
tunio Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 [quote name='Beata&Poświata'] Swego czasu na wystawach wszyscy polowali z aparatem na Carragan, aż sama dała się sfotografować na Zlocie. I teraz pewnie ma spokój od ciekawej gawiedzi :D :D :D .[/quote] Ee,trza zdementowac ta plotke 8) Na zlocie takze dzielnie sie bronilam,ale mnie podstepem zaszli :cry: PS.A pierwsza moja fot.zostala dana z wystawy w Katowicach,wiec troche wczesniej 8) Ale tam tez z ukrycia byla zrobiona,bo zywcem bym sie wziac nie dala 8) Dzieki Bogu,prawdopodobnie sobie wystawianie odpuszcze,to i nie bedzie mozliwosci robienia nowych fot. 8) A ten spokoj to rzecz wzgledna,bo Malawaszka mnie tez w Zabrzu upolowala :cry: Mimo zawieszenia broni :cry: Najlepiej to zobrazuje ten wierszyk 8) " Przyszli noca i przemoca Z lozka mnie zabrali. I prowadza przez ulice, Ach,na szubienice. Kat juz czeka i nie zwleka, Petle mi zarzuca, Ciagnie wolno mnie ku gorze, Ach,na grubym sznurze." :wink: :lol: :lol: Quote
Miga Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Ja też Carragan upolowałam w Krakowie, nawet się nie opierała. Nie wiem nawet czy w momencie sesji wiedziała kto ją robi ;) Dopiero po fakcie się dowiedziała 8) Nie ma to jak dyskretni paparazzi. Polecam się na przyszłość. Niestety Mrówiory nie mam jak przyłapać chyba, że przyjedzie na krakowską wystawe :) Quote
tunio Posted March 16, 2005 Posted March 16, 2005 Na wystawach jestem tak nieprzytomna,ze raczej nie wiem kto,gdzie i jak mnie upolowal :lol: Quote
Wind Posted March 16, 2005 Author Posted March 16, 2005 W oczekiwaniu na sesje addy siedzialam sobie w studio z pewnym szalonym stylista i uczynilismy pare zdjec ;) [url=http://www.pbase.com/amber_wind/image/40886172]Zdjecie[/url] Quote
Recommended Posts