Jump to content
Dogomania

Siwa i Dakota - stare, chore, niepotrzebne... Siwa za TM ... Dakota za TM ...

Recommended Posts

Posted

kiedys tzn nie tak dawo z miesiac temu patrzyłam, ze kurier za transport karmy 20 kg bodajze to koszt ok 40-50 zł
tak samo wychodziło z przesyłką konduktorską pociagiem i tak samo mniej wiecej poczta

• Replies 958
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam rozliczenie w poście nr 2.

Proszę o sprawdzenie i uwagi :)

[COLOR=Blue][B]Wychodzi na to, że Biafra na luty ma 303,77 zł. czyli [COLOR=Red]brakuje na luty 536,23 z[COLOR=Blue]ł[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red].
[COLOR=Black]
ps. Biafra, masz zapełnioną skrzynkę :)
[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

karma dla Siwej szuka transportu z warszawy do krakowa
moze jakis okazyjny sie trafi zanim wykorzysta sie TZ tuli, jesli się na to oboje zgodzą ;)

a Panstwu od karmy ślicznie dziękujemy :)
mam nadzieję, ze udało sie przebrnąć przez cała hostorię Siwej i Dakoty

Posted

Hmm.. jakby się nic nie znalazło, to ja będę do Krk jechała w niedzielę z rodzicami. W piątek z Warszawy (rembertów) tata jedzie do Sandomierza. Gdyby się nic nie znalazło innego.. to mogę pomóc.
Zastrzegam, że to się może zmienić. Bo dziś do szpitala trafiła bliska osoba i nie wiadomo jak się to potoczy.

Posted

Mój TZ jest jutro w Wawie i jakby była możliwośc zeby mu ktoś podrzucił tą karme do firmy, bo on jutro nie bedzie jeździł po miescie i nie ma jak podjechać, to zabierze ja do radomia i przekaże Biafrze przy okazji odbioru ryb. On pracuje gdzies na Sadybie, oczywiście dokładny adres podam jak tylko się dowiem:)

Posted

[quote name='tula']Mój TZ jest jutro w Wawie i jakby była możliwośc zeby mu ktoś podrzucił tą karme do firmy, bo on jutro nie bedzie jeździł po miescie i nie ma jak podjechać, to zabierze ja do radomia i przekaże Biafrze przy okazji odbioru ryb. On pracuje gdzies na Sadybie, oczywiście dokładny adres podam jak tylko się dowiem:)[/QUOTE]

dowiedz się i podaj ;)

moze akurat uda sie chłpakom zgrac :)

Posted

[quote name='tula']Mój TZ jest jutro w Wawie i jakby była możliwośc zeby mu ktoś podrzucił tą karme do firmy, bo on jutro nie bedzie jeździł po miescie i nie ma jak podjechać, to zabierze ja do radomia i przekaże Biafrze przy okazji odbioru ryb. On pracuje gdzies na Sadybie, oczywiście dokładny adres podam jak tylko się dowiem:)[/QUOTE]

Na 14 muszę byś na Rosoła, tam mi zajmie to jakąś godzinę do dwóch, więc później mogę się jeszcze chwilę pokręcić w tamtych okolicach ;)

Posted

Tak potwierdzam Gremlin zawiózł karmę do pracy mojego TZta, dziękuję Gremlin:)
Mój TZ jutro przywiezie karmę do Radomia i bedzie ona sobie u nas spokojnie czekać aż do czasu kiedy uzgodnimy z Biafrą odbiór ryb:)

• 2 weeks later...
Posted

Miejmy nadzieję że jednak dziewczyna da radę. W każdym razie mój TZ juz przekazał Biafrze karmę którą podarował pan z Łodzi, a ja cały czas ogłaszam Siwą.

Posted

Jeszcze nie zabrał, bo nie jechał z Krakowa do Radomia tylko dalej w delegację, ale zabierze w tym tygodniu więc szykujcie się dziewczyny:) Potem napiszę dokładnie.