3 x Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 kiedys tzn nie tak dawo z miesiac temu patrzyłam, ze kurier za transport karmy 20 kg bodajze to koszt ok 40-50 zł tak samo wychodziło z przesyłką konduktorską pociagiem i tak samo mniej wiecej poczta Quote
Asior Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 oooo Biafra ma neta.. to chyba nie jest aż tak źle z tym zasypaniem :diabloti: :eviltong: Quote
Aska7 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Poczta Polska 10-15 kg - 21,00 zł., 15-20 kg - 30,00 zł. Quote
karina1002 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Zrobiłam rozliczenie w poście nr 2. Proszę o sprawdzenie i uwagi :) [COLOR=Blue][B]Wychodzi na to, że Biafra na luty ma 303,77 zł. czyli [COLOR=Red]brakuje na luty 536,23 z[COLOR=Blue]ł[/COLOR][/COLOR][/B][/COLOR][COLOR=Red]. [COLOR=Black] ps. Biafra, masz zapełnioną skrzynkę :) [/COLOR] [/COLOR] Quote
Biafra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='karina1002'] [COLOR=Red] [COLOR=Black] ps. Biafra, masz zapełnioną skrzynkę :) [/COLOR] [/COLOR][/QUOTE] Posprzatałam :p Quote
3 x Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='samoglow']No to jak z tym transportem?[/QUOTE] jak mozesz to wstrzymaj sie do weekendu moze uda sie zorganizowac łaczony transport Quote
Cez Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 U mnie w tym miesiacu krucho z pieniedzmi, wplacilam tyle ile moglam. Quote
3 x Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 karma dla Siwej szuka transportu z warszawy do krakowa moze jakis okazyjny sie trafi zanim wykorzysta sie TZ tuli, jesli się na to oboje zgodzą ;) a Panstwu od karmy ślicznie dziękujemy :) mam nadzieję, ze udało sie przebrnąć przez cała hostorię Siwej i Dakoty Quote
Soema Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Hmm.. jakby się nic nie znalazło, to ja będę do Krk jechała w niedzielę z rodzicami. W piątek z Warszawy (rembertów) tata jedzie do Sandomierza. Gdyby się nic nie znalazło innego.. to mogę pomóc. Zastrzegam, że to się może zmienić. Bo dziś do szpitala trafiła bliska osoba i nie wiadomo jak się to potoczy. Quote
tula Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Mój TZ jest jutro w Wawie i jakby była możliwośc zeby mu ktoś podrzucił tą karme do firmy, bo on jutro nie bedzie jeździł po miescie i nie ma jak podjechać, to zabierze ja do radomia i przekaże Biafrze przy okazji odbioru ryb. On pracuje gdzies na Sadybie, oczywiście dokładny adres podam jak tylko się dowiem:) Quote
3 x Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='tula']Mój TZ jest jutro w Wawie i jakby była możliwośc zeby mu ktoś podrzucił tą karme do firmy, bo on jutro nie bedzie jeździł po miescie i nie ma jak podjechać, to zabierze ja do radomia i przekaże Biafrze przy okazji odbioru ryb. On pracuje gdzies na Sadybie, oczywiście dokładny adres podam jak tylko się dowiem:)[/QUOTE] dowiedz się i podaj ;) moze akurat uda sie chłpakom zgrac :) Quote
Gremlin Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 [quote name='tula']Mój TZ jest jutro w Wawie i jakby była możliwośc zeby mu ktoś podrzucił tą karme do firmy, bo on jutro nie bedzie jeździł po miescie i nie ma jak podjechać, to zabierze ja do radomia i przekaże Biafrze przy okazji odbioru ryb. On pracuje gdzies na Sadybie, oczywiście dokładny adres podam jak tylko się dowiem:)[/QUOTE] Na 14 muszę byś na Rosoła, tam mi zajmie to jakąś godzinę do dwóch, więc później mogę się jeszcze chwilę pokręcić w tamtych okolicach ;) Quote
3 x Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 tja, prosic chłopa zeby napisal na forum karma przekazana do pracy tz tuli dziękujemy Soema za chęc pomocy :) Quote
tula Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tak potwierdzam Gremlin zawiózł karmę do pracy mojego TZta, dziękuję Gremlin:) Mój TZ jutro przywiezie karmę do Radomia i bedzie ona sobie u nas spokojnie czekać aż do czasu kiedy uzgodnimy z Biafrą odbiór ryb:) Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a powiem ci, ze ja np. czytam zawsze,a le jakoś nie mam nic do pwoiedzenia, to (o dziwo ;-) ) nie piszę. jak inni, to nie wiem.... :-) Quote
tula Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A Biafra pewnie nic nie pisze bo cały czas ryby pakuje:) Quote
3 x Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 [quote name='tula']A Biafra pewnie nic nie pisze bo cały czas ryby pakuje:)[/QUOTE] albo padła :shake: odurzona aromatem Quote
tula Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Miejmy nadzieję że jednak dziewczyna da radę. W każdym razie mój TZ juz przekazał Biafrze karmę którą podarował pan z Łodzi, a ja cały czas ogłaszam Siwą. Quote
tula Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jeszcze nie zabrał, bo nie jechał z Krakowa do Radomia tylko dalej w delegację, ale zabierze w tym tygodniu więc szykujcie się dziewczyny:) Potem napiszę dokładnie. Quote
Recommended Posts