Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no cioteczki, oczywiście że nie chodziło mi o allegro już zaraz :)
za mało wiemy o suni i nie wiadomo do kogo podać kontakt
ja tylko zgłaszam, że jak już będzie coś wiadomo to allegrem mogę się zająć
tylko lepiej mi przypomnijcie, bo wątków dużo, a doba krótka
no i ja już mam sklerozę

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam kochane ale dopiero do domu wróciłam. ohoho widzę że sporo sie dzieje:). ta dziewczyna od trasnportu napisała że trzeba byłoby dostarczyć ją w sobotę tak na 12. mam 50zł które mogłabym przeznaczyć na transport-a to połowa sumy:(. co prawda ja w sobotę mam szkołe ale mogłabym wpaść przed 9 tylko po jeden wpis,potem ją zawiezc i wrócić na zajęcia.zależy w której częsci Wawy ona mieszka....

Posted

Uzbieramy na transport. Ja wyłożę resztę i potem jakoś tu wspólnie dozbieramy.
Sterylkę zapłace, to tylko ten transport i pomoc w hoteliku. Ogłoszenia porobię i popilotujemy sunie do domku.

Byle dotarła.

Posted

wysłałam zdjęcia tych rzeczy na bazarek:). no ja dopiero ok.10tego wypłata dlatego tak kiepsko teraz z kasą stoję. mam nadzieję że jutro spotkam małą tam gdzie zawsze:). jak zmienić tytuł?

Posted

Zmiana tytułu:
wejdź w pierwszy post, na dole w edytuj. Nastepnie edytuj zaawansowane - i wtedy masz okienko z tytułem, który zmieniasz.

A Suzi podobała się nawet mojemu TZ-owi. A to juz coś. Bo to on będzie ja woził po lekarzach i do hotelu.

To cóz, czekamy na sunię, kase wyłożę. Tez mam kanał, bo mam w hotelu 2 psy jeszcze a o innych nie wspomne, ale ona jest urocza. Musimy jej pomóc.

Posted

spokojnie,czasem bywało tak ze nie było jej dzień,dwa w "centrum" wioski.ale zawsze wracała.poza tym dziś rano trochę kropił deszcz i może gdzieś sobie spała po prostu. no właśnie to by było najlepsze wyjście,dlatego mam taki trochę żal do pani Kasi z Kociego świata że nawet na parę dni jej nie chciała-wiem mogła się bać że zostawie sunie i już się nie odezwę,ale mogłam jej zostawić nr tel czy nawet dokumenty dla pewności!

Posted

codziennie rano i po południu jestem w Świerczach więc napewno jutro jej poszukam. może nawet dziś się przejadę albo powiem siostrze żeby zobaczyła czy nigdzie jej nie ma

Posted

fibi:) napisał(a):
nie mam dobrych wiadomości-suni nie było dziś rano i po południu też nie :-( :-( :-(

Szkoda... Może przeniosła się w jakieś inne miejsce..? Będziesz Fibi jutro w tej okolicy? Zobaczysz czy maleńka jest?

Posted

fibi:) napisał(a):
tak sobie teraz myślę żę najlepszy byłby dla niej jakiś domek tymczasowy-nawet kilka dni.

Byłby dobry, tylko czy ktoś tak od zaraz weźmie Suzi? Problem ze znalezieniem DT jest... Chyba, że ktoś tu chętny jest by wziąć mała... :oops:;)

Posted

naprawde na dzien czy dwa mozna zamknac psa w komorce lub lazience,garazu ,zaplacic bezdomnemu-/ nawet majac swoje psy,/-do transportu doplace lub za sterylke -mam nadzieje ze nie przepadnie ds lub suka nie znikie jak to bedzie trwalo dlugo.prosze o ewentualne pw z nr.konta jak bedzie zlapana bo nie iestem codziennie na necie

Posted

hmm tylko czy spotkam ją jutro?:(. poza tym nadal nie ma kasy na transport....ja bym wyłożyła całą sumę ale muszę jeszcze jutro swoją brykę zatankować żeby ją ewentulanie zawiezc do tej dzieczyny no i za tydzień mam sterylkę swojej suni-też wydatek,i stresik jak dla mnie:)

Posted

" Hej!
Weszłam właśnie na wątek małej. Jeśli tak będzie wygodniej i bezpieczniej,to mogę sunię przechować u siebie do sb. (o ile nie ma cieczki,bo mam psa).
Pozdr.-Pat." to wiadomość od dziewczyny od transportu......jej jakbym ją jutro spotakała po pracy czyli ok.16stej to wzielabym ją na parę godzin do siebie,a jakby mój chłpoak wrócił z pracy to byśmy ją zawiezli:)

Posted

postaram się może uda mi się jutro gdzieś zapożyczyć-byłaby cała suma na transport.... ja się kładę spać już i modlę o jedno-żeby Suzi rano pojawiła się na śniadanku........tęsknię mała :-(

Posted

czemu taka cisza?.......... chyba nie zoastawicie nie teraz samej bo mam sunie:),zamknęłam ją w garażu.tak za 2 godz mój chlopak wróci z pracy i jedziemy z nią do Wawy.pożyczyłam pieniadze na tranport,ale 50 zl mogłybysice mi zwrocić

Posted

Ja tak jak pisałam mam miejsce w hoteliku. Napisz Fibi do tych osób, które oferowały pomoc finansową - najlepiej na PM. To ważne. Jeśli Pati może ją przechować do czasu przyjazdu - super.
Kiedy mniej więcej sunia by mogła dotrzec do nas? Jeśli jutro to dopiero po 18.00 jestem wolna żeby odwieźć ją dalej - mamy imprezę zwierzęcą i stoisko Fundacji. Ale poza tym - czekam.

Posted

z tego co mówiła to tak ok.13-14 jutro mają wyjechać....więc nie weim jak to rozwiążemy...ja dam jej dziś 60 zł.wezme nr jej konta i Ci podam PoKER to wpłacisz.tak ok. 17 wyjedziemy

Posted

Czyli jak dokładnie jest, bo w końcu ja nadal nic nie wiem. Czy ona jedzie do nas czy w inne miejsce. Czy znalazł się DT na miejscu.
Jutro od rana nie mam dostępu do komputera, będe na imprezie na stoisku.