Alex78 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 za marzec mamy do zapłaty 465 zł, a za kwiecień 450 zł, razem daje to 915 zł szefowa płaci to ze swoich pieniędzy, na szczęście jej 4-ro pracowników dostaje pensje na czas, ale czasem jakaś f-ra dłuzej leży do opłacenia mamy puszkę w lecznicy, w której pojawiają sie pieniażki, bo klienci są wrażliwi i pomagają wrzucajac pare groszy na hotelik dla fibi i karmę dla psiaków, które mamy w lecznicy Quote
Alex78 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Przed chwilą dopadła mnie wiadomość, ze 3 psy z kojca, też mają "zniknąć". A tam jest nasz Mefisto, uroczy mix pitbulla/amstaffa. On potrzebuje dobrego, spokojnego domu, z posesją. Lubi sie bawić, ale tez dobrze pilnuje. Jest łagodny dla ludzi, których pozna. z innymi psami bywa różnie. Kotów nam nie tępił. Quote
agaga21 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 alex, wstaw tutaj link do tego oddzielnego wątku. Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 :( ale się porobiło... Uważam, że szefową należy odciążyć z opłatami. Dobrze byłoby zebrać choć połowę deklaracji na hotelik... Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Alex78']Jesli chodzi o bycie skarbnikiem, to ja mogę to robić. Mogę udostępnic swoje konto prywatne. Jesli nie ma powodów do braku zaufania...[/QUOTE] [quote name='Ra_dunia']:( ale się porobiło... Uważam, że szefową należy odciążyć z opłatami. Dobrze byłoby zebrać choć połowę deklaracji na hotelik...[/QUOTE] ok, to skarbnik już jest ... na dobry początek wrzucę cosik jednorazowo, bo stałej nie mogę ... Bazarek, super pomysł ;) Quote
Alex78 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Będę wpisywała kto i ile wpłacił darowizny prosze o info, czy mam tu podać w poście nr konta i moje dane? Quote
Wunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Alex78']Będę wpisywała kto i ile wpłacił darowizny prosze o info, czy mam tu podać w poście nr konta i moje dane?[/QUOTE] Alex, dane z numerek konta wysyłaj na PW do każdego kto zgłosi chęć wpłaty ... będzie musiała pilnować wątku, no ale taka jest praca skarbnika ;) Na dogo nie pisz, szanuj swoje dane ;) Quote
Alex78 Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 OK, dzięki za info. To poproszę, aby każdy kto dostanie moje dane wpisał w rubryce przelewu tytułem " dla Fibi" oraz swój nick z dogo priorytet to opłacenie hoteliku, jak cos zostanie, to pójdzie na ogłoszenia, czy np na opłaty allegro a to wątek pozostałych psiaków [url]http://www.dogomania.pl/threads/184946-DRAMAT!-Zmuszono-nas-do-WYRZUCENIA-4-bezdomnych-piesk%C3%B3w-z-lecznicy!-Nie-maj%C4%85-domu[/url]! Quote
Ra_dunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 no to poproszę o dane do przelewu. Deklaracji stałej nie zrobię bo mam ich już i tak za dużo (wczoraj policzyłam ;) i się troszkę zdziwiłam ;) ), ale jak tylko będę mogła przeleję cosik ;) Quote
Wunia Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Ra_dunia']no to poproszę o dane do przelewu. Deklaracji stałej nie zrobię bo mam ich już i tak za dużo (wczoraj policzyłam ;) i się troszkę zdziwiłam ;) ), ale jak tylko będę mogła przeleję cosik ;)[/QUOTE] Ra, jesteś kofana ;) Quote
Alex78 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Dzisiaj miałam telefon w sprawie Fibi z ogłoszenia z gazety lokalnej. Pani prosiła o zdjęcie MMSem, bo nie ma internetu. Niestety ja nie mogę znaleźć mojego kabla do komórki, aby pobrać z netu fotkę Fibi do wysłania. Zresztą tylko teraz jestem przy kompie, bo jestem w lecznicy. Jeśli jedna z was mogłaby zgrac z kompa i wysłać mi na 607446668 a ja tej pani, to będe wdzięczna. Quote
Szarotka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Niestety ja nie moge. Napisz pw. do ktorejs z ciotek krajowych. Quote
Wunia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 [b]potrzebna na natychmiast wizyta przedadopcyjna siedlce (okolice[/b])[b] do domku dla fibi !!!!![/b] Quote
Alex78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Sorki, w niedzielę nie miałam dostępu do netu, Dostałam wczoraj SMSa od Pani zainteresowanej Fibi. Jest z Siedlec. Dziś do niej zadzwonie i zapytam o konkretny adres. Jesli ktos może podjechać na wizytę przedadopcyjną, to poprosimy. Umówię wtedy z tą Panią. Z góry dziękuję. Quote
Alex78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Mam już adres tej pani z Siedlec. Jesli ktos może tam pojechać, niech napisze, a na priw podam adres tej pani oraz nr tel. Napisała, że dzisiaj jest cały dzień w domu. Quote
enia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Alex78']Mam już adres tej pani z Siedlec. Jesli ktos może tam pojechać, niech napisze, a na priw podam adres tej pani oraz nr tel. Napisała, że dzisiaj jest cały dzień w domu.[/QUOTE] Wanda Szostek i gallegro są z Siedlec więc może poproś ich o wizytę? szkoda zmarnować taką szansę dla suki....... Quote
Alex78 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Jestem w kontakcie z Wandą Szostek. Moze uda sie, ze tam podskoczy na wizytę. Natomiast dostałam dzis kilka SMSów od zainteresowanej Pani. No i ten ostatni był pytajacy czy jeszcze w tym tyg dostanie pieska. Ja zapytałam czy jest jakis konkretny powód, dla którego tak jej zalezy na czasie. To odpisala, że córka miała urodziny w piatek i nie chce, aby prezent się opóźnił..... I co tu mysleć....? Quote
wanda szostek Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Wanda nie musiała robić wizyty, bo dom ten zna i to dobrze. W 2009 roku sprawdzałam ten dom pod kątem Agusi. W tym roku, była tam meganka5. Miałyśmy sporo zastrzeżeń, ale na próbę był tam oddany maleńki Kubuś (właśnie dla tej dziewczynki). W niedzielę meganka5 Kubusia zabrała. Był tam dwa miesiące. Dom jest nieodpowiedzialny, niewiarogodny (w relacjach mija się z prawdą). Kubusia trzeba było szukać, bo biegał samopas w okolicach torów. Teren nie jest zamknięty. W domu mieszka kilka rodzin (kamienica czynszowa). Pani nie pracuje, wychowuje dwójkę małych dzieci. To zeszłoroczne ma teraz koło 2 lat i jest następne małe i dziewczynka ok. 13 lat. Pani nie ma możliwości, aby zająć się jeszcze psem a moim zdaniem nie ma też zaplecza finansowego. Dokładniejsze relacje mogę udzielić telefonicznie Obie z meganką5 stwierdziłyśmy, że tam nie powierzyłybyśmy pod opiekę żadnego psa. W rozmowie przed adopcyjnej Pani robi dobre wrażenie i obawiam się, że jakiegoś psa od kogoś dostanie. Będzie to pech dla tego psa. Quote
Alex78 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Bardzo gorąco dziękuję za te informacje. Jeśli to pani dzwoniła, pani Wando (wczoraj), to przepraszam, ze nie odebrałam, ale do 20.00 jestem w lecznicy i nie zawsze słyszę swój telefon, a nr był nie zapisany w mojej ksiażce telefonicznej. Ta pani w rozmowie telefonicznej powiedziała, że ma domek z działką ogrodzoną siatką. Potem dostałam od niej smsa z adresem, który wskazywał na to, że jest to jednak mieszkanie w jakimś bloku. To mnie trochę wstrzymało w entuzjazmie. Jednak cały czas miałam nadzieję, że moze w koncu ktos normalny dzwonił w spraiwe Fibi. Ale widzę lipa.... Kobieta mówiła, że ma kundelka z adopcji. Napisała pani, że w niedzielę został zabrany. W tą niedzielę? Dziękuję pani Wando za pomoc. Fibi na pewno tam nie pojedzie. Quote
Alex78 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Napisałam teraz smsa do tej pani, że dowiedziałam sie, że miała psa Kubusia, który został zabrany, bo nie opiekowała sie nim i że nie dostanie niestety Fibi. A kobieta napisała: To nie tak. Kubuś został tylko raz sam w domu. Quote
enia Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='Alex78']Napisałam teraz smsa do tej pani, że dowiedziałam sie, że miała psa Kubusia, który został zabrany, bo nie opiekowała sie nim i że nie dostanie niestety Fibi. A kobieta napisała: To nie tak. Kubuś został tylko raz sam w domu.[/QUOTE] nie poradzila sobie z "ratlerkiem" a chce dać rade z Fibi???? co za dziwne podejście....... Quote
Recommended Posts