xxxx52 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 A co ma ze sznaucera? Tak na moje oko bedzie miala ca. 50cm Quote
AgusiaP Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Mnie też się wydaje, że nie będzie dużo większa niż jest teraz. Do góry kochana mordeczko. Quote
terra Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 xxxx52 napisał(a):A co ma ze sznaucera? Tak na moje oko bedzie miala ca. 50cm Nie sznaucera tylko wyżła:roll: Coś mi się pokręciło:evil_lol: Quote
kaja555 Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 raczej będzie mała, nie wiadomo jaki dokładnie ma wiek, może mieć przecież ok. 1 roku i może już wcale nie urośnie Quote
xxxx52 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jezeli ma okolo 1-roku to juz duzo nie urosnie.Jest sredniej wysokosci pnna Mix wyzelka,le czy ma instynk lowiecki? Quote
kakadu Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 terra - przede wszystkim bardzo ci dziekuje za te ogloszenia :loveu: sunka juz raczej nie urosnie, jesli juz to minimalnie; rodzice kolezanki o nia dbaja poki sa na dzialce - jej mama nie toleruje psow w mieszkaniu; co potem sie stanie trudno powiedziec; gdybym tylko mogla wstawiac zdjecia zrobilabym jakis bazarek zeby ja wysterylizowac - ela z palucha by mi pomogla w zorganizowaniu zabiegu i znalezieniu lekarza, ale potrzebne sa pieniadze; no nic czekamy - moze ktos zadzwoni z terrowych ogloszen; teraz caly dzien jestem w miescie (w pracy) wiec mam dobry zasieg i niczego nie przegapie; zeby tylko ktos zechcial zadzwonic; nie wiem jak tam z instynktem lowieckim - raczej nie jest za silnie rozwiniety, tyle, ze mala goni kury sasiada, ktore przefruwaja do mojej kolezanki i wydziobuja wszystkie rosliny wiec to nawet na plus :evil_lol: ale nie morduje ich przeciez tyko straszy - pewnie dla zabawy; jest bardzo madrutka, szybko nauczyla sie, ze do domu sie nie wchodzi i nie przekracza progu; przypomnialo mi sie, ze kolezanka mowila ze mirka przechodzi przez szczebelki w bramie wiec chyba jest naprawde drobniutkiej budowy; widzieliscie, ze sie ladnie bawi z dziecmi i one jej moga zabrac z paszczy zabawki, a ona sie nie zlosci - to wazne; Quote
terra Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 W ogłoszeniach napisałam ,że jest w typie wyżła a to kojarzy się z dużym psem. Skoro jest mała, to jest dodatkowym atutem. Jutro postaram się zmienić opisy. Małemu pieskowi łatwiej znaleźć domek. Quote
AgusiaP Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Dziewczynki a nie jest ona jeszcze za młoda na sterylkę? Jęzeli nie to ja postaram się w czerwcu dołożyc z 30zł. Więcej nie dam rady. Całuski dla malutkiej. Quote
bysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witam wszystkich, którzy tak bardzo chcą pomóc tej małej rudości, która właśnie u mnie przebywa:) Co do polowań, to muszę przyznać, że dziewczyna ma rozwinięty ten instynkt. Widzę, jak czasami biega po łące i autentycznie poluje na coś co tylko sie poruszy w trawie. Widok przepiękny. Skacze jak mala sarenka i naprawde cudnie to wygląda:evil_lol: Gdyby ktoś miał, jakieś pytania, to będę starała się jak najczęściej tu zaglądać. Pozdrawiam i dziękuję Wam serdecznie jeszcze raz za zaangażowanie!:lol: Quote
AgusiaP Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witamy, witamy i bardzo dziękujemy za opiekę nad ta ślicznotką;););) Quote
kakadu Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 oj dobrze, ze sie pokazala bysia-kolezanka ;) to mnie troche odciazy w opowiesciach o rudej mirce, bo zawsze to lepiej z pierwszej reki miec wiesci :lol: Quote
terra Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Witaj bysia na forum :lol: To teraz będą świeżutkie info o suni z pierwszej ręki ;) Quote
bysia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Czekajcie, jeszcze trochę, to ruda sama będzie Wam opowiadać. Już teraz pakuje mi się na laptopa, więc może i pisać się z czasem nauczy:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Witamy serdecznie bysie :lol: i czekamy na nowe wieści o tej pięknej mordeczce:cool3: Quote
terra Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 W ogłoszeniach mała jest 'miniaturową wyżełką' :lol: Mam nadzieje, ze nie będzie długo czekała na domek stały, chociaż wygląda na to ,że w dt jest jej bardzo dobrze.:lol: Ogłosiłam ją też na warszawskim gumtree i http://www.dogomania.pl/forum/f97/pszczyna-sprawdzony-dom-dla-domowej-przytulanki-138750/index2.html#post12366855 Quote
kakadu Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 och dziewczyny, zadzwonila do mnie pani ania z pragi; jest zainteresowana mirka :multi: miala nawet nadzieje, ze znajdzie ja dzis na sluzewcu i pojechala specjalnie, zeby ja zobaczyc; widziala inna fajna suczke, ale mirka tak jej zapadla w serce, ze zdecydowala sie zaczekac i zadzwonila; pani ania mieszka na pradze z mama i pracuja "na zakladke" czyli, ze praktycznie zawsze ktos jest w domu, a max.ilosc godzin, ktora pies spedzalby sam w domu (i to tylko czasami, nie codziennie) to 4-5 wiec nie duzo jestem w trakcie organizowania dt w wawie, bo trzeba mala zaszczepic koniecznie; bede wam zdawala razem z bysia relacje z postepow w procesie adopcji; trzymajcie kciuki, zeby tym razem sie udalo :) Quote
Isabel Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Świetna wiadomość:multi: DT to bardzo dobry pomysł, pozwoli poznać Mirkę w warunkach innych niż działka. Ciekawe jak sunia będzie czuła się, zachowywała w mieszkaniu. Ale jest na tyle młoda, że wszystkiego się jeszcze nauczy, do każdych warunków przyzwyczai. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało :thumbs: Quote
AgusiaP Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Super wiadomości :multi::multi::multi: Trzymam kciuki;););) Quote
bysia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Kochani, wczoraj przeprowadziłam "poważną" rozmowę z p. Ania i jestem z nią umówiona na "oględziny" w przyszły poniedziałek:lol:. Dziewczyna robi przez telefon bardzo dobre wrażenie (z resztą nie jest to tylko moja opinia). Opowiadała mi o swoim poprzednim psie i widzę, że naprawdę wie, co robi, biorąc bezdomnego psa. Ja oczywiście nie omieszkałam dodać, że sunię oddam, jeśli ta Pani spodoba sie i mi i Mirce:evil_lol: Narazie widzę, że nie może się doczekać spotkania. Zobaczymy, jak będzie w rzeczywistości. Trzymajcie kciuki;-) Quote
AgusiaP Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Boziu byłoby super. Mamy nadzieje, że dziewczynki przypadną sobie do gustu i Mirusia będzie miała kochający domek na zawsze;) Quote
Recommended Posts