Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

xxxx52 napisał(a):
A co ma ze sznaucera?
Tak na moje oko bedzie miala ca. 50cm

Nie sznaucera tylko wyżła:roll:
Coś mi się pokręciło:evil_lol:

Posted

terra - przede wszystkim bardzo ci dziekuje za te ogloszenia :loveu:
sunka juz raczej nie urosnie, jesli juz to minimalnie; rodzice kolezanki o nia dbaja poki sa na dzialce - jej mama nie toleruje psow w mieszkaniu; co potem sie stanie trudno powiedziec; gdybym tylko mogla wstawiac zdjecia zrobilabym jakis bazarek zeby ja wysterylizowac - ela z palucha by mi pomogla w zorganizowaniu zabiegu i znalezieniu lekarza, ale potrzebne sa pieniadze; no nic czekamy - moze ktos zadzwoni z terrowych ogloszen; teraz caly dzien jestem w miescie (w pracy) wiec mam dobry zasieg i niczego nie przegapie; zeby tylko ktos zechcial zadzwonic;
nie wiem jak tam z instynktem lowieckim - raczej nie jest za silnie rozwiniety, tyle, ze mala goni kury sasiada, ktore przefruwaja do mojej kolezanki i wydziobuja wszystkie rosliny wiec to nawet na plus :evil_lol:
ale nie morduje ich przeciez tyko straszy - pewnie dla zabawy; jest bardzo madrutka, szybko nauczyla sie, ze do domu sie nie wchodzi i nie przekracza progu;
przypomnialo mi sie, ze kolezanka mowila ze mirka przechodzi przez szczebelki w bramie wiec chyba jest naprawde drobniutkiej budowy;
widzieliscie, ze sie ladnie bawi z dziecmi i one jej moga zabrac z paszczy zabawki, a ona sie nie zlosci - to wazne;

Posted

W ogłoszeniach napisałam ,że jest w typie wyżła a to kojarzy się z dużym psem. Skoro jest mała, to jest dodatkowym atutem.
Jutro postaram się zmienić opisy.
Małemu pieskowi łatwiej znaleźć domek.

Posted

Dziewczynki a nie jest ona jeszcze za młoda na sterylkę? Jęzeli nie to ja postaram się w czerwcu dołożyc z 30zł. Więcej nie dam rady. Całuski dla malutkiej.

Posted

Witam wszystkich, którzy tak bardzo chcą pomóc tej małej rudości, która właśnie u mnie przebywa:)
Co do polowań, to muszę przyznać, że dziewczyna ma rozwinięty ten instynkt. Widzę, jak czasami biega po łące i autentycznie poluje na coś co tylko sie poruszy w trawie. Widok przepiękny. Skacze jak mala sarenka i naprawde cudnie to wygląda:evil_lol:
Gdyby ktoś miał, jakieś pytania, to będę starała się jak najczęściej tu zaglądać.

Pozdrawiam i dziękuję Wam serdecznie jeszcze raz za zaangażowanie!:lol:

Posted

Czekajcie, jeszcze trochę, to ruda sama będzie Wam opowiadać. Już teraz pakuje mi się na laptopa, więc może i pisać się z czasem nauczy:evil_lol:

Posted

och dziewczyny, zadzwonila do mnie pani ania z pragi; jest zainteresowana mirka :multi:
miala nawet nadzieje, ze znajdzie ja dzis na sluzewcu i pojechala specjalnie, zeby ja zobaczyc; widziala inna fajna suczke, ale mirka tak jej zapadla w serce, ze zdecydowala sie zaczekac i zadzwonila; pani ania mieszka na pradze z mama i pracuja "na zakladke" czyli, ze praktycznie zawsze ktos jest w domu, a max.ilosc godzin, ktora pies spedzalby sam w domu (i to tylko czasami, nie codziennie) to 4-5 wiec nie duzo
jestem w trakcie organizowania dt w wawie, bo trzeba mala zaszczepic koniecznie; bede wam zdawala razem z bysia relacje z postepow w procesie adopcji; trzymajcie kciuki, zeby tym razem sie udalo :)

Posted

Świetna wiadomość:multi: DT to bardzo dobry pomysł, pozwoli poznać Mirkę w warunkach innych niż działka. Ciekawe jak sunia będzie czuła się, zachowywała w mieszkaniu. Ale jest na tyle młoda, że wszystkiego się jeszcze nauczy, do każdych warunków przyzwyczai. Trzymam kciuki, żeby się wszystko udało :thumbs:

Posted

Kochani, wczoraj przeprowadziłam "poważną" rozmowę z p. Ania i jestem z nią umówiona na "oględziny" w przyszły poniedziałek:lol:. Dziewczyna robi przez telefon bardzo dobre wrażenie (z resztą nie jest to tylko moja opinia). Opowiadała mi o swoim poprzednim psie i widzę, że naprawdę wie, co robi, biorąc bezdomnego psa. Ja oczywiście nie omieszkałam dodać, że sunię oddam, jeśli ta Pani spodoba sie i mi i Mirce:evil_lol: Narazie widzę, że nie może się doczekać spotkania. Zobaczymy, jak będzie w rzeczywistości.
Trzymajcie kciuki;-)