Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uch! Juz sunia jest w nowym domku:))))
Bardzo dobrze przyjela Anie. Od razu sie zaprzyjaznily. Zreszta taka jest ta psina, jak dostaje przyjazn i czulosc, to od razu ja oddaje podwojnie:lol:
Ania jest bardzo sympatyczna, wie co robi, biorac bezdomnego psiaka i to jest najwazniejsze. Odwiozlam obie dziewczyny do ich domu, obejrzalam, posiedzialam chwile, zeby sie sunia przyzwyczaila i zostawilam je z ciezkim sercem...
Ale oddalam ja w naprawde dobre rece!!!!:multi:
Oczywiscie jestem z Ania umowiona, ze bedziemy sie spotykac;)
Psina w srode idzie do weterynarza na wszelkie mozliwe szczepienia i badania, wiec przy okazji sie dowiemy w jakim jest wieku:lol:

Jak tylko bede miala jakies informacje, to bede Was informowac:)

Dziekuje jeszcze raz Wam za wszystko!!!!:loveu:

Posted

A teraz pare słów od nowej właścicielki Mirusi:

No udało sie !!!!!!!!!:)
nie nic nie zrobiła, została w przedpokoju, bo rano wyjątkowo przeszkadzał jej dywan...myślę, że sie do niego za parę dni już przyzwyczai...:)i będzie normalnie do pokoju sobie wchodziła.
Byłam już z nią u weterynarza. Dostała tabletki na odrobaczanie, a w sb mamy pojawic sie na szczepieniach. dodatkowo dał mi jeszcze na kleszcze preparat, wczoraj jeszcze znalazłam na niej kilka sztuk. Powiedział też, że ten teren jest wyjątkowo obfity w kleszcze....szczegół.
Na smyczy już rano widziałam, że radzi sobie całkiem dobrze, a popołudniu to już było normalnie :)
I wreszcie sie załatwiła, bo miałam też stresa, choć weternarz powiedział, że może tak być, szybka dziewczyny załatwiła wszystko i już chodzi nawet po trawnikach czasem :)choć to jeszcze dla niej niezwykłe :).
dostała dziś ucho do gryzienia i piszczałkę, no po psie radość, radość, radość!!
dzowniłam do Pani Eli i też dziś jej wysyłam zdjęcia i ona też jest spokojna, że nam wszystkim udało sie wszystko załatwić:)!!

To na tyle z pierwszych dni, godzin i minut ;)
Idzie dobrze, a w czwartek robimy wycieczkę małą na Ochotę-autem. Mam nadzieję, że spokojnie dojedziemy :)
Serdecznie pozdrawiam i dziękuję !!
Anula