Asior Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 ehh Primula jest bardzo bardzo niegrzeczna.. Demoluje im mieszkanie kiedy zostanie na chwilę sama.. Ostatnio zeżarła panu okulary o wartości ok 700 zł :roll: Ale ulcia nawet jej nie opieprzyła.. Mała robi z nimi co chce :D wygryzła sobie też w łapce dziure prawie do kości :roll: ale to jakiś miesiąc temu, powoli zaczyna jej się to goić... Quote
Ank@ Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [quote name='Asior']ehh Primula jest bardzo bardzo niegrzeczna.. Demoluje im mieszkanie kiedy zostanie na chwilę sama.. [B]Ostatnio zeżarła panu okulary o wartości ok 700 zł [/B]:roll: Ale ulcia nawet jej nie opieprzyła.. Mała robi z nimi co chce :D wygryzła sobie też w łapce dziure prawie do kości :roll: ale to jakiś miesiąc temu, powoli zaczyna jej się to goić...[/QUOTE] Nie wiem czemu psy aż tak ciągnie do okularów. :) Mój łobuz też kiedyś zjadł okulary. Ale tańsze były .... A może klatka kennelowa by pomogła ??? Tylko trzeba by ją do niej przyzwyczaić. Quote
__Lara Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [B]Kochani, sorki, że się wetnę, czy może numer telefonu do Gandzi??? bardzo ważne!!! Gandzia, z Wolbromia. [/B] Quote
Asior Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Ania, Ulka załatwiła klatkę sobie od amigi chyba, ale ta mała zołza za żadne skarby tam nie chce wejść Quote
ania z poznania Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Asiorku, a zdjęcia jakieś nowe będą???? Quote
agaga21 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='ania z poznania']Asiorku, a zdjęcia jakieś nowe będą????[/QUOTE]no właśnie! mała pewnie się już zmieniła, dorosła...:razz: Quote
ania z poznania Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Dziewczyny, potrzebuję pilnie kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej w [B]ZĄBKOWICACH ŚLĄSKICH!!!!![/B] Quote
Asior Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 no.. zmieniła się ... zgrubła :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
ania z poznania Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No to my to chcemy zobaczyć! Grzecznie prosimy :mad::diabloti:! Quote
Asior Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 nie wiem kiedy bede u Ulki :( jakoś ostatnio się nie składa :roll: Quote
Ank@ Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='Asior']Ania, Ulka załatwiła klatkę sobie od amigi chyba, ale ta mała zołza za żadne skarby tam nie chce wejść[/QUOTE] nie mam doświadczenia z przyzwyczajaniem psa do pobytu w klatce , ale z tego co słyszałam i czytałam pobyt psa w klatce ma być przyjemnością a nie czymś stresującym.... może ktoś na dogo tu doradzi jak przyzwyczaić psa do klatki lepszy pobyt 2h w klatce niż zdemolowane mieszkania, a co gorsza śmierć psa przez np. przegryzienie kabli Quote
ania z poznania Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cioteczki kochane, zapraszamy na nowy bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/178635-bazarek-za-dychAE-RA-A-NOA-CI-KSIAE-A-KI-PA-YTY-DROBIAZGI-NA-BB-DO-12-lutego?p=13978682#post13978682[/url] Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/threads/178466-Szczecin-Vincet-prosi-o-wsparcie-na-dalsze-leczenie?p=13964281#post13964281]kociaka[/url], który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. [url=http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=898192988]Pomóż sfinansować jego leczenie.[/url] Dziękuję Quote
Recommended Posts