Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh Primula jest bardzo bardzo niegrzeczna.. Demoluje im mieszkanie kiedy zostanie na chwilę sama.. Ostatnio zeżarła panu okulary o wartości ok 700 zł :roll:
Ale ulcia nawet jej nie opieprzyła.. Mała robi z nimi co chce :D

wygryzła sobie też w łapce dziure prawie do kości :roll: ale to jakiś miesiąc temu, powoli zaczyna jej się to goić...

Posted

[quote name='Asior']ehh Primula jest bardzo bardzo niegrzeczna.. Demoluje im mieszkanie kiedy zostanie na chwilę sama.. [B]Ostatnio zeżarła panu okulary o wartości ok 700 zł [/B]:roll:
Ale ulcia nawet jej nie opieprzyła.. Mała robi z nimi co chce :D

wygryzła sobie też w łapce dziure prawie do kości :roll: ale to jakiś miesiąc temu, powoli zaczyna jej się to goić...[/QUOTE]

Nie wiem czemu psy aż tak ciągnie do okularów. :) Mój łobuz też kiedyś zjadł okulary. Ale tańsze były ....

A może klatka kennelowa by pomogła ??? Tylko trzeba by ją do niej przyzwyczaić.

Posted

[quote name='Asior']Ania, Ulka załatwiła klatkę sobie od amigi chyba, ale ta mała zołza za żadne skarby tam nie chce wejść[/QUOTE]

nie mam doświadczenia z przyzwyczajaniem psa do pobytu w klatce , ale z tego co słyszałam i czytałam pobyt psa w klatce ma być przyjemnością a nie czymś stresującym....
może ktoś na dogo tu doradzi jak przyzwyczaić psa do klatki
lepszy pobyt 2h w klatce niż zdemolowane mieszkania, a co gorsza śmierć psa przez np. przegryzienie kabli

• 3 weeks later...
Posted

Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek [url=http://www.dogomania.pl/threads/178466-Szczecin-Vincet-prosi-o-wsparcie-na-dalsze-leczenie?p=13964281#post13964281]kociaka[/url], który doświadczył bardzo wiele złego.
Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. [url=http://upload.allegro.pl/show_item.php?item=898192988]Pomóż sfinansować jego leczenie.[/url]
Dziękuję