malawaszka Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 łoohohoo zajebiaszczo! jak nic wiosną biorę się za robienie toru u mnie - może wtedy ktoś mnie odwiedzi :errrr: Quote
Fides79 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zyk2e9gI6S8"][QUOTE]http://www.youtube.com/watch?v=zyk2e9gI6S8[/QUOTE][/URL] aaaale zakręcony ten tor, ja bym nie wiedziała co i jak :roll: Quote
zerduszko Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 [quote name='malawaszka']łoohohoo zajebiaszczo! jak nic wiosną biorę się za robienie toru u mnie - może wtedy ktoś mnie odwiedzi :errrr:[/QUOTE] Ktoś Cię nie odwiedzi, póki Ty nie odwiedzisz kogoś :diabloti: [quote name='Fides79'] aaaale zakręcony ten tor, ja bym nie wiedziała co i jak :roll:[/QUOTE] Musze się pochwalić, ze tym razem zapamiętałam wsio. Ale to jest mój największy problem, zapamiętać tor ;) A im dalej tym gorzej. Quote
WATACHA Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Lizka normalnie strzała :), tylko straszny szczekuś ;) Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='WATACHA']Lizka normalnie strzała :), tylko straszny szczekuś ;)[/QUOTE] Ha! A wyobraź sobie, ze ja myślałam sobie, że ona chora, bo nie szczekała wcale. Rozkręciłam ją :loveu: Ale milknie, nie to co Kluska i inne sznupy. Quote
Tekla64 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 myslisz ze wlasny tor to jest to ? ja nigdy sie nie zajmowalam sie i nic na tyn temat nie moge powiedziec ale bardzo mnie sie to podoba i chyba chcialoby mi sie poprobowac a ze nie moge se wyjezdzac to moze powinnam se pomyslec o wlasnym , ino ze mysle sobie ze tyn sam teren i to wlasny moze sporor zmienic w nastawieniu psa do takiej zaawansowanej pracy, takiej skupionej jak u was to widac kurde troche wam tego zazdroszcze ale tak pozytywnie nie z zawiscia Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='Tekla64']myslisz ze wlasny tor to jest to ? ja nigdy sie nie zajmowalam sie i nic na tyn temat nie moge powiedziec ale bardzo mnie sie to podoba i chyba chcialoby mi sie poprobowac a ze nie moge se wyjezdzac to moze powinnam se pomyslec o wlasnym , ino ze mysle sobie ze tyn sam teren i to wlasny moze sporor zmienic w nastawieniu psa do takiej zaawansowanej pracy, takiej skupionej jak u was to widac kurde troche wam tego zazdroszcze ale tak pozytywnie nie z zawiscia[/QUOTE] mam podobny problem :lol: ale ja już od dłuuugich lat planowałam zrobić tu na wsi jakiś mały tor, tylko ciągle czasu brak i ciągle coś ważniejszego... ale to racja, że takie bieganie u siebie to nie to samo bo nie ma tylu rozpraszaczy, bo nie ma tego rytuału jechania i przebywania ze sobą na obcym terenie, no ale dla samego ruchu może warto Quote
Tekla64 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 ja ogolnie na brak ruchu nie narzekam hihihi ale kusi mnie , oj kusi, kiedys chcialm ino pare przeszkod se postawic to tak , ale te agilitowe mnie kreca mocno , ino jak ja mam Irka namowic do takiej pracy ?! hihihi dyc .... to znowu strata materialu i czasu a ile pracy ile myslenia hihihi ale moze sie kiedys uda Quote
wieso Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='malawaszka']mam podobny problem :lol: ale ja już od dłuuugich lat planowałam zrobić tu na wsi jakiś mały tor, tylko ciągle czasu brak i ciągle coś ważniejszego... ale to racja, że takie bieganie u siebie to nie to samo bo nie ma tylu rozpraszaczy, bo nie ma tego rytuału jechania i przebywania ze sobą na obcym terenie, no ale dla samego ruchu może warto[/QUOTE] masz racje ,malawaszko to rozwija potencjal psi, a jakie sa z tego zadowolone.......na poczatek i tak trzeba spokoju :) Quote
Jasza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Zerduszko, a gdzie taki tor? Mozna przyjechac i sobie...poćwiczyć? Jesteście obłędne :-) A Sadie w tym czasie obserwuje? Próbowała kiedyś się tak bawić z Tobą? Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jakbyście chciały coś budować, to ja służę radą, hahaha powiedziała wielce "doświadczona" :lol: [quote name='Jasza']Zerduszko, a gdzie taki tor? Mozna przyjechac i sobie...poćwiczyć? Jesteście obłędne :-) A Sadie w tym czasie obserwuje? Próbowała kiedyś się tak bawić z Tobą?[/QUOTE] Tor jest w Katowicach [url]http://www.agility.katowice.pl/[/url] Tak sobie nie można poćwiczyć, trzeba się zapisać na kurs. Sadie w tym czasie siedziała u mamy, ale była kilak razy z nami i coś tam nawet jej szło. Tylko ona jest na etapie zaawansowanie hopka lub dwie i tunel prosty, więc musiałabym się dołoączyć do jakiejś mniej zaawansowanej grupy, a nie bardzo mam czas. Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='zerduszko']Ha! A wyobraź sobie, ze ja myślałam sobie, że ona chora, bo nie szczekała wcale. Rozkręciłam ją :loveu: Ale milknie, nie to co Kluska i inne sznupy.[/QUOTE] A ja myślałam, że psa się raczej oducza szczekania ;). Jak będę kiedyś miała domek z ogródkiem to pozwolę Ci zaprojektować mi taki tor hi,hi,hi Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Raczej się oducza :D ale myśmy miały zadanie domowe, nauczyć psa szczekać na komendę i udało nam się to koło czerwca tego roku :lol: A i tak czasem nie chce szczeknąć. Zresztą jak nie jest rozkręcona, to i łapy nie poda. Taka sierota. Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 To tak jak u mnie Leoś, pięknie podaje łapę, siada, robi leżeć itp, jak coś się ma do żarcia.Jak nie to głuchy i trzeba głośniej mówić.Mentor za to z byle powodu podaje, a jak mam smaczka i nic nie mówię to robi wszystko po kolei ;).A szczekać umie na parę komend ha,ha,ha.Teraz np wytrzeszczyłam oczy i zrobiłam yyyyyyyy, myśli że się czegoś przestraszyłam i już szczeka ;) Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Nie, nie. Moje suki nie maja problemów z brakiem żarcia. Lizka się po prostu boi podawać łapkę, chyba była za to karana, bo ona ma tendencję do zaczepiania łapą i wali np. po twarzy. I musi być bardzo rozkręcona, pewna siebie, żeby podawać łapę. Jak nie jest to się oblizuje i odwraca głowę. Do rozkręcania psa mamy kilka komend, między innymi szczekanie. A może szczekanie jest bardziej miernikiem rozkręcenia? ;) Miałam dziś zrobić foty Klusce, jak wygląda po obcięciu, ale mam dość zdjęć :/ Mam dzień lenia :) Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='zerduszko'][B]Nie, nie. Moje suki nie maja problemów z brakiem żarcia. [/B]Lizka się po prostu boi podawać łapkę, chyba była za to karana, bo ona ma tendencję do zaczepiania łapą i wali np. po twarzy. I musi być bardzo rozkręcona, pewna siebie, żeby podawać łapę. Jak nie jest to się oblizuje i odwraca głowę. Do rozkręcania psa mamy kilka komend, między innymi szczekanie. A może szczekanie jest bardziej miernikiem rozkręcenia? ;) Miałam dziś zrobić foty Klusce, jak wygląda po obcięciu, ale mam dość zdjęć :/ Mam dzień lenia :)[/QUOTE] Ja nic takiego nie miałam na myśli, źle się wyraziłam.O swoich tak napisałam przy okazji.Takie tam podtrzymanie rozmowy ;) To może jutro zrób fotki.Ja już drugi weekend mam takiego lenia i ciągle śpie, nie wiem czy to pogoda czy coś się ze mną dzieje?Zazwyczaj śpię krótko, a w dzień to już w ogóle nie sypiałam :(> Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jenyyy pomyślałby kto, ze moje są TAKIE ROZKRĘCONE :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='WATACHA']Ja nic takiego nie miałam na myśli, źle się wyraziłam.O swoich tak napisałam przy okazji.Takie tam podtrzymanie rozmowy ;) To może jutro zrób fotki.Ja już drugi weekend mam takiego lenia i ciągle śpie, nie wiem czy to pogoda czy coś się ze mną dzieje?Zazwyczaj śpię krótko, a w dzień to już w ogóle nie sypiałam :(>[/QUOTE] Aaaa, nie skumałam :lol: Jutro to jest ciemno jak wracam z pracy, wrrr jak ja nienawidzę tego okresu. Do lasu chodzimy tylko w weekend :( Może w ciąży jesteś :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='zerduszko']Aaaa, nie skumałam :lol: Jutro to jest ciemno jak wracam z pracy, wrrr jak ja nienawidzę tego okresu. Do lasu chodzimy tylko w weekend :( [B]Może w ciąży jesteś [/B]:evil_lol:[/QUOTE] Znowu ;)...? Nie, nie jestem :). Quote
wieso Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 zerduszko, potrzebujesz tunel dla malawaszki ? Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='wieso']zerduszko, potrzebujesz tunel dla malawaszki ?[/QUOTE] Do budowy toru? ;) Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='wieso']zerduszko, potrzebujesz tunel dla malawaszki ?[/QUOTE] tak tak tak potrzebuje :lol: Quote
wieso Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='zerduszko']Do budowy toru? ;)[/QUOTE] si----........ :p Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 To jeszcze tunel [B]do[/B] malejwaszki by się przydał :D Quote
wieso Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 [quote name='malawaszka']tak tak tak potrzebuje :lol:[/QUOTE] a gdzie mam przeslac ......adres potrzebuje..... Quote
Recommended Posts