WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']aaaa jak w tym dowcipie... "warrrkocz" :roflt:[/QUOTE] Opowiedz, bo jakoś nie mogę skojarzyć :) Quote
malawaszka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='WATACHA']Opowiedz, bo jakoś nie mogę skojarzyć :)[/QUOTE] Sekretarka z szefem kochają się w biurze. Nagle warkocz sekretarki dostał się do niszczarki - Warkocz Warkocz!! (krzyczy sekretarka). A szef na to: - Wrrrrrrr, wrrrrrrr :lol: jest też wersja bardziej do mnie pasująca - z warkoczem wkręcającym się do maszyny rolniczej jakiejś :D Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 [quote name='malawaszka']Sekretarka z szefem kochają się w biurze. Nagle warkocz sekretarki dostał się do niszczarki - Warkocz Warkocz!! (krzyczy sekretarka). A szef na to: - Wrrrrrrr, wrrrrrrr [B]Okazuje się, że znałam :)[/B] :lol: jest też wersja bardziej do mnie pasująca - [B]z warkoczem wkręcającym się do maszyny rolniczej jakiejś[/B] :D[/QUOTE] [B]TY to masz fantazje[/B] Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 cale szczescie ze ja mam krotkie nie trza warkotac Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [QUOTE][IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]WATACHA[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17579832#post17579832"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Jak mąż lubi takie długie...trzeba się poświęcać Albo w razie co jakbym była niegrzeczna to , żeby miał mnie za co wytargać [/QUOTE] Kurcze może i ja zapuszczę ;) Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ja se kiedys zapuscilam , co prawda wcale nie takie dlugie mnie sie udalo ,ale jakos nie umiem spac w dluzszych , zawsze se glowe ramionami unieruchamialam i sie dziwie jak moje corki mogly spac z dlugimi i cala reszta . ja nie musze miec dlugich hihihi Quote
malawaszka Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Tekla64']ja se kiedys zapuscilam , co prawda wcale nie takie dlugie mnie sie udalo ,ale jakos nie umiem spac w dluzszych , [B]zawsze se glowe ramionami unieruchamialam[/B] i sie dziwie jak moje corki mogly spac z dlugimi i cala reszta . ja nie musze miec dlugich hihihi[/QUOTE] hahahha dobre dobre :lol: Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Saththa']Kurcze może i ja zapuszczę ;)[/QUOTE] W sensie, że chciałabyś być wytargana ;)? Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='WATACHA']W sensie, że chciałabyś być wytargana ;)?[/QUOTE] ano heheheh Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Wiecie może jak przekonać kociaka, że karma dla kociąt jest lepsze niż ta dla kastratów? Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 a wiecie jak przekonac Done ze karma dla kur nie jest dla niej??? Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='zerduszko']Wiecie może jak przekonać kociaka, że karma dla kociąt jest lepsze niż ta dla kastratów?[/QUOTE] Musisz posmakować i powiedzieć mu, że jest pyszna. Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='zerduszko']Wiecie może jak przekonać kociaka, że karma dla kociąt jest lepsze niż ta dla kastratów?[/QUOTE] hmmm wykastrowac kociaka i będzie dobra :lol: [quote name='Tekla64']a wiecie jak przekonac Done ze karma dla kur nie jest dla niej???[/QUOTE] zakładam, że próbowałas tłumaczyć?:lol: [quote name='WATACHA']Musisz posmakować i powiedzieć mu, że jest pyszna.[/QUOTE] Nooo to tez jest jakies rozwiązanie :lol: Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Saththa']hmmm wykastrowac kociaka i będzie dobra :lol:[/QUOTE] Żeby mała koteczkę tak zaraz ciachać, sama się wykastruj :diabloti: Zawsze chciałam to napisać :roflt: Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='zerduszko']Żeby mała koteczkę tak zaraz ciachać, sama się wykastruj :diabloti: Zawsze chciałam to napisać :roflt:[/QUOTE] Spoko dziś po rozmowie z jambi doszłam do wniosku ze to chyba nie taki zły pomysł :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 z kastracja siebi czy czym bo nie lapie??? coz takiego Jambi powiedziala zes w takim dole??? a Donie probowlalam wyjasnic ze ta pasza to na jajcy jest a ona nie znowsi jajkow ino je chetnie zjada w koncu Irek sie wkurzyl i ja pogonil hihihi Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Tekla64']w koncu Irek sie wkurzyl i ja pogonil hihihi[/QUOTE] Też zastosowałam tą starą metodę, ale.... kota mam cwanego. Jak mnie słyszy, to pędem za.przebiega do swojej miski i wsuwa jakby nigdy od niej nie odchodził :lol: To mi się cwaniara trafiła! Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Tekla64']z kastracja siebi czy czym bo nie lapie??? coz takiego Jambi powiedziala zes w takim dole??? [/QUOTE] Nooo w sumie mnie macice wyciąc czy coś a dodatkowo jajnika wyrwac bo mnie bol idziś niesamowicie :( A Kasia podała mi tylko cenę za przedszkole i żłobek miesięcznie :o Quote
wilczy zew Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='zerduszko']Też zastosowałam tą starą metodę, ale.... kota mam cwanego. Jak mnie słyszy, to pędem za.przebiega do swojej miski i wsuwa jakby nigdy od niej nie odchodził :lol: To mi się cwaniara trafiła![/QUOTE] kot nad koty Quote
zerduszko Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Kot nad koty to jest moja Jadzia. Ona jest ponad to, ja sobie mogę oberka, a ona to ma w de ;) Znaczy, że jak chce coś robić, to będzie to robić, choćbym sobie nogi wdeptała ;) Jak "pierwowzór" :D Quote
Tekla64 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 no wlasnie kociska czasem chyba maja za punkt honoru w zyciu coby wsio na wspak robic a napewno wcale nie w tych momentach kiedy my tego chcemy Quote
zerduszko Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Tekla64']no wlasnie kociska czasem chyba maja za punkt honoru w zyciu coby wsio na wspak robic a napewno wcale nie w tych momentach kiedy my tego chcemy[/QUOTE] Mój kotostwór to po prostu nie przejmuje się zdaniem innych, nie boi się, nie poważa. Nikogo ;) A, ze to stoi w sprzeczności z moim zdaniem, moja strata :lol: A jaka ja byłam cwana jak ją wzięłam, jak to ja ją miałam wychować :eviltong: I kot wychował mnie :evil_lol: Nawet wstrętny Swiss został olany jak jej próbował coś wytłumaczyć po jemu, znaczy wystartował do niej - a toto ani o 1 mm nie drgnęło :D Mała dziś próbowała zgapić za psami: ułożyć się za moimi nogami <w zgięciu kolan> i położyć głowę na łydkach :lol: Ciut za mała jest ;) Patrzcie jaka bidulka ;( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214179-Pilnie-poszukiwany-DT-dla-staruszki[/URL]!! Quote
Agucha Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='zerduszko']Mój kotostwór to po prostu nie przejmuje się zdaniem innych, nie boi się, nie poważa. Nikogo ;) A, ze to stoi w sprzeczności z moim zdaniem, moja strata :lol: A jaka ja byłam cwana jak ją wzięłam, jak to ja ją miałam wychować :eviltong: I kot wychował mnie :evil_lol: Nawet wstrętny Swiss został olany jak jej próbował coś wytłumaczyć po jemu, znaczy wystartował do niej - a toto ani o 1 mm nie drgnęło :D Mała dziś próbowała zgapić za psami: ułożyć się za moimi nogami <w zgięciu kolan> i położyć głowę na łydkach :lol: Ciut za mała jest ;) Patrzcie jaka bidulka ;( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214179-Pilnie-poszukiwany-DT-dla-staruszki[/URL]!![/QUOTE] Ach, jak ja kocham swoją kotę :lol: Quote
wilczy zew Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Lubię tą Twoją kicię,szkoda że nie może sięgnąć i polożyć głowy na Twojej łydce. Quote
zerduszko Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 [quote name='Agucha']Ach, jak ja kocham swoją kotę :lol:[/QUOTE] Ja moją też kocham, za ten charakterek :) Takie ciapki przytulaski mnie drażnią, patrząc po moich tymczasach taki charakterek jak u mojej się nie zdarza za często :lol: [quote name='wilczy zew']Lubię tą Twoją kicię,szkoda że nie może sięgnąć i polożyć głowy na Twojej łydce.[/QUOTE] Moja kicia Jagoda zwana Jadzią to nie ta sama co się tuli. To tymczaska tak kombinuje, do ogłoszeń Tina w domu zwana młodą. W końcu wymyśliła i położyła się cała na nodze ;) Quote
Recommended Posts