Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Opowiedz, bo jakoś nie mogę skojarzyć :)[/QUOTE]

Sekretarka z szefem kochają się w biurze. Nagle warkocz sekretarki dostał się do niszczarki
- Warkocz Warkocz!! (krzyczy sekretarka).
A szef na to:
- Wrrrrrrr, wrrrrrrr

:lol: jest też wersja bardziej do mnie pasująca - z warkoczem wkręcającym się do maszyny rolniczej jakiejś :D

Posted

[quote name='malawaszka']Sekretarka z szefem kochają się w biurze. Nagle warkocz sekretarki dostał się do niszczarki
- Warkocz Warkocz!! (krzyczy sekretarka).
A szef na to:
- Wrrrrrrr, wrrrrrrr

[B]Okazuje się, że znałam :)[/B]
:lol: jest też wersja bardziej do mnie pasująca - [B]z warkoczem wkręcającym się do maszyny rolniczej jakiejś[/B] :D[/QUOTE]

[B]TY to masz fantazje[/B]

Posted

[QUOTE][IMG]http://www.dogomania.pl/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Napisał [B]WATACHA[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/showthread.php?p=17579832#post17579832"][IMG]http://www.dogomania.pl/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Jak mąż lubi takie długie...trzeba się poświęcać
Albo w razie co jakbym była niegrzeczna to , żeby miał mnie za co wytargać
[/QUOTE]

Kurcze może i ja zapuszczę ;)

Posted

ja se kiedys zapuscilam , co prawda wcale nie takie dlugie mnie sie udalo ,ale jakos nie umiem spac w dluzszych , zawsze se glowe ramionami unieruchamialam i sie dziwie jak moje corki mogly spac z dlugimi i cala reszta .
ja nie musze miec dlugich hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']ja se kiedys zapuscilam , co prawda wcale nie takie dlugie mnie sie udalo ,ale jakos nie umiem spac w dluzszych , [B]zawsze se glowe ramionami unieruchamialam[/B] i sie dziwie jak moje corki mogly spac z dlugimi i cala reszta .
ja nie musze miec dlugich hihihi[/QUOTE]

hahahha dobre dobre :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Wiecie może jak przekonać kociaka, że karma dla kociąt jest lepsze niż ta dla kastratów?[/QUOTE]

Musisz posmakować i powiedzieć mu, że jest pyszna.

Posted

[quote name='zerduszko']Wiecie może jak przekonać kociaka, że karma dla kociąt jest lepsze niż ta dla kastratów?[/QUOTE]

hmmm wykastrowac kociaka i będzie dobra :lol:
[quote name='Tekla64']a wiecie jak przekonac Done ze karma dla kur nie jest dla niej???[/QUOTE]

zakładam, że próbowałas tłumaczyć?:lol:
[quote name='WATACHA']Musisz posmakować i powiedzieć mu, że jest pyszna.[/QUOTE]

Nooo to tez jest jakies rozwiązanie :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Żeby mała koteczkę tak zaraz ciachać, sama się wykastruj :diabloti:

Zawsze chciałam to napisać :roflt:[/QUOTE]

Spoko dziś po rozmowie z jambi doszłam do wniosku ze to chyba nie taki zły pomysł :evil_lol:

Posted

z kastracja siebi czy czym bo nie lapie???
coz takiego Jambi powiedziala zes w takim dole???

a Donie probowlalam wyjasnic ze ta pasza to na jajcy jest a ona nie znowsi jajkow ino je chetnie zjada

w koncu Irek sie wkurzyl i ja pogonil hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']w koncu Irek sie wkurzyl i ja pogonil hihihi[/QUOTE]
Też zastosowałam tą starą metodę, ale.... kota mam cwanego. Jak mnie słyszy, to pędem za.przebiega do swojej miski i wsuwa jakby nigdy od niej nie odchodził :lol: To mi się cwaniara trafiła!

Posted

[quote name='Tekla64']z kastracja siebi czy czym bo nie lapie???
coz takiego Jambi powiedziala zes w takim dole???
[/QUOTE]

Nooo w sumie mnie macice wyciąc czy coś a dodatkowo jajnika wyrwac bo mnie bol idziś niesamowicie :(

A Kasia podała mi tylko cenę za przedszkole i żłobek miesięcznie :o

Posted

[quote name='zerduszko']Też zastosowałam tą starą metodę, ale.... kota mam cwanego. Jak mnie słyszy, to pędem za.przebiega do swojej miski i wsuwa jakby nigdy od niej nie odchodził :lol: To mi się cwaniara trafiła![/QUOTE]

kot nad koty

Posted

Kot nad koty to jest moja Jadzia. Ona jest ponad to, ja sobie mogę oberka, a ona to ma w de ;) Znaczy, że jak chce coś robić, to będzie to robić, choćbym sobie nogi wdeptała ;) Jak "pierwowzór" :D

Posted

[quote name='Tekla64']no wlasnie kociska czasem chyba maja za punkt honoru w zyciu coby wsio na wspak robic a napewno wcale nie w tych momentach kiedy my tego chcemy[/QUOTE]
Mój kotostwór to po prostu nie przejmuje się zdaniem innych, nie boi się, nie poważa. Nikogo ;) A, ze to stoi w sprzeczności z moim zdaniem, moja strata :lol: A jaka ja byłam cwana jak ją wzięłam, jak to ja ją miałam wychować :eviltong: I kot wychował mnie :evil_lol:

Nawet wstrętny Swiss został olany jak jej próbował coś wytłumaczyć po jemu, znaczy wystartował do niej - a toto ani o 1 mm nie drgnęło :D

Mała dziś próbowała zgapić za psami: ułożyć się za moimi nogami <w zgięciu kolan> i położyć głowę na łydkach :lol: Ciut za mała jest ;)

Patrzcie jaka bidulka ;( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214179-Pilnie-poszukiwany-DT-dla-staruszki[/URL]!!

Posted

[quote name='zerduszko']Mój kotostwór to po prostu nie przejmuje się zdaniem innych, nie boi się, nie poważa. Nikogo ;) A, ze to stoi w sprzeczności z moim zdaniem, moja strata :lol: A jaka ja byłam cwana jak ją wzięłam, jak to ja ją miałam wychować :eviltong: I kot wychował mnie :evil_lol:

Nawet wstrętny Swiss został olany jak jej próbował coś wytłumaczyć po jemu, znaczy wystartował do niej - a toto ani o 1 mm nie drgnęło :D

Mała dziś próbowała zgapić za psami: ułożyć się za moimi nogami <w zgięciu kolan> i położyć głowę na łydkach :lol: Ciut za mała jest ;)

Patrzcie jaka bidulka ;( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214179-Pilnie-poszukiwany-DT-dla-staruszki[/URL]!![/QUOTE]
Ach, jak ja kocham swoją kotę :lol:

Posted

[quote name='Agucha']Ach, jak ja kocham swoją kotę :lol:[/QUOTE]
Ja moją też kocham, za ten charakterek :) Takie ciapki przytulaski mnie drażnią, patrząc po moich tymczasach taki charakterek jak u mojej się nie zdarza za często :lol:

[quote name='wilczy zew']Lubię tą Twoją kicię,szkoda że nie może sięgnąć i polożyć głowy na Twojej łydce.[/QUOTE]
Moja kicia Jagoda zwana Jadzią to nie ta sama co się tuli. To tymczaska tak kombinuje, do ogłoszeń Tina w domu zwana młodą. W końcu wymyśliła i położyła się cała na nodze ;)