Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zapraszlas to jestem , piekny kotecek!!!
wpadaj do mnie!!! [ zdjec na razie nie ma]

ciesze sie ze wam calkiem fajnie poszlo i ze jestescie zadowolona ze swego psa
a kociska to pierwsze inspektory budowlane na swiecie wsio sparwdza nie wazne czy swieze czy nie

Posted

[quote name='zerduszko']Ja tam wpadam bez zaproszenia :lol:[/QUOTE]

Naprawdę, nie zauważyłam.
Ale za to świetnie zapraszasz do siebie .... no to hejka

Posted

[quote name='Tekla64']ja tam sie nie boje

ale milej jak sie ujawniasz[/QUOTE]

Czasem tak czynię ;)

Jedna fota, wprawdzie fryzury nie widać za dobrze, ale się musicie zadowolić :) Jak widać pies zestresowany przed biegiem :lol:

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011258.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zerduszko']Czasem tak czynię ;)

Jedna fota, wprawdzie fryzury nie widać za dobrze, ale się musicie zadowolić :) Jak widać pies zestresowany przed biegiem :lol:

A co tak dziwnie "łypiesz" na tego biednego, zestresowanego psa?

Kolor ładny ale cięcia nie widzę.Poka teraz od przodu .

Posted

[quote name='*Monia*']Hexa przy przeszkodach by tak nie poleżała :evil_lol:[/QUOTE]
To jest właśnie najcudowniejsze w niej, psy biegają, a ona się opala. Pełen relax :smile: Na treningu potrafi się kołami do góry wyłożyć!

[quote name='WATACHA']A co tak dziwnie "łypiesz" na tego biednego, zestresowanego psa?[/QUOTE]
Nie łypię :obrazic: tylko patrzę z dumą :bigcool:

[quote name='WATACHA']Kolor ładny ale cięcia nie widzę.Poka teraz od przodu .[/QUOTE]
Fot od przodu niet, póki co ;-)

Posted

[quote name='zerduszko']To jest właśnie najcudowniejsze w niej, psy biegają, a ona się opala. Pełen relax :) Na treningu potrafi się kołami do góry wyłożyć!

[B]Fot od przodu niet, póki co ;)[[/B]/QUOTE]

A co biją Cię w domu ;)?

Posted

[quote name='zerduszko']Bije... ;)[/QUOTE]

Często?
Pytam, bo ciekawa jestem kiedy zejdą sińce i będziesz mogła fotkę od przodu wstawić ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Nieźle mnie podsumowałaś :lol:

Tka mi się nie chce iść do pracy, buuuuuuuuuu :([/QUOTE]

No żarciki przecież:diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']To jest właśnie najcudowniejsze w niej, psy biegają, a ona się opala. Pełen relax :smile: Na treningu potrafi się kołami do góry wyłożyć![/QUOTE]
Ja mam pracoholika i jak widzi przeszkody to klapki na oczy i drze pyska żeby biegać. Za to Shinę mam luzaka którego bez problemu mogę już ze sobą wszędzie zabierać więc się równoważy :lol:.

Też jestem ciekawa fryzury :cool3:. Sińce photoshopem potraktuj i pokazuj fryza :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']
A co do zawodów, to kocurzyska przegięły. Kładę się spać w piątek, a tu moja kołdra zlana :angryy: Patrzę, a Damiana też :smhair2: Wszystko zaczęło wsiąkać w łóżko :mad: więc poszłam spać o 2, a o 6 pobudka. [/quote]
:turn-l: No pięknie :megagrin:
Skąd ja to znam... nie zazdraszczam! :shake:

[quote name='zerduszko']
Parówa była okropna, ale Liz biegała chętnie. Pierwszy bieg i ten wredny czarnuch znów olał strefy, obie! więc ją zdisowałam :placz: A tak ładnie nam szło. Potem byłyśmy 1 i 3 na czysto :multi: Dziś znów 1 i 3 na czysto, a na koniec bieg ze strefówkami i tadam, się kundel zatrzymał :sweetCyb: i byłysmy pierwszena czysto :question: Wprawdzie ja się tak skupiłam na zatrzymaniu na strefach, ze się motałam, ale kundel był idealny i wiele mi wybaczał :iloveyou: W najśmielszych snach bym nie przypuszczała, że w niej tkwi taki potencjał!

Pierwsza wspólna nocka poza domem wypadła świetnie, Liz wlazła mi do śpiwora i grzała stopy. Można ją brać wszędzie :loveu:[/QUOTE]
Dzielna sucz :loveu:
Biega jak gazelka. Cudna jest :)

Posted

Mamy jeszcze jeden sukces :) Lizka jest pieskiem niedotykalskim, cierpi na wodowstręt :-? Masa pracy, żeby ona chodziła po mokrej trawce czy dawała łapkę :roll: Po sobotnich przebiegach poszliśmy nad rzekę, pozostałe sunie wskakiwały do wody... Liz moczyła łapki :eggface: Az tu nagle wskoczyła na głęboką wodę, zanurzyła się całkowicie.. ja panika :wink: wylazła szybko na brzeg i dawaj szukać czegoś dalej. Musiało coś tam pływać, coś żywego, bo ona nigdy nie pływała :shake: Wszystko, ale to absolutnie wszystko kwestia motywacji :p

Zmokła kura ;)

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011157.jpg[/IMG]

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011156.jpg[/IMG]