zerduszko Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='WATACHA']Może jasno piszesz, a ja jestem zmęczona.Cały dzień spałam, to wykańcza ;)[/QUOTE] Buhahaha, no faktycznie :D Jutro ostatni dzień urlopu :( Quote
Tekla64 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 zapraszlas to jestem , piekny kotecek!!! wpadaj do mnie!!! [ zdjec na razie nie ma] ciesze sie ze wam calkiem fajnie poszlo i ze jestescie zadowolona ze swego psa a kociska to pierwsze inspektory budowlane na swiecie wsio sparwdza nie wazne czy swieze czy nie Quote
wilczy zew Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Tekla64']zapraszlas to jestem , piekny kotecek!!! wpadaj do mnie!!! [ zdjec na razie nie ma][/QUOTE] :megagrin: ........ Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Tekla64']zapraszlas to jestem , piekny kotecek!!! wpadaj do mnie!!! [ zdjec na razie nie ma][/QUOTE] Ja tam wpadam bez zaproszenia :lol: Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']Ja tam wpadam bez zaproszenia :lol:[/QUOTE] Naprawdę, nie zauważyłam. Ale za to świetnie zapraszasz do siebie .... no to hejka Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='WATACHA']Naprawdę, nie zauważyłam. Ale za to świetnie zapraszasz do siebie .... no to hejka[/QUOTE] Czasem cichcem jestem, ale jestem w Waszych wszystkich galeriach. Quote
Tekla64 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 ja tam sie nie boje ale milej jak sie ujawniasz Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='Tekla64']ja tam sie nie boje ale milej jak sie ujawniasz[/QUOTE] Czasem tak czynię ;) Jedna fota, wprawdzie fryzury nie widać za dobrze, ale się musicie zadowolić :) Jak widać pies zestresowany przed biegiem :lol: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011258.jpg[/IMG] Quote
*Monia* Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Gratulacje, wiedziałam że dobrze pójdzie :loveu: Hexa przy przeszkodach by tak nie poleżała :evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']Czasem tak czynię ;) Jedna fota, wprawdzie fryzury nie widać za dobrze, ale się musicie zadowolić :) Jak widać pies zestresowany przed biegiem :lol: A co tak dziwnie "łypiesz" na tego biednego, zestresowanego psa? Kolor ładny ale cięcia nie widzę.Poka teraz od przodu . Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='*Monia*']Hexa przy przeszkodach by tak nie poleżała :evil_lol:[/QUOTE] To jest właśnie najcudowniejsze w niej, psy biegają, a ona się opala. Pełen relax :smile: Na treningu potrafi się kołami do góry wyłożyć! [quote name='WATACHA']A co tak dziwnie "łypiesz" na tego biednego, zestresowanego psa?[/QUOTE] Nie łypię :obrazic: tylko patrzę z dumą :bigcool: [quote name='WATACHA']Kolor ładny ale cięcia nie widzę.Poka teraz od przodu .[/QUOTE] Fot od przodu niet, póki co ;-) Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']To jest właśnie najcudowniejsze w niej, psy biegają, a ona się opala. Pełen relax :) Na treningu potrafi się kołami do góry wyłożyć! [B]Fot od przodu niet, póki co ;)[[/B]/QUOTE] A co biją Cię w domu ;)? Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='WATACHA']A co biją Cię w domu ;)?[/QUOTE] Bije... ;) Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']Bije... ;)[/QUOTE] Często? Pytam, bo ciekawa jestem kiedy zejdą sińce i będziesz mogła fotkę od przodu wstawić ;) Quote
Saththa Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011258.jpg[/url] Ona się wycisza :lol::) Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']Jak zasłużę :lol:[/QUOTE] Znaczy się często :evil_lol:, czyli na razie nici z fotek :placz: Quote
zerduszko Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='WATACHA']Znaczy się często :evil_lol:, czyli na razie nici z fotek :placz:[/QUOTE] Nieźle mnie podsumowałaś :lol: Tka mi się nie chce iść do pracy, buuuuuuuuuu :( Quote
WATACHA Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']Nieźle mnie podsumowałaś :lol: Tka mi się nie chce iść do pracy, buuuuuuuuuu :([/QUOTE] No żarciki przecież:diabloti: Quote
*Monia* Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko']To jest właśnie najcudowniejsze w niej, psy biegają, a ona się opala. Pełen relax :smile: Na treningu potrafi się kołami do góry wyłożyć![/QUOTE] Ja mam pracoholika i jak widzi przeszkody to klapki na oczy i drze pyska żeby biegać. Za to Shinę mam luzaka którego bez problemu mogę już ze sobą wszędzie zabierać więc się równoważy :lol:. Też jestem ciekawa fryzury :cool3:. Sińce photoshopem potraktuj i pokazuj fryza :eviltong::eviltong: Quote
Agucha Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='zerduszko'] A co do zawodów, to kocurzyska przegięły. Kładę się spać w piątek, a tu moja kołdra zlana :angryy: Patrzę, a Damiana też :smhair2: Wszystko zaczęło wsiąkać w łóżko :mad: więc poszłam spać o 2, a o 6 pobudka. [/quote] :turn-l: No pięknie :megagrin: Skąd ja to znam... nie zazdraszczam! :shake: [quote name='zerduszko'] Parówa była okropna, ale Liz biegała chętnie. Pierwszy bieg i ten wredny czarnuch znów olał strefy, obie! więc ją zdisowałam :placz: A tak ładnie nam szło. Potem byłyśmy 1 i 3 na czysto :multi: Dziś znów 1 i 3 na czysto, a na koniec bieg ze strefówkami i tadam, się kundel zatrzymał :sweetCyb: i byłysmy pierwszena czysto :question: Wprawdzie ja się tak skupiłam na zatrzymaniu na strefach, ze się motałam, ale kundel był idealny i wiele mi wybaczał :iloveyou: W najśmielszych snach bym nie przypuszczała, że w niej tkwi taki potencjał! Pierwsza wspólna nocka poza domem wypadła świetnie, Liz wlazła mi do śpiwora i grzała stopy. Można ją brać wszędzie :loveu:[/QUOTE] Dzielna sucz :loveu: Biega jak gazelka. Cudna jest :) Quote
lilo Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Brawo Dziewczyny !! dzielne jesteście :) a kolor faktycznie super tylko cięcia nie widac :) dawaj fotyyyyyyyyyy !! Quote
zerduszko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Mamy jeszcze jeden sukces :) Lizka jest pieskiem niedotykalskim, cierpi na wodowstręt :-? Masa pracy, żeby ona chodziła po mokrej trawce czy dawała łapkę :roll: Po sobotnich przebiegach poszliśmy nad rzekę, pozostałe sunie wskakiwały do wody... Liz moczyła łapki :eggface: Az tu nagle wskoczyła na głęboką wodę, zanurzyła się całkowicie.. ja panika :wink: wylazła szybko na brzeg i dawaj szukać czegoś dalej. Musiało coś tam pływać, coś żywego, bo ona nigdy nie pływała :shake: Wszystko, ale to absolutnie wszystko kwestia motywacji :p Zmokła kura ;) [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011157.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Wrocaw2011156.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 hahaha strach pomyśleć co będzie dalej jak się tak Lizka rozkręca :lol: Quote
Recommended Posts