zerduszko Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Ta, głodzę :p Dostaje jeść jak 15 kg pies + gratisy, no i po pół roku mamy efekty: przybrała 1 kg :roll: Quote
*Monia* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Przerzuć na barfa :razz: (bo chyba barfem nie karmisz?). [SIZE=2]Shina sporo przybrała na wadze i nabrała masy odkąd zaczęła barfować. Hexa niestety po surowym wymiotuje i zostaje na gotowanym, więc nie wiem jak z tyciem w jej przypadku by było :roll:. Quote
zerduszko Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Po pierwsze - gruba na diecie, a ona by tego nie przeżyła jakby Lizka takie cuda jadła. Po 2 nie mam czasu chodzić po sklepach i się z tym bawić. Po trzecie ja jestem wege, rozumiem ich potrzeby, ale do dotykania mięsa surowego, kości to ja się nie zmuszę. Quote
*Monia* Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :evil_lol:. Wbrew pozorom to nie jest dużo roboty. Ja zrobiłam zakupy jakoś na początku tygodnia i do jutra mam jeszcze jedzenie. Więcej się bawię z gotowaniem Hexolinie ;) Quote
zerduszko Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Melduję, że Lizka dowiedziała się o szczylach i cofnęła sie w rozwoju do reszty :lol: Zachowuje sie jakby miała z 3 miesiace :p Quote
Klaudus__ Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 A to ciekawe zjawisko :P Lata młodzieńcze powróciły ]:-> Zerducho nie mieliście Jej jak była tyci tyci to teraz Wam funduje taki wstęp :D Quote
zerduszko Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Wracamy z godzinnego spaceru, aport, biegane, aport, bieganie, ćwiczenia, ja spocona jak mysz, Lizka idzie spać na jakieś pół godz. i już jest zwarta i gotowa do szaleństw :multi: A Klusia śpi do rana :lol: Najgorsze, że się w kornika bawi, co jej stanie na drodze przerabia na wióry :shake: Kupiłam im dużą piłę gumową dla dzieci i ta żmija ją przegryzła :-o Ciekawe jak, skoro tego w pysk się nie weźmie :roll: A teraz łazi z nią dumna i memla -jakby jej zeby szły :lol: Quote
zerduszko Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Menel i dama :lol: Kochasz mnie? Jak miło :) Quote
Klaudus__ Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 [quote name='zerduszko']Menel i dama :lol: Boskie :D:D Quote
bonsai_88 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 [quote name='zerduszko'] Kochasz mnie? Cudne jest to zdjęcie :) Quote
zerduszko Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Lizka.... Jak widać dba o figurę :roll: Quote
*Monia* Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Masz nowy aparat i tylko 2 fotki od tak dawna? :mad: To teraz Lizkę z rudą dawaj i nie marudź. Kluski nie wymagam teraz, może być za parę dni ;). No i opowiadaj jak Lizka przyjęła takie małe 'cuś'. PS. Widziałam zdjęcia wcześniej, ale chyba miałam dzień kiedy mi weny do pisania brakowało... Quote
zerduszko Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Jaka ruda.... A Lizka jak to Lizka, póki jej jest dobrze, to jest zadowolona :lol: Pro-szę Quote
zerduszko Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Lizka jets piękna tylko cięzko jej zrobić dobre zdjecie :) Cofam zdanie, że jej jest dobrze z powodu nowej koleżanki :lol: Quote
Klaudus__ Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Uuuu miłosne zdjęcia widzę :D Lizak... Lizak... Tobie to się z tym domkiem upiekło :modla: :)) Quote
*Monia* Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/LiziLola001.jpg - jaka mina, i ten wzrok :evil_lol::evil_lol: Biedna Lizka czuje się zdegustowana tym małym czymś :evil_lol:. http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Zimowyspacer024.jpg - śliczna :loveu: Quote
zerduszko Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dobrze, ze jej nikomu nie oddałam, bo bym zapewne odebrała za głodzenie :shock: Sama skóra i kości :shake: Quote
*Monia* Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Śliczna morducha :loveu:. Ona ma taką budowę jak Hexa i może dopiero za parę lat trochę przytyje ;). Widzę, że jakąś ciekawą obróżkę ma - pokaż w całości :razz:. Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Teraz już sobie zapiszę wątek, coby mi nie uciekł.... Quote
betty_labrador Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 czesc:) Lizka swietna psina. Ale zobacz , nie chce Ci jesc a smieci zjada ;> cos w tym jest ^^ uu w sumie nie wiem czemu nie zagladalam do Twej galerii ;) Quote
Recommended Posts