Margi Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Co taki krótki ten filmik? Miszcz fajny,uzdolniony a Lizka nie biega za piłeczką ? Quote
malawaszka Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 hahaha jak wyrzucasz to widocznie nie jest Ci potrzebna ta piłka :D ooo dżizes :lying: Quote
zerduszko Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 To o miszczu to było o Lizce i filmik jest o niej :lol: To może być odnośnie psów i ich predyspozycji do sportu :diabloti: Wilcza Lizka się nie buntuje. Quote
zerduszko Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 [quote name='wilczy zew']To dlaczego nie pobiegla za pilką.[/QUOTE] Po prostu nie bawi się piłką ;) W takich okolicznosciach :eviltong: Quote
zerduszko Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Dzis dzień pamiętny. 8 lat temu stwierdzenie mojej mamy "Pan X ma sznaucerka i one nie linieją, tez chce sznaucerka" zamieniło się w "Pan X znalazł sznuacerka, weźmy sznuacerka", wiec pojechałyśmy, obejrzały i wzięły :multi: Wczoraj nasz niespełna 9o letni sznaucerek szalał jak wariat za pila razem z Boltem. To był jej debiut gry zespołowej, na początku trochę zawieszała się na obdziamgolic Bolta, ale potem już piłka i nie ważny jakiś tam amstaff :multi: I pomyśleć, ze kiedyś stwierdziłam, ze ten pies się nie lubi bawić piłką i nigdy jej nie nauczę ;) Także osiem lat za nami, a ona wciąż nas zaskakuje :laola: I oby wiele przed nami :p Quote
*Monia* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Najlepszego z okazji 8 lat :multi:. Oby za kolejnych 8 można było znów świętować ;) Bym się podzieliła ciastem ale zjadłam :eviltong: Quote
AnkaG Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 No jaaaki szanucerek ? Nie znam ... Ale gratki i sto lat :) Quote
zerduszko Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Tak, Sadie miała być sznaucerka :) Prawie jej wyszło, szczególnie jak fryz ma sznupi :eviltong: Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake: Quote
Saththa Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 O jaka ładna rocznica;) A i Mała się nie spieszy ale zbiera zapasy ;) Quote
Margi Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='zerduszko']Tak, Sadie miała być sznaucerka :) Prawie jej wyszło, szczególnie jak fryz ma sznupi :eviltong: Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake:[/QUOTE] Nie denerwuj się,maleńka będzie wiedziała kiedy ma przyjść na świat.Całkiem fajne maleństwo.Mój syn miał ociupinkę mniej ale to było 3 tyg przed terminem.Spokojnie dacie radę.Nie myśl o tym.:calus: Quote
ania0112 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Zdrówka dla Sadie! 100 lat! oh to lala będzie miała duże płucka do krzyczenia :eviltong: będzie dobrze! Quote
*Monia* Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='zerduszko'] Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake:[/QUOTE] To moja przekroczyła 4kg po miesiącu :roll:. Zerducho cały czas zaciskam kciuki za Was, jeszcze chwilka i będzie po wszystkim :calus: Quote
agaga21 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='zerduszko'] Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake:[/QUOTE] wagą za mocno się nie przejmuj. mi mówili, że lenka dobre 3,5kg będzie ważyła a ważyła niespełna 3. te pomiary z usg zazwyczaj są mało dokładne. Quote
zerduszko Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='agaga21']wagą za mocno się nie przejmuj. mi mówili, że lenka dobre 3,5kg będzie ważyła a ważyła niespełna 3. te pomiary z usg zazwyczaj są mało dokładne.[/QUOTE] Zobacz co mnie dzis na fb przywitało i potem mów, żeby się nie przejmować ;) Bardzo bym chciała żeby mala nie była duża, ale przeczucie mam inne. W tatusia się wdała :eviltong: Quote
malawaszka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Zaciskam już!!! I nic nie piszę bo mnie wszystkie włosy wstały jak przeczytałam :splat: i jak to ja - zaraz zacznę mieć skurcze :errrr: solidarnie a co! :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='malawaszka']Zaciskam już!!! I nic nie piszę bo mnie wszystkie włosy wstały jak przeczytałam :splat: i jak to ja - zaraz zacznę mieć skurcze :errrr: solidarnie a co! :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe co urodzisz :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 nie rodzisz ani w zduńskiej woli ani we włocławku, więc będzie dobrze. nie powinnaś teraz takich rzeczy czytać, po co się stresować tuż przed. jejku, jak ja ci będę zazdrościć tej malusiej kruszynki....kocham noworodki, są tak maciupkie i kruche, takie bezbronne. i nawet nie próbuj się wymigiwać od szczegółowych opowieści pt "jak było" a potem zdjęć malutkiej:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='wilczy zew']Ciekawe co urodzisz :evil_lol:[/QUOTE] no jak to co? sznupa :roflt: Quote
zerduszko Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='agaga21'] i nawet nie próbuj się wymigiwać od szczegółowych opowieści pt "jak było" a potem zdjęć malutkiej:evil_lol:[/QUOTE] Jak było co? Podczas porodu? [quote name='malawaszka']no jak to co? sznupa :roflt:[/QUOTE] To samo miałam pisać :evil_lol: Quote
agaga21 Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='zerduszko']Jak było co? Podczas porodu? [/QUOTE] No oczywiście:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts