Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzis dzień pamiętny. 8 lat temu stwierdzenie mojej mamy "Pan X ma sznaucerka i one nie linieją, tez chce sznaucerka" zamieniło się w "Pan X znalazł sznuacerka, weźmy sznuacerka", wiec pojechałyśmy, obejrzały i wzięły :multi: Wczoraj nasz niespełna 9o letni sznaucerek szalał jak wariat za pila razem z Boltem. To był jej debiut gry zespołowej, na początku trochę zawieszała się na obdziamgolic Bolta, ale potem już piłka i nie ważny jakiś tam amstaff :multi: I pomyśleć, ze kiedyś stwierdziłam, ze ten pies się nie lubi bawić piłką i nigdy jej nie nauczę ;)

Także osiem lat za nami, a ona wciąż nas zaskakuje :laola: I oby wiele przed nami :p

Posted

Tak, Sadie miała być sznaucerka :) Prawie jej wyszło, szczególnie jak fryz ma sznupi :eviltong:

Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']Tak, Sadie miała być sznaucerka :) Prawie jej wyszło, szczególnie jak fryz ma sznupi :eviltong:

Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake:[/QUOTE]

Nie denerwuj się,maleńka będzie wiedziała kiedy ma przyjść na świat.Całkiem fajne maleństwo.Mój syn miał ociupinkę mniej ale to było 3 tyg przed terminem.Spokojnie dacie radę.Nie myśl o tym.:calus:

Posted

[quote name='zerduszko']
Dostałam skierowanie do szpitala jak się nic nie zadzieje do poniedziałku. Mala całkiem duza, ponad 4 kg :shake:[/QUOTE]
To moja przekroczyła 4kg po miesiącu :roll:. Zerducho cały czas zaciskam kciuki za Was, jeszcze chwilka i będzie po wszystkim :calus:

Posted

[quote name='zerduszko']

wagą za mocno się nie przejmuj. mi mówili, że lenka dobre 3,5kg będzie ważyła a ważyła niespełna 3. te pomiary z usg zazwyczaj są mało dokładne.

Posted

[quote name='agaga21']wagą za mocno się nie przejmuj. mi mówili, że lenka dobre 3,5kg będzie ważyła a ważyła niespełna 3. te pomiary z usg zazwyczaj są mało dokładne.[/QUOTE]
Zobacz co mnie dzis na fb przywitało i potem mów, żeby się nie przejmować ;)
Bardzo bym chciała żeby mala nie była duża, ale przeczucie mam inne. W tatusia się wdała :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']Zaciskam już!!! I nic nie piszę bo mnie wszystkie włosy wstały jak przeczytałam :splat: i jak to ja - zaraz zacznę mieć skurcze :errrr: solidarnie a co! :evil_lol:[/QUOTE]

Ciekawe co urodzisz :evil_lol:

Posted

nie rodzisz ani w zduńskiej woli ani we włocławku, więc będzie dobrze. nie powinnaś teraz takich rzeczy czytać, po co się stresować tuż przed.
jejku, jak ja ci będę zazdrościć tej malusiej kruszynki....kocham noworodki, są tak maciupkie i kruche, takie bezbronne.
i nawet nie próbuj się wymigiwać od szczegółowych opowieści pt "jak było" a potem zdjęć malutkiej:evil_lol:

Posted

[quote name='agaga21'] i nawet nie próbuj się wymigiwać od szczegółowych opowieści pt "jak było" a potem zdjęć malutkiej:evil_lol:[/QUOTE]
Jak było co? Podczas porodu?
[quote name='malawaszka']no jak to co? sznupa :roflt:[/QUOTE] To samo miałam pisać :evil_lol: