Wet-siostra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Klaudia na pewno powie TAK...:lol: Gdzie by Lizce było lepiej???:cool3: Przecież od początku mówiłam,że u Ciebie zostanie...Pamiętaj,że ja prorok jestem...:diabloti: Tytuł...Chmmm...Może taki:Liza potrącona przez samochód znalazła sobie stałe miejsce w sercu i domu Zerduszko...:roll: E,nie...Raczej nie...:roll: Dobra,niech bardziej zdolni myślą...:cool3: Quote
zerduszko Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 A ją potrącił samochód?? :hmmmm: Mi wyglądała na całą :eviltong: Quote
Wet-siostra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 No,widzisz...Gapa ze mnie..Tak to jest,jak się ma ponad 50 wątków w subskrypcji... Miało być:wyrzucona z samochodu... Quote
Klaudus__ Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [I]:Cool!::Cool!::Cool!: Takie na domy tymczasowe to mogłabym zawsze natrafiać... Nie dość,że dogo-maniaczka, to jeszcze przeciwniczka 2 psów w domu... :rolleyes: Zdjęcia poprostu wymiatają... Nie idzie się naptrzeć... Dwie czarne diablice, leżą pokornie przed maleńkim niewinnym króliczkiem :grin: Może jeszcze zakupię królika...? I amstaffka nie będzie musiała iść na szkolenie? :evil_lol::diabloti: Zerduszko :Rose:[/I] Quote
zerduszko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja tez bym chciała natrafiać na takich "dostarczycieli" psów :evil_lol: Tamten poprzedni mi jakiś bubel podesłał ;) Lizka teraz próbuje "uceczek", także ją zniewoliłam ;) wiec już nei ejstem ta dobra ;) Zapraszamy na wizytę :D Quote
*Monia* Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 O, tytuł zmieniony :evil_lol::evil_lol:. No to gratuluję oficjalnego drugiego psa :multi:. Quote
bonsai_88 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [B]Zerduszko[/B] a może ty w końcu wpadniesz do mnie na wizytę poadopcyjną... bo jak nie będę musiała Oleczka zapraszać, a on może tego nie wytrzymać nerwowo :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='zerduszko']Lizka teraz próbuje "uceczek", także ją zniewoliłam ;) wiec już nei ejstem ta dobra ;)[/quote] Wyszło szydło z worka??? :cool3: :diabloti: Quote
zerduszko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='bonsai_88'][B]Zerduszko[/B] a może ty w końcu wpadniesz do mnie na wizytę poadopcyjną... bo jak nie będę musiała Oleczka zapraszać, a on może tego nie wytrzymać nerwowo :diabloti:[/quote] Ja się boję Birmy :shake: ;) Wet-siostra, ja zawsze byłam szydło :diabloti: Quote
zerduszko Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Myślę, ze by się nie dała zabrać :eviltong: Ona jest tak inteligentna, aż strach przy niej coś robić, bo zaraz kapuje i zapamiętuje za zawsze :cool1: Oby tylko nie wykorzystywała do niecnych czynów jak reszt diabłów mych :p Trochę reklamy ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/orsay-tally-weijl-komputerowe-elementy-ksiazki-kucharskie-na-sznaucerke-141685/[/url] Quote
bonsai_88 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='zerduszko']Ja się boję Birmy :shake: ;) [/quote] Co tam Birma, o Oleczku pomyśl :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Nie wymawiaj tego imienia tu, jeszcze go licho przyniesie :mad: Quote
Wet-siostra Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Zerduszko,to kiedy bierzesz kolejny "tymczas" ??? :cool3: Quote
*Monia* Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 o, to kolejnego psiaka będziesz miała? :evil_lol: A tym razem jakiego? Odrazu wątek mu zakladaj :cool3: Quote
Wet-siostra Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='*Monia*']o, to kolejnego psiaka będziesz miała? :evil_lol: A tym razem jakiego? Odrazu wątek mu zakladaj :cool3:[/quote] Wątek???A po co???Przecież wiadomo,że co do Zerduszko trafi,to już u Niej zostaje...:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [B]Zerduszko[/B] wydaje mi się czy to go może nie kochasz :crazyeye:? Przecież on jest aż takim idiotom, że go się nie da nie kochać :loveu:... A ja widziałam kolejnego tymczasa... ba, nawet nie wiele brakowało, żebym sunia trafiła do mnie na weekend. Niestety - muszę obejść się ze smakiem - wygłaszczę ją kiedy indziej :eviltong: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Wet-siostra']Wątek???A po co???Przecież wiadomo,że co do Zerduszko trafi,to już u Niej zostaje...:diabloti:[/quote] Wystopujcie moje Panie :nono: Po pierwsze tymczas ma swój wątek, po drugie - tylko na 2 dni, bo ma już DT. A po trzecie to mi upiekło i nie będzie :eviltong: Czwarte i najważniejsze: ja więcej psów miec nie bedę, choćby na tymczas, przez najblizsze kilkanaście lat (czyli do czasu aż Sadie zdziadzieje) albo wygrania w totka=kupna duuużego domu. Wszyscy namawiajacy żeby Lizonda została są temu współwinni :diabloti: Quote
Wet-siostra Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='zerduszko']Wystopujcie moje Panie :nono: [B]co mi zrobisz,jak mnie złapiesz??? :eviltong:[/B] Czwarte i najważniejsze: ja więcej psów miec nie bedę, choćby na tymczas, przez najblizsze kilkanaście lat (czyli do czasu aż Sadie zdziadzieje) albo wygrania w totka=kupna duuużego domu. [B]pożyjemy,zobaczymy...:evil_lol: [/B] Wszyscy namawiajacy żeby Lizonda została są temu współwinni :diabloti:[/quote] Jakoś dziwnie nie czuję się winna,tylko szczęśliwa...:p Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Wet-siostra'][B]pożyjemy,zobaczymy...:evil_lol: [/B] [/quote] TŻ by mnie spakował i wywiózł do mamy a mama do wariatkowa :p Quote
bonsai_88 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja też w ogóle nie poczuwam się do winy :eviltong: Quote
*Monia* Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja też się winna nie czuję :eviltong:. Gdybym była w PL to bym miala właśnie wesołą gromadkę 5 szczeniorów, które ktoś podrzucił pod komendę :angryy:. Mama wczoraj mi powiedziała o tym i już mialam manatki pakować, ale dodała że maluchy znalazly domu u pracowników i trojga innych ludzi. Zapytałam dlaczego mama jednego sobie nie przygarnęła i powiedziała że jeden łobuz jej wystarczy :evil_lol:. Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='*Monia*']Zapytałam dlaczego mama jednego sobie nie przygarnęła i powiedziała że jeden łobuz jej wystarczy :evil_lol:.[/quote] Ty wystarczysz za wszystkie psy świata :diabloti: Ps. Ktos mnei tui o nodze gmyra i sie łasi :cool1: Quote
*Monia* Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Podobno za mną tęsknią teraz :roll::roll:. Tak mi mama mówiła... Nawet z Hexą wychodzi, żeby jej zabawkę porzucać :-o. PS> TZ?? :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Recommended Posts