zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='AnkaG']Biedny chomik ... gdyby ten wzrok zabijał :)[/QUOTE] Chomik jest bezstresowy, aż się sama dziwię! Skrzynka już, ale widzę, że się odważyłaś publicznie pytać :eviltong: Zapomniałam napisać najważniejszego - byłam w nd na wizycie pa i były tam dwa psy i żaden nie szczekał jak przyszłam :look3: a jeden niby york wyglądał jak przerośnięty mix sznup! Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']Zapomniałam napisać najważniejszego - byłam w nd na wizycie pa i były tam dwa psy i żaden nie szczekał jak przyszłam :look3: a jeden niby york wyglądał jak przerośnięty mix sznup![/QUOTE] to pewnie jakieś chore były :lol: Quote
Margi Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka']to pewnie jakieś chore były :lol:[/QUOTE] O to to,napewno chore były.:evil_lol: Quote
ania0112 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 a jak wypadła pa? pozytywnie? bo tu już mówimy o dokoptowaniu trzeciego psa dla tych ludzi tak? Quote
WATACHA Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Pamiętam jak byłam nastolatką i mój brat cioteczny miał chomiki.Jeden był taki, że jak włożyłeś rękę do klatki to od razu się rzucał i łapał za palca, a potem zwisał sobie wesoło ;) Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='WATACHA']Pamiętam jak byłam nastolatką i mój brat cioteczny miał chomiki.Jeden był taki, że jak włożyłeś rękę do klatki to od razu się rzucał i łapał za palca, a potem zwisał sobie wesoło ;)[/QUOTE] uhahaha UROCZO :lol: Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='ania0112']a jak wypadła pa? pozytywnie? bo tu już mówimy o dokoptowaniu trzeciego psa dla tych ludzi tak?[/QUOTE] Jak dla mnie pozytywnie, chociaż wiadomo, że nie ma ludzi kryształowych. Niektórzy nie mają ogrodzenia, inni nie używają adresówek, a jeszcze inni uznają klapsy :diabloti: Trzeci ma być, o ten [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=638376559538466&set=a.625394594169996.1073741877.593146227394833&type=1&theater[/url] Co za chomik potwór :crazyeye: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 hahah kto to adresówek nie używał? WATASZKI? Quote
ania0112 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 i jaki śliczny! tylko czemu ma gumkę i takie długie włosy na uszach?? a to sznaucuś czarno srebrny? ups ja uznaje klapsy:diabloti: też miałam chomika co żarł i w tym czasie psa, który jak go widział w klatce to trząsł się i pyskiem uderzał w nią -oj nie miał cierpliwości jak Lizka :) Quote
ania0112 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malawaszka']hahah kto to adresówek nie używał? WATASZKI?[/QUOTE] no chyba Wataszki i Marako zresztą chyba też... Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 to nie jest sznupas - kudłaczek taki niskopodłogowy przegubowy z leksza :D Quote
ania0112 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 nie wiem jak ty poznałaś, ze jest niskopodłogowy z tego zdjęcia:???: a myślałam bo pysk ma boski, broda jest a srebrne ma na łapkach i nawet widać, że te brwi w gumce tez są srebrne... no tak czy siak jakby obcięcie zrobić sznaucowe to pysk boski:loveu: Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Tam jest więcej fot, no tez bym go podrobiła na sznupa :D Ale to taki bardziej hawańczyk :] Adresówki to ja :eviltong: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 no ja tego psiaka kojarzę z fejsa już długo domu szuka co jest dla mnie kosmicznie niezrozumiałe :mdleje: aaaa Ty zua kobieto nie używasz adresówek :D ale WATASZKA chyba też pisała kiedyś, że nie lubi Quote
zerduszko Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 To przeoczyłam Watachowej wpis :] Adresówki lubię, tylko kur... żeby tak jeszcze to spełniało swoją rolę. Już ich zyliard kupiłam i jak pies wpadnie w krzakory, to wraca bez. Na diabła mi toto w takim razie :roll: Quote
malawaszka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']To przeoczyłam Watachowej wpis :][/QUOTE] albo Ty przeoczyłas, albo ja znowu bajki piszę :niewiem: trzeba spytać u źródła :lol: Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='zerduszko']To przeoczyłam Watachowej wpis :] Adresówki lubię, tylko kur... żeby tak jeszcze to spełniało swoją rolę. Już ich zyliard kupiłam i jak pies wpadnie w krzakory, to wraca bez. Na diabła mi toto w takim razie :roll:[/QUOTE] Bo trzeba mieć odpowiednie adresówki :eviltong: Wataszki nie uznają adresówek. Ten wyrośniety york to za dużo dostawał jedzenia :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Mocowane do obroży a nie na kółko. Patrz foty,ze zlotu dobrze widać. Quote
ania0112 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 a my mamy na kółku - kosteczki na allegro zamówione, kółka są tak mocne ze pilniczka używam do przepinania na inne obroże - psy latają po lesie a im się nic nie dzieje :) Quote
Saththa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 ja tez mam z allegro. ale juz jedna mi pękła :watpliwy: i Fix latał z polowa numeru telefonu;) Quote
zerduszko Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 WZ - a gdzie zamawiasz? Minus - niszczą obrożę i do każdej nowej trza nową adresówkę. Kółka tak, mam ich kilka. Adresówki poznikały. Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='zerduszko']WZ - a gdzie zamawiasz? Minus - niszczą obrożę i do każdej nowej trza nową adresówkę. Kółka tak, mam ich kilka. Adresówki poznikały.[/QUOTE] Na allegro,teraz zamawiam metalowe,bo te drugie potrafią pęknać. Jak obroża się zniszczy to odpruję adresówke i przyszuję do nowej. Quote
Saththa Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 ale jak masz 3 obroze na zmiane to musisz miec 3 adresówki bo przeciez co zmiane obrozy nie bedziesz odpruwać i przyszywac;) Quote
wilczy zew Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Saththa']ale jak masz 3 obroze na zmiane to musisz miec 3 adresówki bo przeciez co zmiane obrozy nie bedziesz odpruwać i przyszywac;)[/QUOTE] To mam. Zerce pisała o zniszczonej. Quote
Recommended Posts