Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Biedny chomik ... gdyby ten wzrok zabijał :)[/QUOTE]

Chomik jest bezstresowy, aż się sama dziwię!

Skrzynka już, ale widzę, że się odważyłaś publicznie pytać :eviltong:

Zapomniałam napisać najważniejszego - byłam w nd na wizycie pa i były tam dwa psy i żaden nie szczekał jak przyszłam :look3: a jeden niby york wyglądał jak przerośnięty mix sznup!

Posted

[quote name='zerduszko']Zapomniałam napisać najważniejszego - byłam w nd na wizycie pa i były tam dwa psy i żaden nie szczekał jak przyszłam :look3: a jeden niby york wyglądał jak przerośnięty mix sznup![/QUOTE]

to pewnie jakieś chore były :lol:

Posted

Pamiętam jak byłam nastolatką i mój brat cioteczny miał chomiki.Jeden był taki, że jak włożyłeś rękę do klatki to od razu się rzucał i łapał za palca, a potem zwisał sobie wesoło ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Pamiętam jak byłam nastolatką i mój brat cioteczny miał chomiki.Jeden był taki, że jak włożyłeś rękę do klatki to od razu się rzucał i łapał za palca, a potem zwisał sobie wesoło ;)[/QUOTE]

uhahaha UROCZO :lol:

Posted

[quote name='ania0112']a jak wypadła pa? pozytywnie? bo tu już mówimy o dokoptowaniu trzeciego psa dla tych ludzi tak?[/QUOTE]
Jak dla mnie pozytywnie, chociaż wiadomo, że nie ma ludzi kryształowych. Niektórzy nie mają ogrodzenia, inni nie używają adresówek, a jeszcze inni uznają klapsy :diabloti: Trzeci ma być, o ten [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=638376559538466&set=a.625394594169996.1073741877.593146227394833&type=1&theater[/url]

Co za chomik potwór :crazyeye:

Posted

i jaki śliczny! tylko czemu ma gumkę i takie długie włosy na uszach?? a to sznaucuś czarno srebrny? ups ja uznaje klapsy:diabloti:
też miałam chomika co żarł i w tym czasie psa, który jak go widział w klatce to trząsł się i pyskiem uderzał w nią -oj nie miał cierpliwości jak Lizka :)

Posted

nie wiem jak ty poznałaś, ze jest niskopodłogowy z tego zdjęcia:???: a myślałam bo pysk ma boski, broda jest a srebrne ma na łapkach i nawet widać, że te brwi w gumce tez są srebrne... no tak czy siak jakby obcięcie zrobić sznaucowe to pysk boski:loveu:

Posted

no ja tego psiaka kojarzę z fejsa już długo domu szuka co jest dla mnie kosmicznie niezrozumiałe :mdleje:

aaaa Ty zua kobieto nie używasz adresówek :D ale WATASZKA chyba też pisała kiedyś, że nie lubi

Posted

To przeoczyłam Watachowej wpis :] Adresówki lubię, tylko kur... żeby tak jeszcze to spełniało swoją rolę. Już ich zyliard kupiłam i jak pies wpadnie w krzakory, to wraca bez. Na diabła mi toto w takim razie :roll:

Posted

[quote name='zerduszko']To przeoczyłam Watachowej wpis :] Adresówki lubię, tylko kur... żeby tak jeszcze to spełniało swoją rolę. Już ich zyliard kupiłam i jak pies wpadnie w krzakory, to wraca bez. Na diabła mi toto w takim razie :roll:[/QUOTE]

Bo trzeba mieć odpowiednie adresówki :eviltong:
Wataszki nie uznają adresówek.

Ten wyrośniety york to za dużo dostawał jedzenia :evil_lol:

Posted

a my mamy na kółku - kosteczki na allegro zamówione, kółka są tak mocne ze pilniczka używam do przepinania na inne obroże - psy latają po lesie a im się nic nie dzieje :)

Posted

[quote name='zerduszko']WZ - a gdzie zamawiasz? Minus - niszczą obrożę i do każdej nowej trza nową adresówkę.

Kółka tak, mam ich kilka. Adresówki poznikały.[/QUOTE]

Na allegro,teraz zamawiam metalowe,bo te drugie potrafią pęknać. Jak obroża się zniszczy to odpruję adresówke i przyszuję do nowej.