AnkaG Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 magnez + wit. B compex i przejdzie ... :) Quote
malawaszka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='WATACHA'] A tak naprawdę to mam jeszcze jedno podejrzenie:p i żeby nie było to ni ciąża:eviltong:[/QUOTE] no to co????? Quote
zerduszko Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Musi być ciąża. Jak nie u Cię, to u innej :eviltong: Nie mogę cierpieć sama :eviltong: Quote
WATACHA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='malawaszka']no to co?????[/QUOTE] Chodzi chyba o nie łączenie pewnych rzeczy o jednej porze dnia. [quote name='zerduszko'][B]Musi być ciąża[/B]. Jak nie u Cię, to [B]u innej[/B] :eviltong: Nie mogę cierpieć sama :eviltong:[/QUOTE] Chyba Wilcza ma ochotę :evil_lol: [quote name='wilczy zew']u Nikity :evil_lol:[/QUOTE] To jeszcze dziecko, to dziecko jest:shake:.Diabelskie, ale jednak :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 No to już tam ustalcie między sobą która po mnie przejmie pałeczkę. Ale tylko się nie pchać :diabloti: Quote
WATACHA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='zerduszko']No to już tam ustalcie między sobą [B]która po mnie przejmie pałeczkę[/B]. Ale tylko się nie pchać :diabloti:[/QUOTE] Ja dziękuję, mam "swoją":evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='WATACHA']Ja dziękuję, mam "swoją":evil_lol:[/QUOTE] buuahahah z ust mi to wyjęłaś, że tak powiem :errrr: Quote
WATACHA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='AnkaG']magnez + wit. B compex i przejdzie ... :)[/QUOTE] Że tabletki???U mnie nie przejdzie, nie używam od roku nawet przeciwbólowych. Quote
WATACHA Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='malawaszka']buuahahah [B]z ust mi to wyjęłaś[/B], że tak powiem :errrr:[/QUOTE] Ha,ha,ha to już wiadomo kto przejął....tylko hmmmmmm...w ten sposób to ciężko o ciążę buhahaha Quote
zerduszko Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Szczególnie jak dwie baby się bawią :eviltong: Quote
Fides79 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 ło matko co tu za tematy:-o puściła Wam fantazja wodze hi hi hi hi ja tak miałam wczoraj, że wsio mi się kojarzyło, a wszystko przez mojego podopiecznego, który w trakcie rozmowy telefonicznej na moje pytanie gdzie jest odp 'no jeszcze 2 minutki, prosze pani, już dochodzę' :wink::splat::roflt: całe życie z wariatami :lol: Quote
WATACHA Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 [quote name='Fides79']ło matko co tu za tematy:-o puściła Wam fantazja wodze hi hi hi hi ja tak miałam wczoraj, że wsio mi się kojarzyło, a wszystko przez mojego podopiecznego, który w trakcie rozmowy telefonicznej na moje pytanie gdzie jest odp 'no jeszcze 2 minutki, prosze pani, już dochodzę' :wink::splat::roflt: całe życie z wariatami :lol:[/QUOTE] No wiesz, przerywać w takim momencie:evil_lol: Quote
agaga21 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 hehe, uśmiałam się z tych waszych tekstów. a "zarazić się" ktoś musi od ciebie zerduszko, bo to bardzo zaraźliwe. a tak w ogóle to jak twoje samopoczucie w 2 trymestrze? Quote
zerduszko Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Na studiach trzymałyśmy się we trzy, rok temu we dwie pojechałyśmy do tej trzeciej zaciążonej w odwiedziny. Sprzedała nam wirusa, teraz obie jesteśmy w ciąży, terminy mamy w odstępie 2 tygodni :lol: Także Waszka szykuj się, bo dotknęłam Cię paluchem :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 grubą bluzę miałam :D znaczy bezpieczny sex był :errrr: Quote
AnkaG Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ja się nie zarażę, za stara jestem to mogę czytać wsio.... Quote
Saththa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='malawaszka']grubą bluzę miałam :D znaczy bezpieczny sex był :errrr:[/QUOTE] hahahah :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Kobiety, poszukuję na gwałt piekarnik, macie jakieś fajne? Mój poprzedni padł po 4 latach i szukam czegoś porządnego. Masakra z tymi bublami teraz :angryy: Fajnie też żeby się łatwo mył ;) Quote
Margi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Tydzień temu kupiłam piekarnik Elektroluxa,ale jeszcze nie wiem jak się będzie sprawował.Czekam na stolarza. Do tej pory miałam Amicę.Przez 14 lat zepsuł się 3 razy ( 2x spalona grzałka 1 raz poszło jakies zabezpieczenie ). Quote
Margi Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Większość piekarników ma teraz taką śliską w dotyku powłokę i wydaje się że będzie dobrze się myła. Quote
malawaszka Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 moja Mama ma świetnego Boscha czy Bosha :D nie wiem które to piekarnik, a które psia karma :D i to polecam w 100% bo ja mam beznadziejny... Mastercook - nie polecam zresztą chyba splajtował i tak :D Quote
zerduszko Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 No ja miałam Mastercooka właśnie, dziad :angryy: i się zastanawiam czy toto się opłaca naprawiać :shake: Margi, to Amica też awaryjna :roll: Co za czasy :grab: Quote
WATACHA Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ja w wynajmowanym mieszkaniu mam taka dwudziestoletnią i jeszcze się trzyma.Kiedyś to były czasy :) Quote
zerduszko Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Teraz takich twardzieli już nie kupisz i szału dostaję co tu wybrać :shake: 10 lat dla AGD to jest sukces :wallbash: Quote
Recommended Posts