Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']no to co?????[/QUOTE]

Chodzi chyba o nie łączenie pewnych rzeczy o jednej porze dnia.
[quote name='zerduszko'][B]Musi być ciąża[/B]. Jak nie u Cię, to [B]u innej[/B] :eviltong: Nie mogę cierpieć sama :eviltong:[/QUOTE]

Chyba Wilcza ma ochotę :evil_lol:
[quote name='wilczy zew']u Nikity :evil_lol:[/QUOTE]

To jeszcze dziecko, to dziecko jest:shake:.Diabelskie, ale jednak :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']No to już tam ustalcie między sobą [B]która po mnie przejmie pałeczkę[/B]. Ale tylko się nie pchać :diabloti:[/QUOTE]

Ja dziękuję, mam "swoją":evil_lol:

Posted

[quote name='AnkaG']magnez + wit. B compex i przejdzie ... :)[/QUOTE]

Że tabletki???U mnie nie przejdzie, nie używam od roku nawet przeciwbólowych.

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahah [B]z ust mi to wyjęłaś[/B], że tak powiem :errrr:[/QUOTE]

Ha,ha,ha to już wiadomo kto przejął....tylko hmmmmmm...w ten sposób to ciężko o ciążę buhahaha

Posted

ło matko co tu za tematy:-o puściła Wam fantazja wodze hi hi hi hi
ja tak miałam wczoraj, że wsio mi się kojarzyło, a wszystko przez mojego podopiecznego, który w trakcie rozmowy telefonicznej na moje pytanie gdzie jest odp 'no jeszcze 2 minutki, prosze pani, już dochodzę' :wink::splat::roflt:
całe życie z wariatami :lol:

Posted

[quote name='Fides79']ło matko co tu za tematy:-o puściła Wam fantazja wodze hi hi hi hi
ja tak miałam wczoraj, że wsio mi się kojarzyło, a wszystko przez mojego podopiecznego, który w trakcie rozmowy telefonicznej na moje pytanie gdzie jest odp 'no jeszcze 2 minutki, prosze pani, już dochodzę' :wink::splat::roflt:
całe życie z wariatami :lol:[/QUOTE]

No wiesz, przerywać w takim momencie:evil_lol:

Posted

hehe, uśmiałam się z tych waszych tekstów.
a "zarazić się" ktoś musi od ciebie zerduszko, bo to bardzo zaraźliwe.

a tak w ogóle to jak twoje samopoczucie w 2 trymestrze?

Posted

Na studiach trzymałyśmy się we trzy, rok temu we dwie pojechałyśmy do tej trzeciej zaciążonej w odwiedziny. Sprzedała nam wirusa, teraz obie jesteśmy w ciąży, terminy mamy w odstępie 2 tygodni :lol: Także Waszka szykuj się, bo dotknęłam Cię paluchem :diabloti:

Posted

Kobiety, poszukuję na gwałt piekarnik, macie jakieś fajne? Mój poprzedni padł po 4 latach i szukam czegoś porządnego. Masakra z tymi bublami teraz :angryy: Fajnie też żeby się łatwo mył ;)

Posted

Tydzień temu kupiłam piekarnik Elektroluxa,ale jeszcze nie wiem jak się będzie sprawował.Czekam na stolarza.
Do tej pory miałam Amicę.Przez 14 lat zepsuł się 3 razy ( 2x spalona grzałka 1 raz poszło jakies zabezpieczenie ).

Posted

moja Mama ma świetnego Boscha czy Bosha :D nie wiem które to piekarnik, a które psia karma :D i to polecam w 100% bo ja mam beznadziejny... Mastercook - nie polecam zresztą chyba splajtował i tak :D