Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Czemu Lizka w plecaku?[/QUOTE]
No jak to tak, na własnych łapach księżniczka ma chodzić :shake:
[quote name='Margi']Mój ulubieniec robi się sznaucerowy:bez piłecznki nie ma zabawy:lol:[/QUOTE]
Ano :loveu: Dumnam, bo to jest efekt mojej ciężkiej pracy - biega, przynosi i oddaje do reki bez proszenia się, uciekania, porzucania w trawie! Ha :multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Margi']Bo Mordziasta to nobliwa starsza pani i jej nie wypada.;)[/QUOTE]

za starszą panią to by Cię ugryzła :evil_lol:

[quote name='zerduszko']No jak to tak, na własnych łapach księżniczka ma chodzić :shake:

Ano :loveu: Dumnam, bo to jest efekt mojej ciężkiej pracy - biega, przynosi i oddaje do reki bez proszenia się, uciekania, porzucania w trawie! Ha :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

Możesz być duuumna :-)

Posted

Żeby się któryś nie nadział na patyk. Bolta w ogóle nie uczyłam, jak rzucam Lizce, to on leci za nią, a patyk dopiero bierze w zęby jak ona już złapie. Noe ale Lizka nie chce bawić się zabawkami i czasem mi jej szkoda i się uginam ;)

Posted

wpadam do Was po dlugiej nieobecnosci nacieszyc sie psiakami, ja niestety chwilowo nie mam zadnego nawet do poglaskania. Lilek daleko i moge tylko tesknic :( a brakuje mi jakiejs mordki kochanej do wycalowania

Posted

[quote name='lilo']wpadam do Was po dlugiej nieobecnosci nacieszyc sie psiakami, ja niestety chwilowo nie mam zadnego nawet do poglaskania. Lilek daleko i moge tylko tesknic :( a brakuje mi jakiejs mordki kochanej do wycalowania[/QUOTE]
Oj, a gdzie to wybyłaś? Ciekawim co tam u Was, mam nadzieję, że wszystko dobrze :)

Posted

Niestety nie za dobrze dlatego musialam wyjechac, a wlasciwie troche uciec przed zyciem. Ale jakos daje rade choc przyznam ze brakuje przyjaznej duszy czasem, no i psa oczywiscie.

Posted

[quote name='lilo']Niestety nie za dobrze dlatego musialam wyjechac, a wlasciwie troche uciec przed zyciem. Ale jakos daje rade choc przyznam ze brakuje przyjaznej duszy czasem, no i psa oczywiscie.[/QUOTE]

:calus:
......

Posted

[quote name='lilo']Niestety nie za dobrze dlatego musialam wyjechac, a wlasciwie troche uciec przed zyciem. Ale jakos daje rade choc przyznam ze brakuje przyjaznej duszy czasem, no i psa oczywiscie.[/QUOTE]
No to przykro bardzo! Nie spodziewałam się takich wieści jak Cię tu zobaczyłam :( Trzymaj się!

Posted

A widzicie dziewczyny kiedys moja kolezanka w zlosci powiedziala mi ze po 7 latach grubych przychodzi 7 chudych i to chyba jakies cholerne przeklenstwo bylo. Ale staram sie ogarnac ... :)

Posted

[quote name='lilo']A widzicie dziewczyny kiedys moja kolezanka w zlosci powiedziala mi ze po 7 latach grubych przychodzi 7 chudych i to chyba jakies cholerne przeklenstwo bylo. Ale staram sie ogarnac ... :)[/QUOTE]
Oj, to się musiało narobić :shake: A koleżanka :shake:

Posted

brakuje mi strasznie Lilka, pomiziania kudlatej mordki, mokrego nosa. Drapania lapa po twarzy zeby go glaskac. To zaskakujace jak czlowiek sie strasznie przywiazuje do zwierzaka, nawet ludzi tak nie brakuje jak tego malego futra... pozatym zastanawiam sie czy on o mnie pamieta i czy teskni czy nie. wolalabym zeby pamietal ale nie tesknil :)

Posted

no widzicie , jak trwoga to do Boga. Jak juz zaczelam sie przygladac obcym psom na miescie i kusi mnie zeby je glaskac to pomyslalam ze tylko tutaj znajde to czego potrzebuje :) pomiziajcie swoje odemnie :)

Posted

Musze się Wam pożalić :( przez tą prdoloną zmianę czasu nie zdążę po pracy z psami do lasu, bo cima :( Lizka wczoraj o 20 to mi prawie na głowę wlazła, tak ja nosiło :( Dziś miałam wolne, to śpią padnięte, ale ja nie chce bez lasu i biegania, nie chce łazić po mieście z psami tuptającymi na smyczach :( Zima to zuo :(

Posted

[quote name='zerduszko']musze się wam pożalić :( przez tą prdoloną zmianę czasu nie zdążę po pracy z psami do lasu, bo cima :( lizka wczoraj o 20 to mi prawie na głowę wlazła, tak ja nosiło :( dziś miałam wolne, to śpią padnięte, ale ja nie chce bez lasu i biegania, nie chce łazić po mieście z psami tuptającymi na smyczach :( zima to zuo :([/quote]

amen!!![color=#ffffff]....[/color]