Margi Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Może Lizka czuje już zimę i dlatego dopomina się o jedzenie. Gratuluję szczeniaczki.:lol: Quote
zerduszko Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='wilczy zew']Baby górą :lol:[/QUOTE] Dokładnie, Damian poczynając od Bolta robił zamach na nasz babiniec, ale mu się to chyba nie uda :P [quote name='Margi']Może Lizka czuje już zimę i dlatego dopomina się o jedzenie.[/QUOTE] A w poprzednie zimy co jej było? ;) [quote name='Margi']Gratuluję szczeniaczki.:lol:[/QUOTE] Dzięki :) Quote
malawaszka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 ooo rany Jestem Jednym Wielkim Rozchwianiem Emocjonalnym i się wzruszyłam :splat: Kamila gratulacje!! i dla Damiana tez - będzie córeczka Tatusia :loveu: Quote
Fides79 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [QUOTE]Aaaa, no i żeby nie było, że tajniaczę, to piszę... yhmyhm szczeniaczek najpewniej będzie szczeniaczką :multi:[/QUOTE] super, gratualcje :multi::lol: Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 O jaaaa Cię :) [QUOTE]Aaaa, no i żeby nie było, że tajniaczę, to piszę... yhmyhm szczeniaczek najpewniej będzie szczeniaczką :multi:[/QUOTE] Same baby w domu :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Saththa']O jaaaa Cię :) Same baby w domu :evil_lol:[/QUOTE] Zapomniałam O Bolciku :splat: :evil_lol: Aleeeeeeeeeeee to i tak 4:2 :razz: Quote
zerduszko Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Hehe, Damian właśnie Bolta sprowadził żeby nie być rodzynkiem i teraz mnie już kocurem straszy. Zaczynam się go bać :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='zerduszko']Hehe, Damian właśnie Bolta sprowadził żeby nie być rodzynkiem i teraz mnie już kocurem straszy. Zaczynam się go bać :eviltong:[/QUOTE] a potem jeszcze zmajstruje Ci syna :errrr: :scared: Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='malawaszka']a potem jeszcze zmajstruje Ci syna :errrr: :scared:[/QUOTE] Zeby jednego :razz: Quote
Margi Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Biedny Damian.Już mu życie zaplanowali.:evil_lol: Quote
Saththa Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Margi']Biedny Damian.Już mu życie zaplanowali.:evil_lol:[/QUOTE] Ale jeszcze nie skręowali ;) Poza tym co mu szkodzi :lol: Quote
Fides79 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='Margi']Biedny Damian.Już mu życie zaplanowali.:evil_lol:[/QUOTE] oj tam biedny, toż to dla niego z tej roboty to sama przyjemność to Zerduszko jak coś będzie nosić cudne maleństwo następne i rodzić;) Quote
danyww Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [B]Zerduszko[/B] ja Ci też z całego serca gratuluję "szczeniaczki" :lol: ..ja tutaj od niedawna tajniaczę :oops: Quote
agaga21 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 a ja myslałam, że szczeniak ma być dopiero w marcu...to już jest???:-o Quote
zerduszko Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']a potem jeszcze zmajstruje Ci syna :errrr: :scared:[/QUOTE] Tez mi to zapowiedział :shake: ale... [quote name='Fides79']to Zerduszko jak coś będzie nosić cudne maleństwo następne i rodzić;-)[/QUOTE] Nie ma głupich, na więcej się nie godzę. [quote name='danyww'][B]Zerduszko[/B] ja Ci też z całego serca gratuluję "szczeniaczki" :lol: ..ja tutaj od niedawna tajniaczę :oops:[/QUOTE] Dzięki :) To fajnie, że się ujawniłaś ;) [quote name='agaga21']a ja myslałam, że szczeniak ma być dopiero w marcu...to już jest???:-o[/QUOTE] Już jest w piekarniku, a "w marcu" będzie z nami :D Za tydzień tj 5-6 października są zawody, nawet się zapisałam i jak ktoś się chce pośmiać, to zapraszam do pooglądania :) [url]https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1378069_10202107655236886_1939903110_n.jpg[/url] Edited September 29, 2013 by zerduszko Quote
agaga21 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 to o TAKĄ(!!!) szczeniaczkę chodzi?????:-o to gratulacje! cały świat ci się zmieni :) Quote
zerduszko Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='agaga21']to o TAKĄ(!!!) szczeniaczkę chodzi?????:-o to gratulacje! cały świat ci się zmieni :)[/QUOTE] Naga szczeniaczka ;) Trochę mnie to przeraża jak to będzie, wolałabym żeby zostało jak jest ;) Quote
agaga21 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 [quote name='zerduszko']Naga szczeniaczka ;) Trochę mnie to przeraża jak to będzie, wolałabym żeby zostało jak jest ;)[/QUOTE] mam nadzieję, że przywykniesz a potem nie będziesz wyobrażała sobie tego świata bez niej. często trudno jest zdecydować sie na dziecko, często są inne plany i wieści o "obcym" przyjmuje się ze strachem czy niechęcią ale zazwyczaj jak już dzieciak się pojawi, to kocha się go miłością bezgraniczną i tego ci życzę. Quote
ania0112 Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 ooo gratuluje córuchny! a jeżeli chodzi o kocura... powiedz, ze jak on przyniesie kocura to ty po kolejną sunie pójdziesz :p zaraz mu przejdzie:evil_lol: Quote
WATACHA Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 A kiedy ten dom ;), bo mieszkanie się "kurczy" ;)? Quote
zerduszko Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='agaga21']mam nadzieję, że przywykniesz a potem nie będziesz wyobrażała sobie tego świata bez niej. często trudno jest zdecydować sie na dziecko, często są inne plany i wieści o "obcym" przyjmuje się ze strachem czy niechęcią ale zazwyczaj jak już dzieciak się pojawi, to kocha się go miłością bezgraniczną i tego ci życzę.[/QUOTE] Mi to raczej chodzi o takie przyziemne sprawy jak czas i pieniądze. Miłością się dziecka nie nakarmi. Jak czasem realnie oceniam nasza sytuację, to sobie myślę, że głupota. Ale kurde, cóż. [quote name='ania0112']ooo gratuluje córuchny! a jeżeli chodzi o kocura... powiedz, ze jak on przyniesie kocura to ty po kolejną sunie pójdziesz :-P zaraz mu przejdzie:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki, na razie jesteśmy an takim etapie, że większa szansa coby Damian coś przytargał niż ja. A na pewno nie sucz ;) [quote name='WATACHA']A kiedy ten dom ;), bo mieszkanie się "kurczy" ;)?[/QUOTE] Po rozwodzie :diabloti: Quote
Recommended Posts