zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Damian go wziął z myślą na stałe. Na tymczasy to się już dawno nie zgadzał, wiec żadna strata dla psów. A ja nie protestuję :lol: Psa planowałam za dwa lata. Quote
wilczy zew Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 :klacz::bigcool: to gratki teraz masz 2 i pół psa Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Pies jest Damiana :eviltong: Uczą go te stare pipy szczekać :placz: Pozaklejam mordy! Ustawiłam klatkę w przestrzeni drzwiowej do przedpokoju, to Sadie oczywiście hyc na klatkę i pod drzwi :mad: Edited February 18, 2013 by zerduszko Quote
wilczy zew Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 to masz nadal 1 i pół psa a Damian 1 Quote
Fides79 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Mały śmiszny, taki gapciowaty na zdjęciach, daj mu troche czasu, moze przestanie przeciekać ;) a Bolt to fajne imię, i łatwo się wymawia :) Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dziś się jeszcze nie zlał w domu :multi: Rano był na spacerze dwa razy i do 16 też dwa :multi: Tylko piszczy jak wychodzimy i to mnie martwi najbardziej. Martwi mnie tez Lizka, dziś przesadziła z reprymendą. Damian się pierwszy raz w życiu na nią zdenerwował :-o Godzinę siedziała z pokoju sama, poszedł z pozostałymi na spacer, a Lizki nie wziął... Grubo :lol: Ale dobrze jej to zrobi, bo ją okropnie rozpuściliśmy :p Mały zaanektował posłanie Jadźki pod łóżkiem w sypialni i nawet w dzień sam tam poszedł - nie będzie mamim cyckiem! :multi:Ale trzecie posłanie się tam nie zmieści :shake: Koniecznie trzeba kupić nowe łóżko :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='zerduszko'] Koniecznie trzeba kupić nowe łóżko :eviltong:[/QUOTE] każdy powód jest dobry :lol: dawaj foty!!!!! widziałaś ile fot u Sandry??? teraz TY!!! Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 No ja wróciłam do domu niedawno, gdyż jak ja sobie poumawiałam ortopedów, dentystów, fizjoterapeutów... to mój mąż mi szczeniaka przywiózł. Łeb mi pęka :placz: Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 [quote name='malawaszka'] dawaj foty!!!!! widziałaś ile fot u Sandry??? teraz TY!!![/QUOTE] Ejjjjjj!! nie wolno tak :lol: Zerduszko Foty dawaj!! Quote
agaga21 Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 idźcie na kompromis i nazwijcie maluszka bullet (pocisk-też szybki ;) ) gratuluję nowego domownika, to jak już jest domownikiem to więcej fotek by się przydało :):) Quote
zerduszko Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Miejcie litość :-( Spać idę. Bolt będzie i koniec ;) Nic wspólnego z destrukcją nie może być, żeby toru nie demolował :D Quote
Saththa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dobranoc ale be litości, chcemy foty jutro;) Quote
jambi Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='zerduszko']A czerwone światło me, lata z psem o 5-6 rano na spacer. A drugie światło mi proponowało, że w razie "W" możemy go przywozić na cały dzień :nerwy:[/QUOTE] a tak w temacie, jak ciocia Sadie zareagowała na nowe dziecie? [quote name='Saththa']sceniaczki jak dzieci sa fajne ale u kogoś :) pociumciac i oddac mamie :lol: I to mówiłam ja;) Mam całe podrapane łapki:lol: [/QUOTE] jak tak dalej pójdzie to jeszcze i do dzieci sie przekonasz... przekonacie :diabloti: [quote name='wilczy zew']może ma przeziębiony pęcherz?[/QUOTE] kurcze, to dziecko jest! one leją częściej i wcale fddo tego nie potrzebują przezębionego pęcherza! ;) ja nie wiem czemu wyście sie zastanawiały czy to tymczas czy na stałe? przecież Kamila wyraźnie pisała, że została obdarowana przez męża na Walentynki :) ja tam od początku byłam przekonana, że on na stałę - skoro chłop z własnej woli do domu go ptrzyniósł ;) a tak wogóle, to widzę, że szczeniak wyraźnie podnosi oglądalność - musze to przemyśleć ;) EDIT - dobra, już wiem jak Sadie ;) a zasępione nad michą suki - bomba! :) Quote
zerduszko Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Jaki ruch na wątku :loveu: Już wiesz, ale ja jeszcze dopowiem - Sadie jest rewelacyjna! Wczoraj je karmiłam z reki, całą 3... no Lizka obrażona i musi być odstęp 50 cm najmniej, żeby coś wzięła do ryja w obecności tego gnojka małego, a Sadie mi rękę wespół z małym wylizywała. Potem mówię "Sadie do klatki", dokoptowałam jej małego, ten po niej skacze, gryzie, a ona leży jak kazałam :lol: Również z udziałem Sadie uczę małego, żeby nie podchodził do misek suk jak jedzą - jak nie wytrzyma, to Sadie jedynie zaczyna szybciej jeść. Tak go zaakceptowała od pierwszej chwili, jak Lizkę! To znak :lol: Lizka też się przełamie, wczoraj się nawet szarpali przez chwilę zabawką ;) Nie mylić z wyszarpywała mu. Wypluj te słowa o dzieciach, moja siostra stwierdziła, ze "fajnie" by było jakbym jeszcze teraz dziecko miała. Super... :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='zerduszko'] Wypluj te słowa o dzieciach, moja siostra stwierdziła, ze "fajnie" by było jakbym jeszcze teraz dziecko miała. Super... :evil_lol:[/QUOTE] Wolne bys dostała :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='zerduszko']Do głowy bym dostała ;)[/QUOTE] co do głowy?? Quote
zerduszko Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 [quote name='ania0112']jobla :grin:[/QUOTE] Ano :p Choć jest i brzydsza wersja tego stwierdzenia ;) Quote
WATACHA Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Też jakoś do mnie nie dotarło, że pieseczek ma być na stałe.Bedzie miał dobrze :) Quote
zerduszko Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Jak go nie uduszę, bo ma zadatki na wyjca! A mogłam go oddać :lol: Quote
ania0112 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 A ja od początku wywnioskowałam ze na stałe mały. Wycie pewnie mu przejdzie bo będzie wzorował się na LIizce - Emi też piszczała i nie mogła usiedziec na tylku jak mama wychodziła a teraz śpi jak zabita - czyli jak reszta stada! Będzie dobrze :) Quote
zerduszko Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 No oby, ale po moich doświadczeniach wcześniejszy - 3 wyjców i żadnemu nie przeszło u mnie :shake: to ja mam stresssa, a mój stresssssss nie pomoże :shake: Quote
Recommended Posts