Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Pies jest Damiana :eviltong:

Uczą go te stare pipy szczekać :placz: Pozaklejam mordy! Ustawiłam klatkę w przestrzeni drzwiowej do przedpokoju, to Sadie oczywiście hyc na klatkę i pod drzwi :mad:

Edited by zerduszko
Posted

Dziś się jeszcze nie zlał w domu :multi: Rano był na spacerze dwa razy i do 16 też dwa :multi: Tylko piszczy jak wychodzimy i to mnie martwi najbardziej.

Martwi mnie tez Lizka, dziś przesadziła z reprymendą. Damian się pierwszy raz w życiu na nią zdenerwował :-o Godzinę siedziała z pokoju sama, poszedł z pozostałymi na spacer, a Lizki nie wziął... Grubo :lol: Ale dobrze jej to zrobi, bo ją okropnie rozpuściliśmy :p

Mały zaanektował posłanie Jadźki pod łóżkiem w sypialni i nawet w dzień sam tam poszedł - nie będzie mamim cyckiem! :multi:Ale trzecie posłanie się tam nie zmieści :shake: Koniecznie trzeba kupić nowe łóżko :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']A czerwone światło me, lata z psem o 5-6 rano na spacer. A drugie światło mi proponowało, że w razie "W" możemy go przywozić na cały dzień :nerwy:[/QUOTE]

a tak w temacie, jak ciocia Sadie zareagowała na nowe dziecie?

[quote name='Saththa']sceniaczki jak dzieci sa fajne ale u kogoś :)

pociumciac i oddac mamie :lol:

I to mówiłam ja;) Mam całe podrapane łapki:lol:

[/QUOTE]

jak tak dalej pójdzie to jeszcze i do dzieci sie przekonasz... przekonacie :diabloti:

[quote name='wilczy zew']może ma przeziębiony pęcherz?[/QUOTE]

kurcze, to dziecko jest! one leją częściej i wcale fddo tego nie potrzebują przezębionego pęcherza! ;)

ja nie wiem czemu wyście sie zastanawiały czy to tymczas czy na stałe? przecież Kamila wyraźnie pisała, że została obdarowana przez męża na Walentynki :) ja tam od początku byłam przekonana, że on na stałę - skoro chłop z własnej woli do domu go ptrzyniósł ;)

a tak wogóle, to widzę, że szczeniak wyraźnie podnosi oglądalność - musze to przemyśleć ;)

EDIT - dobra, już wiem jak Sadie ;) a zasępione nad michą suki - bomba! :)

Posted

Jaki ruch na wątku :loveu:

Już wiesz, ale ja jeszcze dopowiem - Sadie jest rewelacyjna! Wczoraj je karmiłam z reki, całą 3... no Lizka obrażona i musi być odstęp 50 cm najmniej, żeby coś wzięła do ryja w obecności tego gnojka małego, a Sadie mi rękę wespół z małym wylizywała. Potem mówię "Sadie do klatki", dokoptowałam jej małego, ten po niej skacze, gryzie, a ona leży jak kazałam :lol: Również z udziałem Sadie uczę małego, żeby nie podchodził do misek suk jak jedzą - jak nie wytrzyma, to Sadie jedynie zaczyna szybciej jeść. Tak go zaakceptowała od pierwszej chwili, jak Lizkę! To znak :lol:
Lizka też się przełamie, wczoraj się nawet szarpali przez chwilę zabawką ;) Nie mylić z wyszarpywała mu.

Wypluj te słowa o dzieciach, moja siostra stwierdziła, ze "fajnie" by było jakbym jeszcze teraz dziecko miała. Super... :evil_lol:

Posted

[quote name='zerduszko']
Wypluj te słowa o dzieciach, moja siostra stwierdziła, ze "fajnie" by było jakbym jeszcze teraz dziecko miała. Super... :evil_lol:[/QUOTE]

Wolne bys dostała :evil_lol:

Posted

A ja od początku wywnioskowałam ze na stałe mały. Wycie pewnie mu przejdzie bo będzie wzorował się na LIizce - Emi też piszczała i nie mogła usiedziec na tylku jak mama wychodziła a teraz śpi jak zabita - czyli jak reszta stada! Będzie dobrze :)