Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylismy na pierwszyn dużym spacerze w dużym lesie. I jak na złość spotkaliśmy tylko dwa psy oraz pana biegacza, który został oszczekany :razz: Najbardziej umęczyłam się ja. Nie dość, że trzeba było brodzić w śniegu, to jeszcze tachać szczeniaczka i aparat. Ale zdjęć niet. Baterii nie wzięłam :placz: Ale za to jest naładowana :eviltong:

Niech już się ta zima skończy, bo szczeniak musi się socjalizować, a chyba ludzie spacery na zimę zawiesili ;)

Posted

Bo byłam przekonana, że bateria jest w środku? ;) Aparat jest mega ciężki, więcej niż szczeniaczek waży wszystko :shake: A szczeniaczek był w kocyku, kocyk w plecaku... takze wsio razem swoje ważyło. A jeszcze ten mokry śnieg :angryy:

Posted

[quote name='zerduszko']Bo byłam przekonana, że bateria jest w środku? ;) Aparat jest mega ciężki, więcej niż szczeniaczek waży wszystko :shake: A szczeniaczek był w kocyku, kocyk w plecaku... takze wsio razem swoje ważyło. A jeszcze ten mokry śnieg :angryy:[/QUOTE]

Aaa yto szczeniaczek zszedł w plecaku? to nie tak zle jak isc ze szczeniakiem w kocyku na rekach:)

Posted

[quote name='Saththa']Ooooa ale z tego co pamietam to Felek chyba wyższy niz Fix teraz :)[/QUOTE]

35 cm w kłębie ma

[QUOTE]Bylismy na pierwszyn dużym spacerze w dużym lesie. I jak na złość spotkaliśmy tylko dwa psy oraz pana biegacza, który został oszczekany :razz: Najbardziej umęczyłam się ja. Nie dość, że trzeba było brodzić w śniegu, to jeszcze tachać szczeniaczka i aparat. [/QUOTE]

ale sobie wyprawe zrobiłaś ;)

Posted

Mordziasta też tak pokazuje klawiaturę :)
[url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Sceniacek128.jpg[/url]

maluch jest świetny i suuuper foty Ci wyszły

Lizka jest bardzo spokojna,przy Mordziastej nie mógłby się tak położyć.

Posted

Lizka wie, że jej tą klawiaturę wybiję jakby śmiała cokolwiek więcej, więc się kontroluje. U mnie nie ma zmiłuj, mają się kochać albo udawać przynajmniej :eviltong: A jak komuś nie podoba się to droga wolna :diabloti:

Mały dziś był w psidszkolu i był bardzo grzeczny. Ładnie się bawił, ale miał srakulca. Po parówce ;) Jak wrócił, to Lizka od razu do transportera i jaki był jej zawód, że go tam nie było... a jak go Damian postawił na podłodze, to się ucieszyła :multi: A od jutro ja tak jakby pracuję czy poniekąd, czy jak to Jambi mówi i będę go rozpuszczać :eviltong: Bardzo bezstresowy, wesoły i rozbrykany :loveu: Kochaniutki :lol:

Posted

tu klawiature otworem a tu teskni za maluchem jak nie ma... Lizka typowa baba... i tak źle i tak nie dobrze i bidny Bolt to nie wie o co jej chodzi :eviltong:

co to jest psidszkole? na ile tam sie daje pieska?

Posted

[quote name='ania0112']co to jest psidszkole? na ile tam sie daje pieska?[/QUOTE]
Psidszkole, to jest miejsce, gdzie pieski idą się bawić i uczyć jak opiekunowie idą do pracy. Na ile? Na ile się psidszkolanki zgodzą ;)
[quote name='annika']aaa... myślałam że z Tobą..:cool3:[/QUOTE]
Nie, ja zarabiałam na smyczke do kompletu :lol:
[quote name='Margi']Fajnie,że maluśki rozbrykany.W końcu szczenior.:lol:[/QUOTE]
Tak :) Na początku się martwiłam, bo taki spokojny był ;) A przecież ma być miszczem agility :lol:

Posted

To przedszkole, to oczywista oczywistość u mojej mamy :)

No, gnojki były dziś pierwszy raz same same na 4,5 h. Na początku mały bardzo się kręcił, ale Jadźka też, więc miał się za kim kręcić :diabloti: Zapiszczał ze 3 razy, Lizka ze trzy razy wydała z siebie warkot jak jakiś bernardyn i po godzinie poszli spać. Spali następną godzinę, a potem mi się skończyło miejsce na karcie. Jak wróciłam cisza, ziewanie i przeciąganie. Oby tak dalej! :multi:
Szkoda, że nie moge mieć skypa w pracy.

Nie wiem czemu wszyscy myślą, że mały ma na imię Bols... ale też fajne :lol:

Posted

Z łódką Bols Ci się kojarzy? :eviltong:

Tak, są też prawdziwe świetlice dla psów. Ale to w większych miastach i pewnie za duża kasę ;) Niektóre hotele dla zwierzaków oferują tez dzienna opiekę nad psami.

Posted

[quote name='zerduszko']

Tak, są też prawdziwe świetlice dla psów. Ale to w większych miastach i pewnie za duża kasę ;) [/QUOTE]
w Katowicach jest świetlica, ale jak popatrzyłam na cennik....:niedowia::shake: