zerduszko Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Bylismy na pierwszyn dużym spacerze w dużym lesie. I jak na złość spotkaliśmy tylko dwa psy oraz pana biegacza, który został oszczekany :razz: Najbardziej umęczyłam się ja. Nie dość, że trzeba było brodzić w śniegu, to jeszcze tachać szczeniaczka i aparat. Ale zdjęć niet. Baterii nie wzięłam :placz: Ale za to jest naładowana :eviltong: Niech już się ta zima skończy, bo szczeniak musi się socjalizować, a chyba ludzie spacery na zimę zawiesili ;) Quote
Saththa Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Oj to po cos ten aparat brała?:) A szczeniaczek malusi ;) ewnie niewiele ciezszy niz aparat:) Quote
zerduszko Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Bo byłam przekonana, że bateria jest w środku? ;) Aparat jest mega ciężki, więcej niż szczeniaczek waży wszystko :shake: A szczeniaczek był w kocyku, kocyk w plecaku... takze wsio razem swoje ważyło. A jeszcze ten mokry śnieg :angryy: Quote
Saththa Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='zerduszko']Bo byłam przekonana, że bateria jest w środku? ;) Aparat jest mega ciężki, więcej niż szczeniaczek waży wszystko :shake: A szczeniaczek był w kocyku, kocyk w plecaku... takze wsio razem swoje ważyło. A jeszcze ten mokry śnieg :angryy:[/QUOTE] Aaa yto szczeniaczek zszedł w plecaku? to nie tak zle jak isc ze szczeniakiem w kocyku na rekach:) Quote
Fides79 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Saththa']Ooooa ale z tego co pamietam to Felek chyba wyższy niz Fix teraz :)[/QUOTE] 35 cm w kłębie ma [QUOTE]Bylismy na pierwszyn dużym spacerze w dużym lesie. I jak na złość spotkaliśmy tylko dwa psy oraz pana biegacza, który został oszczekany :razz: Najbardziej umęczyłam się ja. Nie dość, że trzeba było brodzić w śniegu, to jeszcze tachać szczeniaczka i aparat. [/QUOTE] ale sobie wyprawe zrobiłaś ;) Quote
Saththa Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='Fides79']35 cm w kłębie ma [/QUOTE] Hmmm Fix ma jakies 33 cm Hmmmm jakies około bo to taa zwiercona dupa a ja bez centymetra;) Quote
wilczy zew Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Mordziasta też tak pokazuje klawiaturę :) [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Sceniacek128.jpg[/url] maluch jest świetny i suuuper foty Ci wyszły Lizka jest bardzo spokojna,przy Mordziastej nie mógłby się tak położyć. Quote
zerduszko Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Lizka wie, że jej tą klawiaturę wybiję jakby śmiała cokolwiek więcej, więc się kontroluje. U mnie nie ma zmiłuj, mają się kochać albo udawać przynajmniej :eviltong: A jak komuś nie podoba się to droga wolna :diabloti: Mały dziś był w psidszkolu i był bardzo grzeczny. Ładnie się bawił, ale miał srakulca. Po parówce ;) Jak wrócił, to Lizka od razu do transportera i jaki był jej zawód, że go tam nie było... a jak go Damian postawił na podłodze, to się ucieszyła :multi: A od jutro ja tak jakby pracuję czy poniekąd, czy jak to Jambi mówi i będę go rozpuszczać :eviltong: Bardzo bezstresowy, wesoły i rozbrykany :loveu: Kochaniutki :lol: Quote
annika Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='zerduszko'] Mały dziś był w psidszkolu :lol:[/QUOTE] gdzie zdjęcia?:mad: Quote
zerduszko Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='annika']gdzie zdjęcia?:mad:[/QUOTE] Beze mnie był, a wymagać jeszcze zdjęć od psidszkolanek to za dużo ;) Quote
ania0112 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 tu klawiature otworem a tu teskni za maluchem jak nie ma... Lizka typowa baba... i tak źle i tak nie dobrze i bidny Bolt to nie wie o co jej chodzi :eviltong: co to jest psidszkole? na ile tam sie daje pieska? Quote
annika Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='zerduszko']Beze mnie był, a wymagać jeszcze zdjęć od psidszkolanek to za dużo ;)[/QUOTE] aaa... myślałam że z Tobą..:cool3: Quote
Margi Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Fajnie,że maluśki rozbrykany.W końcu szczenior.:lol: Quote
zerduszko Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='ania0112']co to jest psidszkole? na ile tam sie daje pieska?[/QUOTE] Psidszkole, to jest miejsce, gdzie pieski idą się bawić i uczyć jak opiekunowie idą do pracy. Na ile? Na ile się psidszkolanki zgodzą ;) [quote name='annika']aaa... myślałam że z Tobą..:cool3:[/QUOTE] Nie, ja zarabiałam na smyczke do kompletu :lol: [quote name='Margi']Fajnie,że maluśki rozbrykany.W końcu szczenior.:lol:[/QUOTE] Tak :) Na początku się martwiłam, bo taki spokojny był ;) A przecież ma być miszczem agility :lol: Quote
annika Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 jeszcze będzie z niego miszcz:evil_lol: Quote
Saththa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 A to takie przedszkoleeeee to nie robiły bo mysmy nie chdozili do takiego:) A z B będzie Miszcz jak sie paczy! Quote
zerduszko Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 To przedszkole, to oczywista oczywistość u mojej mamy :) No, gnojki były dziś pierwszy raz same same na 4,5 h. Na początku mały bardzo się kręcił, ale Jadźka też, więc miał się za kim kręcić :diabloti: Zapiszczał ze 3 razy, Lizka ze trzy razy wydała z siebie warkot jak jakiś bernardyn i po godzinie poszli spać. Spali następną godzinę, a potem mi się skończyło miejsce na karcie. Jak wróciłam cisza, ziewanie i przeciąganie. Oby tak dalej! :multi: Szkoda, że nie moge mieć skypa w pracy. Nie wiem czemu wszyscy myślą, że mały ma na imię Bols... ale też fajne :lol: Quote
ania0112 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Bols...no mi się kojarzy z jednym..:drinking: aaa takie psidszkole.. a juz sie zastanawialam czy naprawde takie coś istnieje :) No to Bolcik robi postępy :multi: Quote
zerduszko Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Z łódką Bols Ci się kojarzy? :eviltong: Tak, są też prawdziwe świetlice dla psów. Ale to w większych miastach i pewnie za duża kasę ;) Niektóre hotele dla zwierzaków oferują tez dzienna opiekę nad psami. Quote
wilczy zew Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='ania0112'] aaa takie psidszkole.. a juz sie zastanawialam czy naprawde takie coś istnieje :) [/QUOTE] istnieć to istnieje ale nie wiem kto w Polsce prowadzi Quote
Saththa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 moja znajoma ma takie :) tam gdzie chodzilismy do psiego przedszkola na zajecia a potem juz zostalismy była taka opcja:) Quote
annika Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='zerduszko'] Tak, są też prawdziwe świetlice dla psów. Ale to w większych miastach i pewnie za duża kasę ;) [/QUOTE] w Katowicach jest świetlica, ale jak popatrzyłam na cennik....:niedowia::shake: Quote
Recommended Posts