hanacek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Ja chciala by sie pochwalic-poprawdie Donnera.Jego 3 szczenki vygrali na wystawe w Berline -[SIZE=+1]24. März 2007 Sonderschau Berlin - 16 Basenjis - Sonderleiter: Andreas Ziemer, Berlin Richter : Zvi Kupferberg, Irsrael Rüden / Veteranenklasse Negro Spiritual out of Africa 1, Vet. CAC (Akuaba's boon from Eldorado - Jungle Bell out of Africa) Z: Ch. Jouanchicot, Frankreich; B: Daniela Karcz, D Rüden / Zwischenklasse Kokojambos Dogo Daktari V 1, CAC,VDH (Donner Hanacek - Bulldobas Tiny T'Pau ) Z: RM & A. Strietzel, D; B: Fam. Kuhlmann, D Rüden / Championklasse Abotere's Tikimi V 3 (Ch.Baagna Qs Sparkler- Ch. Baagna Quay Siren) Z:J.M.A. Gielisse NL; B: K.Berkelder, NL Greasy Gui Ananty V 2, Res. CAC,Res VDH (Newyl Brosch Zlatna Dolina - Cangamba Bena Makima) Z: Jana Gozova; B:MIroslav Friebert, CZ Ibou Jala ti-n Abou Teka V 4 (APU Peas an Hominy - Gisenyi ti-n Abou Teka) Z: U Grewe; B. A&K Heinz Pliezhausen, D Isimo ti-n Abou Teka V 1 CAC,VDH, CACIB, BOB (APU Peas an Hominy - Gisenyi ti-n Abou Teka) Z: U.Grewe; B: Bijker NL/Breidenbroich, D Rüden / Offene Klasse Kokojambos Bora Bushuti V1, CAC,VDH, Res. CACIB, (Hanishan Pure Gold - Ch.Yulara Gwai Gidya) Z: RM& A Strietzel, D; B:I & A. Pöhlmann, D Hündinnen / Veteranenklasse Mysterious Girl out of Africa, 1, Vet. CAC, Vet. BOB (Astarte's Yankee out of Africa-Indian Summer out of Africa) Z:Ch.Jouanchicot , B: Bijker, NL Hündinnen / Jugendklasse Kokojambos Dogo Dirisha V 1, Jugend- CAC (Donner Hanacek - Bulldobas Tiny T'Pau ) Z: RM & A. Strietzel D ; B: K.Baloun, D African Magic Moment's Ebun Azizi V 2 (Escapade's Bravo out of Africa - Csintovany Nevina) Z + B:Hilliger/Spielhagen, D Azima Malia Maridadi V 3 (Ibou Jala ti-n Abou Teka - Maridadi Kanzi) Z:A.Smith; B: H. Fölscher, D Hündinnen / Zwischenklasse Kokojambos Dogo Dharuba V 1, CAC,VDH, CACIB, BOS Donner Hanacek - Bulldobas Tiny T'Pau ) Z + B: RM & A. Strietzel, D Art of Noice Loango V 2, Res. CAC,Res VDH (Faraoland Victory And Freedom-Klassic's Astar ion Stripes) Z: A.Kramarw; B: J.+A.Ostrowski, PL Hündinnen / Championklasse Abanda od Nehvizdske studanky V 1, CAC,VDH, Res. CACIB (Adonis Ananty-Abaya od ricky Jihlavky) Z:R.Svojtek; B:MIroslav Friebert, CZ Hündinnen/ Offene Klasse Kidogo ti-n Abou Teka V 2, Res CAC (Hatani ti-n Abou Teka-Gisenyi ti-n Abou Teka) Z: U.Grewe; B: U.Grewe/M.Häckh) D Kokojambos Chapa Chuma V 1, CAC,VDH (Hatani ti-n Abou Teka- Bulldobas Tiny T'Pau ) Z:RM & A. Strietzel; B: K.Baloun, D
Savannah Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hanacek to jest stawka z Berlina? Bo jeśli tak to tam jest 1 CAC na płeć = czyli pies/suka co ma CACIBA ma też CAC, a potem pies/suka co ma res.CACIB ma też res.CAC i nie ma więcej CACów :) tak przynajmniej było jak byłam 2 lata temu:diabloti: no i gratulacje dla dzieci Donnera :))
hanacek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 To nie pisala ja - tylko zrobila kopie!!!I tak jest OK- snad trzeba popatric co i w klasse WETERAN jest CAC.
Asiaczek Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Brawo dla Tatusia - Donnera. Takie piekne dzieci!:lol: Pzdr.
donya Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wieści z Legionowa Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB Suki Klasa młodzieży NORA Ekado - Zw.Mł. Klasa pośrednia Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA dla pozostałych wystawców oczywiście też :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='donya']Wieści z Legionowa Dream of Africa DOUB`LE VINNY MŁ.CH.PL. - CWC, NPwR, BOB Suki Klasa młodzieży NORA Ekado - Zw.Mł. Klasa pośrednia Jasiri Sukari RE-BAR MCENTIRE - CWC, NSwR GRATULACJE DLA AGABASS I ASIACZKA dla pozostałych wystawców oczywiście też :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: I jeszcze "coś": DOUBLE VINNY Dream of Afrika (Dablik) - BOG3!!! Abotere's WAHZIRI (WAZI) + Agacia = I miejsce w Grupie Starszej w konkurencji Młody Prezenter + Zwycięstwo Dnia!!! Super!!! Pzdr.
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Basenji napisał(a):O matku. Znowu Asiaczek wygrał:lol: zdrówko No, właśnie! ZNOWU!!! Pzdr.
Asiaczek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Gonia napisał(a):Wiesz Asia,robisz się monotematyczna:evil_lol: Kiedy to takie przyjemne! Miło było Cię zobaczyć! Pzdr.
Ypsylon Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Agabass i Asiaczek - gratulacje :) przepraszam, że dopiero teraz ale na miejscu już gratulowałam... ;) Asiaczku kiedy mi prześlesz fotki??? czy na BISach też robiłaś?? chodzi mi konkretnie o BIS szczeniąt i Pary Hodowlane...
Basenji Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Wygląda na to, że dla Asiaczka zbudowali specjalną hutę na metal do medali:cool3: zdrówko
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ypsylon napisał(a):Agabass i Asiaczek - gratulacje :) przepraszam, że dopiero teraz ale na miejscu już gratulowałam... ;) Asiaczku kiedy mi prześlesz fotki??? czy na BISach też robiłaś?? chodzi mi konkretnie o BIS szczeniąt i Pary Hodowlane... Iza, zdjęcia mam juz posortowane, nagrać mogę w każdej chwili. Ale nie będę przesyłała Ci zmniejszonych. Gdzie teraz będziesz na wystawie? Ja będę w Łodzi, Opolu... Ewentualnie mogę wysłać pocztą, co? Dla mnie to żaden problem. Pzdr. Basenji napisał(a):Wygląda na to, że dla Asiaczka zbudowali specjalną hutę na metal do medali:cool3: zdrówko Hahaha! Aleś wymyślił! Pzdr.
cavallo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek, ja uważam, że pomysł z HUTĄ NA MEDALE ASIACZKOWE - EXTRA!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
cavallo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Asiaczek, dla Twoich Basków moge się poświęcić.:eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hahahaha! Zafundujesz taką fabrykę? Tak? No dobra... Ale gdzieś w cetru PL? Pzdr.
cavallo Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Ok, niech będzie w centrum PL, to może sie też tam przeprowadze i bedę miała bliżej, żeby chodzić z Wami na spacerki na Pola Mokotowskie.:cool1: Po spacerku będę mogła przyjść wygłaskać Twoje Baski i Koteczki i dostanę kawałeczek ciasta.:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 No to dogadałyśmy się! Po spacerkach, po wygłaskaniu psiaków - ciasto! No, może nawet jakiś dobry obiad, co? Ale na pewo nie będzie to obiad z 3 dań, bo ... nie mam czasu na takie frykasy! pzdr.
agabass Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ypsylon napisał(a):Agabass i Asiaczek - gratulacje :) przepraszam, że dopiero teraz ale na miejscu już gratulowałam... ;) Asiaczku kiedy mi prześlesz fotki??? czy na BISach też robiłaś?? chodzi mi konkretnie o BIS szczeniąt i Pary Hodowlane... dzięki ja również gratuluję
hanacek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja tiezs posielam GRATULACJE Agabass i Asiaczek!!! SUPER!!!:multi::multi::multi: [SIZE=2]przepraszam opozdnila sie-:oops:
piotrjan Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 A my Asiaczku spotkaliśmy w Mińsku takiego psa ( no raczej sukę ) DREAM OF AFRIKA EVA ESTERHAZI ( Fabrique for Christmas Eve Asiaczek X Konstans Nika ) . No , no , świat Ciebie pełen . Wstydzić się nie masz czego , a raczej powód do dumy . Dla nas też , że znamy Ciebie . :multi:
Asiaczek Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 O, PiotrJan - dzięki za info. Ta sunia pochodzi z drugiego krycia FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek. Cieszę się, że już 3 czy 4 szczeniak z tego połączenia pokazuje się na wystawach. Nie wiem, jak obecnie sunia się prezetuje... Jeszcze raz - dziękuję. Pzdr.
Recommended Posts