Savannah Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Asiaczek napisał(a): JUMA MONGO Asiaczek - dosk., CAJC,Zwyc. Młodzieży, Najlepszy Junior, skończony Młodzieżowy championat Litwy!!! Yahooo !!! Super, gratulacje !!!:loveu::multi:
Basenji Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 A na wystawie jest nowy odcinek Kociokwika! Zdrówko
donya Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 NAJNOWSZE WIEŚCI Z NITRY JAZZY BOY Asiaczek - dosk., I, CAC, NDPwR, Zw. Słowacji'07, BOB Abotere's ADUNBI - dosk., I, CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., I, CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., I, CAC, NDSwR, Zw. Słowacji'07 Dżezik i Żelka rozpoczeli a FARIQUE I GUSIO zakończyli championat słowacji OGROMNE GRATULACJE !!!
Savannah Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='donya']NAJNOWSZE WIEŚCI Z NITRY JAZZY BOY Asiaczek - dosk., I, CAC, NDPwR, Zw. Słowacji'07, BOB Abotere's ADUNBI - dosk., I, CAC FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk., I, CAC JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., I, CAC, NDSwR, Zw. Słowacji'07 Dżezik i Żelka rozpoczeli a FARIQUE I GUSIO zakończyli championat słowacji OGROMNE GRATULACJE !!! SUUUUUUUUUUUUU- PER !!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: WIELKIE GRATULACJE !!! MOJE KCIUKI SIę PRZYDAłY :)))))
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 CAC-NITRA/SK, 17.03.2007 sędzia: Paweł SZEMRAJ/PL PSY kl. m. GYN HANACEK Wenet - dosk.1, CAJC. kl. p JAZZY BOY Asiaczek - dosk1., CAC, NDPwR, BOB, Zwyc. Słowacji '07 (rozpoczęty Championat Słowacji) kl. o Abotere's ADUNBI - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji). kl. ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - dosk.1, CAC (skończony Championat Słowacji) SUKI kl. mł. CONGO'S HEART BEAT Anasta - dosk.1, CAJC. kl. p JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk.1, CAC, NDSwR, Zwycięzca Słowacji '07 (rozpoczęty championat Słowacji) Pzdr.
cavallo Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Asiaczek, :multi::multi::multi: Gratulacje ogromne!!!!! :loveu::loveu::loveu:
Asiaczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='cavallo']Asiaczek, :multi::multi::multi: Gratulacje ogromne!!!!! :loveu::loveu::loveu: Dzięki! [quote name='Basenji']Asiaczku Gratulacje! zdrówko:lol: Dzięki. Pzdr.
AlaNowak Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Przyłączamy się z Bibciem do gratulacji. A ja skromnie chciałabym powiadomić, że mój Bibi na wystawie Międzynarodowej w Katowicach wygrał rasę i tym samym zaczął drog ę do Interchampionatu i został reproduktorem.
Savannah Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 YaBear-CubCammy napisał(a):Przyłączamy się z Bibciem do gratulacji. A ja skromnie chciałabym powiadomić, że mój Bibi na wystawie Międzynarodowej w Katowicach wygrał rasę i tym samym zaczął drog ę do Interchampionatu i został reproduktorem. Gratulacje!! Ale to trzeba było wcześniej napisać, zwłaszcza o takim sukcesie, a nie pare dni po fakcie:cool3::p
AlaNowak Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Heh, dziękuję:) W Katowicach były 3 psy zgłoszone, dojechały jedynie 2...:( pies (pośrednia) BI BAHATIKA Loango- dosk1, CWC, CACIB, NPwR, BOB pies (otwarta) BUMBALA BAHATI Loango- nb suka (pośrednia) ART OF NOICE Loango- dosk1, CWC, CACIB, NSwR
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wracając jeszcze do wystawy w Nitrze, wstawiam zdjęcia 2 psiaków, które nie gościły nalamach tego forum (tak mi sie przynajniej wydaje). 652. GYN HANACEK WENET - pies, kl. mł.; ocena: dosk1., CAJC Cd. Pzdr.
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I drugi psiak - tym razem sunia: CONGO'S HEART BEAT ANASTA: ocena - dosk1., CAJC. Moje baski - tradycyjnie - w Galerii. Pzdr,
hanacek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']Przyłączamy się z Bibciem do gratulacji. A ja skromnie chciałabym powiadomić, że mój Bibi na wystawie Międzynarodowej w Katowicach wygrał rasę i tym samym zaczął drog ę do Interchampionatu i został reproduktorem. Ja tiesz GRATULUJE- SUPER BIBI-:multi::multi::multi:
cavallo Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Asieczek, piękne Baski. Twoją stronkę też już zwiedziłam! :razz: Bardzo mi się podoba! :loveu: A czy jak Cię spotkam kiedyś na wystawie, to czy będę mogła przytulnąć Twoje Baseczki? :eviltong: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Nawet ie pytaj, tylko podchodź i ściskaj...:lol: Miło bedzie cię spotkać i poznac w realu. Pzdr.
cavallo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Dzięki Asiaczek, to sobie poprzytulam i wygłaskam Twoje pieski. Nigdy nie głaskałam Baska, a wydaje mi się bardzo milutki, zakręcony ogonek. :loveu: Mnie również będzie miło pogadać, a nie tylko popisać. ;) Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Najbliższa wystawa to Nowy Dwór Mazowiecki 1.4.2007 r. Będziesz? pzdr.
cavallo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Niestety Asiaczku, zachciało mi się na stare lata studiować zaocznie. Mam zajęcia co tydzień, w sobotę i niedzielę......:placz: Dlatego do czerwca jestem uziemiona. :shake: Najbliższa moja wystawa (nawet w dosłownym tego słowa znaczeniu) to Kraków. Wybierasz się może ze swoimi Baskami? ;) Jeżeli tak, to zapewne sie zobaczymy. No chyba, że bedę miała jakieś popraweczki, czy coś....:-( Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Kraków biorę pod uwagę. o to trzymam kciuki, coby nie było żadnych poprawek.:lol: Pzdr.
cavallo Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 To ja się ogromnie cieszę, że myślisz o Krakowie! :multi: A kciuki bardzo proszę trzymaj, bo w czerwcu powinnam też mieć obronę i muszę wszystko ślicznie pozdawać w terminie. :p Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 O, rany! To kciuki powiny byc podwójne! Za egzaminy i obrone... Pzdr.
Recommended Posts