Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W wolnej chwili oczywiście porobimy Gracji ładne zdjęcie z Hanią. To bardzo fajna, wesoła, przyjacielska suczka :loveu:

Filipki się ucieszą, że konto ich podopiecznej zostało wzbogacone o 100 zł z pozostałości po hotelowaniu Mai ;)

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
W wolnej chwili oczywiście porobimy Gracji ładne zdjęcie z Hanią. To bardzo fajna, wesoła, przyjacielska suczka :loveu:
NA PEWNO ZDJECIA Z HANUSIA POMOGĄ GRACJI ZNALEZC DOM. Takie zdjecia zawsze chwytaja za serce tego, kto je ma.

Posted

Bardzo dziękujemy. Oczywiście pamiętamy o naszych zobowiązaniach, tylko nawet nie mam kiedy wybrać sie na pocztę. Gracja idź do domu, bo tyle pięknych psów , zwłaszcza suniek czeka.

Posted

Fundacja znalazla miejsce dla Misi, ale Misia ma dom, wiec podeslalam na jej miejsce Gracje. Moze sie uda :kciuki:

Reno, nie dawalam Gracji na wyroznione allegro. Mam troche tyly z aukcjami przez te ostatnie 2 dni.

Posted

agusiazet napisał(a):
Ulka, to może i Emi podeślij Fundacji, ona trochę w typie Misi, choć sporo większa:) Ale czekoladowa, więc może komuś się spodoba!!!
Wysle, wysle, ale zdjecia musza byc dobre, takie hotelikowe. Licze, ze Gracja jeszcze teraz sie zalapie. A Emi moze na kolejny raz.

Posted

Podoba mi się pomysł Raduni, ten o wysyłaniu czekoladek w pakiecie. Ulka z góry dziękuję, zdjęcia pewnie za jakiś czas będą. Nie wiem, czy my coś jutro popstrykamy, bo pogoda ma być nie za bardzo, ale może coś się uda:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Ulka z góry dziękuję, zdjęcia pewnie za jakiś czas będą. Nie wiem, czy my coś jutro popstrykamy, bo pogoda ma być nie za bardzo, ale może coś się uda:)
Pogoda piekna, wiec nic tylko pstrykac zdjecie za zdjeciem. Czy to Gracji czy Emisi.

Posted

Reno2001 napisał(a):
Zjada mi wszystkie gracjowe banerki ... :placz::placz::placz:
Co jest grane??????????

bo ja wykupiłam monopol :evil_lol: A tak serio - to może coś jest nie tak ze stroną na której są "zasejwowane" zdjęcia... ja ostatnio zauważyłam, że czasami przy moich link nie działa :roll:

Posted

Mi też "zjadło" banerek gracjowy :-(

U nas dziś do południa było piękne słoneczko, a potem przywiało jakieś chmurzyska i deszcz :mad:

U Gracji wszstko dobrze, to bardzo wesoła, pełna optymizmu i energii suczka. Jest bardzo łagodna wobec wszelkiego stworzenia bez względu na płeć. Szykujemy się na ładną sesję zdjęciową, tylko wciąż czas nie gra z pogodą :placz: