Murka Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 W wolnej chwili oczywiście porobimy Gracji ładne zdjęcie z Hanią. To bardzo fajna, wesoła, przyjacielska suczka :loveu: Filipki się ucieszą, że konto ich podopiecznej zostało wzbogacone o 100 zł z pozostałości po hotelowaniu Mai ;) Quote
Ulka18 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Murka napisał(a):W wolnej chwili oczywiście porobimy Gracji ładne zdjęcie z Hanią. To bardzo fajna, wesoła, przyjacielska suczka :loveu: NA PEWNO ZDJECIA Z HANUSIA POMOGĄ GRACJI ZNALEZC DOM. Takie zdjecia zawsze chwytaja za serce tego, kto je ma. Quote
Filipki Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Bardzo dziękujemy. Oczywiście pamiętamy o naszych zobowiązaniach, tylko nawet nie mam kiedy wybrać sie na pocztę. Gracja idź do domu, bo tyle pięknych psów , zwłaszcza suniek czeka. Quote
agusiazet Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Gracja maszeruje na pierwszą! Słodka czekoladka szuka domku!!! Quote
Reno2001 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Gracja w górę. Ulka, czy Ty jej może zrobiłaś wyróznione allegro? Ja ja mam teraz tylko na zwykłym. Quote
Ulka18 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Fundacja znalazla miejsce dla Misi, ale Misia ma dom, wiec podeslalam na jej miejsce Gracje. Moze sie uda :kciuki: Reno, nie dawalam Gracji na wyroznione allegro. Mam troche tyly z aukcjami przez te ostatnie 2 dni. Quote
halcia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Hopaj mała!Ale nie maja pretensji jak zaklepany znajdzie dom? Quote
agusiazet Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Ulka, to może i Emi podeślij Fundacji, ona trochę w typie Misi, choć sporo większa:) Ale czekoladowa, więc może komuś się spodoba!!! Quote
Ra_dunia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 to się dzieje :) Najlepiej wszystkie czekoladki pchnąć razem i w pakiecie :D Ciekawe czy obserwator na allegro się zorientował :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Tego nie wiem. Aukcja się zakończyła a i tak nie było odzewu :roll:. Szukamy dalej! Quote
Ulka18 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 agusiazet napisał(a):Ulka, to może i Emi podeślij Fundacji, ona trochę w typie Misi, choć sporo większa:) Ale czekoladowa, więc może komuś się spodoba!!!Wysle, wysle, ale zdjecia musza byc dobre, takie hotelikowe. Licze, ze Gracja jeszcze teraz sie zalapie. A Emi moze na kolejny raz. Quote
agusiazet Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Podoba mi się pomysł Raduni, ten o wysyłaniu czekoladek w pakiecie. Ulka z góry dziękuję, zdjęcia pewnie za jakiś czas będą. Nie wiem, czy my coś jutro popstrykamy, bo pogoda ma być nie za bardzo, ale może coś się uda:) Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 U nas dzisiaj pogoda jest taka, że nawet pies odmówił współpracy na porannym spacerze... :shake: Quote
Reno2001 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Zjada mi wszystkie gracjowe banerki ... :placz::placz::placz: Co jest grane?????????? Quote
Ulka18 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 agusiazet napisał(a):Ulka z góry dziękuję, zdjęcia pewnie za jakiś czas będą. Nie wiem, czy my coś jutro popstrykamy, bo pogoda ma być nie za bardzo, ale może coś się uda:) Pogoda piekna, wiec nic tylko pstrykac zdjecie za zdjeciem. Czy to Gracji czy Emisi. Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Reno2001 napisał(a):Zjada mi wszystkie gracjowe banerki ... :placz::placz::placz: Co jest grane?????????? bo ja wykupiłam monopol :evil_lol: A tak serio - to może coś jest nie tak ze stroną na której są "zasejwowane" zdjęcia... ja ostatnio zauważyłam, że czasami przy moich link nie działa :roll: Quote
Filipki Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Murko , dopiero dzisiaj poszedł przekaz na Grację, myślę, że nie pomyliłam konta. A co słychać u naszej ślicznotki? Quote
SZPiLKA23 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Banerki juz sa "odzyskane" musiałam fotosikowi dopłacic ;) Quote
Murka Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Mi też "zjadło" banerek gracjowy :-( U nas dziś do południa było piękne słoneczko, a potem przywiało jakieś chmurzyska i deszcz :mad: U Gracji wszstko dobrze, to bardzo wesoła, pełna optymizmu i energii suczka. Jest bardzo łagodna wobec wszelkiego stworzenia bez względu na płeć. Szykujemy się na ładną sesję zdjęciową, tylko wciąż czas nie gra z pogodą :placz: Quote
agusiazet Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Gracja maszeruje na pierwszą, fajna i przyjacielska suczka prosi o domek!!! Quote
Recommended Posts