Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gracja jest bardzo ruchliwa, chodzi truchcikiem, skacze jak sprężyna :cool3: byle dosięgnąć i liznąc ucha lub policzek :lol:
Strasznie wesoła z niej sunia. Czystość już śmy opanowali (była zaledwie jedna wpadka po pierwszej nocy). Z psami obu płci świetnie się dogaduje.
A jej uszy to wyglądają jak przycięte :crazyeye:

Posted

Murka napisał(a):
Gracja jest bardzo ruchliwa, chodzi truchcikiem, skacze jak sprężyna :cool3: byle dosięgnąć i liznąc ucha lub policzek :lol:
Strasznie wesoła z niej sunia. Czystość już śmy opanowali (była zaledwie jedna wpadka po pierwszej nocy). Z psami obu płci świetnie się dogaduje.
A jej uszy to wyglądają jak przycięte :crazyeye:
Nie no rewelacja :klacz: jak sie taka biedulinka uchowala w schronisku :roll: Dobrze, ze jest juz bezpieczna i rozkrecila sie jak nalezy.

Posted

Śmiga czekoladka aż miło patrzeć. Dzisiaj widziałam nawet jakieś zaczątki zabaw/gonitw z innym psem (Saifem akurat). Nie ma mowy o tym, żeby zobaczyc ją z zamkniętym pyskiem, cały czas sie uśmiecha ;)

Posted

Murka napisał(a):
Śmiga czekoladka aż miło patrzeć. Dzisiaj widziałam nawet jakieś zaczątki zabaw/gonitw z innym psem (Saifem akurat). Nie ma mowy o tym, żeby zobaczyc ją z zamkniętym pyskiem, cały czas sie uśmiecha ;)

Znaczy się, dziewczynka sie zadamawia :loveu:

Posted

Dzisiaj pewnie zapadnie decyzja czy Gracja bedzie kandydowac na psa dla starszej pani. Domek od Majaa. Mam nadzieje, ze nasza wesolinska kluseczka sie spodoba :kciuki:

Posted

Murka napisał(a):
Nie ma mowy o tym, żeby zobaczyc ją z zamkniętym pyskiem, cały czas sie uśmiecha ;)

Murko, jesli mozna prosic to zrób prosze takie zdjęcia z roześmianym pycholkiem, może z góry, tak jak robia wydawnictwa szczeniaczkom teraz, zapomnialam jak sie to wydawnictwo nazywa :oops: takie zdjecia, ze nos i oczy sa na pierwszym planie :p Jesli oczywiscie Gracja da sobie takie zrobic ujęcia :lol:

Posted

W Mielcu dużo było takich czekoladek i się zastanawiam czy tam w okolicy jakieś rozmnażalni nie ma psiaków tego typu :roll:

Kilka dzisiejszych fotek Gracji,

Ponad wszystko Gracja lubi pieszczoty i bliskość człowieka

Posted

Rzeczywiscie bylo i jest kilka czekoladowych psów w Mielcu. Psów roznej wielkosci, wiec moze ktos idzie 'na labradory' czy podobną rase, male czekoladowe szczenie moze byc sprzedane jako rasowiec, ale po wyrosnieniu na niewlasciwego psa ląduje w schronisku.
Murko, pamietasz Czekoladowego duzego psa, ktorego wypatrzylas i dalas jeszcze na starą strone?

Posted

Reno2001 napisał(a):
Jak stoimy z jej ogłoszeniami???

Ja nie robilam allegro, ale w kazdej chwili jestem gotowa :wink: Terre trzeba by poprosic o inne ogloszenia, w ktorych jest niezastąpiona.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja nie robilam allegro, ale w kazdej chwili jestem gotowa :wink: Terre trzeba by poprosic o inne ogloszenia, w ktorych jest niezastąpiona.

No to co? Startujemy? Chyba nie ma na co czekac!!