Ra_dunia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 oj tak :) Rekord Rudiego był niesamowity. Oby więcej takich ekspresowych adopcji! Quote
Reno2001 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Rozumiem, że Tolcia jedzie w końcu do domu :multi:!! Super. Grację zaś rach, ciach na ogłoszonka trzeba powrzucac :cool3:. Quote
Murka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Gracja jest bardzo ruchliwa, chodzi truchcikiem, skacze jak sprężyna :cool3: byle dosięgnąć i liznąc ucha lub policzek :lol: Strasznie wesoła z niej sunia. Czystość już śmy opanowali (była zaledwie jedna wpadka po pierwszej nocy). Z psami obu płci świetnie się dogaduje. A jej uszy to wyglądają jak przycięte :crazyeye: Quote
halcia Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No to super,bo żeby być Gracją musi troche schudnąć:evil_lol: Quote
Ulka18 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Murka napisał(a):Gracja jest bardzo ruchliwa, chodzi truchcikiem, skacze jak sprężyna :cool3: byle dosięgnąć i liznąc ucha lub policzek :lol: Strasznie wesoła z niej sunia. Czystość już śmy opanowali (była zaledwie jedna wpadka po pierwszej nocy). Z psami obu płci świetnie się dogaduje. A jej uszy to wyglądają jak przycięte :crazyeye:Nie no rewelacja :klacz: jak sie taka biedulinka uchowala w schronisku :roll: Dobrze, ze jest juz bezpieczna i rozkrecila sie jak nalezy. Quote
halcia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Truchtem ,truchtem nasza panno,sadeła trzeba troche zrzucic:eviltong: Quote
Murka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Śmiga czekoladka aż miło patrzeć. Dzisiaj widziałam nawet jakieś zaczątki zabaw/gonitw z innym psem (Saifem akurat). Nie ma mowy o tym, żeby zobaczyc ją z zamkniętym pyskiem, cały czas sie uśmiecha ;) Quote
Reno2001 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Murka napisał(a):Śmiga czekoladka aż miło patrzeć. Dzisiaj widziałam nawet jakieś zaczątki zabaw/gonitw z innym psem (Saifem akurat). Nie ma mowy o tym, żeby zobaczyc ją z zamkniętym pyskiem, cały czas sie uśmiecha ;) Znaczy się, dziewczynka sie zadamawia :loveu: Quote
halcia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Większosć u Murki czuje sie jak u siebie i są od razu radosne,co ogromnie cieszy.No ,a to ,ze moga wreszcie biegać,baaaardzo mnie cieszy. Quote
Ulka18 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Dzisiaj pewnie zapadnie decyzja czy Gracja bedzie kandydowac na psa dla starszej pani. Domek od Majaa. Mam nadzieje, ze nasza wesolinska kluseczka sie spodoba :kciuki: Quote
Ulka18 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Murka napisał(a):Nie ma mowy o tym, żeby zobaczyc ją z zamkniętym pyskiem, cały czas sie uśmiecha ;) Murko, jesli mozna prosic to zrób prosze takie zdjęcia z roześmianym pycholkiem, może z góry, tak jak robia wydawnictwa szczeniaczkom teraz, zapomnialam jak sie to wydawnictwo nazywa :oops: takie zdjecia, ze nos i oczy sa na pierwszym planie :p Jesli oczywiscie Gracja da sobie takie zrobic ujęcia :lol: Quote
agusiazet Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Gracja ma szansę na domek, super, byłoby super, skoro to taka wesoła kluska! Quote
Filipki Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bardzo się cieszę, że to taka słodka sunia. Murko przekaz na Grację wyślę dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz nie miałam czasu. Quote
Foxowa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Sunia ma ok 5-6 lat czyli tak jak Pepi i jest niezwykle do niego podobna. Może to jakaś rodzina, bo Pepi był znaleziony. Quote
Murka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 W Mielcu dużo było takich czekoladek i się zastanawiam czy tam w okolicy jakieś rozmnażalni nie ma psiaków tego typu :roll: Kilka dzisiejszych fotek Gracji, Ponad wszystko Gracja lubi pieszczoty i bliskość człowieka Quote
Ulka18 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Rzeczywiscie bylo i jest kilka czekoladowych psów w Mielcu. Psów roznej wielkosci, wiec moze ktos idzie 'na labradory' czy podobną rase, male czekoladowe szczenie moze byc sprzedane jako rasowiec, ale po wyrosnieniu na niewlasciwego psa ląduje w schronisku. Murko, pamietasz Czekoladowego duzego psa, ktorego wypatrzylas i dalas jeszcze na starą strone? Quote
Reno2001 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cudna jest Gracja :loveu:. Jak stoimy z jej ogłoszeniami??? Quote
Ulka18 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Reno2001 napisał(a):Jak stoimy z jej ogłoszeniami??? Ja nie robilam allegro, ale w kazdej chwili jestem gotowa :wink: Terre trzeba by poprosic o inne ogloszenia, w ktorych jest niezastąpiona. Quote
Reno2001 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Ulka18 napisał(a):Ja nie robilam allegro, ale w kazdej chwili jestem gotowa :wink: Terre trzeba by poprosic o inne ogloszenia, w ktorych jest niezastąpiona. No to co? Startujemy? Chyba nie ma na co czekac!! Quote
Recommended Posts