Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pod naszą opieke, do przytuliska w Buku trafił wczoraj sniady psiak w typie bull - nazwałam go właśnie roboczo Dorian.

Może mieć około 10 m-cy. Łagodny, przestraszony, wyciąga łapinke przez pręty w geście rozpaczy.
Biedny jest bardzo.
To śliczny pies - zupełnie nieagresywny. Przyjacielski nawet do innych zwierzaków.

Może wiescie, czy ktoś nie szuka takiego psiego dzieciaka.

Nie miałam czasu go wyprowadzić, bo przyjechaliśmy po Szejka i mieliśmy go na określoną godzinę dowieźć na trase do domku. Mam tylko zdjecia z kojca, ale niezawodne dziewczyny, nasze wolontariuszki obiecały, że zrobią inne.

Prosze pamiętajcie o nim, żeby nie musiał zestarzeć się w schroniskowej klatce.

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama nie wiem, co rusz jestem czyms zaskakiwana.
Ten dzieciak pownien szybko wyjść z klatki, zanim zmieni się jego nastawienie. Potrzebuje ludzia, spacerków, smyczy. A tego niestety nie ma.

Posted

Dorian jest rewelacyjny, taki bardzo delikatny, uległy. Wychodzi na spacery ze wszystkimi psami, daje się dominować nawet mniejszym. Do ludzi kochany.
Psiak nie ma nawet roku. Może 11 m-cy.
Tak bardzo mi go żal. Szczuplaczek taki.

Jutro Pawel obiecał zdjęcia Doriana, to zaraz zrobimy akcję ogłoszeniową.
Poprosze też o pomoc, może uda się poszukac mu domu.

Posted

To jeszcze dzieciak, Zaraz pokażę Wam pięknie fotki - jak bawi się z naszymi szczeniorami i nie tylko.

Jestem taki zafrasowany, bo nie mam domu!!!

No trudno. To pospaceruję sobie

No już dobrze, mogę pozować

A teraz wreszcie mam towarzystwo do zabawy

Posted

I jeszcze kilka

Zabawy i zaznajamianie ze szczeniorami

On jest niezwykle cierpliwy

I moje ulubione - z dominantem Bandziorkiem

Pomóżcie mi poszukac domu, zanim Dorian się zmieni.

Posted

Zdjęcia ze szczeniormi są rozczulające :loveu: To, na któym Sally i Sati go maltretują mnie dosłownie rozbroiło :lol: Dorian wygląda na takiego dostojnego i poważnego młodzieńca. Zupełnie nie znam się na bullowatych, ale mam nadzieję, że nie będzie to przeciwskazaniem do tego, żebym zrobiłamu ogłoszenia. Jeżeli nikt tego nie zrobi do jutrzejszego wieczora to pomogę w ogłaszaniu.

Posted

OJ pomóż, pomóż. Ja jutro zrobię mu allegro i alegratke i kupsprzedaj i eurocity i cafeanimal. I nie dam rady więcej.

Jesli możesz go wysatwiać jeszcze dalej, to świetnie. On musi posuzkać domu. Bo szkoda chłopaka.

Posted

Ten psiak jest swietny :loveu: Dzisiaj zaczepial male suczki do zabawy:) Straszny przytulas z niego ... Jak ktos go zaadoptuje to bedzie mial wspanialego przyjaciele :)