gidelskie-psy Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Proponowana obsada sędziowska: Grupa I - owczarki niemieckie – Waldemar Federak - pozostałe rasy - Paweł Szemraj Grupa II - Małgorzata Sowińska - Jerzy Mrugasiewicz - Jadwiga Niciewicz - sznaucery, pinczery Grupa III - Andrzej Pławiński - Aleksander Waszkowski Grupa IV - Jan Sochalski Grupa V - Marek Bork-Grabkowski Grupa VI - Jan Sochalski Grupa VII - Andrzej Brabletz Grupa VIII - Zofia Konderla Grupa IX - Dorota Ząbek Grupa X - Andrzej Brabletz Konkurs „Młody Prezenter” - Małgorzata Sowińska (obsada sędziowska może ulec zmianie z powodów niezależnych od organizatorów Termin zgłoszeń 17.08 Opłaty- opłaty wniesione w terminie do dn. 17.08.2009 r. • za pierwszego psa z katalogiem - 70 zł • za każdego następnego psa bez katalogu - 60 zł • za zgłoszenie psa do klasy szczeniąt - 35 zł • za zgłoszenie psa do konkursu MŁODY PREZENTER - 20 zł - opłaty wniesione po terminie, tzn. po 17.08.2009 r. i na wystawie • za każdego psa (bez względu na klasę i ilość psów) - 100 zł • zwolnione z opłat są zgłoszenia psów ras polskich oraz psów do klasy weteranów (pod warunkiem wystawienia) - Opłaty dla wystawców zagranicznych · za pierwszego zgłoszonego psa - 35 Euro · za każdego następnego psa - 30 Euro · za psa w klasie szczeniąt - 15 Euro Quote
Kaya Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Też mamy w planach, ale jeszcze nie wiem czy 1 czy dwa psy :cool3: Quote
J.G Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Będziemy na tej wystawie z naszymi pomeranianami to nasze miasto.:loveu: Quote
KkorniK Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 A może ktoś się orientuje kiedy pojawi się przydział ras do sędziów??:roll: Quote
Kika9004 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 A gdzie dokładnie będzie ta wystawa?? Nie jestem z tego miasta ale mam tam rodzinę i może bym wpadła zobaczyć tylko potrzebny dokładny adres :oops: Quote
J.G Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Kika9004 napisał(a):A gdzie dokładnie będzie ta wystawa?? Nie jestem z tego miasta ale mam tam rodzinę i może bym wpadła zobaczyć tylko potrzebny dokładny adres :oops: NA STADIONIE PRZY HALI MISTRZÓW ul.Chopina na przeciwko Reala obok komisariatu policji. Quote
Kika9004 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 J.G napisał(a):NA STADIONIE PRZY HALI MISTRZÓW ul.Chopina na przeciwko Reala obok komisariatu policji. Ogromne dzięki :) Postaram się być :Dog_run: Quote
Elitesse Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 szkoda ze nie ma znizki dla INT. CH :placz::placz: Quote
mrowa23 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 tu chyba tez sie pojawimy... Korniki bedziecie?:cool3: Quote
Biutka Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Kaya napisał(a):Też mamy w planach, ale jeszcze nie wiem czy 1 czy dwa psy :cool3: Super, w takim wypadku się widzimy na Mp! :multi::evil_lol: Quote
J.G Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Zgłoszenia do dnia 17.08.2009 (poniedziałek). [SIZE=1]My już zgłoszeni i opłaceni. Quote
Cerber Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 jeszcze dla formalności spytam... można iść do związku bezpośrednio i tam zapłacić za wystawę prawda? Quote
J.G Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cerber napisał(a):jeszcze dla formalności spytam... można iść do związku bezpośrednio i tam zapłacić za wystawę prawda? Tak,ja zgłosiłem elektronicznie a wczoraj zapłaciłem za wystawę w związku. Quote
Różyczka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 II gr. Jadwiga Niciewicz doberman, pinczery, sznaucer miniaturowy [SIZE=3]Jerzy Mrugasiewicz bokser, buldog angielski,cane corso, czarny terier rosyjski, dog niemiecki, nowofunland, rottweiler, pozostałe rasy Małgorzata Sowińska [SIZE=3]anatolian, appenzeller, berneński pies pasterski, bernardyn, duży szwajcarski pies pasterski, entlebucher, hovawart, leonberger, owczarek kaukaski, owczarek środkowoazjatycki Paweł Szemraj sznaucer olbrzym, sznaucer średni III gr. [SIZE=3]Aleksander Waszkowski west highland white terrier, yorkshire terrier Andrzej Pławiński pozostałe rasy Quote
Cerber Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 J.G napisał(a):Tak,ja zgłosiłem elektronicznie a wczoraj zapłaciłem za wystawę w związku. dziękuję za odpowiedź :) Quote
J.G Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cerber napisał(a):dziękuję za odpowiedź :) Nie ma za co:loveu: Biutka napisał(a):Poszukuję pieska na Mp ;) Powodzenia życzę w poszukiwaniach,szkoda że mój nie pójdzie z nikim innym tylko ze mną. Quote
J.G Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Termin zgłoszeń został przedłużony do dnia 24.08.2009. Tylko przez formularz internetowy! Quote
ROOFI Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 To koniecznie trzeba się wybrać do Włoclawka,zawsze mają dobrze przygotowaną wystawe. Quote
Recommended Posts