Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biutka napisał(a):
Dlaczego? Co się stało?

Bo nie toleruję jak inni co innego mówią i robią pod siebie i przyjaciół,bo mają władzę:angryy: ale już niedługo.

Posted

macsow1 napisał(a):
nie przejmuj się, tylko pokaż klasę i wygraj grupę :)

chcę tylko CWC (ale wiem na 100% że nie dostanę) bo...:loveu:

Posted

macsow1 napisał(a):
a ja zrobie psikusa i wygram grupe i jeszcze stane na pudle na bisach
a co! :evil_lol:

Życzę Tobie tego z całego serca,ale jak grupę będzie robiła p........ to lokaty na pudle są już zajęte,zobacz spis wystawców.

Posted

macsow1 napisał(a):
więc własnie dlatego pytałem kto co sędziuje w 9 grupie..
klopsik :placz: ale spokojnie.. licze na doskonała zabawę :multi:

Ja również,chociaż dla mnie będzie to pracowity dzień na ringu honorowym,jak nic się nie zmieni.:loveu:

Posted

A ja jestem ciekawa jak będzie wyglądał włos mojej suczy na tej wystawie. Weekend spędziłyśmy nad jeziorem i z lekka mi się dziewucha obdarła :eviltong: A w jakim stopniu okaże się jutro, przy przewijaniu papilotów :p No cóż, przynajmniej coś z życia miała :p

Posted

J.G napisał(a):
Będzie padał deszcz jak co roku,pomijając ubiegły rok bo wystawa w innym miesiącu.

Bylam dwa razy i tych deszczy za bardzo nie kojarze...
I to akurat na tych wrzesniowych byłam :lol:
Albo pamiec mnie zawodzi...

Posted

kier napisał(a):
To nie Ciebie pamięć zawodzi , Frytelo :cool1:

Może nie na wszystkich wystawach jest ulewa,nieprawidłowo to prędzej zostało napisane ale deszcz kropi na każdej wystawie:evil_lol: jak się mylę to bardzo cię proszę kier o konkretne sprostowanie.

Posted

To nie wątek o pogodzie , J.G., więc nie będę przytaczać pogody z ostatnich kilku lat.
Zresztą nie tylko o pogodzie błędnie informujesz w tym wątku....np nigdy nie było mowy
o sędziowaniu przez A. Manię jakiejkolwiek rasy na tej wystawie....
A te insynuacje na temat nieuczciwości.....niepięknie:roll:
PS
Też jestem z Włocławka...:cool1:

Posted

kier napisał(a):
To nie wątek o pogodzie , J.G., więc nie będę przytaczać pogody z ostatnich kilku lat.
Zresztą nie tylko o pogodzie błędnie informujesz w tym wątku....np nigdy nie było mowy
o sędziowaniu przez A. Manię jakiejkolwiek rasy na tej wystawie....
A te insynuacje na temat nieuczciwości.....niepięknie:roll:
PS
Też jestem z Włocławka...:cool1:

Wiem kim Pani jest.
Nieuczciwość: skoro się dzwoni i prosi o zmianę klasy psa i odp. jest pozytywna a rzeczywistość inna to jest uczciwe,raczej nie i śmieszne jest to że władzę ma ktoś kto robi katalog,aby nie było dzwoniłem w ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń,tym bardziej jestem wściekły że jeżeli nie dostanie mój pies CWC nie będzie miał CH.PL. i wszystkie zaplanowane bardzo dalekie wystawy na których jest wymagany championat własnego kraju aby powalczyć o ichniejsze championaty pójdą w niepamięć i przepadną opłaty za nie.Co do wyboru BEST IN SHOW tak słyszałem i tak napisałem,nigdzie nie napisałem że ten pan coś sędziuje.Ja co roku będąc na miejscowej wystawie wracałem zmoczony przez deszcz.

DZIŚ DOTARŁO POTWIERDZENIE PRZYJĘCIA PSA NA WYSTAWĘ Z OLSZTYNA.

Posted

J.G napisał(a):

DZIŚ DOTARŁO POTWIERDZENIE PRZYJĘCIA PSA NA WYSTAWĘ Z OLSZTYNA.

Ostatnio mi ze wszystkich wystaw przychodzą potwierdzenia z olsztyna :lol:
Mi zgłoszenie doszło w poniedziałek.