macsow1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 jest już na stronie oddziału plan sędziowania i wykaz wystawców.. Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 macsow1 napisał(a):jest już na stronie oddziału plan sędziowania i wykaz wystawców.. To miło :) Quote
Frytela Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 dwa cardi i 4 pembroki - dwa lata temu było kilka cardiganów i jeden pembroke - nasza fryta. nowe rekordy :lol: Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 ...aż 2 wilcze, w ubiegłum roku też były dwa, ale oba nasze....:cool3: A. Quote
J.G Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 A ja jestem zbulwersowany:angryy: i raczej nie będę wystawiał swojego psa,tak się nie robi! Quote
J.G Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Biutka napisał(a):Dlaczego? Co się stało? Bo nie toleruję jak inni co innego mówią i robią pod siebie i przyjaciół,bo mają władzę:angryy: ale już niedługo. Quote
macsow1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nie przejmuj się, tylko pokaż klasę i wygraj grupę :) Quote
J.G Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 macsow1 napisał(a):nie przejmuj się, tylko pokaż klasę i wygraj grupę :) chcę tylko CWC (ale wiem na 100% że nie dostanę) bo...:loveu: Quote
macsow1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 a ja zrobie psikusa i wygram grupe i jeszcze stane na pudle na bisach a co! :evil_lol: Quote
Biutka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Trzeba będzie uwiecznić tą chwilę fotkami! Specjalnie zostanę, muszę to zobaczyć :lol: Ps. Nie żebym wątpiła.. ;> Quote
J.G Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 macsow1 napisał(a):a ja zrobie psikusa i wygram grupe i jeszcze stane na pudle na bisach a co! :evil_lol: Życzę Tobie tego z całego serca,ale jak grupę będzie robiła p........ to lokaty na pudle są już zajęte,zobacz spis wystawców. Quote
macsow1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 więc własnie dlatego pytałem kto co sędziuje w 9 grupie.. klopsik :placz: ale spokojnie.. licze na doskonała zabawę :multi: Quote
J.G Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 macsow1 napisał(a):więc własnie dlatego pytałem kto co sędziuje w 9 grupie.. klopsik :placz: ale spokojnie.. licze na doskonała zabawę :multi: Ja również,chociaż dla mnie będzie to pracowity dzień na ringu honorowym,jak nic się nie zmieni.:loveu: Quote
*kleo* Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A ja jestem ciekawa jak będzie wyglądał włos mojej suczy na tej wystawie. Weekend spędziłyśmy nad jeziorem i z lekka mi się dziewucha obdarła :eviltong: A w jakim stopniu okaże się jutro, przy przewijaniu papilotów :p No cóż, przynajmniej coś z życia miała :p Quote
J.G Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Biutka napisał(a):A mnie ciekawi pogoda :D Będzie padał deszcz jak co roku,pomijając ubiegły rok bo wystawa w innym miesiącu. Quote
Frytela Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 J.G napisał(a):Będzie padał deszcz jak co roku,pomijając ubiegły rok bo wystawa w innym miesiącu. Bylam dwa razy i tych deszczy za bardzo nie kojarze... I to akurat na tych wrzesniowych byłam :lol: Albo pamiec mnie zawodzi... Quote
kier Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 To nie Ciebie pamięć zawodzi , Frytelo :cool1: Quote
J.G Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 kier napisał(a):To nie Ciebie pamięć zawodzi , Frytelo :cool1: Może nie na wszystkich wystawach jest ulewa,nieprawidłowo to prędzej zostało napisane ale deszcz kropi na każdej wystawie:evil_lol: jak się mylę to bardzo cię proszę kier o konkretne sprostowanie. Quote
kier Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 To nie wątek o pogodzie , J.G., więc nie będę przytaczać pogody z ostatnich kilku lat. Zresztą nie tylko o pogodzie błędnie informujesz w tym wątku....np nigdy nie było mowy o sędziowaniu przez A. Manię jakiejkolwiek rasy na tej wystawie.... A te insynuacje na temat nieuczciwości.....niepięknie:roll: PS Też jestem z Włocławka...:cool1: Quote
GANG CZIKI Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Mam wolne miejsca w samochodzie z warszawy. Quote
J.G Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 kier napisał(a):To nie wątek o pogodzie , J.G., więc nie będę przytaczać pogody z ostatnich kilku lat. Zresztą nie tylko o pogodzie błędnie informujesz w tym wątku....np nigdy nie było mowy o sędziowaniu przez A. Manię jakiejkolwiek rasy na tej wystawie.... A te insynuacje na temat nieuczciwości.....niepięknie:roll: PS Też jestem z Włocławka...:cool1: Wiem kim Pani jest. Nieuczciwość: skoro się dzwoni i prosi o zmianę klasy psa i odp. jest pozytywna a rzeczywistość inna to jest uczciwe,raczej nie i śmieszne jest to że władzę ma ktoś kto robi katalog,aby nie było dzwoniłem w ostatni dzień przyjmowania zgłoszeń,tym bardziej jestem wściekły że jeżeli nie dostanie mój pies CWC nie będzie miał CH.PL. i wszystkie zaplanowane bardzo dalekie wystawy na których jest wymagany championat własnego kraju aby powalczyć o ichniejsze championaty pójdą w niepamięć i przepadną opłaty za nie.Co do wyboru BEST IN SHOW tak słyszałem i tak napisałem,nigdzie nie napisałem że ten pan coś sędziuje.Ja co roku będąc na miejscowej wystawie wracałem zmoczony przez deszcz. DZIŚ DOTARŁO POTWIERDZENIE PRZYJĘCIA PSA NA WYSTAWĘ Z OLSZTYNA. Quote
Frytela Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 J.G napisał(a): DZIŚ DOTARŁO POTWIERDZENIE PRZYJĘCIA PSA NA WYSTAWĘ Z OLSZTYNA. Ostatnio mi ze wszystkich wystaw przychodzą potwierdzenia z olsztyna :lol: Mi zgłoszenie doszło w poniedziałek. Quote
Recommended Posts