Izabela124. Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Mam jednak nadzieję, że nie będzie jutro padało Quote
J.G Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Izabela124. napisał(a):Mam jednak nadzieję, że nie będzie jutro padało Ja również:loveu: Quote
Crazy@ Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Ja też mam nadzieje iż pogoda będzie łaskawa dla nas jutro :) Bardzo dziękuje GANG CZIKI :) Quote
Juzaczka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 No i troszkę popadało i powiało... Ale chyba nie było tak źle (poza strasznie przeciągającym się konkursem na młodego prezentera)... Mamy całą masę fotek, właśnie się generują :) Jak tylko wrzucę na serwer - zaproszę do oglądania! Pozdrowienia z Włocławka dla wszystkich wystawiających, tych znajomych i tych nieznajomych! Quote
EwikB Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Fotki z BIS-ów tez bedą ? Muszę przyznać że fotki robisz obłędne :evil_lol: Quote
Juzaczka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Będą będą :) Śliczny czarny lhasaczek w BISie też będzie :) Jedynie na 10tej grupie padła mi bateria, więc finału finałów brak ;) Quote
EwikB Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Juzaczka napisał(a):Będą będą :) Śliczny czarny lhasaczek w BISie też będzie :) To niecierpliwie czekamy;) Quote
Cerber Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 od nas kilka (dosłownie kilka) nie za bardzo coś znaczących zdjęć bo głównie spoza ringów... w przyszłym roku postaram się bardziej z fotorelacją, ale dziś byłam trochę w amoku :p Quote
Cerber Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200905/94125/341806/00000019.JPG Quote
miniaga Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 AiK napisał(a):wszystkie rasy są na dworze:crazyeye: no to nie wiem czy z białym kudłaczem warto jechać będzie wyglądała jak mop:placz: Warto było - gratuluję! Quote
Juzaczka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Udało się wrzucić 809 fotek na serwer - zapraszam do oglądania. * jeśli ktoś chce wykorzystać te fotki na swojej stronie itp - proszę o kontakt na: [email protected] XXI kujawska krajowa wystawa psów rasowych - Włocławek 2009 Quote
Frytela Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wedlug sedziny kokos jest cały pikny.... dzieki czemu dostal cwc i jest championem polski. Chilli przegrala ze wzgledu na glowe - sedzinie nie podoba sie jej głowa i wyraz... tylko dlaczego wszyscy inni sedziowie sie zachwycaja jej glowa... Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Frytela napisał(a):Wedlug sedziny kokos jest cały pikny.... dzieki czemu dostal cwc i jest championem polski. Chilli przegrala ze wzgledu na glowe - sedzinie nie podoba sie jej głowa i wyraz... tylko dlaczego wszyscy inni sedziowie sie zachwycaja jej glowa... Gratulacje :lol::lol::lol: A. Quote
aro Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Maks i Spark napisał(a):Gratulacje :lol::lol::lol: A. A my śmigaliśmy 6.09 przez Włocławek. Wracaliśmy z jamniczej klubówki w Gąsawie i korciło nas, aby wpaść na chwilę na wystawę we Włocławku... A właśnie, z ciekawości, może ktoś mi na prv przesłać stawki jamników ? Ciekaw jestem, czy skoro tego samego dnia była klubówka 150 km dalej, to czy ktoś zgłaszał na krajówkę... Quote
Canaveral-staff Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Juzaczka napisał(a):Udało się wrzucić 809 fotek na serwer - zapraszam do oglądania. * jeśli ktoś chce wykorzystać te fotki na swojej stronie itp - proszę o kontakt na: [email protected] XXI kujawska krajowa wystawa psów rasowych - Włocławek 2009 wypatrzyłam na Twoich zdjęciach swoje dzieciaki czy mogę wykorzystac na forum???? Quote
Juzaczka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Podeślij mi numery fotek to odeślę z logiem do użycia na stronie :) Quote
M&S Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 aro napisał(a):A my śmigaliśmy 6.09 przez Włocławek. Wracaliśmy z jamniczej klubówki w Gąsawie i korciło nas, aby wpaść na chwilę na wystawę we Włocławku... A właśnie, z ciekawości, może ktoś mi na prv przesłać stawki jamników ? Ciekaw jestem, czy skoro tego samego dnia była klubówka 150 km dalej, to czy ktoś zgłaszał na krajówkę... I jakie wyniki? A. Quote
J.G Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 aro napisał(a):A my śmigaliśmy 6.09 przez Włocławek. Wracaliśmy z jamniczej klubówki w Gąsawie i korciło nas, aby wpaść na chwilę na wystawę we Włocławku... A właśnie, z ciekawości, może ktoś mi na prv przesłać stawki jamników ? Ciekaw jestem, czy skoro tego samego dnia była klubówka 150 km dalej, to czy ktoś zgłaszał na krajówkę... Grupa 4 Sędzia Jan Sochalski PL Jamnik długowłosy króliczy: Suki Klasa młodzieży GRATKA Figoland Jamnik długowłosy miniaturowy: Psy Klasa otwarta Evasion PAGANINI Suki Klasa pośrednia Evasion OLIVIA KRESTOS Jamnik króliczy standardowy: Suki Klasa otwarta HESIA ze Strasznego Zamku Jamnik szorstkowłosy standardowy: [COLOR=Black]Psy Klasa szczeniąt EVEREST ELF z Gniazda Fiesty Klasa otwarta MELLITUS AMYGDALUS Kancona MENTOR z Koszęcińskiej Dąbrowy SCHANGHAI HERBU KOPIDOŁEK Klasa championów OREGON z Hetmańskiej Stanicy Suki Klasa młodzieży LADY Bobrowa Kielnia [COLOR=Blue]aro-zapraszamy bardzo serdecznie za rok na WŁOCŁAWSKĄ wystawę. Quote
macsow1 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 hahahahaha udało się :) 13 miesięczna lhasaczka dosk 1, zw Ml, BOB junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG!!!!!!!!!! :loveu: Quote
J.G Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 macsow1 napisał(a):hahahahaha udało się :) 13 miesięczna lhasaczka dosk 1, zw Ml, BOB junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG!!!!!!!!!! :loveu: Super:loveu: Bardzo się cieszę i gratuluję bardzo serdecznie i oczywiście zapraszam za rok na Włocławską wystawę. Quote
Canaveral-staff Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Juzaczka napisał(a):Podeślij mi numery fotek to odeślę z logiem do użycia na stronie :) 1713- jakbyś mogła to z tego zdjęcia wykadruj samą sunię 2127 2138 mój mail [email protected] Quote
Recommended Posts