Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maciaszku, ma, wlasne w tym sek, ze ona zawsze ma jakiegos tymczasowicza.
Drugi bazarek zostal wystawiony poprawnie, z podanym linkiem do tymczasa. A i tak zostal zamkniety.
Zobaczymy, ja nie wierze zeby moderator po zastanowieniu sie i zapoznaniu z sytuacja nie przyznal sie do bledu.
Na 1 str watku jest ten link.
Dziekuje, juz podaje nr konta.

Posted

Ode mnie też już cosik poszło.

Na Miau przeczytałam, że mąż Dorci baaardzo bardzo ucieszyłby sie z laptopa z mozliwością mobilnego netu, pozwoliłoby mu to trochę zająć czas i myśli. Przepytałam swoich znajomych czy nie mają czegos wolnego, na razie bezskutecznie :shake: Może ktoś z Was mógłby pomóc w temacie?

Posted

Wlasnie zobaczylam, ze bazarek znowu ruszyl.
Jesli to reakcja na post do Moderatora, to bardzo dziekuje:-)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/ubrania-torebka-na-tymczasy-u-dorci-do-10-05-a-137173/[/url]

Posted

Ja też przelałam 50,00 i napisałam tak jak Poker. Za diabła nie wiem po co, ale skoro Poker mądrą kobietą jest, znaczy wie co robi :)

Zacznę grać w totka, jak pragnę zdrowia. Jak wygram to do końca życia będę siedzieć przed kompem i robić przelewy, tyle, że na większe sumy :placz:

Posted

[quote name='Poker']Przelałam 50 zł, chociaż tyle, w tytule napisałam na pomoc dla suni,żeby nie było problemu z darowizna jak więcej wpłat się pojawi.Oczywiście Dorcia ma wykorzystać pieniądze na to co potrzebuje.[/quote]

dorzuciłam 30,oo :oops: z dopiskiem "na zwierzaki", oczywiście info dla fiskusa jakby co... :eviltong: Dorciu, jesteśmy z Tobą! :loveu:

Posted

nie cierpię 13 stron, pomóżcie szybko przesunąć wątek na stronę 14... pomóżcie rozruszać wątek Dorci i pokażcie Dziewczynie z Dogo, że nie jest tu sama! [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pekineczki-malutkie-5-6m-z-okropnej-psudo-szukaja-domkow-133796/index13.html#post12252081[/URL] ogłoszenia, wsparcie w szukaniu domków...

Posted

Pyza potrzebuje wirtualnego opiekuna...lista rzeczy, które trzeba wykonać...RTG, powtórzyć badania, zabieg na skrzydełkach nosa...itd. Dorcia44 ma też chore inne futerka.....

Posted

W tej chwili nie mogę pomóc :oops:, ale jak tylko wyjdę na prostą po leczeniu Kacperka, postaram sie kilka grosików wysłać.
Znam życie i wiem, że jak się wali to pomoc drugiego człowieka, nawet najmniejsza w postaci dobrego slowa, jest jak światełko w tunelu.
Trzymaj się Dorcia, po burzy zawsze przychdzi słońce.

Posted

To bardzo ladna wplata, ja tez wiecej nie moge.
Dziekujemy.:-)
Juz sie wydalo, ze jest watek na Dogo, wiec Dorcia sie dowie...
Xandra wspomniala w watku na Miau, ze pospolite ruszenie zrobiliscie i ze piekny odzew jest.
Wymyslila tez, ze trzeba zrobic liste potrzeb, Nigdy nie wiadomo w czym kto moze pomoc.
Wiem, ze na pewno jest potrzebna pomoc prawnika. Moze ktos z dogo?
To bardzo wazne. ZUS podobno staje okoniem, a Dorcia z jednej renty nie da rady. Chory maz, chyba 5 kotow i trzy psy..Na prawnika nas nie stac...stad prosba, moze ktos z Was jest doswiadczony w tych sprawach. Do tego podniesiono jakos niebotycznie czynsz i wyglada to wszystko naprawde bardzo zle...
Szczegolow nie znam, jutro sie dowiem.

Posted

[quote name='Anna_33']Bardzo pieknie dziekujemy :-)
Faktycznie, warto chyba dodawac dopisek: na leczenie suni.
Podbijam wysoko i ponawiam pytanie o pomoc prawna.[/quote]

Aniu, prawniczka jest zalogowana na miau... dokładniej jest to [B]pani sędzina[/B]. Przepraszam, że będę niedokładna, ale - ta pani wypowiadała się na wątku osoby która 3 miesiące temu dostała pomoc z Krakvetu (pani [B]Hanki[/B] - samotnej pani mieszkającej na wsi zajmującej się dużym stadkiem kotowatych). Mam nadzieję, że takie wskazówki wystarczą, żeby odnaleźć p. sędzinę a ona przekieruje dalej... :oops:

edit: dogrzebałam się do imienia- choć poszukiwania na miau nie są moją mocną stroną.
Szukam dalej.

edit: ZNALAZŁAM! mamucik z Wrocławia - nie wiem czy będzie umiała pomóc Dorocie, ale to o niej myślałam.