Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]kciukasy trzymane non stop.....cały czas i myśli przy wandziowych ludzieńkach i całej gromadce:loveu:[/FONT]
Trzymaj Alu mocno :buzi:

[quote name='dbsst']za pokarm :modla:
za siły :modla:
za maluchy :modla:
:modla:

[quote name='Maga100']przestań, bo ja też :oops: :cool1:

wszystkich zdjęć nie obejrzałam, blueconnect na wsi zabitej nie radzi sobie z taką ilością zdjęć na jednej stronie :placz:
Dlatego przestałam i dalej nie pisałam...
Mój Sarnów-net jest też beznadziejny :angryy:

[quote name='beria']To ja już fotek nie cytuję, ale za Okruszka :loveu:
I jeszcze za apetyt fioletowego, za mega pokarm na 10 maluchów , za siły właścicieli i za zdrowie absolutnie wszystkich z akuszerką włącznie :drinking:
Trzymaj Gosiu :kciuki:

[quote name='madzia i medor']Ależ oczywiście, że pamiętam:multi: (przy czym i tak wiem swoj

Za dużoooo pokarmu:kciuki:
:kciuki:

[quote name='paula_z']Oryginalna nie będę, też się poryczałam, chlip :-( Pysiu :loveu: jesteś niesamowita :klacz:

Trzymam kciuki za Big Boya i posyłam dobre myśli :loveu: I za Wandzię i wszystkie kreciki :loveu:

Big Boy sobie radzi tfu tfu...
[quote name='aga1215']Pysiu - też troszku energii podsyłam
:buzi:

[quote name='olcha']I co i co? Fiolecik je? Big Boy też? Wandzia jak się miewa? Babcia z dziadkem nie omdleli ze stresu?

Big Boy wygląda jak młoda Tequila...skoro ona dała radę na takich cienkich szczudłach to on musi!
Babcia z dziadkiem padają....
Wandzia ma straszną biegunke. Łożyska być może wyszły juz wszystkie...Nie zjadła ani jednego więc kompletnie nie wiem od czego ta biegunka :shake: Do tego nie chce jeść :-( Fioletowy zaczął jeść. Ciumcia delikatnie ale je!!

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no wlasnie te cudaczne tylknie lapciunki......
sa przesliczne......
Są....Boże jak ja je kocham!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Pysiaczku ...o Zmorki i Szelmy narazie nie pytam :oops:....ale co słychać w Preczowie:razz:[/FONT]
Pisałam wyzej...Wandzia ma biegunke. Kazałam jej podać Nifuroksazyd ( nie pamiętam jak to się pisze) bo to jedyny mi znany środek który można podawać suce karmiącej...Na dodatek nie chce jeść :shake: Jakby zaczęła i ta biegunka ustała to wtedy wzmocniłaby się i byłabym spokojniejsza ...Fioletowy powolutku je. Reszta też.
Gdy coś to mamy cynk o suni z mlekiem bez szczeniaków i będziemy dzwonić. Ale mam nadzieje że do tego nie dojdzie.
Trzymajcie mocno!!!!

[quote name='madzia i medor']Dalej trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:

Witaj:loveu:
Trzymaj trzymaj:kciuki:

Witajcie tak w ogóle :loveu:

Ala nie chciała się pytać o Zmoroszelmy i stwierdziłam ze je zaniedbałam w galerii :oops:
Szelmusia po kąpieli sypie się jak licho :razz: Czesze i czesze i nadal leci ;) Była na dworze ale dość wyraziście mi dała znać co myśli o przebywaniu w upale i poszła do chłodnego domku :) Zmorka zaczęła znikać ;) Też czesze i czesze...Już jej skóre widać i zacztna przypominać goldena :diabloti: Najgorsze jest to że ogon też linieje...To normalne u suk niufowych po szczeniakach ale...Nie bardzo mi się podoba Zmorka ze szczurzym ogonem :evil_lol: Ma jeszcze ładny...Jeszcze ;) Dzisiaj uporczywe czesanko a jutro kąpiel Zmorki :) Chyba że będzie brzydka pogoda :mad: Tfu tfu !!

Posted

[quote name='Pysia']Pisałam wyzej...Wandzia ma biegunke. Kazałam jej podać Nifuroksazyd ( nie pamiętam jak to się pisze) bo to jedyny mi znany środek który można podawać suce karmiącej...Na dodatek nie chce jeść :shake: Jakby zaczęła i ta biegunka ustała to wtedy wzmocniłaby się i byłabym spokojniejsza ...Fioletowy powolutku je. Reszta też.
Gdy coś to mamy cynk o suni z mlekiem bez szczeniaków i będziemy dzwonić. Ale mam nadzieje że do tego nie dojdzie.
Trzymajcie mocno!!!!

Trzymaj trzymaj:kciuki:

Witajcie tak w ogóle :loveu:

Ala nie chciała się pytać o Zmoroszelmy i stwierdziłam ze je zaniedbałam w galerii :oops:
Szelmusia po kąpieli sypie się jak licho :razz: Czesze i czesze i nadal leci ;) Była na dworze ale dość wyraziście mi dała znać co myśli o przebywaniu w upale i poszła do chłodnego domku :) Zmorka zaczęła znikać ;) Też czesze i czesze...Już jej skóre widać i zacztna przypominać goldena :diabloti: Najgorsze jest to że ogon też linieje...To normalne u suk niufowych po szczeniakach ale...Nie bardzo mi się podoba Zmorka ze szczurzym ogonem :evil_lol: Ma jeszcze ładny...Jeszcze ;) Dzisiaj uporczywe czesanko a jutro kąpiel Zmorki :) Chyba że będzie brzydka pogoda :mad: Tfu tfu !!:loveu:[FONT=Arial]dzięki za wyczerpujące info...kciukasy nadal ściskane...kurcze ta pogoda też paskudna dle Wandzi .
O Zmoreczki się nie martwie bo wiem że przy Tobie krzywda się dziewczynkom nie stanie:p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[FONT=Arial]dzięki za wyczerpujące info...kciukasy nadal ściskane...kurcze ta pogoda też paskudna dle Wandzi .
O Zmoreczki się nie martwie bo wiem że przy Tobie krzywda się dziewczynkom nie stanie:p
[/FONT]

Pogoda nie jest zła. Tym bardziej że mama z dziećmi i tak musi być w domu w wysokiej temperaturze bo maluchy potrzebują ciepła aby nie traciły energii.
:kciuki:

[quote name='Vectra']witaj Pysiu , trzymam nadal kciukasy za gromadkę i mamusię :)
:buzi:

Mam nowe wieści. 4 maluchy przybrały na wadze a reszta spadła...To w pierwszej dobie raczej jest normalne. Teraz modlę się aby wszystkie zaczęły przybywać:modla::modla::modla: I aby biegunka Wandzi ustała :modla::modla::modla:
Justynko!! Trzymj się :buzi:

Cholera przez te cholerne nery nie mogę tam iść :flaming::wallbash: Jestem na L4 i mogłabym mieć problemy...No i kurna po poniedziałku cosik się mocniej ruszyło :cool1:

Posted

[FONT=Arial]Pysiu ...Justynko ...Tomku...całym sercem i myślami z Wami , Maluszkami i Wandzią .....musicie sie trzymać ....czekamy na coraz lepsze wiesci.[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]poczytałam, nadrobiłam... Pysiu!! zrobione!!! poszedł esemesik z mnóstwem pozytywnej energii...

zaciskam :kciuki: za całą bouvikową rodzinkę!!!!! CAŁĄ!!!!
[/FONT][FONT=Arial]:thumbs:

Kolocuszków też było całe stadko- sztuk 10, więc wiem że kciuki są ważne
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Pysiu ...Justynko ...Tomku...całym sercem i myślami z Wami , Maluszkami i Wandzią .....musicie sie trzymać ....czekamy na coraz lepsze wiesci.[/FONT]
Trzymajcie!!

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]poczytałam, nadrobiłam... Pysiu!! zrobione!!! poszedł esemesik z mnóstwem pozytywnej energii...

zaciskam :kciuki: za całą bouvikową rodzinkę!!!!! CAŁĄ!!!!
[/FONT][FONT=Arial]:thumbs:

Kolocuszków też było całe stadko- sztuk 10, więc wiem że kciuki są ważne
[/FONT]
Dziękujemy strasznie!!

[quote name='dealer']energia wyslana......trzymamy kciuki i lapy....
Buziaki!!

[quote name='malawaszka']jestem jestem i trzymam :kciuki: za maluszkii Wandzię :kciuki:
Trzymaj!!

Kocham Was.....Wiecie o tym - prawda? :loveu:

Fioletowy miał zarośnięty odbyt. Właśnie jest po zabiegu u weta. Teraz zaciskam i zaciskam te kciukasy jeszcze mocniej:kciuki:
Justynka Wam strasznie dziękuje :calus::Rose: Ja tez :loveu: Jak ostatnio rozmawiałyśmy to miał lepszy głos i nawet się troszkę śmiała :multi: Jadę do niej o 18-tej. Niech się prześpi dziewczyna. Naładowałam właśnie w siebie tony przeciwbólów i lecę na miotle ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Leć Pysiaczku ....i wyściskaj ją od nas ....z Big Boyem będzie oki;)...musi być oki[/FONT]
To nie Big Boy - to fioletowy...Big Boy jest niebiesko -czerwony

U nas zaraz będzie burza jak diabli...Papatki

Posted

[quote name='Pysia']To nie Big Boy - to fioletowy...Big Boy jest niebiesko -czerwony

U nas zaraz będzie burza jak diabli...Papatki[FONT=Arial]:oops:oj tyle emocji że pokręciłam .........[/FONT]

Posted

Wchodze i czytam i co się dowiedziałam, że fioletowy troszke chory biedny maluszek:-( no i mamusia biegunka mam nadzieje, że juz ustąpiła.
przekaż pozdrowienia rodzinie od bouvików i nadal trzymamy kciuki

Posted

Pysi, zdawaj relację na bieżąco :mad: Ileż można z takim kciukiem chodzić :razz: Jak będę tak szła przy drodze to kierowcy pomyślą, że stopa łapię :diabloti:

Posted

Dziękujemy wszystkim Trzymaczom bo Wasze kciuki baaaaaaaaaaaaardzo się dzisiaj przydały...Nadal jest 10 bouvików malutkich :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Trzymajcie dalej !! Bo rano chcę dostać SMSa że nadal jest 10!!:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: