Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Wybaczcie ze nie odpowiadam każdej po kolei ale Zmorka postanowiła mi dostarczyć troche emocji i albo siedzi przy mnie i piszczy albo łazi za mną....Do toalety też ja biorę bo inaczej siedzi i wyje pod nią co jak wiadomo nie sprzyja spokojnemu wypróżnianiu się :evil_lol: Miała przerwe w dyszeniu więc wzięłam ją na dwór aby przespała się na powietrzu w spokoju. I tak sobie leżałyśmy na dworze razem .... Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti: Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia'] .... Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti:[/quote] Trzymam teraz jeszcze mocniej kciuki :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
LAZY Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ale się załapałam!!! Matko kochana trzymam te kciuki z całych sił!!! Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Wybaczcie ze nie odpowiadam każdej po kolei ale Zmorka postanowiła mi dostarczyć troche emocji i albo siedzi przy mnie i piszczy albo łazi za mną....Do toalety też ja biorę bo inaczej siedzi i wyje pod nią co jak wiadomo nie sprzyja spokojnemu wypróżnianiu się :evil_lol: Miała przerwe w dyszeniu więc wzięłam ją na dwór aby przespała się na powietrzu w spokoju. I tak sobie leżałyśmy na dworze razem .... Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti:[/quote] :crazyeye: Matko kochana ale się denerwuje...czuje się jak to Ja bym miała za chwilkę urodzić...trzymamy kciuki bardzo mocno;) Cześć Pysiu:loveu: Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti:[/quote] O żesz kurcze ale jej wykrakałaś na 13 w piątek :lol: TRZYMAM KCIUKI MOCNO!!!!! POWODZENIA ZMORECZKA! Quote
Iza i Avanti Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pysiu! Mocno się trzymaj! Buziaki Zmoreczko! Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 I znowu bedą kuleczki-kluseczki w galerii :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Żeby tylko wszystko poszło dobrze :roll: Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy... Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Żeby tylko wszystko poszło dobrze :roll: Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy...[/quote] Ja bym chyba zawału dostała , Pysia jesteś dzielna :loveu: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Żeby tylko wszystko poszło dobrze :roll: Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy...[/quote] Pysia no to rodzimy :multi: :loveu: Quote
BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 .[COLOR=DarkRed][B]...................matko Pyska ale masz jazde....nie zazdraszcam:-o:-o:-o[/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Mam nadzieje że te maluchy będą mniejsze bo łatwiej będzie jej rodzic. Pierwszy wtedy był przeze mnie wyciagany bo bydle było. I tak urosną;) Znowu troszke dyszymy:roll: Stresuje się :cool1: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]ooolaboga ...sie dzieje...sie zaczyna dziac....[/B] Quote
olcha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Żeby tylko wszystko poszło dobrze :roll: Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy...[/quote] [quote name='Pysia']Mam nadzieje że te maluchy będą mniejsze bo łatwiej będzie jej rodzic. Pierwszy wtedy był przeze mnie wyciagany bo bydle było. I tak urosną;) Znowu troszke dyszymy:roll: Stresuje się :cool1:[/quote] O matko zaczyna mi się udzielać stres. [CENTER][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Oe1ClIpVV5aluM:http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg[/IMG] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Oe1ClIpVV5aluM:http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg[/IMG] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Oe1ClIpVV5aluM:http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Mam nadzieje że te maluchy będą mniejsze bo łatwiej będzie jej rodzic. Pierwszy wtedy był przeze mnie wyciagany bo bydle było. I tak urosną;) Znowu troszke dyszymy:roll: Stresuje się :cool1:[/quote] [B]to widac po wypowiedziach:loveu: ....ze sie stresujesz:lol: ....ale jakby tu nikt nie ma watliwosci ze jest czym.....:cool3: [/B] [B]oczywiscie ja tez trzymam mocno kciukasy i bede sledzic co tu sie dzieje i czy dyszycie czy nie.....:loveu: [/B] Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja bede czuwac w nocy... :loveu: sercem, duszą i myślami bede z WAMI!!!! :loveu: rano przyjde zaspana do pracki, ale co tam... wtargnę szybciorkiem na Pysiową galere i przeczytam że mamy 7 kusek: 4 baby i 3 chłopa... i że wsjo ok, i mamcia i maluchy szczęśliwe i wypoczęte, a TATA PYś :diabloti::loveu:[/B] dogorywa... nooo... dodam jeszcze że .... nie moge sie doczekać niufków [/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Kopiemy w posłaniu :cool1: Jest już zrobiona przewałka ;) Nie wiem czy odpowiednia bo pewnie to nie koniec kopania :evil_lol: Dyszymy bardzo. Muszę siedziec przy niej i ja głaskać bo wtedy zasypia i odpoczywa. Często też wychodzimy n dwór bo leci.... Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jubilatka.....ma urodziny nie imieniny:diabloti: [/B][/quote][B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]solenizantka.......:eviltong: Pysiu ...trzymam kciukasy........już chłodzę napój na toast za szczęśliwą siódemkę:loveu: [/FONT][/COLOR][/I][/B] Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]solenizantka.......:eviltong: Pysiu ...trzymam kciukasy........już chłodzę napój na toast za szczęśliwą siódemkę:loveu: [/FONT][/COLOR][/I][/B][/quote] Jestem spod znaku Barana a szczęśliwa moja liczba to 13 :diabloti: 7 to pechowa liczba w/g horoskopu ... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Jestem spod znaku Barana a szczęśliwa moja liczba to 13 :diabloti: 7 to pechowa liczba w/g horoskopu ...[/quote] to wszystko jasne i juz nie bede z Ala drzec kotów czy jubilatka czy solenizantka......:diabloti: Alu..a ja i tak obstawiam przy swoim hihihi:diabloti: :mad: i dzis masz 13stego wiec jest szczesliwa...a poza tym z numerologii to 13 to damska energia wiec tym bardziej dla Ciebie bardzo dobra..... no dobra...zeby nie bylo ze w czarownice sie zabawiam....:diabloti: Quote
da-NUTKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zmorka .... 13 maja w piątek..... urodziła 8 (jak nie chcesz 7) niufiątek.... Trzymajcie się dzielnie kobitki, wytrzymacie ;) A ja trzymam kciukasy za szybki i bez komplikacji poród :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Pozdrawiam Danka Quote
Vogue Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Trzymajcie się kochane!!! Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hym...Nie wiem czy ona wytrzyma do nocy....:shake: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Hym...Nie wiem czy ona wytrzyma do nocy....:shake:[/quote][B][I]:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[COLOR=Red]:kciuki:trzymamy całą rodzinką[/COLOR][/I][/B] Quote
BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [COLOR=DarkRed][B].....................kurcze, zaczynam sie denerwować..........:roll::roll::roll:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts