Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Wybaczcie ze nie odpowiadam każdej po kolei ale Zmorka postanowiła mi dostarczyć troche emocji i albo siedzi przy mnie i piszczy albo łazi za mną....Do toalety też ja biorę bo inaczej siedzi i wyje pod nią co jak wiadomo nie sprzyja spokojnemu wypróżnianiu się :evil_lol: Miała przerwe w dyszeniu więc wzięłam ją na dwór aby przespała się na powietrzu w spokoju. I tak sobie leżałyśmy na dworze razem ....
Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Wybaczcie ze nie odpowiadam każdej po kolei ale Zmorka postanowiła mi dostarczyć troche emocji i albo siedzi przy mnie i piszczy albo łazi za mną....Do toalety też ja biorę bo inaczej siedzi i wyje pod nią co jak wiadomo nie sprzyja spokojnemu wypróżnianiu się :evil_lol: Miała przerwe w dyszeniu więc wzięłam ją na dwór aby przespała się na powietrzu w spokoju. I tak sobie leżałyśmy na dworze razem ....
Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti:[/quote]
:crazyeye: Matko kochana ale się denerwuje...czuje się jak to Ja bym miała za chwilkę urodzić...trzymamy kciuki bardzo mocno;)
Cześć Pysiu:loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Woda ze śluzem zaczyna odchodzić. Będzie bal :diabloti:[/quote]

O żesz kurcze ale jej wykrakałaś na 13 w piątek :lol:

TRZYMAM KCIUKI MOCNO!!!!! POWODZENIA ZMORECZKA!

Posted

Żeby tylko wszystko poszło dobrze :roll:
Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy...

Posted

[quote name='Pysia']Żeby tylko wszystko poszło dobrze :roll:
Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy...[/quote]

Ja bym chyba zawału dostała , Pysia jesteś dzielna :loveu:

Posted

Miałyśmy chwilkę przerwy w dyszeniu ale znowu zaczynamy ;) Zdąrzyłam umys w kuchni podłoge i przebrać się w czyste, dziadowskie rzeczy :multi: Przygotować nitki w odkażalniku i odkazić nozyczki ;) Wiem że to potrwa ale chciałabym aby już rodziła i ...urodziła :cool1: Ale ona pewnie poczeka do nocy :mad: Na razie odpoczywamy...[/quote]

Pysia no to rodzimy :multi: :loveu:

Posted

Mam nadzieje że te maluchy będą mniejsze bo łatwiej będzie jej rodzic. Pierwszy wtedy był przeze mnie wyciagany bo bydle było. I tak urosną;)
Znowu troszke dyszymy:roll:
Stresuje się :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Mam nadzieje że te maluchy będą mniejsze bo łatwiej będzie jej rodzic. Pierwszy wtedy był przeze mnie wyciagany bo bydle było. I tak urosną;)
Stresuje się :cool1:[/quote]

O matko zaczyna mi się udzielać stres.

[CENTER][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Oe1ClIpVV5aluM:http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg[/IMG] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Oe1ClIpVV5aluM:http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg[/IMG] [IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:Oe1ClIpVV5aluM:http://www.ebsworth.com/gallery/images/u105_good_luck.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Pysia']Mam nadzieje że te maluchy będą mniejsze bo łatwiej będzie jej rodzic. Pierwszy wtedy był przeze mnie wyciagany bo bydle było. I tak urosną;)
Stresuje się :cool1:[/quote]

[B]to widac po wypowiedziach:loveu: ....ze sie stresujesz:lol: ....ale jakby tu nikt nie ma watliwosci ze jest czym.....:cool3: [/B]
[B]oczywiscie ja tez trzymam mocno kciukasy i bede sledzic co tu sie dzieje i czy dyszycie czy nie.....:loveu: [/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to ja bede czuwac w nocy... :loveu: sercem, duszą i myślami bede z WAMI!!!! :loveu:

rano przyjde zaspana do pracki, ale co tam... wtargnę szybciorkiem na Pysiową galere i przeczytam że mamy 7 kusek: 4 baby i 3 chłopa... i że wsjo ok, i mamcia i maluchy szczęśliwe i wypoczęte, a TATA PYś :diabloti::loveu:[/B] dogorywa...

nooo... dodam jeszcze że .... nie moge sie doczekać niufków [/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Kopiemy w posłaniu :cool1: Jest już zrobiona przewałka ;) Nie wiem czy odpowiednia bo pewnie to nie koniec kopania :evil_lol: Dyszymy bardzo. Muszę siedziec przy niej i ja głaskać bo wtedy zasypia i odpoczywa. Często też wychodzimy n dwór bo leci....

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jubilatka.....ma urodziny nie imieniny:diabloti: [/B][/quote][B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]solenizantka.......:eviltong:

Pysiu ...trzymam kciukasy........już chłodzę napój na toast za szczęśliwą siódemkę:loveu:
[/FONT][/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]solenizantka.......:eviltong:

Pysiu ...trzymam kciukasy........już chłodzę napój na toast za szczęśliwą siódemkę:loveu:
[/FONT][/COLOR][/I][/B][/quote]
Jestem spod znaku Barana a szczęśliwa moja liczba to 13 :diabloti: 7 to pechowa liczba w/g horoskopu ...

Posted

[quote name='Pysia']Jestem spod znaku Barana a szczęśliwa moja liczba to 13 :diabloti: 7 to pechowa liczba w/g horoskopu ...[/quote]

to wszystko jasne i juz nie bede z Ala drzec kotów czy jubilatka czy solenizantka......:diabloti:
Alu..a ja i tak obstawiam przy swoim hihihi:diabloti: :mad:

i dzis masz 13stego wiec jest szczesliwa...a poza tym z numerologii to 13 to damska energia wiec tym bardziej dla Ciebie bardzo dobra.....
no dobra...zeby nie bylo ze w czarownice sie zabawiam....:diabloti:

Posted

Zmorka ....
13 maja w piątek.....
urodziła 8 (jak nie chcesz 7) niufiątek....

Trzymajcie się dzielnie kobitki, wytrzymacie ;)

A ja trzymam kciukasy za szybki i bez komplikacji poród :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Pozdrawiam
Danka

Posted

[quote name='Pysia']Hym...Nie wiem czy ona wytrzyma do nocy....:shake:[/quote][B][I]:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[COLOR=Red]:kciuki:trzymamy całą rodzinką[/COLOR][/I][/B]