Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='malawaszka']aaaaa to już niegługo aaaaaa :mdleje:[/quote] Pysia będzie rodzić :cool3: [SIZE=3]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=4]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=5]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=6]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=7]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] Quote
Vogue Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra'] [SIZE=7]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE][/quote] A Zmorka będzie jej pomagać:loveu: Witaj rodząca Pysiu!! Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Pysia będzie rodzić. A kto poród odbierze?[/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysia będzie rodzić. A kto poród odbierze?[/COLOR][/B][/quote] liczyłyśmy na Ciebie :razz: Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']liczyłyśmy na Ciebie :razz:[/quote] [B][COLOR="DarkGreen"]Na mnie? O kurcze ale mnie zaszczyt spotkał.:lol: Jako insrumentariuszka to mogę być. [/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Na mnie? O kurcze ale mnie zaszczyt spotkał.:lol: Jako insrumentariuszka to mogę być. [/COLOR][/B][/quote] oooo nie ma tak :cool1: odbierasz podór i w miedzyczasie zdajesz relacje na dogo :diabloti: Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']oooo nie ma tak :cool1: odbierasz podór i w miedzyczasie zdajesz relacje na dogo :diabloti:[/quote] [B][COLOR="DarkGreen"]No dobra. Nie ma innego wyjścia. Pysia kochanie moje. Będzie dobrze, będziesz w wspaniałych rękach:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No dobra. Nie ma innego wyjścia. Pysia kochanie moje. Będzie dobrze, będziesz w wspaniałych rękach:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] Pysia możesz przeć spokojnie , akuszerke ci obcykałam :cool1: Quote
Paula Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysia będzie rodzić. A kto poród odbierze?[/COLOR][/B][/quote] Zmorka ;) Cześć Pysiu :multi: Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Muszę się przygotować do porodu:diabloti: [/COLOR][/B] Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Muszę się przygotować do porodu:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] to zacznij ćwiczyć oddychanie :p Quote
PIKA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra'] odbierasz [B]podór[/B] i [/quote] co ona ma odebrać? :crazyeye: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='PIKA']co ona ma odebrać? :crazyeye:[/quote] o już przylazła i już się czepia :mad: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']super:multi: nie martw się będziemy cię wspierać:lol: :loveu: duchowo[/quote] Będzie mi to potrzebne baardzo :loveu: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jakby Ci to Pysiu powiedziec.....[/B] [B]tak to jest z ciaza......:loveu: [/B] [B]powaznie.:lol: :loveu: [/B] [B]i czasami w oczach brzuch powieksza...:lol: [/B] [B]ale przeciez juz tylko pare dni:loveu: .....no moze godzin:diabloti: :razz: .....[/B] [B]i bedzie wesoło:multi: , tłocznie:laola: , ruchliwie:cunao: , intensywnie...i tak jakos inaczej....:diabloti: [/B] [B]trzymam kciukaski... :kciuki: :sweetCyb: [/B][/quote] Dobij bo po co mam długo umierać :grab: [quote name='olcha']:multi: Powodzenia :buzi:[/quote] Nie dziękujemy ;) [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]Pysiolku ...jeszcze nie umieraj ...ja chcę szczylki zobaczyć ....a wiesz jak potem stado dogomaniaczek rzuci się na młodego wdowca imieniem JU to moze podejrzanie na wsi wygladać;)[/FONT][/COLOR][/I][/B][/quote] Przekonałaś mnie :diabloti: Nie umrę :diabloti: [quote name='malawaszka']aaaaa to już niegługo aaaaaa :mdleje:[/quote] O !! Popatrzcie !! Ta co o mnie zapomniała się odnalazła :crazyeye: A może byś tak kochana odwiedziła kobiete w ciąży ? :mad: I zobaczyła jak naprawdę wygląda ciężarówka stutonowa :mdleje: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']Pysia będzie rodzić :cool3: [SIZE=3]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=4]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=5]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=6]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE] [SIZE=7]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE][/quote] Ja już rodzę od jakiegoś czasu....Bzika :evil_lol: [quote name='Vogue']A Zmorka będzie jej pomagać:loveu: Witaj rodząca Pysiu!![/quote] Tak :diabloti: Pomoże mi baaaaaardzo :diabloti: [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysia będzie rodzić. A kto poród odbierze?[/COLOR][/B][/quote] Dogomaniacznki :eviltong: [quote name='Vectra']liczyłyśmy na Ciebie :razz:[/quote] No i sprawa się rypła :evil_lol: [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Na mnie? O kurcze ale mnie zaszczyt spotkał.:lol: Jako insrumentariuszka to mogę być. [/COLOR][/B][/quote] Nie zapomnisz tego dnia do końca zycia :cool1: [quote name='Vectra']oooo nie ma tak :cool1: odbierasz podór i w miedzyczasie zdajesz relacje na dogo :diabloti:[/quote] Tak a jak Ci szlag trafi neta jak ostatnim razem to padniesz ale nie będziesz miała czasu się złoscić :mad: [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No dobra. Nie ma innego wyjścia. Pysia kochanie moje. Będzie dobrze, będziesz w wspaniałych rękach:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] Jezu........:-o [quote name='Vectra']Pysia możesz przeć spokojnie , akuszerke ci obcykałam :cool1:[/quote] No to ide się wieszać :evil_lol: [quote name='paula_z']Zmorka ;) Cześć Pysiu :multi:[/quote] Nareszcie jakas sensowna podpowiedź :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Muszę się przygotować do porodu:diabloti: [/COLOR][/B][/quote] Siekiere masz? :diabloti: [quote name='Vectra']to zacznij ćwiczyć oddychanie :p[/quote] Bo praca siekierą jest dość ciężka :diabloti: [quote name='PIKA']co ona ma odebrać? :crazyeye:[/quote] Podór - nie wiesz co to? :crazyeye::evil_lol: [quote name='Vectra']o już przylazła i już się czepia :mad: :evil_lol:[/quote] Też bym się przyczepiła ale mła babcia była pierwsza :loveu: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ufffffffffffffffffffffff Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;) Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;) Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !! Quote
Agga Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [B][COLOR="DarkGreen"]Pysiu"siekierę" mam:diabloti: oraz inne akcesoria. Pysiu wiem, że nie zapomnę tego dnia do końca życia.[/COLOR][/B] Quote
Behemot Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia']Ufffffffffffffffffffffff Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;) Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;) Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !![/quote] Boshe, już mi się robi słabo.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_5v.gif[/IMG] Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Behemot']Boshe, już mi się robi słabo.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_5v.gif[/IMG][/quote] w ciąży jesteś :crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysiu"siekierę" mam:diabloti: oraz inne akcesoria. Pysiu wiem, że nie zapomnę tego dnia do końca życia.[/COLOR][/B][/quote] A ta siekiera chociaż ostra?? :razz: [quote name='Behemot']Boshe, już mi się robi słabo.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_5v.gif[/IMG][/quote] Przestań pomiocie bo ja tu już padnę a Zmorka wcale jeszcze nie rodzi :angryy::evil_lol: [quote name='Vectra']w ciąży jesteś :crazyeye: :crazyeye:[/quote] Miałam ją o to samo zapytać :diabloti: Jak coś to mam już praktyke w porodach i to wielodzietnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki :evil_lol: Zmorka dłuuuuuugo będzie się wstydziła wyjść za brame tylko ja się pytam dlaczego :niewiem: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia'] Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki :evil_lol: Zmorka dłuuuuuugo będzie się wstydziła wyjść za brame tylko ja się pytam dlaczego :niewiem:[/quote] a może jakaś fotka:roll: :razz: Quote
Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']a może jakaś fotka:roll: :razz:[/quote] Fotki brak bo jak ją zobaczyłam po obcięciu w całej okazałości to nie dałam rady utrzymać aparatu ze śmiechu :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A ty NIE OGLĄDASZ FILMU ???? :crazyeye: :evil_lol: Jakaś taka kaleka jesteś :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Pysia']Fotki brak bo jak ją zobaczyłam po obcięciu w całej okazałości to nie dałam rady utrzymać aparatu ze śmiechu :evil_lol:[/quote] no pokaż swoje dzieło:razz: nie powiemy Zmorce i nie będziemy się śmiać:evil_lol: Quote
Recommended Posts