Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaa to już niegługo aaaaaa :mdleje:[/quote]
Pysia będzie rodzić :cool3:
[SIZE=3]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=4]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=5]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=6]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=7]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]

Posted

[quote name='Vectra']liczyłyśmy na Ciebie :razz:[/quote]

[B][COLOR="DarkGreen"]Na mnie?
O kurcze ale mnie zaszczyt spotkał.:lol:
Jako insrumentariuszka to mogę być. [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Na mnie?
Jako insrumentariuszka to mogę być. [/COLOR][/B][/quote]
oooo nie ma tak :cool1:
odbierasz podór i w miedzyczasie zdajesz relacje na dogo :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']oooo nie ma tak :cool1:
odbierasz podór i w miedzyczasie zdajesz relacje na dogo :diabloti:[/quote]

[B][COLOR="DarkGreen"]No dobra. Nie ma innego wyjścia. Pysia kochanie moje. Będzie dobrze, będziesz w wspaniałych rękach:diabloti: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No dobra. Nie ma innego wyjścia. Pysia kochanie moje. Będzie dobrze, będziesz w wspaniałych rękach:diabloti: [/COLOR][/B][/quote]
Pysia możesz przeć spokojnie , akuszerke ci obcykałam :cool1:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']super:multi: nie martw się będziemy cię wspierać:lol: :loveu: duchowo[/quote]
Będzie mi to potrzebne baardzo :loveu:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]jakby Ci to Pysiu powiedziec.....[/B]
[B]tak to jest z ciaza......:loveu: [/B]
[B]powaznie.:lol: :loveu: [/B]
[B]i czasami w oczach brzuch powieksza...:lol: [/B]
[B]ale przeciez juz tylko pare dni:loveu: .....no moze godzin:diabloti: :razz: .....[/B]
[B]i bedzie wesoło:multi: , tłocznie:laola: , ruchliwie:cunao: , intensywnie...i tak jakos inaczej....:diabloti: [/B]

[B]trzymam kciukaski... :kciuki: :sweetCyb: [/B][/quote]
Dobij bo po co mam długo umierać :grab:

[quote name='olcha']:multi: Powodzenia :buzi:[/quote]
Nie dziękujemy ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:shake:[COLOR=Red][FONT=Arial]Pysiolku ...jeszcze nie umieraj ...ja chcę szczylki zobaczyć ....a wiesz jak potem stado dogomaniaczek rzuci się na młodego wdowca imieniem JU to moze podejrzanie na wsi wygladać;)[/FONT][/COLOR][/I][/B][/quote]
Przekonałaś mnie :diabloti: Nie umrę :diabloti:

[quote name='malawaszka']aaaaa to już niegługo aaaaaa :mdleje:[/quote]
O !! Popatrzcie !! Ta co o mnie zapomniała się odnalazła :crazyeye: A może byś tak kochana odwiedziła kobiete w ciąży ? :mad: I zobaczyła jak naprawdę wygląda ciężarówka stutonowa :mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']Pysia będzie rodzić :cool3:
[SIZE=3]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=4]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=5]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=6]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE]
[SIZE=7]Pysia będzie rodzić :cool3:[/SIZE][/quote]
Ja już rodzę od jakiegoś czasu....Bzika :evil_lol:

[quote name='Vogue']A Zmorka będzie jej pomagać:loveu:
Witaj rodząca Pysiu!![/quote]
Tak :diabloti: Pomoże mi baaaaaardzo :diabloti:

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysia będzie rodzić. A kto poród odbierze?[/COLOR][/B][/quote]
Dogomaniacznki :eviltong:

[quote name='Vectra']liczyłyśmy na Ciebie :razz:[/quote]
No i sprawa się rypła :evil_lol:

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Na mnie?
Jako insrumentariuszka to mogę być. [/COLOR][/B][/quote]
Nie zapomnisz tego dnia do końca zycia :cool1:

[quote name='Vectra']oooo nie ma tak :cool1:
odbierasz podór i w miedzyczasie zdajesz relacje na dogo :diabloti:[/quote]
Tak a jak Ci szlag trafi neta jak ostatnim razem to padniesz ale nie będziesz miała czasu się złoscić :mad:

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]No dobra. Nie ma innego wyjścia. Pysia kochanie moje. Będzie dobrze, będziesz w wspaniałych rękach:diabloti: [/COLOR][/B][/quote]
Jezu........:-o
[quote name='Vectra']Pysia możesz przeć spokojnie , akuszerke ci obcykałam :cool1:[/quote]
No to ide się wieszać :evil_lol:

[quote name='paula_z']Zmorka ;)

Cześć Pysiu :multi:[/quote]
Nareszcie jakas sensowna podpowiedź :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Muszę się przygotować do porodu:diabloti: [/COLOR][/B][/quote]
Siekiere masz? :diabloti:

[quote name='Vectra']to zacznij ćwiczyć oddychanie :p[/quote]
Bo praca siekierą jest dość ciężka :diabloti:

[quote name='PIKA']co ona ma odebrać? :crazyeye:[/quote]
Podór - nie wiesz co to? :crazyeye::evil_lol:

[quote name='Vectra']o już przylazła i już się czepia :mad: :evil_lol:[/quote]
Też bym się przyczepiła ale mła babcia była pierwsza :loveu:

Posted

Ufffffffffffffffffffffff
Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;)
Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;)
Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !!

Posted

[B][COLOR="DarkGreen"]Pysiu"siekierę" mam:diabloti: oraz inne akcesoria.
Pysiu wiem, że nie zapomnę tego dnia do końca życia.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Ufffffffffffffffffffffff
Prawie wszystko gotowe :multi: Jeszcze tylko jutro położę na panele wykładzine ;)
Posłanie w workach, na to szmaty :p Do porodu takie paskudne bo i tak pójdą do wywalenia :cool1: Lignin, jodyna, borasol, waciki, gaziki, zasypka, glukoza, strzykawki, igły, grucha, lakiery do paznokci i zeszyt przygotowane :roll: Jutro odbieram oxytocyne od weta....Ale najwazniejsze są te 4 telefonu alarmowe do weterynarzy ;)Jeszcze poduszka elektryczna, oświetlenie lepsze i koszyk na szkraby wstawimy jak już będzie wykładzina ;)
Kurcze....Mam mało szmat na zmiany :placz: Potrzebuję prześcieradeł i poszew - takich starych . Weszka !! Ratuj !![/quote]

Boshe, już mi się robi słabo.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_5v.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Behemot']Boshe, już mi się robi słabo.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_5v.gif[/IMG][/quote]
w ciąży jesteś :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='Agga'][B][COLOR=DarkGreen]Pysiu"siekierę" mam:diabloti: oraz inne akcesoria.
Pysiu wiem, że nie zapomnę tego dnia do końca życia.[/COLOR][/B][/quote]
A ta siekiera chociaż ostra?? :razz:

[quote name='Behemot']Boshe, już mi się robi słabo.... [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_5v.gif[/IMG][/quote]
Przestań pomiocie bo ja tu już padnę a Zmorka wcale jeszcze nie rodzi :angryy::evil_lol:

[quote name='Vectra']w ciąży jesteś :crazyeye: :crazyeye:[/quote]
Miałam ją o to samo zapytać :diabloti: Jak coś to mam już praktyke w porodach i to wielodzietnych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki :evil_lol: Zmorka dłuuuuuugo będzie się wstydziła wyjść za brame tylko ja się pytam dlaczego :niewiem:

Posted

[quote name='Pysia']
Zapomniałam Wam napisać ze Zmorka jest teraz piękna :grins: Postanowiłam ją obciąć metodą Weszki :evil_lol: Zmorka dłuuuuuugo będzie się wstydziła wyjść za brame tylko ja się pytam dlaczego :niewiem:[/quote]
a może jakaś fotka:roll: :razz:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']a może jakaś fotka:roll: :razz:[/quote]
Fotki brak bo jak ją zobaczyłam po obcięciu w całej okazałości to nie dałam rady utrzymać aparatu ze śmiechu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Fotki brak bo jak ją zobaczyłam po obcięciu w całej okazałości to nie dałam rady utrzymać aparatu ze śmiechu :evil_lol:[/quote]
no pokaż swoje dzieło:razz: nie powiemy Zmorce i nie będziemy się śmiać:evil_lol: