Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Cześć piekna Pysiu !!!!
uprzejmie informuję że dziś jestem od rana, nigdzie nie wychodze, bo ślisko na drogach :diabloti:, a początkujący kierowcy to.... widmo stukania :cool3: a ja po wczorajszym mam dość :p

Posted

[quote name='bonita']Cześć Pysiu :)
Będę uważała

[quote name='bonita']Cześć Pysiu :)
Będę uważała
Witaj Kasiu i klonie :evil_lol:

[quote name='tygra']Hello Pysia i czarne bestyje :)
Hej tygra :p

[quote name='clockwork']Cześć piekna Pysiu !!!!
uprzejmie informuję że dziś jestem od rana, nigdzie nie wychodze, bo ślisko na drogach :diabloti:, a początkujący kierowcy to.... widmo stukania :cool3: a ja po wczorajszym mam dość :p

Już możesz wyjść :diabloti: Wróciłam :evil_lol: Nikogo nie zabiłam :diabloti::multi:

[quote name='dealer']dzien dobry Pysiu:) nie zebym sie powtarzala ale dzien dobry Pysiu:)
Tak to bywa jak się człowiek zadaje z bokserami :evil_lol:

[quote name='Vectra']kurde ,a co wy się tak pozacinałyście ???
J.w. :diabloti: Obie mają boksery :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witam ;)
Ostrzegam jeszcze raz bo nadal ślisko na drogach :diabloti:
Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1:

Pysia napisał(a):
Witam ;)
Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1:

Pysia napisał(a):
Witam ;)

też masz boksera :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Kasiu i klonie :evil_lol:

Hej tygra :p

Już możesz wyjść :diabloti: Wróciłam :evil_lol: Nikogo nie zabiłam :diabloti::multi:

Tak to bywa jak się człowiek zadaje z bokserami :evil_lol:

J.w. :diabloti: Obie mają boksery :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

phiiiiiiiii..........ja nie mam boksera, ja mam psa ktory zezarl mi ksiazke.....i zastanawiam dlaczego ??? moze dlatego ze nosila jakze wielce interesujacy tytul 'jak rozmawiac z psem'?? to co ? mam z nim nie rozmawiac....a moze to byla jakas delikatna sugestia...ze za duzo gadam albo co.....ja nie wiem...ja nie wiem....

Posted

[quote name='dealer']phiiiiiiiii..........ja nie mam boksera, ja mam psa ktory zezarl mi ksiazke.....i zastanawiam dlaczego ??? moze dlatego ze nosila jakze wielce interesujacy tytul 'jak rozmawiac z psem'?? to co ? mam z nim nie rozmawiac....a moze to byla jakas delikatna sugestia...ze za duzo gadam albo co.....ja nie wiem...ja nie wiem....
zjadł ci książke ? :diabloti: widać ciekawa była :cool3:
mi Lalka w niedziele zeżarła kilkadzisiąt płyt CD i jakiś kabel , kwitki z przelewami bankowymi :diabloti: a co tam :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']zjadł ci książke ? :diabloti: widać ciekawa była :cool3:
mi Lalka w niedziele zeżarła kilkadzisiąt płyt CD i jakiś kabel , kwitki z przelewami bankowymi :diabloti: a co tam :evil_lol:

ciekawa i smaczna niewatpliwie:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']też masz boksera :diabloti:
To nie ja :shake: To akurat ONI :evil_lol:

[quote name='dealer']phiiiiiiiii..........ja nie mam boksera, ja mam psa ktory zezarl mi ksiazke.....i zastanawiam dlaczego ??? moze dlatego ze nosila jakze wielce interesujacy tytul 'jak rozmawiac z psem'?? to co ? mam z nim nie rozmawiac....a moze to byla jakas delikatna sugestia...ze za duzo gadam albo co.....ja nie wiem...ja nie wiem....
Przestań mówić to Ci następnej nie zeżre :diabloti:

[quote name='Vectra']zjadł ci książke ? :diabloti: widać ciekawa była :cool3:
Lalka wie co robi ;) Ciągle poprawia swoją wartość :evil_lol: Tommy jak mu obiecałam że go wydam to mi zjadł złoty łańcuszek :diabloti: I od tej pory nie myślę o wydaniu go tylko pilnuje kupek :evil_lol:

[quote name='AlKil']cześć Pysiu !
A jak tam Twój stosunek do tirów????:razz::razz::razz:
Cześć Ewciu !
TIR jeden jechał dzisiaj obok mnie ale go postraszyłam, że go z drogi zepchnę i zwolnił :diabloti:

[quote name='dealer']ciekawa i smaczna niewatpliwie:diabloti:
Smaczna to nie wiem ale ciekawa pewnie była :evil_lol:

Kurna moje psy takie niedouczone pewnie dlatego że żadnej książki nie zjadły :roll: Zmorka tylko lubi targać gazety na kawałki ale to pewnie dlatego że tam dużo polityki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

u mnie książki leżą w takim miejscu by psie zęby ich nie dosięgły .
Lalcia to się naczytała w swoim życiu i dlatego pewnie jest taka mądra :p
gazety , ulotki .. ba ona nawet ze dwie książki telefoniczne przeczytała :evil_lol:
a ile instrukcji przeróżnych :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']u mnie książki leżą w takim miejscu by psie zęby ich nie dosięgły .
gazety , ulotki .. ba ona nawet ze dwie książki telefoniczne przeczytała :evil_lol:

u mnie tez leza tak zeby NIKT ale to NIKT ich nie dopadl bo ja lubie MOJE ksiazki ...ale towarzysz malzonek sie czasem nie pilnuje:mad:

wypcham obydwu....

Posted

[quote name='Vectra']u mnie książki leżą w takim miejscu by psie zęby ich nie dosięgły .

to moja kocica...( ta ktora obecnie jest u moich rodziców) ..uwielbia czytac...a najfajniej sie czyta np pieniazki zostawione na wierzchu..takie papierowe..to jest cos...liczy i liczy....:diabloti:

nie wspominam oczywiscie o tonie kolorowej prasy przerobionej przez siersciucha....:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']to moja kocica...( ta ktora obecnie jest u moich rodziców) ..uwielbia czytac...a najfajniej sie czyta np pieniazki zostawione na wierzchu..takie papierowe..to jest cos...liczy i liczy....:diabloti:

nie wspominam oczywiscie o tonie kolorowej prasy przerobionej przez siersciucha....:diabloti:
nawet mi nie wspominaj o pieniądzach zjedzonych przez ..... :angryy: :angryy: :angryy: Lalunie :loveu:
na ten przykład w pierwszym miesiacu pobytu u mnie zjadła 500 zł :diabloti: wyciągneła mi portfel z plecaka :diabloti:
kocham pieska nadal :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']nawet mi nie wspominaj o pieniądzach zjedzonych przez ..... :angryy: :angryy: :angryy: Lalunie :loveu:
na ten przykład w pierwszym miesiacu pobytu u mnie zjadła 500 zł :diabloti: wyciągneła mi portfel z plecaka :diabloti:
kocham pieska nadal :loveu:

uuuuu bolało......
ach te cudaczki......:angryy:

to lubisz i kochasz swoje futrzaczki.....;)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']uuuuu bolało......
ach te cudaczki......:angryy:

to lubisz i kochasz swoje futrzaczki.....;)
ja nie umiem się na pieski gniewać :oops: :oops: :oops:

chociaż jak by tak policzył to co zjadła to bym miała pita blue z najlepszego kennelu z USA :cool1: ale jak by ten pitbull blue za koszmarne zielone mi tak zjadał wsio jak lalka to by pewno taniej było kupić wymarzone lamborghini diablo :evil_lol:

ale pewno i tak bym Lalke miała z tym diablo i by mi z niego wraka zrobiła jak z reszty aut :cool1:

kompromis jest
mam pitbulla diablo :diabloti:

Posted

[quote name='Patka']jak dobrze mieć grzeczne koty tfu tfu :evil_lol:
Masz grzeczne? Jeżeli tak to znaczy że je dawno wypchałas :evil_lol:

[quote name='Vectra']teraz możesz jeszcze to doceniać :diabloti: kici kici :evil_lol:
Kici kici kici wypchane kotki :diabloti:

[quote name='clockwork']co do strat... u mnie foty z ostatnich wojaży legwana- zapraszam :diabloti:
Wejdę ale nie z tego kompa pracowniczego bo mi się strony pół godziny otwierają :angryy: :placz: Wieczorem popatrzę ;)

Posted

[quote name='Pysia']Masz grzeczne? Jeżeli tak to znaczy że je dawno wypchałas :evil_lol:

Kici kici kici wypchane kotki :diabloti:

Wejdę ale nie z tego kompa pracowniczego bo mi się strony pół godziny otwierają :angryy: :placz: Wieczorem popatrzę ;):multi::multi::multi:o Matka moja :multi:no no w pracy ....na pracowniczym sprzęcie;)