clockwork Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Cześć piekna Pysiu !!!! uprzejmie informuję że dziś jestem od rana, nigdzie nie wychodze, bo ślisko na drogach :diabloti:, a początkujący kierowcy to.... widmo stukania :cool3: a ja po wczorajszym mam dość :p Quote
agbar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 dzien dobry Pysiu:) nie zebym sie powtarzala ale dzien dobry Pysiu:) Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='bonita']Cześć Pysiu :) Będę uważała [quote name='bonita']Cześć Pysiu :) Będę uważała Witaj Kasiu i klonie :evil_lol: [quote name='tygra']Hello Pysia i czarne bestyje :) Hej tygra :p [quote name='clockwork']Cześć piekna Pysiu !!!! uprzejmie informuję że dziś jestem od rana, nigdzie nie wychodze, bo ślisko na drogach :diabloti:, a początkujący kierowcy to.... widmo stukania :cool3: a ja po wczorajszym mam dość :p Już możesz wyjść :diabloti: Wróciłam :evil_lol: Nikogo nie zabiłam :diabloti::multi: [quote name='dealer']dzien dobry Pysiu:) nie zebym sie powtarzala ale dzien dobry Pysiu:) Tak to bywa jak się człowiek zadaje z bokserami :evil_lol: [quote name='Vectra']kurde ,a co wy się tak pozacinałyście ??? J.w. :diabloti: Obie mają boksery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pysia napisał(a):Witam ;) Ostrzegam jeszcze raz bo nadal ślisko na drogach :diabloti: Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1: Pysia napisał(a):Witam ;) Ostrzegam jeszcze raz bo nadal ślisko na drogach :diabloti: Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1: Pysia napisał(a):Witam ;) Ostrzegam jeszcze raz bo nadal ślisko na drogach :diabloti: Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1: też masz boksera :diabloti: Quote
agbar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Kasiu i klonie :evil_lol: Hej tygra :p Już możesz wyjść :diabloti: Wróciłam :evil_lol: Nikogo nie zabiłam :diabloti::multi: Tak to bywa jak się człowiek zadaje z bokserami :evil_lol: J.w. :diabloti: Obie mają boksery :evil_lol::evil_lol::evil_lol: phiiiiiiiii..........ja nie mam boksera, ja mam psa ktory zezarl mi ksiazke.....i zastanawiam dlaczego ??? moze dlatego ze nosila jakze wielce interesujacy tytul 'jak rozmawiac z psem'?? to co ? mam z nim nie rozmawiac....a moze to byla jakas delikatna sugestia...ze za duzo gadam albo co.....ja nie wiem...ja nie wiem.... Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dealer']phiiiiiiiii..........ja nie mam boksera, ja mam psa ktory zezarl mi ksiazke.....i zastanawiam dlaczego ??? moze dlatego ze nosila jakze wielce interesujacy tytul 'jak rozmawiac z psem'?? to co ? mam z nim nie rozmawiac....a moze to byla jakas delikatna sugestia...ze za duzo gadam albo co.....ja nie wiem...ja nie wiem.... zjadł ci książke ? :diabloti: widać ciekawa była :cool3: mi Lalka w niedziele zeżarła kilkadzisiąt płyt CD i jakiś kabel , kwitki z przelewami bankowymi :diabloti: a co tam :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cześć Pysiu ! A jak tam Twój stosunek do tirów????:razz::razz::razz: Quote
agbar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Vectra']zjadł ci książke ? :diabloti: widać ciekawa była :cool3: mi Lalka w niedziele zeżarła kilkadzisiąt płyt CD i jakiś kabel , kwitki z przelewami bankowymi :diabloti: a co tam :evil_lol: ciekawa i smaczna niewatpliwie:diabloti: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Vectra']też masz boksera :diabloti: To nie ja :shake: To akurat ONI :evil_lol: [quote name='dealer']phiiiiiiiii..........ja nie mam boksera, ja mam psa ktory zezarl mi ksiazke.....i zastanawiam dlaczego ??? moze dlatego ze nosila jakze wielce interesujacy tytul 'jak rozmawiac z psem'?? to co ? mam z nim nie rozmawiac....a moze to byla jakas delikatna sugestia...ze za duzo gadam albo co.....ja nie wiem...ja nie wiem.... Przestań mówić to Ci następnej nie zeżre :diabloti: [quote name='Vectra']zjadł ci książke ? :diabloti: widać ciekawa była :cool3: mi Lalka w niedziele zeżarła kilkadzisiąt płyt CD i jakiś kabel , kwitki z przelewami bankowymi :diabloti: a co tam :evil_lol: Lalka wie co robi ;) Ciągle poprawia swoją wartość :evil_lol: Tommy jak mu obiecałam że go wydam to mi zjadł złoty łańcuszek :diabloti: I od tej pory nie myślę o wydaniu go tylko pilnuje kupek :evil_lol: [quote name='AlKil']cześć Pysiu ! A jak tam Twój stosunek do tirów????:razz::razz::razz: Cześć Ewciu ! TIR jeden jechał dzisiaj obok mnie ale go postraszyłam, że go z drogi zepchnę i zwolnił :diabloti: [quote name='dealer']ciekawa i smaczna niewatpliwie:diabloti: Smaczna to nie wiem ale ciekawa pewnie była :evil_lol: Kurna moje psy takie niedouczone pewnie dlatego że żadnej książki nie zjadły :roll: Zmorka tylko lubi targać gazety na kawałki ale to pewnie dlatego że tam dużo polityki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 u mnie książki leżą w takim miejscu by psie zęby ich nie dosięgły . Lalcia to się naczytała w swoim życiu i dlatego pewnie jest taka mądra :p gazety , ulotki .. ba ona nawet ze dwie książki telefoniczne przeczytała :evil_lol: a ile instrukcji przeróżnych :evil_lol: Quote
agbar Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Vectra']u mnie książki leżą w takim miejscu by psie zęby ich nie dosięgły . Lalcia to się naczytała w swoim życiu i dlatego pewnie jest taka mądra :p gazety , ulotki .. ba ona nawet ze dwie książki telefoniczne przeczytała :evil_lol: a ile instrukcji przeróżnych :evil_lol: u mnie tez leza tak zeby NIKT ale to NIKT ich nie dopadl bo ja lubie MOJE ksiazki ...ale towarzysz malzonek sie czasem nie pilnuje:mad: wypcham obydwu.... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Vectra']u mnie książki leżą w takim miejscu by psie zęby ich nie dosięgły . Lalcia to się naczytała w swoim życiu i dlatego pewnie jest taka mądra :p gazety , ulotki .. ba ona nawet ze dwie książki telefoniczne przeczytała :evil_lol: a ile instrukcji przeróżnych :evil_lol: to moja kocica...( ta ktora obecnie jest u moich rodziców) ..uwielbia czytac...a najfajniej sie czyta np pieniazki zostawione na wierzchu..takie papierowe..to jest cos...liczy i liczy....:diabloti: nie wspominam oczywiscie o tonie kolorowej prasy przerobionej przez siersciucha....:diabloti: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to moja kocica...( ta ktora obecnie jest u moich rodziców) ..uwielbia czytac...a najfajniej sie czyta np pieniazki zostawione na wierzchu..takie papierowe..to jest cos...liczy i liczy....:diabloti: nie wspominam oczywiscie o tonie kolorowej prasy przerobionej przez siersciucha....:diabloti: nawet mi nie wspominaj o pieniądzach zjedzonych przez ..... :angryy: :angryy: :angryy: Lalunie :loveu: na ten przykład w pierwszym miesiacu pobytu u mnie zjadła 500 zł :diabloti: wyciągneła mi portfel z plecaka :diabloti: kocham pieska nadal :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Vectra']nawet mi nie wspominaj o pieniądzach zjedzonych przez ..... :angryy: :angryy: :angryy: Lalunie :loveu: na ten przykład w pierwszym miesiacu pobytu u mnie zjadła 500 zł :diabloti: wyciągneła mi portfel z plecaka :diabloti: kocham pieska nadal :loveu: uuuuu bolało...... ach te cudaczki......:angryy: to lubisz i kochasz swoje futrzaczki.....;) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 lans odstawiam...... zapraszam do siebie :diabloti: ...pare fotów..nieodwrócoconych......:diabloti: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']uuuuu bolało...... ach te cudaczki......:angryy: to lubisz i kochasz swoje futrzaczki.....;) ja nie umiem się na pieski gniewać :oops: :oops: :oops: chociaż jak by tak policzył to co zjadła to bym miała pita blue z najlepszego kennelu z USA :cool1: ale jak by ten pitbull blue za koszmarne zielone mi tak zjadał wsio jak lalka to by pewno taniej było kupić wymarzone lamborghini diablo :evil_lol: ale pewno i tak bym Lalke miała z tym diablo i by mi z niego wraka zrobiła jak z reszty aut :cool1: kompromis jest mam pitbulla diablo :diabloti: Quote
Patka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jak dobrze mieć grzeczne koty tfu tfu :evil_lol: Quote
Vectra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Patka napisał(a):jak dobrze mieć grzeczne koty tfu tfu :evil_lol: teraz możesz jeszcze to doceniać :diabloti: kici kici :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 co do strat... u mnie foty z ostatnich wojaży legwana- zapraszam :diabloti: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Patka']jak dobrze mieć grzeczne koty tfu tfu :evil_lol: Masz grzeczne? Jeżeli tak to znaczy że je dawno wypchałas :evil_lol: [quote name='Vectra']teraz możesz jeszcze to doceniać :diabloti: kici kici :evil_lol: Kici kici kici wypchane kotki :diabloti: [quote name='clockwork']co do strat... u mnie foty z ostatnich wojaży legwana- zapraszam :diabloti: Wejdę ale nie z tego kompa pracowniczego bo mi się strony pół godziny otwierają :angryy: :placz: Wieczorem popatrzę ;) Quote
Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='Pysia']Masz grzeczne? Jeżeli tak to znaczy że je dawno wypchałas :evil_lol: Kici kici kici wypchane kotki :diabloti: Wejdę ale nie z tego kompa pracowniczego bo mi się strony pół godziny otwierają :angryy: :placz: Wieczorem popatrzę ;):multi::multi::multi:o Matka moja :multi:no no w pracy ....na pracowniczym sprzęcie;) Quote
Recommended Posts