Paula Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 O, fafle zyja wlasnym zyciem :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Czesc Edysiu Pysiu :multi: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='malawaszka']powtarzasz się moja droga - martwię się o Ciebie :shake: Mnie się w pracy mózg od myślenia lasował a Ty przeciwko mnie niewierna babo? :mad: [quote name='PIKA']Czesc wnusiu :multi: ale zes przyszalała z fotami:evil_lol: Cześć Babciu :multi: Koniec szaleństwa - proza zycia wróciła i czasu brak.... [quote name='madzia i medor']O babuniu, jak Wam ładnie współpraca z Victorkiem wychodzi:razz: :p Daleko mi do "ładnie" ale pracujemy nad tym ...w miare czasowych możliwości :cool1: [quote name='evaxon']tak to bywa...na stare lata:shake: Wredna Ewa :mad: Ewki wszystkie takie :diabloti: [quote name='*Ania...Niuf*'] Dobry wieczór Pysiu;) jak ja kocham te fafle u niufków:loveu: :loveu: :loveu: Ja też zwłaszcza jak mi nimi przygważdzają tulipany do ziemi :cool3: [quote name='AlKil']Bo... jej fafle żyją własnym życiem...:diabloti: Ewka ! :mad::evil_lol: A nie mówiłam? :diabloti: [quote name='paula_z'] O, fafle zyja wlasnym zyciem :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Czesc Edysiu Pysiu :multi: Cześć Paula :multi: Quote
Nugatowa Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wpadłam tu na słów kilka Boś pyszna jak mleczna milka Widzę ze aparcik nieżle się spisuje I Weszkową kariere inkasuje Smieszne na zdjęciach te niufowe fafluchy Niczym jak u wielkiej ropuchy Juz mineło chwil kilka mej wypowiedzi wcale się nie zdziwie jak postawisz mi pomnik z miedzi To by było na tyle niech już mnie zjedzą drapieżne krokodyle Czmychne s tąd jak cicha mysz i nie zdąrzysz mi powiedzieć akysz :p Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Pysiu ? Uczysz się pilnie ??? :evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaaaa....Książki niet bo nie było komu kupić :cool1: Poprzestawiałam nawet ustawienia w full auto :evil_lol: Teraz nie wiem jak mam do nich wrócic :diabloti: Czy ktoś mnie oświeci jak ja mam w ty kosmicznym sprzęcie przestawić czas naświetlania??????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nugatowa napisał(a):Wpadłam tu na słów kilka Boś pyszna jak mleczna milka Widzę ze aparcik nieżle się spisuje I Weszkową kariere inkasuje Smieszne na zdjęciach te niufowe fafluchy Niczym jak u wielkiej ropuchy Juz mineło chwil kilka mej wypowiedzi wcale się nie zdziwie jak postawisz mi pomnik z miedzi To by było na tyle niech już mnie zjedzą drapieżne krokodyle Czmychne s tąd jak cicha mysz i nie zdąrzysz mi powiedzieć akysz :p Mowa moja będzie krótka... Cieszę się ze wpadłaś do mego ogródka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Akysz akysz :diabloti: Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pysia napisał(a): Czy ktoś mnie oświeci jak ja mam w ty kosmicznym sprzęcie przestawić czas naświetlania??????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: instrukcja obsługi się dziś o ciebie pytała :diabloti: prosiła by ci przekazać byś do niej zajrzała :diabloti: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Vectra napisał(a):instrukcja obsługi się dziś o ciebie pytała :diabloti: prosiła by ci przekazać byś do niej zajrzała :diabloti: Nie miałam czasu :oops: Moze wstawię kilka fot z przestawionymi parametrami :diabloti: Macie ochote ? :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dobra :) Zanim się zastanowicie to Wam powiem że postanowiłam nie wypychać Zmoroszelm i Tommyego :shake: Stwierdziłam ze to za duzo zachodu z tym wypychaniem i poprostu wypatrosze a skórki połozę w salonie :diabloti: Zmorka ze swoim kolegą z podwórka obok pogryźli siatkę ogrodzeniową :x Dżeki podkopał się do Zmorki i przyniósł jej kość.....To chyba miłość :angryy: Zmorka leżała sobie na moich tulipanach i wpieprzała tą kość a Dżeki zadowolony kopał w drugim rolborderze w tym czasie :chainsaw: Oznajmiam co niektórym że u mnie w tym roku tulipanów nie będzie :mad: Nie liczcie na darmowe kwiatki :placz: Szelma ostatnio stwierdziła że na dworze jest be. Jak się ją wypuści to stoi pod drzwiami i szczeka :2gunfire: Tak: hau...................hau......................hau......................hau:cool1: Jak je wypusciłam na dwór to jedna stała i myślała 2 metry od drzwi a druga robiła to samo ale z nosem przy drzwiach :icon_roc: Trwało to pół godziny...Tak bez ruchu obie :question: I po co ja mam je wypychać jak one same są mumie? ;) Za to na spacerze obie wchodziły w największe błoto specjalnie żebym potem miała co sprzątać :lmaa: Oczywiście zakopałam następne dwie dziury bo mi było zal korzeni rosnacych w powietrzu :cool1: Wypatrosze i skórki położe w salonie :evilbat: Howk ! Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pysia napisał(a):Nie miałam czasu :oops: Moze wstawię kilka fot z przestawionymi parametrami :diabloti: Macie ochote ? :evil_lol: dawaj moze mi humor bardziej poprawisz :diabloti: Quote
Paula Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Pysia'] I po co ja mam je wypychać jak one same są mumie? ;) Hahahaha :grin: Fajnie masz ;) Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Vectra']dawaj moze mi humor bardziej poprawisz :diabloti: Myślę ze wystarczy jak przeczytasz to co napisałam wyżej :evil_lol: Dawaj ten sznurek A weź sobie jak tak go bardzo chcesz... Ta od jakiegoś czasu ciagle się wyleguje Zostaw moje uszy Ten to się naprawdę nudzi... A niech się cieszy ;) Widzę kota! Tam jest!! Uciekaj uciekaj :razz: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='paula_z']Hahahaha :grin: Fajnie masz ;) Pewnie :cool1: Jak chcę zeby pies pochodził i się załatwił ( Szelma) to muszę się ubrać i jak debil chodzić wkoło domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak idę od drzwi to Szelma wlecze się za mna a jak zbliżam sie do nich to biegnie przede mną :diabloti: Zmorka olewa koty Dwa podejscia do życia Zmorki i Szelmy :evil_lol: Skalniak :) A to będzie róża :loveu: Jak przetrwa Zmoroszelmy oczywiście... Jeszcze rano miałam kwiatki.... Krzaczek :) Coś ale nie wiem co to :) Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a niby że psy stojące jak mumie mają mnie rozbawić ?? :diabloti: jak byś napisała że Twoje sunie nagle niespodziewanie zaczeły biegać jak gużce po podwórku to może, może by mnie to rozbawiło :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Widać to szczęście u Zmorki z powodu posiadania podwórka własnego? :cool1: Prawda jaka szczęśliwa? :evil_lol: Ta tez aż skacze z radosci :roll: Chociaż jak zobaczy kota.... Zmoreczka lubi leżeć w tym właśnie miejscu Szelma jak ożywa z mumii to wypatruje wrogów :diabloti: Albo....myśli :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Vectra']a niby że psy stojące jak mumie mają mnie rozbawić ?? :diabloti: jak byś napisała że Twoje sunie nagle niespodziewanie zaczeły biegać jak gużce po podwórku to może, może by mnie to rozbawiło :evil_lol: :evil_lol: No cóż...Zmorka biegała często jak guziec ale ostatnio spoważniała bardzo ;) Nie reaguje na zaczepki i zachęty Szelmy do zabawy więc jest jak jest ;) Zmorka poważna a Szelma - smutna :roll: Wyprowadziłam psy na siq Szelma myśli: Iść ? Nie iść? Oto jest pytanie.... A pójdę :evil_lol: Zmorka sama nie wie czy iść w prawo czy w lewo :diabloti: Chodx Zmorka prosto - na to Szelma Quote
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 a to tak już spoważniała ??? ranyyy Franka mama dopiero jak ruszać się nie mogła zaprzestała biegać czyt.w dniu porodu :diabloti: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wielka wyprawa spod drzwi na trawnik :diabloti: Zmorka jest bardzo zainteresowana wycieczką :evil_lol: Szelma szuka języ.... Zmorka z kolei resztek marchwi którą jadła tam poprzedniego dnia :diabloti: Idzie zobaczyć czy Szelma już upolowała zdobycz ;) Ostatnie spojrzenie na moje tulipany :angryy: Tutaj nie wolno bo to Pysi ziemia :mad: Tutaj był ktoś obcy :cool3: Szelma! Ten ktoś wlazł potem na drzewo!! Tutaj go czuję ! Ja odkrywam tropy a Szelma niucha licho wie gdzie :shake: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Vectra']a to tak już spoważniała ??? ranyyy Franka mama dopiero jak ruszać się nie mogła zaprzestała biegać czyt.w dniu porodu :diabloti: Ja mam NORMALNE suki :diabloti: Moja kolezanka też jak była w ciąży to do końca chodziła na dyskoteki a teraz się dziwi ze jej latorośł ma ADHD :evil_lol: Kombinacje ( po drugiej stronie jest Dżeki chociaż go nie widać ;) ) Biegiem na randke :mad: Do nasz roześmiany wiecznie sasiad :loveu: Quote
bonita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Pysia']Zabij robala:angryy: Zgniec:mad: Zakatrup :angryy: Nie daj się !!!!! ZABIŁAM, ukatrupiła, zgniotłam:angryy: :evil_lol: wszystko dzięki Vectrze:loveu: Quote
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 jejaa ile one maja energii w sobie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nareszcie Zmorka leje jak suczka :multi: Trzeba sprawdzić gdzie nalała... Nie poprawię:shake: Ta osoba prosi się znowu o fryzjera KONIECZNIE!! Quote
Pysia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Tu prawie nie ma jeszcze co ciąć za to jest co prać :cool1: Pysia wydaje ci się ;) W jakim celu wyszłam na dwór? A kładx sobie ten łeb na karku do woli ;) Może przez garaz się wkręcę do domu? Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :loveu::loveu::loveu:śliczne:loveu::loveu::loveu: a czy one robione z lampą czy bez??? :razz: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='bonita']ZABIŁAM, ukatrupiła, zgniotłam:angryy: :evil_lol: wszystko dzięki Vectrze:loveu: Hura :multi: Wygrana bitwa :multi: [quote name='evaxon']jejaa ile one maja energii w sobie:loveu: :loveu: :loveu: Prawda? Wczoraj i dzisiaj takie były...Nie licząc moich tulipanów, drzew i siatki :mad: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='malawaszka'] :loveu::loveu::loveu:śliczne:loveu::loveu::loveu: a czy one robione z lampą czy bez??? :razz: Jedne z inne bez ;) Ale które z czym nie wiem bo tak mięszam w ustawieniach ze sam diabeł nie spamięta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts