*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Dzień Dobry Pysiu;) ja tylko na chwilkę się przywitać:p Quote
malawaszka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:cześć Pysiu ....czy u Ciebie też nadal biało:diabloti: podejrzewam, że tak bo u mnie biało :angryy: i nadal pada :placz: Quote
clockwork Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a ja tylko chciałam zameldować że obczytałam wszystkie ulubione blogaski, ale nie miałam czasu nic napisowywać... bo dzis jestem ... stuknieta :diabloti: Quote
Agga Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hahahahahahaha i to jest prawidłowy okrzyk radości jak człowiek stwierdzi ze jednak ułomany nie jest Na poczte jedynie zmniejszone bo z tego aparatu są foty duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo cięższe ...A ja mam wiejską sieciówke A nie prościej byłoby przyjechać do mnie i to wsio na płyty poprzegrywać? Żebyś wiedziała, że wielka ulga. Dobra kochana jak przyjade to z płytami do przegrania. A i sama sobie też porobie foty. Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:cześć Pysiu ....czy u Ciebie też nadal biało:diabloti: TAK !!:angryy: Nie przypominaj mi :mad: [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień Dobry Pysiu;) ja tylko na chwilkę się przywitać:p Dzień sniezny - witam ;) [quote name='malawaszka']podejrzewam, że tak bo u mnie biało :angryy: i nadal pada :placz: Chociaż raz masz racje :evil_lol: [quote name='clockwork']a ja tylko chciałam zameldować że obczytałam wszystkie ulubione blogaski, ale nie miałam czasu nic napisowywać... bo dzis jestem ... stuknieta :diabloti: A to jakaś nowość :crazyeye: Ja myślałam że na dogo to standard :diabloti: Widocznie dopiero zaczynasz wsiąkać w klimat :evil_lol: [quote name='Agga']Żebyś wiedziała, że wielka ulga. Dobra kochana jak przyjade to z płytami do przegrania. A i sama sobie też porobie foty. To czekamy :multi: [quote name='*Ania...Niuf*']Pysia wsiąkła...:-( Nic z tego :diabloti: Nie ma tak dobrze na tym świecie żebym Was męczyć przestała :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ty nas męczysz:crazyeye: co to to nie...przecież z Ciebie taka dobra istotka,no i piękna:p Quote
bonita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Witaj Pysiu:loveu: Podobno jutro śniegi mają stopnieć:p cieszysz się:cool3: Pewno nie:diabloti: A tak z innej beczki-dziś jest pierwszy dzień wiosny?:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='paula_z']Czesc męcząca Pysiu ;) :diabloti: Część Paula :p [quote name='*Ania...Niuf*']Ty nas męczysz:crazyeye: co to to nie...przecież z Ciebie taka dobra istotka,no i piękna:p No pewnie że dobra i śliczna :loveu::loveu: [quote name='bonita']Witaj Pysiu:loveu: Podobno jutro śniegi mają stopnieć:p cieszysz się:cool3: Pewno nie:diabloti: A tak z innej beczki-dziś jest pierwszy dzień wiosny?:evil_lol: Nie wiem czy się cieszę :diabloti: Widzę ze popularność mojego blogaska rośnie :evil_lol: Wszyscy się pchają i wszyscy pamiętają o mnie :diabloti: Ale to nic :eviltong: I tak lansować się nie będę ;) Zdobyłam 3 miejsce w konkursie "Złote słowa, złote myśli" organizowanym przez Liste Miłosników Goldenów :multi::multi::multi: Byłam w niejakim szoku bo ja nic na ten konkurs nie zgłaszałam :crazyeye: Tym bardziej mnie cieszy to :multi: Nawet Wam nie napiszę co ktoś nominował bo zrobicie z tego kabaret :diabloti: Quote
bonita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 :Rose: Gratulki :modla: Napisz Pysiu BARDZO proszę:modla: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Vectra'] :multi::multi:Tak tak Pysiu napisz please:loveu: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Vectra'] Nie napiszę :diabloti: Najpierw ostrzegę wszystkich mieszkających w moim sąsiedztwie ze pogoda do bani, drogi śliskie, widoczność kiepska a ja mam jutro rano jazdy :diabloti: Jeżeli Wam życie miłe nie wychodźcie z domów :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Pysia']Nie napiszę :diabloti: Najpierw ostrzegę wszystkich mieszkających w moim sąsiedztwie ze pogoda do bani, drogi śliskie, widoczność kiepska a ja mam jutro rano jazdy :diabloti: Jeżeli Wam życie miłe nie wychodźcie z domów :evil_lol::eviltong:zołza....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja se wyjde bo twa moc tak daleko nie sięga:diabloti: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:zołza....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ja se wyjde bo twa moc tak daleko nie sięga:diabloti: Mam dwie godziny :diabloti: Zdąrzę do Ciebie dojechać :evil_lol: Dobra napiszę .... " Psy Niufowej dostały " Psiego pierdo;)lca" ;) " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bonita'] Jaj babcie kocham powarowały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witaj Pysiu...................widziałam...............ładnie przeżuwasz:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam ;) Ostrzegam jeszcze raz bo nadal ślisko na drogach :diabloti: Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1: Quote
Pysia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam ;) Ostrzegam jeszcze raz bo nadal ślisko na drogach :diabloti: Szelma obudziła mnie szczekaniem :crazyeye: Jestem zmęczona i chce mi się spać :cool1: Quote
Recommended Posts