Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pijemy Iskamy się ;) Pysk pełen wody trzeba opróżnić z dala od miski...Jak w domu :mad: A ta znowu będzie rozlewać wszędzie Nie mam juz wody w pysku ;) Chcę do domu :roll: Kto to? A to? Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia ,a po cholere Ty używasz lampy w dzień ?? jak jest jasno ? Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Na dobranoc pozy Zmorki Wietrzenie brzusia :) Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Vectra napisał(a):Pysia ,a po cholere Ty używasz lampy w dzień ?? jak jest jasno ? Jak przestawiam licho wie co to sama się używa :diabloti: No i niektóre foty robione dość późno są :eviltong: Prawie wieczorem :cool3: Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 to pobaw sie na automacie P on sam ustawia przysłone i czas naświetlania pokombinuj z iso , z ekspozycją na TV też się pobaw M to sobie narazie odpuść ;) i instrukcje poczytaj :diabloti: czarne psy wiem że nie prosto się focii ..... aa i pytanie - wyostrzasz foty po zmniejszeniu ? Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Vectra napisał(a):to pobaw sie na automacie P on sam ustawia przysłone i czas naświetlania pokombinuj z iso , z ekspozycją na TV też się pobaw M to sobie narazie odpuść ;) i instrukcje poczytaj :diabloti: czarne psy wiem że nie prosto się focii ..... aa i pytanie - wyostrzasz foty po zmniejszeniu ? Co to jest wyostrzasz :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Zmoreczka wietrzy brzusio, żeby maluszki zdrowo rosły :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia napisał(a):Co to jest wyostrzasz :crazyeye::evil_lol: ide spać moja droga :diabloti: jak nie pamiętasz poszczególnych ustawień w danym zdjęciu odczytaj sobie EXIF - tam masz napisane , wsio ;) program , iso , czy było z lampą czy bez . czas naświetlania , przysłone ....... :diabloti: Quote
da-NUTKA Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Nie wiem, czy mówić dzień dobry, czy dobranoc - jeszcze nie śpię.... bo jestem chora :placz: To sobie wstałam, włączyłam kompa i pędem do Pysiowej galerii - poczytałam kilka stron, obejrzałam kilka zdjęć....trochę humor mi się poprawił. Pa, pa śliczna Pysiu i Wy śliczne wszystkie zwariowane cioteczki. Danka Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 malawaszka napisał(a):Zmoreczka wietrzy brzusio, żeby maluszki zdrowo rosły :loveu::loveu::loveu: Prawda ze już jest większy ? :p Vectra napisał(a):ide spać moja droga :diabloti: jak nie pamiętasz poszczególnych ustawień w danym zdjęciu odczytaj sobie EXIF - tam masz napisane , wsio ;) program , iso , czy było z lampą czy bez . czas naświetlania , przysłone ....... :diabloti: Ale Ty poważna jesteś :) Poczytam poczytam tylko mnie wena najść musi :eviltong: da-NUTKA napisał(a):Nie wiem, czy mówić dzień dobry, czy dobranoc - jeszcze nie śpię.... bo jestem chora :placz: To sobie wstałam, włączyłam kompa i pędem do Pysiowej galerii - poczytałam kilka stron, obejrzałam kilka zdjęć....trochę humor mi się poprawił. Pa, pa śliczna Pysiu i Wy śliczne wszystkie zwariowane cioteczki. Danka Biedactwo :roll: Co Ci jest Danutko? Wstałam dzisiaj, ubrałam się i na spacer z futrami. Wychodzę z domu a tu......Bonita mi śnieg przysłała :placz: Z rozpaczy pospacerowałam tylko pół godziny :cool3: Moje roślinki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dzień dobry! Pysiu dopiero co miałam pisać jak u Ciebie słonecznie i kwieciście, a Ty mi tu ze śniegiem wyjeżdżasz!!!:placz: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Swietne fotki Pysia:) takie tetniace zyciem:) Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 AlKil napisał(a):Dzień dobry! Pysiu dopiero co miałam pisać jak u Ciebie słonecznie i kwieciście, a Ty mi tu ze śniegiem wyjeżdżasz!!!:placz: To Bonita maupa mi śnieg przysłała z Bielska :mad: dealer napisał(a):Swietne fotki Pysia:) takie tetniace zyciem:) Buahahahahaha :evil_lol: Foty czysto niufowe :diabloti: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia napisał(a):To Bonita maupa mi śnieg przysłała z Bielska :mad: Buahahahahaha :evil_lol: Foty czysto niufowe :diabloti: no przecie mowie ze tetniace..az mi monitora rozbujalo:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dealer napisał(a):no przecie mowie ze tetniace..az mi monitora rozbujalo:evil_lol: To Ci powiem że Szelma teraz chrapie a Zmorka przewraca się na swoim posłanku :evil_lol: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia napisał(a):To Ci powiem że Szelma teraz chrapie a Zmorka przewraca się na swoim posłanku :evil_lol: tiaaa to od tego chrapania mi sie tu buja:) Quote
AlKil Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia napisał(a):To Bonita maupa mi śnieg przysłała z Bielska :mad: nadaj to cholerstwo z powrotem do Bielska!!!!! Albertowi to sie dzisiaj nawet dupska nie chciało ruszyć na poranny spacer. Trzeba go było namawiać. Wrócił, uwalił się w kuchni i dalej śpi.:roll: Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 dealer napisał(a):tiaaa to od tego chrapania mi sie tu buja:) Poprawka ;) Zmorka poszła na obchód terenu :evil_lol: Postanowiła zjeść cały śnieg :diabloti: AlKil napisał(a):nadaj to cholerstwo z powrotem do Bielska!!!!! Albertowi to sie dzisiaj nawet dupska nie chciało ruszyć na poranny spacer. Trzeba go było namawiać. Wrócił, uwalił się w kuchni i dalej śpi.:roll: Nie ma takiej potrzeby bo Zmorka likwiduje biel :evil_lol: Wyobraź sibie Alberta z temperamentem Killerka :diabloti: Quote
agbar Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysia napisał(a):Poprawka ;) Zmorka poszła na obchód terenu :evil_lol: Postanowiła zjeść cały śnieg :diabloti: Nie ma takiej potrzeby bo Zmorka likwiduje biel :evil_lol: Wyobraź sibie Alberta z temperamentem Killerka :diabloti: dzielna Zmorka:) braffffooooo Quote
clockwork Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pysiu... podeślij mi zmorke... tylko na momencik- niech odśnieży moją rządową ;) Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='dealer']dzielna Zmorka:) braffffooooo Obie były i skodurowały :diabloti: Szelma nawet wykopała nowy dół a Zmorka zamordowała kolejne tulipany :mad: [quote name='clockwork']Pysiu... podeślij mi zmorke... tylko na momencik- niech odśnieży moją rządową ;) Nie podeslę bo nie masz ogrodu :evil_lol: Zmorka by się nudziła :diabloti: [quote name='evaxon']czesc niufole babole:multi: :lol: :evil_lol: Cześć :multi: Dzisiaj jest tak... Zmorka zdziwiona skąd się wzięła ta biel ;) Moje kwiatki :placz: Zmorka zadowolona że w brzusio chłodniej ;) Obserwuje świat Szelmie nie w smak zimny brzusio więc się nie kładzie :evil_lol: Zieleń i lód... Quote
Pysia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Zauważcie jedną rzecz :) Jest biały snieg a moje czarne psy WIDAĆ!!!!!:multi::multi::multi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Pysia']Obie były i skodurowały :diabloti: Szelma nawet wykopała nowy dół a Zmorka zamordowała kolejne tulipany :mad: Zmorka zdziwiona skąd się wzięła ta biel ;) to jest czaderskie......:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Pysia']Zauważcie jedną rzecz :) Jest biały snieg a moje czarne psy WIDAĆ!!!!!:multi::multi::multi: niebywałe.....:diabloti: Quote
Recommended Posts