Vectra Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 beria napisał(a):Hahaha, mój TZ skasował, ale SWOJE zdjecia :evil_lol: Z moim szaleństwem :diabloti: dlatego komp i aparat są TYLKO w MOIM posiadaniu :diabloti: Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 czesc Zmorko i Szelmo od Pysi:multi: czesc Pysiu od Zmorki i Szelmy :multi: ulalaaaa...... kochana ty to nie za smiale foty tu dajesz??:diabloti: :evil_lol: Quote
beria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Vectra napisał(a):dlatego komp i aparat są TYLKO w MOIM posiadaniu :diabloti: Jak TZ robił SWOJE zdjecia z MOIM szaleństwem, to ON trzymał aparat :evil_lol: Innej konfiguracji sobie nie wyobrazam :shake: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 evaxon napisał(a):czesc Zmorko i Szelmo od Pysi:multi: czesc Pysiu od Zmorki i Szelmy :multi: ulalaaaa...... kochana ty to nie za smiale foty tu dajesz??:diabloti: :evil_lol: Hym...Jestem chyba ubrana :diabloti: No i nie zapominaj że ja mam 40 lat więc to już nekrofilia :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 beria napisał(a):Jak TZ robił SWOJE zdjecia z MOIM szaleństwem, to ON trzymał aparat :evil_lol: Innej konfiguracji sobie nie wyobrazam :shake: A ja tak :diabloti: Osobe trzecią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):A ja tak :diabloti: Osobe trzecią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Świntucha :eviltong: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 beria napisał(a):Świntucha :eviltong: Brawa dla tej pani :evil_lol: Odkrycie stulecia zrobiła :diabloti: Quote
beria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Brawa dla tej pani :evil_lol: Odkrycie stulecia zrobiła :diabloti: Co wygrałam :cool3: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 beria napisał(a):Co wygrałam :cool3: Randke w ciemno z osobą trzecią :diabloti: Quote
beria Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Randke w ciemno z osobą trzecią :diabloti: Jupi :B-fly: :B-fly: :B-fly: Wysoki, śniady, przystojny, z kaloryferkiem na brzuszku :cool3: Ach :loveu: Quote
Maga100 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 I to są efekty ;) Ja też się bawię jak widać :evil_lol: Pysiosławo :crazyeye: :crazyeye: jestem pod wrażeniem. Pozytywnym rzecz oczywista. Brawa dla tej pani, co wybrała.... :loveu: Agunia-Pańciunia) napisał(a):alez z Ciebie chudzielec......:lol: :evil_lol: własnie Agnieszko, popatrz na zdjęcia i zrozum w koncu, ze czas najwyższy przejść na jakąś dietę. Bo wiecie, Agnieszka ma tylko 2 m wzrostu, a waży aż 47 kg! :crazyeye: To już nie jest nadwaga, to jest otyłość :diabloti: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 o boshe.............................. Ptysiu czy ty oglądałaś jakies show girls a Twój TZ doszedł do wniosku, ze zostanie konkurencja dla Hustlera i Playboya :cool1: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Pysia napisał(a):Hym...Jestem chyba ubrana :diabloti: No i nie zapominaj że ja mam 40 lat więc to już nekrofilia :evil_lol::crazyeye:......to jak ja bym dała moje foty to co by to było:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiosławo ...jestem pod wrażeniem:razz: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 beria napisał(a):Jupi :B-fly: :B-fly: :B-fly: Wysoki, śniady, przystojny, z kaloryferkiem na brzuszku :cool3: Ach :loveu: Ale Ty msz wymagania....Skąd ja Ci dinozaura wezmę? One już wieki temu wymarły :evil_lol: Maga100 napisał(a): I to są efekty ;) Ja też się bawię jak widać :evil_lol: Pysiosławo :crazyeye: :crazyeye: jestem pod wrażeniem. Pozytywnym rzecz oczywista. Brawa dla tej pani, co wybrała.... :loveu: własnie Agnieszko, popatrz na zdjęcia i zrozum w koncu, ze czas najwyższy przejść na jakąś dietę. Bo wiecie, Agnieszka ma tylko 2 m wzrostu, a waży aż 47 kg! :crazyeye: To już nie jest nadwaga, to jest otyłość :diabloti: Buahahahahahahaha co to dieta ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie konsumuję po 5 hot-dogach puszkę rybną w pomidorach :diabloti: dbsst napisał(a):o boshe.............................. Ptysiu czy ty oglądałaś jakies show girls a Twój TZ doszedł do wniosku, ze zostanie konkurencja dla Hustlera i Playboya :cool1:Nie oglądam TV :shake: Jedynie wiadomości :p TZ i owszem :diabloti: Ale wyobraźnie mam bujną :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:......to jak ja bym dała moje foty to co by to było:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiosławo ...jestem pod wrażeniem:razz: Łomatko kobieto jakim :crazyeye: Że Pysia pręży swoje ciało smiało? Jeszcze moze ale jak długo to kto wie ;) Trza to robić póki można :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 beria napisał(a):Ulala :razz: Pysia pręży swe ciało, śmiało :razz: Dawaj w bieliźnie :diabloti::multi::multi::multi:tak tak ...jestem za;) Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 hahaa Pysia chce zostac RÓŻOWĄ LANDRYNKĄ :grin: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 evaxon napisał(a):hahaa Pysia chce zostac RÓŻOWĄ LANDRYNKĄ :grin: Moja rybka w pomidorach jest na klawiaturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 to znaczy ze w wiadomościach takie rzeczy pokazują :cool1: to juz wiem czemu mój TZ tak czasu pilnuje codziennie o 19:30 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 hahahahah Edyta Ty to jednak jestes rąbnięta hahahahah kocham cie misiu :loveu::loveu::loveu::loveu: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Pysia Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 malawaszka napisał(a):hahahahah Edyta Ty to jednak jestes rąbnięta hahahahah kocham cie misiu :loveu::loveu::loveu::loveu: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Wiedziałam że będziesz zachwycona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Też Cię kocham misiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Tylko nie mów żebym przespała się z Tobą na Twoim nowym łóżku ;) Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Matko jaka ja mam nieprzyzwoita wnuczke :oops: I do tego po domu lazi w szpilkach :shake: Quote
Pysia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 PIKA napisał(a):Matko jaka ja mam nieprzyzwoita wnuczke :oops: I do tego po domu lazi w szpilkach :shake: Ja nieprzyzwoita :crazyeye: Boszzzzzzzzzz dlaczego :placz: Jestem ubrana od stóp do głów :cool3: Nawet nie mam dekoldu :evil_lol: To po domu nie chodzi się w butach :roll::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Maga100 napisał(a): własnie Agnieszko, popatrz na zdjęcia i zrozum w koncu, ze czas najwyższy przejść na jakąś dietę. Bo wiecie, Agnieszka ma tylko 2 m wzrostu, a waży aż 47 kg! :crazyeye: To już nie jest nadwaga, to jest otyłość :diabloti: to jest pomowienie...... moze nie jestem idealna .... nikt nie jest dokonaly......:diabloti: ok.musze popracowac nad soba.......:evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Pysia napisał(a):Ale Ty msz wymagania....Skąd ja Ci dinozaura wezmę? One już wieki temu wymarły :evil_lol: Buahahahahahahaha co to dieta ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie konsumuję po 5 hot-dogach puszkę rybną w pomidorach :diabloti: przeciez nasza Madzia kochana sobie tzw jaja robi......ze mnie....na dodatek.... no dobra przyznam sie....:diabloti: mam tylko marne 177 cm i 56kg wagi......no i uwielbiam jesc... a najbardziej slodycze.....- no musialam z tymi pomowieniami zrobic porzadek....ach..... ale kaloryfera na brzuszku nie mam...bo nie mam brzuszka..:diabloti: Nie oglądam TV :shake: Jedynie wiadomości :p TZ i owszem :diabloti: Ale wyobraźnie mam bujną :evil_lol: dziewczyny pamietajcie....10 znakow:lol: Quote
Recommended Posts