Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Hahaha, mój TZ skasował, ale SWOJE zdjecia :evil_lol: Z moim szaleństwem :diabloti:

dlatego komp i aparat są TYLKO w MOIM posiadaniu :diabloti:

Posted

czesc Zmorko i Szelmo od Pysi:multi:
czesc Pysiu od Zmorki i Szelmy :multi:

ulalaaaa...... kochana ty to nie za smiale foty tu dajesz??:diabloti: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
dlatego komp i aparat są TYLKO w MOIM posiadaniu :diabloti:

Jak TZ robił SWOJE zdjecia z MOIM szaleństwem, to ON trzymał aparat :evil_lol: Innej konfiguracji sobie nie wyobrazam :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
czesc Zmorko i Szelmo od Pysi:multi:
czesc Pysiu od Zmorki i Szelmy :multi:

ulalaaaa...... kochana ty to nie za smiale foty tu dajesz??:diabloti: :evil_lol:

Hym...Jestem chyba ubrana :diabloti: No i nie zapominaj że ja mam 40 lat więc to już nekrofilia :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Jak TZ robił SWOJE zdjecia z MOIM szaleństwem, to ON trzymał aparat :evil_lol: Innej konfiguracji sobie nie wyobrazam :shake:

A ja tak :diabloti: Osobe trzecią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Randke w ciemno z osobą trzecią :diabloti:

Jupi :B-fly: :B-fly: :B-fly: Wysoki, śniady, przystojny, z kaloryferkiem na brzuszku :cool3: Ach :loveu:

Posted

I to są efekty ;)

Ja też się bawię jak widać :evil_lol:

Pysiosławo :crazyeye: :crazyeye:
jestem pod wrażeniem. Pozytywnym rzecz oczywista. Brawa dla tej pani, co wybrała.... :loveu:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
alez z Ciebie chudzielec......:lol: :evil_lol:

własnie Agnieszko, popatrz na zdjęcia i zrozum w koncu, ze czas najwyższy przejść na jakąś dietę. Bo wiecie, Agnieszka ma tylko 2 m wzrostu, a waży aż 47 kg! :crazyeye: To już nie jest nadwaga, to jest otyłość :diabloti:

Posted

o boshe..............................
Ptysiu czy ty oglądałaś jakies show girls
a Twój TZ doszedł do wniosku, ze zostanie konkurencja dla Hustlera i Playboya :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Hym...Jestem chyba ubrana :diabloti: No i nie zapominaj że ja mam 40 lat więc to już nekrofilia :evil_lol:
:crazyeye:......to jak ja bym dała moje foty to co by to było:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysiosławo ...jestem pod wrażeniem:razz:

Posted

beria napisał(a):
Jupi :B-fly: :B-fly: :B-fly: Wysoki, śniady, przystojny, z kaloryferkiem na brzuszku :cool3: Ach :loveu:

Ale Ty msz wymagania....Skąd ja Ci dinozaura wezmę? One już wieki temu wymarły :evil_lol:

Maga100 napisał(a):

I to są efekty ;)

Ja też się bawię jak widać :evil_lol:

Pysiosławo :crazyeye: :crazyeye:
jestem pod wrażeniem. Pozytywnym rzecz oczywista. Brawa dla tej pani, co wybrała.... :loveu:

własnie Agnieszko, popatrz na zdjęcia i zrozum w koncu, ze czas najwyższy przejść na jakąś dietę. Bo wiecie, Agnieszka ma tylko 2 m wzrostu, a waży aż 47 kg! :crazyeye: To już nie jest nadwaga, to jest otyłość :diabloti:

Buahahahahahahaha co to dieta ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie konsumuję po 5 hot-dogach puszkę rybną w pomidorach :diabloti:

dbsst napisał(a):
o boshe..............................
Ptysiu czy ty oglądałaś jakies show girls
a Twój TZ doszedł do wniosku, ze zostanie konkurencja dla Hustlera i Playboya :cool1:
Nie oglądam TV :shake: Jedynie wiadomości :p TZ i owszem :diabloti: Ale wyobraźnie mam bujną :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye:......to jak ja bym dała moje foty to co by to było:diabloti:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysiosławo ...jestem pod wrażeniem:razz:

Łomatko kobieto jakim :crazyeye: Że Pysia pręży swoje ciało smiało? Jeszcze moze ale jak długo to kto wie ;) Trza to robić póki można :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
hahaa Pysia chce zostac
RÓŻOWĄ LANDRYNKĄ

:grin:

Moja rybka w pomidorach jest na klawiaturze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

to znaczy ze w wiadomościach takie rzeczy pokazują :cool1:

to juz wiem czemu mój TZ tak czasu pilnuje codziennie o 19:30 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahahah Edyta Ty to jednak jestes rąbnięta hahahahah kocham cie misiu :loveu::loveu::loveu::loveu: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol:

Wiedziałam że będziesz zachwycona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Też Cię kocham misiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Tylko nie mów żebym przespała się z Tobą na Twoim nowym łóżku ;)

Posted

PIKA napisał(a):
Matko jaka ja mam nieprzyzwoita wnuczke :oops:
I do tego po domu lazi w szpilkach :shake:

Ja nieprzyzwoita :crazyeye: Boszzzzzzzzzz dlaczego :placz: Jestem ubrana od stóp do głów :cool3: Nawet nie mam dekoldu :evil_lol:
To po domu nie chodzi się w butach :roll::evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):

to jest pomowienie......

moze nie jestem idealna ....
nikt nie jest dokonaly......:diabloti:
ok.musze popracowac nad soba.......:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ale Ty msz wymagania....Skąd ja Ci dinozaura wezmę? One już wieki temu wymarły :evil_lol:

Buahahahahahahaha co to dieta ? :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie konsumuję po 5 hot-dogach puszkę rybną w pomidorach :diabloti:

przeciez nasza Madzia kochana sobie tzw jaja robi......ze mnie....na dodatek....
no dobra przyznam sie....:diabloti:
mam tylko marne 177 cm i 56kg wagi......no i uwielbiam jesc...
a najbardziej slodycze.....- no musialam z tymi pomowieniami zrobic porzadek....ach.....
ale kaloryfera na brzuszku nie mam...bo nie mam brzuszka..:diabloti:

Nie oglądam TV :shake: Jedynie wiadomości :p TZ i owszem :diabloti: Ale wyobraźnie mam bujną :evil_lol:

dziewczyny pamietajcie....10 znakow:lol: