Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
cześć Pysiu
zimno mi się jakoś zrobiło patrząc na ten śnieg :diabloti:

Po śniegu wspomnienie tylko :)
Cześć Ewciu :)

*Ania...Niuf* napisał(a):
Ślicznie tu wyszła...tak poważnie:loveu:

Bo to kobieta w końcu jest a nie podfruwajka ;)

dealer napisał(a):
Czesc Pysia.. nie wysilam sie na wiecej bo mnie siem nie chce po prostu....moze sie potem rozkrece to dodam cos blyskotliwego:evil_lol:

O Ty paskuda zegrzynska :mad: Jak możesz tak nie wysilać się u mnie :angryy:

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć koffffffffffffffffffani! A wy mnie dalej nie odwiedzacie....

Cześć Izuniu :) Jak widzisz siebie też ostatnio mało odwiedzamy....

Kati napisał(a):

powiedziałabym że to nie Zmorka tylko wielka Zmora :evil_lol:

Swietne zimowo-wiosenne fotki.

Zmorka to malutka Zmoreczka jest a nie Zmora :eviltong:

bonita napisał(a):
Dobry dzionek Pysiu :loveu: widzę że znalazłaś chwilkę na zabawę z Viktorkiem ;)

Ale skarbinek, czy to przebiśnieżek :evil_lol:

Maluteńką tylko ....Mało ciasu kruca bomba - mało ciasu....

paula_z napisał(a):
Czesc Pysiu ! Kiedy masz jazdy? :razz:

CZeść Paula :multi:
We wtorek....

madzia i medor napisał(a):
Rycze ze śmiechu :evil_lol:

I o to chodzi :diabloti:

Alicjarydzewska napisał(a):
cześć Kursantko ......rób to prawko i przywoź Waszke do rybolka na terapię

Cześć Alu :multi: Mam nadzieje ze kiedys zrobię....A na terapie Weszki nie zawioze bo ona o mnie zapomniała :-(

*Ania...Niuf* napisał(a):
Cześć Pysiu

Cześć Aniu :)

sylwiaskalska napisał(a):
Cudowne zdjęcie witam Pysiu :loveu:

Czy one takie cudowne to powstrzymam się od komentarza ale zrobiłam je ja i są moje :loveu:

cuciola napisał(a):
czesc Pysiu..u was snieg a we Wloszech juz slonce!
wpadnijcie do nas cos napisac

Śni8eg był przez dwa dni :) Teraz słoneczko i beśnieżnie ;) A jak jest we Włoszech wiemy bo TZ tam był dwa tygodnie temu i w tym też .

paula_z napisał(a):
Pysiu, gdzie Ty?

Wczoraj wiuchnęło i neta zwiało....A dzisiaj TZ chciał wydać szmal to wydał :diabloti:

agnes1 napisał(a):
Pysia zaginęła ????? Może wjechała na rondo i se tak w kóło jeździ . Pysiu wracaj!!! Dość tej jazdy, bo woza zajedziesz

Poszaleliśmy po sklepach od rana :evil_lol: Jestem ...

Posted

agnes1 napisał(a):
:multi: :multi: :multi: Huuuuuura!!! Pysia się odnalazła. A już myślałam że trzeba wszcząć poszukiwania.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wczoraj net wywiało a dzisiaj od rana:
1. Najpierw spacet ze Zmoroszelmami utrudniony podmuchami wiatru :cool3: Szelmy nie spuszczałam ze smyczy z obawy że mnie porwie :diabloti: Służyła jako kotwica :evil_lol:
2. TZ miał ochotę wydać szmal to trzeba było wykorzystać sytuacje ;) Wydoiłam go :diabloti: Ubrał mnie od butów poprzez bielizne i reszte ;) Jedynie kurtki fajnej nie znalazłam :cool1:
3. Kupiłam sobie drzewko magnolii, merele, dwa agresty w tym jeden biały a drugi czerwony, dwie tuje szmaragd ( 120 cm. ) i pięć najzwyklejszych ( też spore ) :multi::multi::multi:
Odkryłam super ogrodnika i w tygodniu jadę tam znowu dalej kupować :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):

2. TZ miał ochotę wydać szmal to trzeba było wykorzystać sytuacje ;) Wydoiłam go :diabloti: Ubrał mnie od butów poprzez bielizne i reszte ;) Jedynie kurtki fajnej nie znalazłam :cool1:
3. Kupiłam sobie drzewko magnolii, merele, dwa agresty w tym jeden biały a drugi czerwony, dwie tuje szmaragd ( 120 cm. ) i pięć najzwyklejszych ( też spore ) :multi::multi::multi:

2.Ale Ci dobrze z takim mężem:cool3: :cool3: :cool3:
3. I będziesz miała dżunglę:razz: :diabloti: :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
1. Najpierw spacet ze Zmoroszelmami utrudniony podmuchami wiatru :cool3: Szelmy nie spuszczałam ze smyczy z obawy że mnie porwie :diabloti: Służyła jako kotwica :evil_lol:

Ale masz super TZa. Zazdroszczam ci , tylko jak tam twoje kończyny dolne po całym dniu człapania?? i gdzie wy to wszystko załadowali??

Posted

AlKil napisał(a):
łoł. Pysiu, jakiego Ty masz fajnego TZa, aparat, ciuchy i do Włoch jeździ....:evil_lol:

Jak jeździ to nie jest fajny bo go nie ma....

2.Ale Ci dobrze z takim mężem:cool3: :cool3: :cool3:
3. I będziesz miała dżunglę:razz: :diabloti: :diabloti:

Obsadzę wszystko tujami i drzewkami oraz płożącymi gadzinami :diabloti:
Teraz mam ślicznie przystrojone podwórko bo Zmoroszelmy kopią pod choinkami i pomiędzy tujami więć poobcinane gałęcie zywopłotu poukładałam wszędzie :diabloti: Do tego posadziłam magnolie i dopóki ziemia przy niej się nie ubije i nie zaroście trawą to zachodzi obawa o wykopanie jej przez Zmorke :mad: Więc poobkładałam drzewko gałęziami dookoła :evil_lol: Moje tulipany w rolborderach są zakryte kawałkiem siatki :cool1: A na trawnikach po stronie rekraacyjnej posadzę płożące tuje bo Szelma jak sika to potem drapie i nie ma darni... Toaleta będzie wyłącznie od strony wjazdu :diabloti: Od strony wejścia wszędzie są chodniczki więc po nich będziemy chodzić a tak to będą roślinki nie nadające się do chodzenia ;) Chyba ze zanim urosną to Zmorka je zabije moczem....
Kurcze chyba wypcham obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

agnes1 napisał(a):
Ale masz super TZa. Zazdroszczam ci , tylko jak tam twoje kończyny dolne po całym dniu człapania?? i gdzie wy to wszystko załadowali??

Ja lubię chodzić i mogę na kraj świata byleby w wygodnych butach ;)
A co do załadunku to gdybyś dobrze oglądała foty Tobyś widziała gdzie załadowaliśmy to wszystko :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Jak jeździ to nie jest fajny bo go nie ma....

Obsadzę wszystko tujami i drzewkami oraz płożącymi gadzinami :diabloti:
Teraz mam ślicznie przystrojone podwórko bo Zmoroszelmy kopią pod choinkami i pomiędzy tujami więć poobcinane gałęcie zywopłotu poukładałam wszędzie :diabloti: Do tego posadziłam magnolie i dopóki ziemia przy niej się nie ubije i nie zaroście trawą to zachodzi obawa o wykopanie jej przez Zmorke :mad: Więc poobkładałam drzewko gałęziami dookoła :evil_lol: Moje tulipany w rolborderach są zakryte kawałkiem siatki :cool1: A na trawnikach po stronie rekraacyjnej posadzę płożące tuje bo Szelma jak sika to potem drapie i nie ma darni... Toaleta będzie wyłącznie od strony wjazdu :diabloti: Od strony wejścia wszędzie są chodniczki więc po nich będziemy chodzić a tak to będą roślinki nie nadające się do chodzenia ;) Chyba ze zanim urosną to Zmorka je zabije moczem....
Kurcze chyba wypcham obie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już myślałam, że po tym wyrazie ujrzę ,,łapy";) :evil_lol: :evil_lol:

Wszystko piknie zaplanowałaś i opisałaś, ale za dużo tych dziwnych nazw i se wszytkiego wyobrazić niumiem:niewiem:

Posted

Pysia napisał(a):

Piękna Pysiu!! Fotki oglądam bardzo dokładnie:crazyeye: a na dowód tego odszukałam takie na którym widzę wasz pojazd;) Teraz zgadnij ile stron musiałam sie wrócić:cool3: jeśli to tym jechaliście na zakupy to jesteś bardzo zapobiegawcza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Już myślałam, że po tym wyrazie ujrzę ,,łapy";) :evil_lol: :evil_lol:

Wszystko piknie zaplanowałaś i opisałaś, ale za dużo tych dziwnych nazw i se wszytkiego wyobrazić niumiem:niewiem:

Łapuy tez poobcinam :diabloti:
Jak jutro będzie słoneczko to porobię foty i se wyobrazisz :evil_lol:

agnes1 napisał(a):
Piękna Pysiu!! Fotki oglądam bardzo dokładnie:crazyeye: a na dowód tego odszukałam takie na którym widzę wasz pojazd;) Teraz zgadnij ile stron musiałam sie wrócić:cool3: jeśli to tym jechaliście na zakupy to jesteś bardzo zapobiegawcza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Nie mam pojęcia ile stron ale to chyba było w grudniu albo styczniu więc....:evil_lol:
TZ został namówiony na ten właśnie pojazd a nie Pasikonika bo: powiedziałam mu że bez magnolii w ogrodzie dom to nie dom ;) A wiadomo wszystkim że magnolia to drzewo i jest duże :evil_lol: A potem że biedna magnolia samotna stała na pace to trzeba było jej dokupić inne roślinki :diabloti:
Zapomniałam Wam powiedzieć że kupiłam sobie jeszcze dwa Clematisy - do nich dwie donice i dwa duze kosze na donice :multi: Zapobiegawzo pnącza zostaną posadzone w donicach....
A piękna jestem tak bardzo że az mnie TZ w nowych ciuchach focił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahah

Posted

Pysia napisał(a):
Łapuy tez poobcinam :diabloti:
Jak jutro będzie słoneczko to porobię foty i se wyobrazisz :evil_lol:

A piękna jestem tak bardzo że az mnie TZ w nowych ciuchach focił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahah

To dawaj zdjęcia z sesji:razz:

Narazie sobie wyobrażam duużżżżoo gałęzi na ziemi::evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Łap nie możesz obciąć, bo jak je wypchasz, to na czym będą stały :niewiem:

Posted

Pysia napisał(a):

Buahahahahahah

W bieliźnie :cool3: Dawaj, dawaj :razz:

Posted

To dawaj zdjęcia z sesji:razz:

Narazie sobie wyobrażam duużżżżoo gałęzi na ziemi::evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

Łap nie możesz obciąć, bo jak je wypchasz, to na czym będą stały :niewiem:

Dac - nie dać...Oto jest pytanie :diabloti:
Dobrze sobie wyobrażasz :evil_lol:
Masz racje ;) Na razie łapy zostawiam w spokoju :evil_lol:

beria napisał(a):
W bieliźnie :cool3: Dawaj, dawaj :razz:

W bieliźnie nie dam :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
[COLOR=Red]Dobrze sobie wyobrażasz :evil_lol:
[COLOR=SeaGreen]Masz racje ;) Na razie łapy zostawiam w spokoju :evil_lol:

Dawaj, dawaj:cool3: :cool3: :cool3:Nie udawaj takiej wstydliwej i skromnej :diabloti:
Mam twórczą wyobraźnię :grins:

Posted

Pysia napisał(a):
Dobrze sobie wyobrażasz :evil_lol:
Masz racje ;) Na razie łapy zostawiam w spokoju :evil_lol:

Dawaj, dawaj:cool3: :cool3: :cool3:Nie udawaj takiej wstydliwej i skromnej :diabloti:

Posted

Zaczęłam się obawiać o Ciebie bo się powtarzasz :cool1: Wstawie ale przypominam zeby wrażliwi zamknęli oczy bo ja jestm śliczna :evil_lol:

beria napisał(a):
To się WYPCHAJ sama :eviltong:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....Zrozumiałabym Boba Budowniczego ale Ciebie :crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

TZ bawi się Viktorem

I to są efekty ;)

Ja też się bawię jak widać :evil_lol:

I to jeszcze jak :diabloti:

I nie wazne ze fryzura niewyjściowa ;)

Podczas wklejania fot musiałam się ewakuować bo Zmorka chciała mnie zaczadzić :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Zaczęłam się obawiać o Ciebie bo się powtarzasz :cool1: Wstawie ale przypominam zeby wrażliwi zamknęli oczy bo ja jestm śliczna :evil_lol:

I to są efekty ;)

Podczas wklejania fot musiałam się ewakuować bo Zmorka chciała mnie zaczadzić :cool1:

alez z Ciebie chudzielec......:lol: :evil_lol:
zgrabny rzecz jasna........:diabloti:

Posted

beria napisał(a):
To się WYPCHAJ sama :eviltong:

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
alez z Ciebie chudzielec......:lol: :evil_lol:
zgrabny rzecz jasna........:diabloti:

Przeciez Weszka to ogłasza zem chudzielec całemu światu :evil_lol: Jestem wysoka w wersji mini - kości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Boszzzzzzzzzzzzzzz nie wytrzymam z tą Zmorką :shake: Po licho ja jej dałam tyle surowego mięsa? Ona mnie zagazuje dzisiaj :cool1:

Posted

beria napisał(a):
Ulala :razz: Pysia pręży swe ciało, śmiało :razz:

Dawaj w bieliźnie :diabloti:

Nie dam bo nie mam ;) TZ w obawie przed moim szaleństwem skasował przed wgraniem w kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie dam bo nie mam ;) TZ w obawie przed moim szaleństwem skasował przed wgraniem w kompa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahaha, mój TZ skasował, ale SWOJE zdjecia :evil_lol: Z moim szaleństwem :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....Zrozumiałabym Boba Budowniczego ale Ciebie :crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

TZ bawi się Viktorem

I to są efekty ;)

Ja też się bawię jak widać :evil_lol:

I to jeszcze jak :diabloti:

Fju fju fju Pysia wygina śmiało ciało:loveu:

Posted

beria napisał(a):
Hahaha, mój TZ skasował, ale SWOJE zdjecia :evil_lol: Z moim szaleństwem :diabloti:

Jak ja chcę mojemu zrobić FAJNE to zamyka się na klucz w pokoju :mad::evil_lol: