Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Pysiu :loveu: Nadrobilam :mdleje: Ile fotek z wystawy :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Witaj Paula :multi: Jak widzę dzieci, a zwłaszcza dziewczynki z blond włoskami obok Zmorki aż mi serce rośnie a dusza by chciała do kompletu taką.... [quote name='AlKil'] jaka postawa...jak dumnie się pręży...:loveu: To Zw.Rasy Monchichi [quote name='*Ania...Niuf*']Pysiu nawet nie wiesz jaką mi radość sprawiłaś:loveu: tyle niufków...na tym zdjęciu ten chłopczyk jest śliczny:loveu: dziękuje Ci:Rose: One wszystkie śliczne :) To niufy....:loveu: [quote name='dbsst']no no ni widze ze Viktor sie sprawuje jak ta lala ;) Ech potrzebna lufa Viktorowi jak nic .... [quote name='aga1215']to też niuf??? myślałam, że tylko czarne i czekoladowe :oops: Gratuluję Wiktora :multi: :multi: :multi: Są czarne, czarne z białymi znaczeniami, brązowe, i boało-czarne :) [quote name='olcha']Viktor jest cudny :placz: Zakochałam się od pierwszego wejrzenia zarówno w nim jak i we wszystkim co spłodził :evil_lol: O Pysiu a jakie mogą być niufowe kolory? Ja myślałam, że tylko czarne, czarno białe i brązowe. A tu widzę jakieś czarne ze skarpetkami i kołnieżem?? Odpowiedź wyżej :) Ja też jestem zakochana w nim bo badziewiem przy takiej odległosci i beznadziejnym oświetleniu guzik bym miała a nie foty :cool1: [quote name='AlKil']te czarno białe to landseery Landseer jednak się różni od biało-czarnego niufa :) To niuf jednak jest :) Landseery są wyższe w łapach i maja ciut inną budowe. Głowy też maja inne no i fafle mniejsze. Włos tez mają ubozszy. [quote name='olcha']:hmmmm: to niufy nie mogą takie być? Mogą :) Wyżej odpowiedź :) Quote
BBeta Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pysiu, całkiem ładne fotki nastrzelałaś :cool3: Bravo :) I ile niufów :loveu::loveu::loveu: Ciekawe czy ja się kiedyś w końcu doczekam swojego Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dalsza część fotek :) To jest straszne zdjęcie ale wstawiam bo fajnie biegnie ;) Miłe gesty :) Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :loveu::loveu::loveu:Pysiu ..ile niufków ślicznych Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Alu - dużo :evil_lol: I brąziczka :) Oj ten pies ( a właściwie suka) nam mordy lizała :evil_lol: Tzn mnie i Weszce ;) Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Rany julnik ile fotek:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jestem zaniufiona na amen:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Pysia'] Jak widzę dzieci, a zwłaszcza dziewczynki z blond włoskami obok Zmorki aż mi serce rośnie a dusza by chciała do kompletu taką.... ależ co za problem droga Pysiu :evil_lol: Quote
Paula Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pysia napisał(a):Jak widzę dzieci, a zwłaszcza dziewczynki z blond włoskami obok Zmorki aż mi serce rośnie a dusza by chciała do kompletu taką.... :hmmmm: To w czym problem? ;) Quote
bonita Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ten jest psepiękny :loveu: Ta też mi się podobuje :D Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Maga100']ależ co za problem droga Pysiu :evil_lol: W tym że nie miałby kto tego wychować :evil_lol: [quote name='paula_z']:hmmmm: To w czym problem? ;) j.w. [quote name='bonita'] Ten jest psepiękny :loveu: Ta też mi się podobuje :D U góry jest pies. Wygrał rase. Na dole suczka -te faworytka. Na szczęście nie wygrała NSwR ;) To wzięła suczka z Polski :multi::multi::multi: A to weteranka :p Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 I ostatnie ;) Ufffffffffffffffffff ! Wstawiłam wszystkie niufy :multi: Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 jakies male te niufki mi sie wydaja:evil_lol: i jeden jakis wyblakły:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pysia czy na tej wystawie to były jakieś innerasy psów ??? :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Vectra napisał(a):Pysia czy na tej wystawie to były jakieś innerasy psów ??? :evil_lol: :roll: z tego co wiem to Pysia jezdzi tylko na takie co to nawet boxer przypomina niufa:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Vectra']Pysia czy na tej wystawie to były jakieś innerasy psów ??? :evil_lol::shake:to była li wyłącznie wystawa niufków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='evaxon']jakies male te niufki mi sie wydaja:evil_lol: i jeden jakis wyblakły:evil_lol: Bo te sa miniaturowe :eviltong: A jeden wpadł do wybielacza i dlatego taki jest :diabloti: [quote name='malawaszka']komentarz :diabloti: Wredna baba :eviltong: [quote name='Vectra']Pysia czy na tej wystawie to były jakieś innerasy psów ??? :evil_lol: Nie wiem :diabloti: Nie zauważyłam :evil_lol: [quote name='evaxon']:roll: z tego co wiem to Pysia jezdzi tylko na takie co to nawet boxer przypomina niufa:evil_lol: No popatrz :cool1: To ja teraz wiem dlaczego boksiów nie znalazłam :cool3: Szukałam takich ubranych w czarne futra :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:shake:to była li wyłącznie wystawa niufków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście :diabloti: Quote
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 uuu Pyśka to my się na wystawie nie spotkamy :( bo ja to na taką ogólną wystawe pojade z różnymi rasami psów :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Vectra napisał(a):uuu Pyśka to my się na wystawie nie spotkamy :( bo ja to na taką ogólną wystawe pojade z różnymi rasami psów :evil_lol: A sa Ewa w ogóle gdzieś takie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pysia napisał(a):A sa Ewa w ogóle gdzieś takie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: nooo u nas takie są :cool1: ale wiesz to busz to inne prawa mamy co inne blisko miasta :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pysia napisał(a):A sa Ewa w ogóle gdzieś takie :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol: nie Pysiu nie ma Ewa sie nabija z ciebie :) Quote
Pysia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 evaxon napisał(a):nie Pysiu nie ma Ewa sie nabija z ciebie :) Tak myslałam :cool1: Quote
Recommended Posts