Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ty nie pyskuj !
Tyś mi spsuła Cezarego ! :mad::oops:Haniu ....że tak się wyrażę ...jak ja brałam Cezarego :oops:to on już był cokolwiek spsuty:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']ohhhh Victor - nigdy nie zapomnę tej chwili kiedy po raz pierwszy dotykałam Twojej lufy Waszko ....toaż TAK:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']

JU!!! NATYCHMIAST PRZESTAń SIę BAWIć LUFą!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pysia']Kochanie Weszka wstała tak późno że na boksery nie zdąrzyłyśmy.....:placz: Tez nad tym rozpaczałam bo pamiętałam o Tobie i Bonicie.....

KłAMCZUCHA!!! ani razu nie usłyszałam słowa bokser :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']

ten pan mi się nie podoba.... przypomina komornika z mojej skarbówki...:diabloti:
a mnie pierwsze co przyszlo na mysl to , ze pan nie pasuje do tego psa....

Posted

[quote name='AlKil']

ten pan mi się nie podoba.... przypomina komornika z mojej skarbówki...:diabloti:
Jest bardzo sympatyczny :) Musisz mi wierzyć na słowo ;)

Posted

[quote name='dealer']a mnie pierwsze co przyszlo na mysl to , ze pan nie pasuje do tego psa....
Nosz przyczepiły się paskudne do biedaka :mad::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Dam mu na imię Wiktor :evil_lol:

Viktor jest cudny :placz: Zakochałam się od pierwszego wejrzenia zarówno w nim jak i we wszystkim co spłodził :evil_lol:

O Pysiu a jakie mogą być niufowe kolory? Ja myślałam, że tylko czarne, czarno białe i brązowe. A tu widzę jakieś czarne ze skarpetkami i kołnieżem??